| Debata | |
|
+7-pipa- petulka KontraIda Nicole Me-myska Luana Leia Skywalker 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Debata 24.02.07 18:10 | |
| A ... ani nenaznačíš o čom bude, hm ? No dobre, som strašne zvedavá | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Debata 24.02.07 22:05 | |
| Ty jo, vy ste na mě hrozně rychlýý já nestíhaaam | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Debata 24.02.07 22:14 | |
| Neboj Myssi, to ještě potrvá, protože já o týdnu taky stáhat nebudu V pohodě, opravdu máte ještě čas | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 24.02.07 22:19 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 24.02.07 22:21 | |
| Já mám zas do 17 školu Takže vím jak se cítíš, taky to moc nestíhám, ale snažím se. Jinak na simy skoro nemám čas, ale snad ho někde vyškrabu | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 25.02.07 16:05 | |
| Chcem prvé kolo ! Chcem prvé kolo ! Chcem prvé kolo ! No dobre, som príliž nedočkavá Ale tak aspoň o čom bude Hm ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 25.02.07 17:10 | |
| Akorát bych měla jeden dotaz... a to k tomu projevu... aspoň nastínit, jak by to asi tak mělo bejt?? Nějak si to nedokážu představit | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 25.02.07 18:46 | |
| Nedělj si s tím moc těžkou hlavu, prostě to napiš jak to budeš cítit Já si myslím, že se ti povede. Představ si že jdeš do nové školy, tak co by si asi řekla, zaprvé se pořádně představíš. Něco důležitějšího řekneš o sobě a tak a potom stačí jenom když např : řekneš něco vkusného nebo něco o svých spolusoutěžících a tak. Neboj zrovna ty se nemusíš bát | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 25.02.07 18:48 | |
| To Leia: mno, to bych neřekla, mě tyhle věci nejdou psát a už vůbec ne řikat nahlas | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 25.02.07 18:50 | |
| Tak bych ráda, že se aspoň píše a já na hlasový taky zrovna nejsem | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 12:19 | |
| Mam ještě takovej menší dotázek... jak dlouhej by asi ten projev měl bejt?? Nic moc dlouhýho asi nevymyslim A mělo by se to týkat přímo soutěže nebo charakteru postavy?? Nebo snad dokonce obojí?? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 14:05 | |
| Myssi, dlouhej, to je opravdu na tobě. A něco o postavě říct, ale spíš je to takové uvítání ostatních i sebe Ještě něco? Ráda odpovím! | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 16:30 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 17:11 | |
| Hm, tak dajme tomu, že prejav : Na začiatok by sa súťažiaca predstavila, povedala niečo o sebe (rodine, v prípade mojej simky), o svojich záľubách, práci, prečo sa prihlásila do Miss, spomenula spolusúťažiace (teda aspoň prvý dojem z nich) a všetko to uzavrela vetou ,,A najviac na svete si želám svetový mier !" (To som si nemohla odpustiť ) Mohlo by byť ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 17:32 | |
| - Luana napsal:
- Hm, tak dajme tomu, že prejav :
Na začiatok by sa súťažiaca predstavila, povedala niečo o sebe (rodine, v prípade mojej simky), o svojich záľubách, práci, prečo sa prihlásila do Miss, spomenula spolusúťažiace (teda aspoň prvý dojem z nich) a všetko to uzavrela vetou ,,A najviac na svete si želám svetový mier !" (To som si nemohla odpustiť ) Mohlo by byť ? No to sem právě myslela že ne když už je to všechno v tom dotazníku... příde mi to takový divný to zase opakovat :-/ | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 17:51 | |
| Tak sem nakonec něco sesmolila... no snad to bude aspoň trošku zajímavý, ale příde mi to dost jako opakování z dotazníku | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 18:07 | |
| Je to pravda, že sa to šialene opakuje, ale inak neviem, čo by som písala | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 18:14 | |
| - Luana napsal:
- Je to pravda, že sa to šialene opakuje, ale inak neviem, čo by som písala
No já taky ne, proto sem to měla hodně krátký teď to mam na 22 řádek a víc ze sebe už asi nevymáčknu bude to muset stačit | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 18:18 | |
