Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??

Goto down 
+8
Peter Hawk
ZikyOrias
Nicole
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
12 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty26.09.07 22:46

Nicole napsal:
Já právě docela dost ujíždím na slovenské úvodní znělce Kačerů a Gumídků, tedy slovenských Gumkáčů Směji se Já měla pro tyhle písničky z pohádek vždycky slabost.

Vytáhla jsem si zvukovou stopu z videa na youtube, jinak jsem to nikde nemohla sehnat Mračím se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty26.09.07 22:46

Jo, To je úžasné Mám záchvat smíchu!
Brácha má taky na mobilu gumítky Jsem frajer

Víkendové seriály ráno pro děti, to byla a sem tam ještě pořád je, moje vášeň Jásám!!

Tyto věty jsem vždy milovala nejvíc!

Kačeři jako hurikán, k náám už - mííří
Auta, laser, aeroplán, městem vííří.

Přííběhy píše - z támhleté říše :

Kačer....
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty26.09.07 22:52

Ach, tak to teda já zatím ujíždím jen na verzi česká, neb nemám k verzi slovenské žádný srdeční vztah. Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty27.09.07 8:10

Jo. Gumkáčky, tedy Gumítky už nedávali na české televizi, tak jsem vždy koukala na ty slovenské.
Ale znám obojí! Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty27.09.07 21:43

Jooo, tak na tyhle pohádky se díval snad každej v dětství Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty09.10.07 8:16

Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty03.11.07 11:25

Tleskám! Tak jsem to konečně našla Jásám!! https://www.youtube.com/watch?v=YHEPB2xTN28 Moje NEJ písnička od DB! Mam s nima i foto:
Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Dbajgl6.th
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty11.11.07 11:40

Divokej Bill? Ty celkem ujdou. Plakala se mi moc nelíbí, já raději takovou Rozárku nebo Alkohol Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty11.11.07 12:42

To já český kapely neposloucham, zahraniční se mi líbí víc prostě Oblizuji se možná to bude tim, že se mi líbí jinej styl a hlavně v češtině by to znělo blbě Usmívám se ani ve slovenštině by se mi to nelíbilo... angličtina je na tohle prostě nejj Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty11.11.07 13:28

Tak muziku co poslouchám vám asi většině nic moc říkat nebude. Nejvíc poslouchám a nejvíc žeru instrumentálí muziku, takže většinou dobré filmové nebo herní soundtracky. Mám rád i vážnou hudbu. Nemám moc rád když se do toho zpívá, ale nějaký ten vokálek mi nevadí. Jinak jsem "výkvětem" electronické muziky vyrostl jsem na tom, takže Trance, Progressive je taky moje, když se mi chce tancovat. V poslední době jsem hodně přišel na chuť Old Skoolu, takové ty starší věci jako je House 60. leta, Funky, Soul. Sem tam si pustím i rock mám pár tracků co si poslechnu, ale jinak na to moc nejsem. V poslední době nejvíc poslouchám Michaela Jacksona - je to fakt frajer. Lol Co fakt nemám rád tak Hip-Hop.

Trochu delší video od Michaela Jacksona - Thriller, zkoukněte to fakt celé stojí to za to je to neskutečný náklus. Klip výborný, song ještě lepší. Směji se Mám záchvat smíchu!
https://www.youtube.com/watch?v=kvNmZdmICRw
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty11.11.07 18:45

Jednu dobu jsem poslouchala kompletní soundtrack k Amelii z Montmartru, ale to si asi nemyslel. Bezva

Jinak Mysko, sice nevím, co posloucháš, ale možná by ses divila, jak hezký věci z různejch žánrů se daj v český muzice najít. O tom nic nevím
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty15.11.07 16:43

Ehmm.... začala sem si stahovat muziku z Bleache Já nic, já muzikant už mam 9. tracků z prvního soundtracku Lol Lol a příbydou další

Naposledy upravil dne 15.11.07 16:54, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty15.11.07 16:45

To Kontri: jediný co snesu je asi Peha + nějaký další slovenský písničky a z českých např. Ready Kirken, ale už jak která písnička... neřikam že je špatnej Divokej Bill, ale prostě.... anglická music nejj Lol
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty24.11.07 22:48

