| Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? | |
|
+8Peter Hawk ZikyOrias Nicole KontraIda -pipa- Leia Skywalker Luana Me-myska 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 10.02.07 12:42 | |
| Tak já bych začala, když už sem tohle téma nakousla Mezi moje nejoblíbenější styly patří neopunk (což je měkkčí punk) a pop-rock (ze skupin je to hlavně Simple Plan, Good Charlotte, Son of Dork, dále Avril Lavigne se mi líbí, nebo The Calling, kde je hlavním zpěvákem úúúžasnej Alex Band :): ), ale můžu i obyčejnej pop, nevadí mi ani trance, protože chodim na párty, ale už nemusim moc taneční muziku, která hraje na diskotékách, ovšem nijak zvlášť mi taky nevadí, za to moc nemusim electro, hip-hop, techno a blackmetal a jemu podobné už vůbec neeee A jestli můžu doporučit něco pro fanoušky Simse, tak je to určitě pop-rock od Aly and AJ!! Tyhle dvě holčiny (sestry) nazpívali dokonce song k The Sims 2 a jeho napodobeninu můžete slyšet přímo ve hře, jestli máte mazlíčky!! (v rádiu, když si naladíte Pop) jinak se doopravdy tento song jmenuje Chemical React a mně osobně se moc líbí i s ostatníma písničkama Ostatně, můžete posoudit sami :kuk: Jedna fotečka s holkama: | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 10.02.07 13:10 | |
| Uf, nikdy som sa nejak neorientovala v tom, čo počúvam ... vlastne mi je to jedno, pokiaľ to niesu ľudovky(silná antipatia od čias tancovania v detskom folkĺornom súbore ) a samozrejme rovnako ako Me-myska metal, techno a podobne ... Fakt nemám žiadnych obľúbencov, jedna skupina ako druhá, kto si to má pamätať Proste počúvam to, čo práve ide v rádiu :kuk: | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 10.02.07 13:19 | |
| - Luana napsal:
- Uf, nikdy som sa nejak neorientovala v tom, čo počúvam ... vlastne mi je to jedno, pokiaľ to niesu ľudovky(silná antipatia od čias tancovania v detskom folkĺornom súbore ) a samozrejme rovnako ako Me-myska metal, techno a podobne ... Fakt nemám žiadnych obľúbencov, jedna skupina ako druhá, kto si to má pamätať
Proste počúvam to, čo práve ide v rádiu :kuk: Ahaa, takže všehochuť dá se říct ale tak to je taky dobrý, aspoň nejsi tolik vybíravá, jako já :kuk: já rádio už moc neposloucham no Jo a taky sem si v poslední době docela oblíbila Pehu, hlavně Za tebou a Spomal', krásné to písničky asi taky hlavně kvůli Simsovi :heard: | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 10.02.07 17:00 | |
| - Me-myska napsal:
- Jo a taky sem si v poslední době docela oblíbila Pehu, hlavně Za tebou a Spomal', krásné to písničky
Hej, Peha má krásne dielka | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 26.02.07 10:15 | |
| Já toho taky poslouchám víc. Ráda mám hudbu z filmů, klasiku (no, jsem baletka no ) jinak Gwen stefani je super, pořád ji poslouchám na t-music :kuk: A jinak od všeho trošku | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 26.02.07 10:19 | |
| Tak ma napadá, že hodne počúvam soundtracky z filmov a hier Takú hudbu z hry The Watchmaker som kedysi vedela počúvať stále dookola | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 16:43 | |
| To Luana: z jakých filmů posloucháš písničky?? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 16:45 | |
| Všetko možné aj nemožné, čo sa ku mne dostane ... ale teraz mi momentálne izbou znie jedna skladba z hry Neverhood | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 16:56 | |
| Týýý jo, ja si asi ten soundtrack stiahnem celý Síce mi to potrvá niekoľko hodín, ale skladby z Neverhooda mi za to stoja | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 17:21 | |
| Tak pak můžeš poslat ukázku | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 17:21 | |
| ...pokud to pude ovšem já vim, sem hrozně zvědavá, ale vim to o sobě, tak se nedivte | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 17:30 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 17:45 | |
| Zajímavý přirovnání to je všech těch 39?? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 17:48 | |
| Mám už prvých 11 a 17 a 18 ešte zdávnejšia Každopádne, z toho, čo som zatiaľ počula, odporúčam 3, 6 a 17 EDIT : A ešte 13. | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 18:34 | |
| ja počuvam tak najviac pop a neznašam HIP-HOP a RAP ani neviem či je medzi nimi rozdiel inač zo spevakov,speváčiek a skupin:Peha,Desmod,Zdenka predna... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 06.04.07 18:41 | |
| Čo ma to dnes popadlo ... Jednak som stiahla celý ten predchádzajúci zoznam až po 20, keď ma napadlo, že by som si mohla na nete nájsť aj hudbu ku Baldurs Gate, takže teraz sťahujem to. No ja som sa zbláznila | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 08.04.07 20:53 | |
| Z každého rožku, poslouchám trošku. Miluju kytary (zvláště tu svoji), takže kytarová muzika - to je moje. Tíhnu i k té méně upravované (ty 4 písmenka, jsou prý teď nesmírně moderní, ale co by - punk je prostě punk). Občas i k metalu, pokud je kvalitní. A prakticky všecky rockové styly mi něco říkaj. Ale poslechnu si cokoli pěkného, na stylu úplně nezáleží. Srdeční záležitosti? Nirvana, Metallica, Megadeath, The Ramones, Pink Floyd, Traktor od Visacího zámku, Wanastowky, soundtrack Amélie z Montmantru (nevim, jak se to píše, kurňa) a spousta dalších... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 15.07.07 16:11 | |
| Práve som si vypočula z v-mojom-neporiadku-novo-objaveného-CD pár songov, ktoré spievali súťažiaci v Slovensko hľadá SuperStar 1 Krásna nostalgia, keď si spomeniem, ako sme všetci sedeli prilepení pri obrazovkách a stopovali, koľko minút bude trvať potlesk pre Bezdedu Druhú sériu som nesledovala, ale táto prvá mala niečo do seba Bola dosť emotívna | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 15.07.07 17:52 | |
| presne to stopovanie ja momentalne počuvam Hilary Duff : Whats dreams are made of | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 05.08.07 15:15 | |
| | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 26.09.07 18:24 | |
| Já právě docela dost ujíždím na slovenské úvodní znělce Kačerů a Gumídků, tedy slovenských Gumkáčů Já měla pro tyhle písničky z pohádek vždycky slabost. | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 26.09.07 22:29 | |
| - Nicole napsal:
- Já právě docela dost ujíždím na slovenské úvodní znělce Kačerů a Gumídků, tedy slovenských Gumkáčů Já měla pro tyhle písničky z pohádek vždycky slabost.
Kačer, úúú ú, teď k vám, děti, z dálky letí kačer, úúú ú ....
Méďové skáčí jako míčky gumové, v příbězích, jež mají úroveň, gumídci méďové ....
Fakt, že jsem si ten text ani nepotřebovala nikde najít a dala jsem ho rovnou z hlavy, jistě prozradil, že mi to taky "občas" hrává v uších. | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 26.09.07 22:32 | |
| V Káčerove úžasnom až zem praská . . . Gumkáči, hneď ich spoznáš priamo pri práci, to, čo robia, sa ti zapáči, už sú tu Gumkáči. | |
|
| |
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? 26.09.07 22:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? | |
| |
|
| |
| Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? | |
|