| The Sims 1 | |
|
+5-pipa- Me-myska Luana KontraIda Leia Skywalker 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: The Sims 1 04.10.07 22:28 | |
| | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: The Sims 1 06.10.07 11:19 | |
| Já taky, spoustu slovíček bych dneska ani neznala, kdyby The Sims tehdy vyšlo česky. | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 06.10.07 12:51 | |
| Jj, přesně tak!! | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: The Sims 1 06.10.07 13:50 | |
| Nápodobně. Stejně jako se hodně slov naučím z filmu. Kupříkladu Harry Potter, který si pouštím v angličtině | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: The Sims 1 06.10.07 17:52 | |
| Našla sem cheaty k The Sims 1... Pro ty, kdo ho ještě hrajou:
Při hře stiskněte najednou [Ctrl]+[Shift]+[C] a napište tyto cheaty:
KLAPAUCIUS - přidá 1000 dolarů WATER_TOOL - udělá z vašeho domova "ostrov" SET_HOUR # - změní čas na 1 - 24 SET_SPEED # - změna rychlosti hry od -1000 do +1000 INTERESTS - zobrazí zájmy a osobnost všech Simů AUTONOMY # - změna samostatného myšlení Simů od 0 do 100 GROW_GRASS # - růst trávy od 1 do 150 MAP_EDIT ON - editace mapy zapnuta MAP_EDIT OFF - editace mapy vypnuta ROUTE_BALLOONS ON - zapne průvodce ROUTE_BALLOONS OFF - vypne průvodce SWEEP ON - zobrazí dluhy SWEEP OFF - vypne zobrazení dluhů TILE_INFO ON - zobrazí informace TILE_INFO OFF - vypne zobrazení informací LOG_MASK - nastavení masky DRAW_ALL_FRAMES ON - zapne vykreslování frámů DRAW_ALL_FRAMES OFF - vypne vykreslování frámů HISTORY - rodinná historie EDIT_CHAR - editace postavy LOT_SIZE # - změna dávek na # ! - zopakuje poslední cheat ; - oddělovač více cheatů najednou
VISITOR_CONTROL - a můžete klávesnicí ovládat návštěvu DRAW_FLOORABLE ON - zapne síťovou podlahu DRAW_FLOORABLE OFF - vypne síťovou podlahu DRAW_ROUTES ON - zapne zobrazení cestu zvolené osoby DRAW_ROUTES OFF - vypne zobrazení cestu zvolené osoby PREPARE_LOT - kontrola a oprava vyžadující mnoho předmětů PREVIEW_ANIMS ON - zapne ukázkové animace PREVIEW_ANIMS OFF - vypne ukázkové animace ROTATION (0-3) - volba jiné kamery HOUSE # - nahraje dům # | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 06.10.07 18:25 | |
| Tady už to nikdo nehraje | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: The Sims 1 06.10.07 21:33 | |
| To nevadí, ale když se někdo najde, je to zajímavé. Děkuji, že jsi si dala tu práci | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 0:56 | |
| Ahoj všichni! Promiňte, že jsme vrthl do vašeho dívčího spolku, ale na tohle forum jsem narazil docela náhodně a tahle diskuze mě velmi zaujala. Nevěděl jsem, že ještě vůbec někdo může zavzpomínat na fantastickou hru "The Sims I" Hrával jsem to kdysi dááááávno, a měl jsem všechny datáče kromě toho posledního. Nejsem nějaký extra hráč The Sims, ale někdy si to zahraju. Je to dobré odreagování od všech těch her plných násilí. Sám za sebe můžu říct, že se mi mnohem víc první díl. Za prvé přece jen to byla novinka tehda a bez ní by nebyla denšní dvojka. Za druhé si myslím, že to byla více hra pro všechny, kdežto ta dvojka mi připadá, že už jí hrajou spíš jen holky, za třetí dvojka je už hodně jako realita a já realitu moc nemusím a za poslední, čtvrté - já jsme je prostě žral ta jednoduchost byla dokonalá, ty jeich nemotorné pohyby mě vždycky dokázaly pobavit a jak tady nekterá z vás psala: "nebyli tak zkažení" | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 16:45 | |
| A helee, dorazil nám mužskej takže tě tu vřele vítam, jako první a víš o tom, že o tý hře uvažuješ stejně jako já?? Taky to beru jako odreagování od her s násilím Jinak co se týká srovnávání jedničky a dvojky, v něčem máš pravdu ale stejně musim konstatovat, že se mi víc líbí dvojka i když možná proto, že sem holka ale ani jedničku moc kluků nehrálo co vim např. muj přítel nad tim do dneška kroutí hlavou ale přece jenom, pár výjimek existuje A taky, inteligence simů je rozhodně lepší ve dvojce a samozřejmě hodně dobrý grafický zpracování proběhlo dost vydařeně, aspoň u některých věcí, viz. pádlovité ruce, jak známe ale je fakt, že někdo řiká, že grafika domů byla lepší v jedničce... ale tak mě moc stavění nikdy nebavilo, tak si to až tak neberu A jinak sem ráda, že sem zavítal taky někdo od mužskýho pohlaví nechceš tu u nás zůstat?? Některý mužský názory si myslim by se náááramně hodili Btw. k těm nemotorným pohybům ještě... i simové z dvojky umí bejt hodně nemotorný, ale asi nejlepší sou grafický chyby, viz. fotky s grafickýma chybama, některý sou naprosto boží | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 20:25 | |