1. Troy & Gabriella - Start of Something New
2. Troy & Gabriella - Breaking Free
3. Troy & Gabriella - Gotta Go My Own Way

From Soundtrack Highschool Musical
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty24.11.07 23:26

Neuvěřitelné... Cože? Tobě se tyhle písničky líbí?
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty24.11.07 23:40

Ale ano, je to hezké. Mě se to hezky posloucá, když člověk něco dělá, pozadí nebo by se to dobře poslouchalo při cestě domů na MP3. Jemné písničky, mě se to celkem líbí, poslouchala jsem na Youtube Souhlasím

Jinak možná už jsem to říkala, ale miluji Soundtracky a pak si vyhledávám písničky, které se mi prostě a jednoduše zalíbí.
Díky bráchovi jsem si oblíbila i plno písniček od Linkin Park Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty24.11.07 23:58

Mně se taky líbí, já byla vždycky jiná Chichotám se Ale od kluka bych to nečekala. Dnešní mládež je hrozně ovlivněná tím, co je zrovna in. Takže většina si vsugeruje metal... Ti, co si v téhle době zachovají svůj styl jsou pro mě opravdové charaktery Máš to za jedna! Já osobně si svůj styl zachovávám ve všem, i třeba v oblékání. A teď například dokola poslouchám slovenské duo Tweens Usmívám se Slováci budou znát Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty25.11.07 9:54

Já také nesnáším metal atd Zvracím Rve to uši a nemá to v sobě žádné kouzlo ani talent. Mě to příjde hrozné, ale dnešní mládež je bohužel taková.
Já taky raději poslouchám takové něžné či rytmické písně.
Ale Linkin Park mě opavdu nevadí, to jejich nové album je úžasné, maj tam jen 3 či 4 uřvané, jinak ostatní jsou klidné a líbí se i mamce. Jirka je spokojnej a sám od sebe je to div Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty25.11.07 12:45

Celkem překvápko oc ? I film, byl celkem dobrý na to že to byl takový teenage muzikal. Ale některé songy fakt parádní, hodně luxusní. Metal je hnus, ale najde se mezi ním i něco dobrého výjmečně. Já nesnáším tzv. "Hip-Hop" to je dneska strašně "moderní" takže to všechny "děcka" poslouchají Směji se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty25.11.07 12:50

Teď nevím jestli je to přímo metal, ale líbí se mi Nightwish. Samozřejmě ty pasáže, když zpívá ta holka Usmívám se Líbí se mi to spojení.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty25.11.07 15:06

Nightwish jsou Gothic Metal, ale je to dobrá skupina. Tam se najde celkem dost dobrého. Brácha taky poslouchal, ta zpěvačka tomu dodává originalitu a nějaký smysl, ne jak v některých metalových skupinách jen tříská plno nástroju do sebe Protestuji
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty05.12.07 22:27

Leia napsal:
Nightwish jsou Gothic Metal, ale je to dobrá skupina. Tam se najde celkem dost dobrého. Brácha taky poslouchal, ta zpěvačka tomu dodává originalitu a nějaký smysl, ne jak v některých metalových skupinách jen tříská plno nástroju do sebe Protestuji
Metal je hrozně širokej pojem. Některý metalový "podžánry" úplně žeru, některý mi stejně jako vám připadaj jen jako hloupej hluk. Gotickej metal/rock se poslouchat dá, ale hrozně rychle se oposlouchá. Jinak jestli se vám líbí Nightwish, pak bych doporučila třeba Within Temptation.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty03.01.08 18:56

Když už se mluví o Nightwish. Od nich přímo miluju Amaranth, není dávno co jsem to poslouchal pořád dokola, božíí Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty05.01.08 23:19

Leona Lewis-Bleeding Love prostě vede na plné čáře.. Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty06.03.08 16:52

Zrovna včera jsem si stáhla takovou pěknu písničku z pohádky Zimní víla. Dávali ji před Vánocema.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??   Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví??
Strana 2 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: