Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

The Sims 1

Goto down 
+5
-pipa-
Me-myska
Luana
KontraIda
Leia Skywalker
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

The Sims 1 - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty04.10.07 22:28

Looool, Leii, to je něco Mám záchvat smíchu! Opravdu zábavné! Mám záchvat smíchu! ty si byla ale číslo Lol
Já sem to zvládala celkem dobře, rozšířila sem si tim hlavně anglický dovednosti Jsem ďáblík
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty06.10.07 11:19

Já taky, spoustu slovíček bych dneska ani neznala, kdyby The Sims tehdy vyšlo česky.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty06.10.07 12:51

Jj, přesně tak!! Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty06.10.07 13:50

Nápodobně. Stejně jako se hodně slov naučím z filmu. Kupříkladu Harry Potter, který si pouštím v angličtině Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty06.10.07 17:52

Našla sem cheaty k The Sims 1...
Pro ty, kdo ho ještě hrajou:

Při hře stiskněte najednou [Ctrl]+[Shift]+[C] a napište tyto cheaty:

KLAPAUCIUS - přidá 1000 dolarů
WATER_TOOL - udělá z vašeho domova "ostrov"
SET_HOUR # - změní čas na 1 - 24
SET_SPEED # - změna rychlosti hry od -1000 do +1000
INTERESTS - zobrazí zájmy a osobnost všech Simů
AUTONOMY # - změna samostatného myšlení Simů od 0 do 100
GROW_GRASS # - růst trávy od 1 do 150
MAP_EDIT ON - editace mapy zapnuta
MAP_EDIT OFF - editace mapy vypnuta
ROUTE_BALLOONS ON - zapne průvodce
ROUTE_BALLOONS OFF - vypne průvodce
SWEEP ON - zobrazí dluhy
SWEEP OFF - vypne zobrazení dluhů
TILE_INFO ON - zobrazí informace
TILE_INFO OFF - vypne zobrazení informací
LOG_MASK - nastavení masky
DRAW_ALL_FRAMES ON - zapne vykreslování frámů
DRAW_ALL_FRAMES OFF - vypne vykreslování frámů
HISTORY - rodinná historie
EDIT_CHAR - editace postavy
LOT_SIZE # - změna dávek na #
! - zopakuje poslední cheat
; - oddělovač více cheatů najednou

VISITOR_CONTROL - a můžete klávesnicí ovládat návštěvu
DRAW_FLOORABLE ON - zapne síťovou podlahu
DRAW_FLOORABLE OFF - vypne síťovou podlahu
DRAW_ROUTES ON - zapne zobrazení cestu zvolené osoby
DRAW_ROUTES OFF - vypne zobrazení cestu zvolené osoby
PREPARE_LOT - kontrola a oprava vyžadující mnoho předmětů
PREVIEW_ANIMS ON - zapne ukázkové animace
PREVIEW_ANIMS OFF - vypne ukázkové animace
ROTATION (0-3) - volba jiné kamery
HOUSE # - nahraje dům #
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty06.10.07 18:25

Tady už to nikdo nehraje Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty06.10.07 21:33

To nevadí, ale když se někdo najde, je to zajímavé. Děkuji, že jsi si dala tu práci Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 0:56

Ahoj všichni!

Promiňte, že jsme vrthl do vašeho dívčího spolku, ale na tohle forum jsem narazil docela náhodně a tahle diskuze mě velmi zaujala. Nevěděl jsem, že ještě vůbec někdo může zavzpomínat na fantastickou hru "The Sims I"

Hrával jsem to kdysi dááááávno, a měl jsem všechny datáče kromě toho posledního. Nejsem nějaký extra hráč The Sims, ale někdy si to zahraju. Je to dobré odreagování od všech těch her plných násilí. Lol

Sám za sebe můžu říct, že se mi mnohem víc první díl. Za prvé přece jen to byla novinka tehda a bez ní by nebyla denšní dvojka. Za druhé si myslím, že to byla více hra pro všechny, kdežto ta dvojka mi připadá, že už jí hrajou spíš jen holky, za třetí dvojka je už hodně jako realita a já realitu moc nemusím Směji se a za poslední, čtvrté - já jsme je prostě žral ta jednoduchost byla dokonalá, ty jeich nemotorné pohyby mě vždycky dokázaly pobavit a jak tady nekterá z vás psala: "nebyli tak zkažení" Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 16:45

