Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Celebration! Stuff

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next

Těšíte se na tento balíček?
1. Ano, už se nemůžu dočkat
Celebration! Stuff Default125%Celebration! Stuff Vote_rcap
 25% [ 1 ]
2. Uvidíme, ale nešílím
Celebration! Stuff Default150%Celebration! Stuff Vote_rcap
 50% [ 2 ]
3. Nezájem
Celebration! Stuff Default125%Celebration! Stuff Vote_rcap
 25% [ 1 ]
Celkem hlasů : 4

AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty25.02.07 10:11

Vypadá to, že vyjde nový balíček, který může stát za to!
V tomto balíčku si můžete vylepšit své večírky novými věcmi, určitě se snad objeví nové účesy a doufám, že i nějaké doplňky, určitě stojí za to aby tu měl tento balíček místo Máš to za jedna!

Jakékoliv zprávy budeme podávat co nejdřív! :ball:

Naposledy upravil dne 05.03.07 19:37, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty25.02.07 11:58

Celebration! Stuff Celebrationstuffcoverbr8
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty25.02.07 12:51

Děkuju Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty04.03.07 15:25

Tak na tenhle balíček se těším. Směji se Ráda pořádám večírky a svatební oslavy atd. takže se mi to bude náramně hodit Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty04.03.07 15:30

Jé ! Vitaj na fóre Zlato! První! Tleskám!
Tiež rada robím oslavy, ale bez tohoto sa hádam zaobídem Lol
Skvelé, máme nového človeka na fóre Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty04.03.07 17:21

Veree napsal:
Tak na tenhle balíček se těším. Směji se Ráda pořádám večírky a svatební oslavy atd. takže se mi to bude náramně hodit Tleskám!

Jj, my se taky moc těšíme, nebo aspoň já jo, mohlo by to bejt hodně zajímavý Máš to za jedna!
Jinak tě taky vítam u nás na fóře, doufam, že se ti tu bude líbit tak jako nám a že se k nám připojíš Jsem jako anděl
btw. krááásná ikonka Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty04.03.07 17:27

Jééé, doufám, že tu zůstaneš Veree Souhlasím Líbám tě!! Vítám tě jak už řekli mé přítelkyně.
Také se těším a moc!!! Vííš? A to i na ten druhý, ale pro toho budu dělat téma později :exelent:
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty04.03.07 18:05

Možná trochu hloupá otázka, ale nevíte náhodou, jestli se s ním nebudou dát vyměnit svatební šaty? (je to vůbec česky správně?)

a Veree, vítej! Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty05.03.07 16:53

Svadobné šaty sa meniť dajú od OfB, vyberieš si spoločenské a tie sa potom automaticky nastavia ako šaty na svadbu Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty09.03.07 20:48

Tak tady jsou nějaké fotečky. Tady jsou myslím ty růžové ozdoby Souhlasím

Celebration! Stuff Opalovnnj2

A tady krásná svatba. Tady jde vydět plno nového oblečení Zlato! První!

Celebration! Stuff Svatbavv0

Tady jsem si všimla nových židel se stolem a také svíčky Máš to za jedna!

Celebration! Stuff Veeeuw9

Konečně nový narozeninový dort a plnoooo nových věcí Obdivuji tě!

Celebration! Stuff Narozeninyyj8

Tady je oslava, tady můžete najít spoustu nových objektů :

Celebration! Stuff Oslavaoc4

Tady jim to moc nevyšlo :

Celebration! Stuff Nepovedennarozkyec8

Máme tu další svatbu :

Celebration! Stuff Svatba2uk6

Nový oltář, hurááá :

Celebration! Stuff Oltpb2

A to je zatím všechno dámy a pánové Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty09.03.07 21:59

Jooo modrej oltář Zlato! První! btw. já vim že to sem nepatří... ale neporadil by mi někdo, jak se dá udělat svatba?? Červenám se... popř. jak postavit kostel na svatbu?? Červenám se... sem v tomhle ohledu trochu mimo Mám slzy nakrajíčku a to samý s oslavou narozenin atd. já mam totiž strach pozvat víc lidí, protože se většinou stěžujou, že se nudí a přitom se snažim jak jenom můžu Nadávám!!!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 10:29

Proč by to sem nepatřilo, je to balíček oslav. Ráda poradím. 1. Když pozveš více lidí tak to nevadí, hodně pomáha, když děláš společný interakce, tanec atd, ale nejvíc zábavu zvyšuje, když se s někým políbíš nebo s ním flirtuješ apod... Moc se na tu zábavu nezaměřuj (na známkování), když se na to člověk pořád dokola dívá tak mu to většinou nevyjde. Já hraji jak nejlépe umím a pak se nechám překvapit Vííš?

