| Debata | |
|
+7-pipa- petulka KontraIda Nicole Me-myska Luana Leia Skywalker 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Debata 31.08.07 19:00 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Debata 31.08.07 20:40 | |
| To je velmi zajímavé Ale jak říkám nebudeme to prozatím vůbec řešit ano? Nejdříve dohrajem soutěže, které tu máme! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 8:58 | |
| ok dala som len typ lebo mňa to velmi zaujalo | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 16:17 | |
| Hmm ... keby sme si trochu upravili pravidlá ... každopádne, mne onedlho skončia obe súťaže, takže to bude realizovateľné. Ale nerada by som kopírovala všetko odtamtiaľ, a jednoznačne nebudem hrať s peňažnými cheatmi | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 17:24 | |
| Tak to s tebou souhlasím. Dobří hráči simsů přece musí umět hrát bez cheatů. A pokud jde o nejlepšího hráče... Osobně bych dovolila jen pár "kosmetickejch cheatů". Začínat by se mělo na 20000 a basta. Za 50000 se dům staví celkem dobře i s plným vybavením. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 17:30 | |
| Nehrám úplne bez cheatov, používam moveObjects (keď sa niečo zasekne), roofslopeangle (na strechy) a changeLotZoning keď stavám internáty Nedokážem si predstaviť, že by som si pri skutočnom hraní, ktoré mám v Marienwille použila nejaký peňažný cheat. Sťahujem síce domy, ktoré často stoja aj 50 000 bez vybavenia, ale potom celý život šetrím, aby som sa do nich mohla nasťahovať. A dá sa to. SMRŤ MOTHERLODE ! | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:00 | |
| ja zase bez motherlode ani na krok aspom nejyk ten dom nech maju pekne moderne byaveny podlahu oblečenie... a ak im chcem založiť rodinu tak nech netvrdnu cely deň v praci | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:01 | |
| pipa, pustila by si ma do plánovania pravidiel pre tú novú súťaž alebo ju chceš viesť ty ? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:05 | |
| To já když si dělám v sousedství příběhové rodiny - rodiny, které mají osobní příběh, tak jim dám peníze, jinak bych tam měla samé chudé, protože většinou hraji za jedinou rodinu či dvě Ale jinak peněžní cheaty nepoužívám Myslím tedy v těch svých rodinách A jinak používám Moveobjects , také většinou díky zaseknutí, boolprop controlpets - můžu ovládat mazlíčky. Je sranda s nimi někdy něco udělat :yes: Ale jinak se ovládají sami, já jen sem tam. Líbí se mi to při hře A pak.... na nic jiného si nevzpomínám | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:05 | |
| veď ju ty ale ber do uvahy že nie každy je taky skuseny hrač ako ty ok? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:10 | |
| - -pipa- napsal:
- veď ju ty ale ber do uvahy že nie každy je taky skuseny hrač ako ty ok?
Pôjdem na to opatrne, skúsim to vypracovať tak, aby si do toho išla s nami Takže príjimam všetky nápady. Rada by som najprv vedela, ako ste teda na tom s cheatmi, či dokážete hrať aj bez nich. Lebo hlavne o to pôjde. A názov ... čo takto Pravý hráč The Sims 2 ?Príjimam nápady | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:14 | |
| Hele!!! Zatím žádné nápady, ani přípravy. Pěkně to vydržte a nechte ty soutěže dohrát! Na hráče, kteří na forum nemají tolik času je to moc. Takže nechte je dojet a pak se uvidí! (Potvůrky)
Naposledy upravil dne 01.09.07 19:16, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:15 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:17 | |
| To ti celkem věřím U mě to jede všechno´pomalu Už jsem vám popisovala moje rozbory průběhu vztahů takže si to můžete představit | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:20 | |
| ja som hrala bez chaetov len v life stries ale tam bolo na začiatku 30 tisic a v pet stories 50 000 takže 20 sa mi zda malo a v ls som si privirabala hranim na gitaru no ale možno by ta suťaž bola lepšia keby na začiatku bolo napriklad 30 000 | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:22 | |
| Myslím, že sa to dá zvládnuť. Chcete začínať na prázdnom pozemku alebo mám dať domček na stiahnutie ? Ja by som sa skôr priklonila ku tomu prázdnemu, ale je to na vás Budem sa vás musieť veľa povypytovať | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:22 | |
| To by se už nějak domluvilo | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:25 | |
| Dala by som k dispozícií tento dom, stojí nejakých 9-10 000 : Každopádne pripravujem dve varianty v pravidlách, každý si môže vybrať : a ako ľahšiu a b ako ťažšiu (pre mňa ) EDIT : používam ho v hre u Collinsovcov, o nich píšem v Zaujímavých udalostiach, ak máte záujem o interiér | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:43 | |
| no s tym domom by to išlo ale ake treba datadisky?aby som vedela na čom som a ešte taka otazočka dufam že nebude niečo kde bude treba zmeniť farbu stien lebo inak som v haji | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 19:54 | |
| Motherlode, přiznám se, jednou za čas použiju. Ale rodina, kde tak udělám, mě dost brzy omrzí. Takže hra s cheatami mě moc nebaví. Jsem pro soutěž bez. Maximálně pro ty "kosmetické". Třeba ten na sklon střechy a tak. Garpy jsem hrála od začátku bez cheatů a druhá generace už skoro nevěděla, co s penězmi. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 20:38 | |
| Ja mám datadisky všetky, ale tak ma napadá ... tuším kedysi niekto niekde písal, že odkedy má Seasons, idú mu nainštalovať aj domy, ktoré vyžadujú datadisky, ktoré nemá, ale ruku do ohňa by som za toto nedala. - pipa napsal:
- a ešte taka otazočka dufam že nebude niečo kde bude treba zmeniť farbu stien lebo inak som v haji
Farba stien/podláh sa necháva len na súťažiacich, nebudem to myslím nikdy vyžadovať. - KontraIda napsal:
- Garpy jsem hrála od začátku bez cheatů a druhá generace už skoro nevěděla, co s penězmi.