| Přišla sem na další dotazy, jak postupně du dál snad na nic nezapomenu: 1. Co se týče toho pozemku... můžeme využít nějakej pozemek už vytvořenej ve hře - v Night Life, nebo si ho musíme vytvořit sami?? Já se totiž ve stavbách moc nevyžívam, tak bych byla radši, kdybych mohla využít už něco postavenýho 2. Známkování co se týče vzhledu (nebo-li body co se týkají 1. úkolu) - já bych navrhovala aby to bylo např. do 10 bodů, podle toho, jak se to porotci bude líbit, záleží už na něm jak si to rozvrhne a ty body navíc (jak bylo už zmíněno do 5) bych takhle nechala 3. Jaká simka by měla nastoupit jako první?? Podle toho jak byly zveřejněný?? (první je Niana) - samozřejmě vim, že se 1. kolo startuje, až se ozvou všichni ostatní soutěžící, ale jenom abych věděla, jak mam na všechno pospíchat 4. můžu popř. změnit účes simky?? - mam takovej dojem, že se tu na to Luana už jednou ptala, jenže sem to už nějak zapomněla a tady sem to nějak nemohla najít | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 18:48 | |
| Pozemek klidně využijte jakýkoliv To známkování : Ano zmákovat celkový vzhled je můžete do deseti bodů a můžete použít i Des. č. To je tam vše napsané A potom jsou ty extra body do pěti, toť vše, aspoň teda jestli jsem to správně pochopila Přečti si ještě jednou pořádně : Zakončení hlasování. Tam je, že dívky budou volány podle čísel jenž jim byly dány (ty jo, jen tak rým, ale docela neúmyslně ). Takže tvoje bude Myssi první a pak bude myslím Paulinne Luany atd... Ano účesy se mohou měnit, vždyť ty taky nemáš pořád jen culík ne Jinak : Prosím vás neopakujte doatzníky, to jsem vůbec nechtěla. Může to být kratší, klidně. Záleží hlavně na tom, aby jste si tímto proslovem utvrdili účast v soutěži. Neemoční projev : Dobrý den. Já jsem jak už možná víte Vendula Anonymní a přišla jsem protože bych si moc přála být MisSim 2007. Celý týden jsem se těšila až tu konečně budu stát a stojím tu a pronáším věty, které jsem vám toužila říct. Všechny vás ráda poznávám a těším na co nejdelší spoluprácí s vámi se všemi a tím myslím i své spolusoutěžící, které mě velmi zaujali a nemohu se dočkat až s nimi prohodím první slova. Přeji vám všem krásnou zábavu a dívkám mnoho štěstí. Vaše Vendulka Promiňte napsala jsem to teď na fleku, ale myslím, že už byste si podle toho mohli udělat představu na váš projev. Možná jsou tam pravopisné chyby a není to moc propracované, ale opravdu zdůrazňuji, že to jen byla taková ukázka Ve vašich projev se soustřeďte na pravopis a rozvoj slovní zásoby Tak ještě něco? Jestli máte něco k projevu jen pište, mě neotravujete | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 21:06 | |
| Měla bych takovej návrh co kdybychom trošku přehodily ty úkoly?? Já si myslim, že takovej projev by se hodil hned na první místo... a pak bych dala tu promenádu, překvapení a nakonec tu hádanku A taky sem se chtěla zeptat, jestli u projevu můžu mít jinej účes než u toho ostatního a i jiný oblečení... myslela sem že by to bylo tak, že příde, představí se v tom projevu, řekne co má na srdci, pude se převlíct na tu párty (a učesat) přijede tam a začnou ty ostatní disciplíny, co vy na to?? | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 21:08 | |
| Jinak ten projev sem už 3x předělávala, tak už ho předělávat neciii, tak doufam, že se to aspoň trošišišičku bude líbit :kuk: | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 21:20 | |
| Ale jasné, že bude Ja sa priznávam, že som ešte ani nezačala | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 21:25 | |
| To Luana: tak ty si to můžeš dovolit, nejsi první, ale já jo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata 26.02.07 21:41 | |
| Hmmm..... :): To je dobrý návrh, vlastně docela dobrý přehození těch úkolů, ale musela bych to přehodit i v úkolech, ale zase aby v tom soutěžící neměli maglajz, tak já to ještě předělám a jinak ty účesy a oblečení budou přes celou párty stejné a i na promenádu :): To už bych tach nechala. Takže dopíšu malé dodatky aby si toho dívky všimli | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Debata | |
| |
|
| |
| Debata | |
|