A kostel se jako takhle postavit nedá, prostě jen zapojíš stavitelské schopnosti. Já ho ještě nepostavila Já nic, já muzikant I kdybych ráda Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 10:52

To Leia: no, tak když je simka vdaná nebo sim ženatej, tak asi těžko bude flirtovat s jinýma Lol a to ostatní mi nějak nešlo Mrzí mě to vždycky toho akorát hrozně moc sežrali a ucpali záchod Nadávám!!!
Oki, jenom by mě zajímalo, jestli je to obecní pozemek, nebo normální Já nic, já muzikant a taky, jak tam ty ostatní simy pozvu a aby si sedli na ty připravený židle a další otázka je ten kněz, to by mě všechno zajímalo, jak se to dá zařádit Neuvěřitelné... postavit kostelík bude ze všeho asi to nejmenší
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 13:03

Ten kněz : Můžeš ho většinou vidět ve filmečkách a tak, ale tam je to nafingovaný, normálně to v The Sims 2 nejde. Když dáš vzít se se zasnoubenýma, tak jestli máš u oltáře připravený židle posedaj si pozvaní automaticky sami. A kostelík : je hloupost abysis ho stavěla na pozemku, takže asi bych řekla, že to bude obecný pozemek. Můj názor podle logiky, ale jinak jsem to nezkoušela.
A simy pozveš po telefonu na oslavu, a teďka nevím jestli by si při té svatbě mohla dát uspořádat sraz a pak vyjet na obecňák.... to už netuším Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 13:22

To Leia: achaaa, super, tak sem zas o něco chytřejší Lol taky sem si spíš myslela obecní pozemek... :): a ohledně toho pozvání sem spíš doufala, že by šlo v telefonu navolit pozvat na svatbu, nebo něco takovýho Červenám se... jako je tam třeba vždycky před růstem dítěte uspořádat narozeninovou oslavu, já na to snad nějak přídu, každopádně moc dík za rady Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 18:54

Ale to jde po telefonu. Klikneš na něj, a jestli jsi s někým zasnoubená, tak tam bude v Uspořádat večírek, volba svatební oslava Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 19:25

Leia napsal:
Ale to jde po telefonu. Klikneš na něj, a jestli jsi s někým zasnoubená, tak tam bude v Uspořádat večírek, volba svatební oslava Souhlasím

Jo takhleee, super díkyy Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 19:25

Jo a aby to šlo, tak tam musí bejt ten svatební oblouk viď :) já už se těšim Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 22:35

Může mi někdo, kdokoliv, poradit, kde je svatební oblouk?? Já ho nemůžu nikde najííít Mám slzy nakrajíčku prosííím, to je poslední věc co mi chybí
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty10.03.07 23:02

Tak sem na to přišla... ten oblouk nejde stavět na obecním pozemku Mám slzy nakrajíčku a já se s tim kostelem tak stavim 2 hodiny... a nakonec úplně zbytečně Mám slzy nakrajíčku
Jestli má někdo nějakej nápad, jak to jinak postavit, sem s nim... ale pochybuju že by to šlo postavit na rezidenčním a dostat tam tolik simů... na rezidenční jet autem nemůžou ne?? Mrzí mě to chjo, jak to jenom udělali třeba v The Careys v tom 7. dílu se svatbou, já chci taky Mám slzy nakrajíčku jedinej blbej oblouk tam nejde, to neni na to nějakej cheat?? Mám slzy nakrajíčku
A teď koukam, že i na těch fotkách k balíčku Celebration mají tu svatbu na obecním pozemku... tak doufam že tam ten novej oblouk pude už stavět, ale zase čekat takovou dobu na balíček... a taky než se mi to povede stáhnout... Mrzí mě to Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty11.03.07 8:44

Tak asi to udělali na rezidenčním a přestěhovali tam Careys, jinou možnost nevidím. Asi pro ten seriál udělaj všechno. Protože nic jinýho mě nenapadá Mrzí mě to Zamítnuto!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty16.03.07 16:40

Niekde som počula o kolekcii hacknutých objektov pre obecné pozemky, ale kde ju zohnať ...
Hroma, škoda tohto balíčku, že ho nebudem mať, oslavy a svadby robím šialene rada.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty16.03.07 18:51

Luana napsal:
Niekde som počula o kolekcii hacknutých objektov pre obecné pozemky, ale kde ju zohnať ...
Hroma, škoda tohto balíčku, že ho nebudem mať, oslavy a svadby robím šialene rada.

Tak to pak zkus stáhnout z netu Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty16.03.07 23:52

Me-myska napsal:
Luana napsal:

Tak to pak zkus stáhnout z netu Souhlasím

Rýchlosťou 2 kb/s ? Směji se Nie, radšej šibenicu, ako sťahovať niečo také veľké Směji se Už len posledný Careysovci mi trvali okolo 70 minút.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty17.03.07 20:43

Ty máš pomalejší net? Mě se sice poslední díl taky stahoval dlouho, lae 70 minut rozhodně ne Jsem frajer
A supeeer, že si zpět, hrozně se mi stýskalo Mám slzy nakrajíčku
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Celebration! Stuff Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff Empty

Návrat nahoru Goto down

Celebration! Stuff
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» H&M fashion stuff