Áno, zhruba tak to funguje aj u mňa ... a pravdepodobne by ma tiež"nakódované" rodiny omrzeli ... je to predsa oveľa krajšie, keď sa pozriem na plazmovú obrazovku a poviem si : "Na ňu som si zarobila sama" ako "Na ňu som si nakódovala" Ešte sa vrátim ku tej poznámke, nech to robím tak, aby mali aj "chaetoví" hráči šancu ... toto som už myslím relatívne vyriešila A mám taký nápad, aby sme si dali súťaž na kolá (ale bez hlasovania o víťazovi kola, samozrejme) pričom každé by malo cieľ. For example : Ciele prvého kola : - nájsť si prácu a postúpiť v nej aspoň na 3 úroveň - nazbierať aspoň 5000 aspiračných bodov | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 20:49 | |
| Začnem otravovať : 1- Koľko si dáme na jedno kolo ? 7 normálnych (reálnych) dní ? Alebo viac ? 2 - Cítite sa na to začať na prázdnej parcele alebo s domom ? 3 - vôbec najdôležitejšie - Môžeme hrať na body. Dáme si napríklad cieľ kola (jedno kolo trvá X reálnych dní) nazbierať tých 5000 aspiračných bodov (10b) a postúpiť v kariére na tretiu pozíciu (10b) ; alebo budeme hrať bez bodovania ? 4 - Budeme hrať štýlom : L : Teraz vám dávam za cieľ kola mať dieťa. P : Ale mne sa už dieťa narodilo, takže mám kolo splnené ? L : Áno / Nie, vyrob si ďalšie. alebo L : Teraz vám dávam za cieľ kola mať dieťa. P : To je dobre, od začiatku hry čakám na to, kedy ho budem môcť mať. | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 20:55 | |
| ja by sm dala na jedno kolo viac dni predsa len škola potom jednoznačne s domom ak bez bodovania tak ako?inak by som brala body a radšej druha varianta inak nemali by sme rapidne zasahovať do ich života ak to nieje v ulohe lebo ak ich rozvedieme zabijeme deti... ťažko sa to bude spajať s ulohou | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 21:05 | |
| 1 - Tak 14 ? Alebo 10 ? 2 - Dom/nedom, toto asi plne doriešim až v konečnej verzií, niečo sa mi už rysuje ... pravdepodobne dám na výber a trochu to rozšírim ... 3 - Bez bodovanie by to bolo ... bez bodovania. Každopádne, oboje má klady aj zápory. 4 - Tuto by som to ešte prehĺbila s aspiráciami ... napr 2 simovia s aspiráciu po rodine sa asi nerozídu ... To zasahovanie do života by som možno nechala na súťažiacich, a cieľ kola mať dieťa by som šupla rovno do kola 2 alebo 3. Ale zase narážam na problém - niekto odohrá za 10 dní celý simákovský život a niekto možno 2 dni ... takže pokiaľ môj názor, ja by som sa radšej priklonila ku prvej variante. Na druhú stranu, môžeme si určiť, že kolo potrvá reálny týždeň/10 dní a za ten čas budú mať súťažiaci za úlohu prežiť presne 7 dní v živote simákov, od pondelka do piatku.
Od každého, kto bude súťažiť by som ale po konci kola vyžadovala fotky s popisom, čo sa v dome za kolo udialo. Lebo skutočne, ak sa štyri páry z piatich navzájom povraždia, asi ťažko by som určila splniť cieľ Mať dobrú schôdzku ... | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 01.09.07 21:12 | |
| asi by bolo dobre 14 dni z toho su teda 2 vikendy takže by sa to dalo stihať a ešte k tym fotkam naozaj bude treba fotiť každy nudny deň? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Debata | |
| |
|
| |
| Debata | |
|