| Jéé, no konečně mužskej! Chtěla jsem přemluvit bráchu, ale myslím, že to nemá cenu tak tě tu vítám a dívčí spolek jsme, protože u nás ještě vůbec žádný mužský nezavítal Takže tě tu mezi sebe klidně rádi přijmeme Jinak taky bych chtěla slyšet mužské názory, které tu chybí A mě se taky líbí více dvojka Ale nemyslím, že je více pro holky Honza (brácha) to hrál a líbilo se mu to. Vydržel u toho dokonce dva měsíce a to je opravdu co říct. A v The Sims 2 je sice více reálných věcí, ale myslím, že to také není zkažené Já simíky nepodvádím, nedávám je na zloděje apod. Je to podle toho jak si to člověk udělá a jaký svět si vytvoří Ale nemůže netvrdit, že jednička má své krásné kouzlo | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 20:56 | |
| Teda, takové vřelé přivítání, to bych fakt nečekal. Docela by mě zajímalo v čem si myslíte, že budou moje názory jiné Me-myska: Já znám hodně borců co hráli TS1, si vzpomínám jak na základce s kámošem se kterým jsem seděl, jsme to hráli. Začala puberta první holky, aspoń virtuální , kámoš ze druhé třídy byl expert na datáče jeho segra si to kupovala když to bylo nové a pálil nám to ve velkém . Jojo to byly čas Leia: Tak to já jsem se zlodějiny zas neštítil , jedno z mála povolání co jsem chvíli dělal . Dvojka je fajn to jo, ale ta jendička je pro mě nezapomenutelná, všechny ty zážitky mého Sima atd. A je pravda, že ve dvojce je ta inteligence opravdu někde jinde. Pamatuju si jak se motlai ve dveřích jeden čekal až druhý vyleze schody atd. Ale taky tam bylo spoustu vychytávek, které ve dvojce chybí. Zas ve dvojce jsou fajn ty aspirace, oživuje to tu hru (Popularitáááá) . Co mě spíš teď hodně baví tak ty "Životní příběhy". Líbí se mi hrát příběhy s koncem, protože jsem starý RPGčkař, jinak je to furt jednotvárné, ale to zas byla i jednička. Rozhodně za ten nápad životní příběhy chválím tvůrce. Příběh Riley, byl sice typickou pohadkou pro dívky . Chvilkama jsem si, když to řeknu na plné usta, myslel že je to pěkná "děvk*", chvilkama jsem si řekl "typická ženská nerozhodnost" . Ale jinak to bylo celkem povedené a hodně krátké. Zítra snad začnu ten Vincentův a co jsem viděl ten jeho luxusní dům hnedka jsme si řekl: "frajer". | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:09 | |
| Taky vítám Já na jedničce závislačila úplně maximálně. Vždycky jsem to hrála do půlnoci a těšila se až přijdu ze školy, abych si to mohla zahrát. Ve škole jsem se pořád bavila s kámoškou jen o simech, všechno ostatní šlo mimo mě A to jsem neměla ani žádný datáč (pojem crack byl pro mě asi tak známý jako hlavní město Bruneje). To byly 2D časy. Všichni simové stejní, protože výběr byl dosti omezený. Taky sociálka u mě byla pečená vařená. No jo, byla jsem začátečník, teď už jsem Sims king | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:13 | |
| My se chlapů neštítíme, kdyby to tak náhodou vypadalo. Měli jsme tu jednoho - pepka, ale moc dlouho nevydržel. Snad to s tebou bude na dýl. Navíc když seš ten fanda simsů jedniček, na který mám neuvěřitelný vzpomínky. Je teda pravda, že ty hráli kluci víc. Dokonce i můj brácha. A s tou zkažeností... Myslím, že bylo kouzelný, když se narodilo mimčo potom, co se simíci políbili. A Nicole, byla jsem na tom podobně... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:20 | |
| Já teké neměla, žádné datadisky, ale naprosto mě to netrápilo, vystačila jsem si se základním | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:21 | |
| To Peter: blázníš?? Mužský mají VŽDYCKY jiný názory než ženský znam to nééé?? já se bavim totiž převážně s klukama Taky znam kluky, co hráli jedničku, ale hrajou i dvojku, podle mých informací, dokonce i muj brácha hrál simse 2 a docela dlouhou dobu, přičemž na jedničku se vykašlal a to je to zapřisáhlej ''pařmen'' stříleček a jinak taková menší vsuvka, když už sme se dostali k těm RPG, taky sem je hrála teda vlastně jenom Warcraft 3 a donedávna dokonce i World of Warcraft, ale nějak mě to všechno omrzelo a stejně teď nějak ani nemam čas (Leii ''nebij'' mě za OT, jinak to nešlo ) A to že sis to obstarával tak trochu nelegálně... to přece nevadí, nejsi sám, hlavně, kluci sou takový to jenom my poctivky holky si to furt kupujem (i když, musim se přiznat, že takový balíčky + OfB sem si taky stáhla ). A příběhy, nemusí to bejt špatný, ale radši zůstanu u klasických simsech ale hlavní je, že tě to tak baví A znamená to teda, že se k nám přidáváš?? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:26 | |