A helee, dorazil nám mužskej Jsem jako anděl takže tě tu vřele vítam, jako první Lol
a víš o tom, že o tý hře uvažuješ stejně jako já?? Taky to beru jako odreagování od her s násilím Lol

Jinak co se týká srovnávání jedničky a dvojky, v něčem máš pravdu Usmívám se ale stejně musim konstatovat, že se mi víc líbí dvojka Jsem jako anděl i když možná proto, že sem holka Chichotám se ale ani jedničku moc kluků nehrálo co vim Usmívám se např. muj přítel nad tim do dneška kroutí hlavou Směji se ale přece jenom, pár výjimek existuje Souhlasím
A taky, inteligence simů je rozhodně lepší ve dvojce a samozřejmě hodně dobrý grafický zpracování proběhlo dost vydařeně, aspoň u některých věcí, viz. pádlovité ruce, jak známe Lol ale je fakt, že někdo řiká, že grafika domů byla lepší v jedničce... ale tak mě moc stavění nikdy nebavilo, tak si to až tak neberu O tom nic nevím
A jinak sem ráda, že sem zavítal taky někdo od mužskýho pohlaví Jásám!! nechceš tu u nás zůstat?? Některý mužský názory si myslim by se náááramně hodili Oblizuji se

Btw. k těm nemotorným pohybům ještě... i simové z dvojky umí bejt hodně nemotorný, ale asi nejlepší sou grafický chyby, viz. fotky s grafickýma chybama, některý sou naprosto boží Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 20:25

Jéé, no konečně mužskej! Chtěla jsem přemluvit bráchu, ale myslím, že to nemá cenu Směji se
tak tě tu vítám a dívčí spolek jsme, protože u nás ještě vůbec žádný mužský nezavítal Mám slzy nakrajíčku Takže tě tu mezi sebe klidně rádi přijmeme Lol
Jinak taky bych chtěla slyšet mužské názory, které tu chybí Služebníček

A mě se taky líbí více dvojka Usmívám se Ale nemyslím, že je více pro holky Vííš? Honza (brácha) to hrál a líbilo se mu to. Vydržel u toho dokonce dva měsíce a to je opravdu co říct. Jsem frajer
A v The Sims 2 je sice více reálných věcí, ale myslím, že to také není zkažené Usmívám se Já simíky nepodvádím, nedávám je na zloděje apod. Je to podle toho jak si to člověk udělá a jaký svět si vytvoří Jsem jako anděl
Ale nemůže netvrdit, že jednička má své krásné kouzlo Srdce
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 20:56

Teda, takové vřelé přivítání, to bych fakt nečekal. Docela by mě zajímalo v čem si myslíte, že budou moje názory jiné Směji se

Me-myska: Já znám hodně borců co hráli TS1, si vzpomínám jak na základce s kámošem se kterým jsem seděl, jsme to hráli. Začala puberta první holky, aspoń virtuální Lol, kámoš ze druhé třídy byl expert na datáče jeho segra si to kupovala když to bylo nové a pálil nám to ve velkém Lol. Jojo to byly čas Mám záchvat smíchu!

Leia: Tak to já jsem se zlodějiny zas neštítil Lol, jedno z mála povolání co jsem chvíli dělal Lol.

Dvojka je fajn to jo, ale ta jendička je pro mě nezapomenutelná, všechny ty zážitky mého Sima atd. A je pravda, že ve dvojce je ta inteligence opravdu někde jinde. Pamatuju si jak se motlai ve dveřích jeden čekal až druhý vyleze schody atd. Ale taky tam bylo spoustu vychytávek, které ve dvojce chybí. Zas ve dvojce jsou fajn ty aspirace, oživuje to tu hru (Popularitáááá) Lol. Co mě spíš teď hodně baví tak ty "Životní příběhy". Líbí se mi hrát příběhy s koncem, protože jsem starý RPGčkař, jinak je to furt jednotvárné, ale to zas byla i jednička. Rozhodně za ten nápad životní příběhy chválím tvůrce. Příběh Riley, byl sice typickou pohadkou pro dívky Směji se. Chvilkama jsem si, když to řeknu na plné usta, myslel že je to pěkná "děvk*", chvilkama jsem si řekl "typická ženská nerozhodnost" Směji seSměji se. Ale jinak to bylo celkem povedené a hodně krátké. Zítra snad začnu ten Vincentův a co jsem viděl ten jeho luxusní dům hnedka jsme si řekl: "frajer".
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:09