| Nebudeme ho honit, ale také bych byla celá šťastná Mužská ruka neuškodí | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:28 | |
| Chi, tak sem holt náruživější no, víš co sem ti na icq psala ne?? já si prostě jenom s klukama ráda povídam... A jinak, mam všechny datadisky až na tu Superstar, bo jak to bylo a Abrakadabra, ty dva mě nějak moc neuchvátily jinak mam pořád všechny akorát už je nehraju | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:32 | |
| Já si taky ráda povídám s klukama. Občas i radši než s holkama. A když se chci opravdu bavit, zvolim si spíš partičku kluků než holek (kamarádky jistě prominou). Ani pořádně nevím, v čem to je... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:34 | |
| O čem vlastně Superstar bylo? Jaké to přinášelo výhody a příležitosti? | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:35 | |
| To bude tou přitažlivostí ale nee, dělam si srandu... já taky nefim, holky sou někdy zákeřný až moc a taky, s kamarádkama moc dobrý zkušenosti nemam... kdežto u kluků mam hned několik dobrých kamarádů Btw. to mi něco řiká Petere, že mi hrozně jednoho kamaráda stylem psaní připomínáš a shodou okolností zrovna on hraje simse 2 akorát se nějak odmlčel, zlobivec jeden ale byl to takovej muj ''kolega'' co se týká věcí ze simse a taky moc pěkně kreslil mangu ale to sem zase někde úplně mimo sakra omlouvam se | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:37 | |
| - Leia napsal:
- O čem vlastně Superstar bylo? Jaké to přinášelo výhody a příležitosti?
Péťa to má, viděla sem to u ní jednou je to o tom, že se tvůj/tvoje sim/simka může stát slavný/slavnou a je to myslim na několik hvězdiček, čim víc hvězd, tim je slavnější a sou s tim spojený nějaký výhody... tak nějak to bylo... a myslim, že tam bylo i něco s natáčením atd. moc toho nevim, přece jen sem to viděla už dřív a jenom trošku ale tak, jen pro představu | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:41 | |
| | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:46 | |
| Aaaaaaaaa kam jsem se to dostal . 2 Me-myska: Z takovou jednou jsem seděl loni, ale ona byla už taková až feministická se mi zdá. Parádně se s ní kecalo o autech atd. prostě se chovala jak nějaký puberťák mluvila o klucích jak o masu (jak když se dva primitvní hoši baví o sexu a holkách), taky měla takové ty poznámky "starý bohatý". No a já už jsem na to pak neměl nerva a musle jsme si odsednout. Mám rád holky, které jsou fakt holky (myslím povahově). A si náružívá ? no to taky nevím jeslti je dobře - já mám radši stydlivější holky . Jinak to já nebudu, já nesnáším mangu a všechny ty japonské animace. Navíc já jsem začal hrát od pátku zase The Sims , předtím dlouhá pauza. Jinak pěkná elfka, až na ten pierc. 2 Leia: Tak já asi se tu zdržím . Jinak můžu se zeptat kdes přišla na svůj nick Leia ? | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:47 | |
| Jo, s těma drbama souhlasim, i když občas drbu i s Mikim a to je to muj kluk ale tak, s rozhovorem s holkama se to nedá srovnat a takovou Péťu mam taky samozřejmě ráda akorát se teď nějak vůbec nevídáme... A s tou Superstar sme se Kontri sešly | |
|
| |
| Předmět: Re: The Sims 1 15.10.07 21:53 | |
| To Peter: hej, já sem stydlivá!!! Ani nevíš jak, přítel by ti povyprávěl, sem hrozná!!! nedokážu spočítat, kolikrát v životě sem byla rudá akorát sem jenom ukecaná jinak jak si psal o tý holce, to naprosto chápu, s takovou bych taky nemohla sedět, i když sem holka Náruživá sem vlastně v jak čem... trošku mě změnil přítel, páč já sem vždycky byla děsně zaražená a nic sem se neodvážila... jen on mě probudil trošku k životu a za to sem mu nesmírně vděčná páč člověk musí bejt v životě trošku průbojnej a jinak, myslim, že sis naprosto získal moje sympatie, páč takovej druh kluků jako ty (aspoň se mi tak zatim zdá) mam nejradši jinak A jestli tu zůstaneš, budem všichni jenom rády a jestli tak opravdu zamýšlíš, můžeš třeba o sobě něco napsat do debaty, určitě tam najdeš správný téma, ať je to seznámení oficiální | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The Sims 1 | |
| |
|
| |
| The Sims 1 | |
|