Taky vítám Lol

Já na jedničce závislačila úplně maximálně. Vždycky jsem to hrála do půlnoci a těšila se až přijdu ze školy, abych si to mohla zahrát. Ve škole jsem se pořád bavila s kámoškou jen o simech, všechno ostatní šlo mimo mě Chichotám se A to jsem neměla ani žádný datáč (pojem crack byl pro mě asi tak známý jako hlavní město Bruneje). To byly 2D časy. Všichni simové stejní, protože výběr byl dosti omezený. Taky sociálka u mě byla pečená vařená. No jo, byla jsem začátečník, teď už jsem Sims king Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:13

My se chlapů neštítíme, kdyby to tak náhodou vypadalo. Jsem ďáblík Měli jsme tu jednoho - pepka, ale moc dlouho nevydržel. Snad to s tebou bude na dýl. Navíc když seš ten fanda simsů jedniček, na který mám neuvěřitelný vzpomínky. Je teda pravda, že ty hráli kluci víc. Dokonce i můj brácha. A s tou zkažeností... Myslím, že bylo kouzelný, když se narodilo mimčo potom, co se simíci políbili.

A Nicole, byla jsem na tom podobně...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:20

Já teké neměla, žádné datadisky, ale naprosto mě to netrápilo, vystačila jsem si se základním Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:21

To Peter: blázníš?? Mužský mají VŽDYCKY jiný názory než ženský Směji se znam to nééé?? Směji se já se bavim totiž převážně s klukama Jsem ďáblík

Taky znam kluky, co hráli jedničku, ale hrajou i dvojku, podle mých informací, dokonce i muj brácha hrál simse 2 a docela dlouhou dobu, přičemž na jedničku se vykašlal Chichotám se a to je to zapřisáhlej ''pařmen'' stříleček Směji se a jinak taková menší vsuvka, když už sme se dostali k těm RPG, taky sem je hrála Jsem jako anděl teda vlastně jenom Warcraft 3 a donedávna dokonce i World of Warcraft, ale nějak mě to všechno omrzelo a stejně teď nějak ani nemam čas Usmívám se (Leii ''nebij'' mě za OT, jinak to nešlo Chichotám se Červenám se...)

A to že sis to obstarával tak trochu nelegálně... to přece nevadí, nejsi sám, hlavně, kluci sou takový Směji se to jenom my poctivky holky si to furt kupujem Chichotám se (i když, musim se přiznat, že takový balíčky + OfB sem si taky stáhla Jsem jako anděl).
A příběhy, nemusí to bejt špatný, ale radši zůstanu u klasických simsech Lol ale hlavní je, že tě to tak baví Souhlasím

A znamená to teda, že se k nám přidáváš?? Jsem jako anděl
O tom nic nevím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:26

Nebudeme ho honit, ale také bych byla celá šťastná Jsem králem
Mužská ruka neuškodí Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:28

Chi, tak sem holt náruživější no, víš co sem ti na icq psala ne?? Jsem jako anděl Směji se já si prostě jenom s klukama ráda povídam... Červenám se...

A jinak, mam všechny datadisky až na tu Superstar, bo jak to bylo a Abrakadabra, ty dva mě nějak moc neuchvátily Já nic, já muzikant jinak mam pořád všechny Lol akorát už je nehraju Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:32

Já si taky ráda povídám s klukama. Souhlasím Občas i radši než s holkama. A když se chci opravdu bavit, zvolim si spíš partičku kluků než holek (kamarádky jistě prominou). Ani pořádně nevím, v čem to je...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:34

O čem vlastně Superstar bylo? Jaké to přinášelo výhody a příležitosti? Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:35

To bude tou přitažlivostí Jsem ďáblík Směji se ale nee, dělam si srandu... já taky nefim, holky sou někdy zákeřný až moc Vííš? a taky, s kamarádkama moc dobrý zkušenosti nemam... kdežto u kluků mam hned několik dobrých kamarádů Usmívám se

Btw. to mi něco řiká Petere, že mi hrozně jednoho kamaráda stylem psaní připomínáš Usmívám se a shodou okolností zrovna on hraje simse 2 Lol akorát se nějak odmlčel, zlobivec jeden Usmívám se ale byl to takovej muj ''kolega'' co se týká věcí ze simse a taky moc pěkně kreslil mangu Jsem jako anděl ale to sem zase někde úplně mimo sakra Směji se omlouvam se Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:37

Leia napsal:
O čem vlastně Superstar bylo? Jaké to přinášelo výhody a příležitosti? Usmívám se

Péťa to má, viděla sem to u ní jednou Usmívám se je to o tom, že se tvůj/tvoje sim/simka může stát slavný/slavnou Usmívám se a je to myslim na několik hvězdiček, čim víc hvězd, tim je slavnější a sou s tim spojený nějaký výhody... tak nějak to bylo... a myslim, že tam bylo i něco s natáčením atd. moc toho nevim, přece jen sem to viděla už dřív a jenom trošku Usmívám se ale tak, jen pro představu Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:41

Me-myska napsal:
To bude tou přitažlivostí Jsem ďáblík Směji se ale nee, dělam si srandu... já taky nefim, holky sou někdy zákeřný až moc Vííš? a taky, s kamarádkama moc dobrý zkušenosti nemam... kdežto u kluků mam hned několik dobrých kamarádů Usmívám se
Něco na tom bude. Já mám svý kamarádky ráda, ale jak někde sedíme dýl, zvrtne se to vždycky k drbům (my ženský holt takový jsme). Většinou jsem z toho akorát otravená.

A abych nebyla OT, tak superstar bylo o tom, že sis mohla ze sima udělat hvězdu. Postupně se zlepšoval... Já jsem to teda nehrála, ale kamarádka to měla.
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:46

Aaaaaaaaa kam jsem se to dostal Mám záchvat smíchu!.

2 Me-myska: Z takovou jednou jsem seděl loni, ale ona byla už taková až feministická se mi zdá. Parádně se s ní kecalo o autech atd. prostě se chovala jak nějaký puberťák mluvila o klucích jak o masu (jak když se dva primitvní hoši baví o sexu a holkách), taky měla takové ty poznámky "starý bohatý". No a já už jsem na to pak neměl nerva a musle jsme si odsednout.
Mám rád holky, které jsou fakt holky (myslím povahově). A si náružívá ? no to taky nevím jeslti je dobře - já mám radši stydlivější holky Lol. Jinak to já nebudu, já nesnáším mangu a všechny ty japonské animace. Navíc já jsem začal hrát od pátku zase The Sims Lol, předtím dlouhá pauza. Jinak pěkná elfka, až na ten pierc.

2 Leia: Tak já asi se tu zdržím Tleskám!. Jinak můžu se zeptat kdes přišla na svůj nick Leia ?
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:47

Jo, s těma drbama souhlasim, i když občas drbu i s Mikim a to je to muj kluk Směji se ale tak, s rozhovorem s holkama se to nedá srovnat Usmívám se a takovou Péťu mam taky samozřejmě ráda Srdce akorát se teď nějak vůbec nevídáme...

A s tou Superstar sme se Kontri sešly Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty15.10.07 21:53

To Peter: hej, já sem stydlivá!!! Ani nevíš jak, přítel by ti povyprávěl, sem hrozná!!! Směji se nedokážu spočítat, kolikrát v životě sem byla rudá Směji se akorát sem jenom ukecaná Lol jinak jak si psal o tý holce, to naprosto chápu, s takovou bych taky nemohla sedět, i když sem holka Vííš?
Náruživá sem vlastně v jak čem... trošku mě změnil přítel, páč já sem vždycky byla děsně zaražená a nic sem se neodvážila... jen on mě probudil trošku k životu a za to sem mu nesmírně vděčná Usmívám se páč člověk musí bejt v životě trošku průbojnej Usmívám se a jinak, myslim, že sis naprosto získal moje sympatie, páč takovej druh kluků jako ty (aspoň se mi tak zatim zdá) mam nejradši Usmívám se jinak

A jestli tu zůstaneš, budem všichni jenom rády Perfektní! Máš to za jedna! a jestli tak opravdu zamýšlíš, můžeš třeba o sobě něco napsat do debaty, určitě tam najdeš správný téma, ať je to seznámení oficiální Usmívám se Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

The Sims 1
Strana 2 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» The Sims - Pets Stories

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: The Sims :: Jiné-