Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

The Sims 1

Goto down 
+5
-pipa-
Me-myska
Luana
KontraIda
Leia Skywalker
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: The Sims 1   The Sims 1 Empty30.12.06 22:34

Cokoliv co chcete vědět o prvním dílu The Sims, pište sem Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty17.08.07 13:23

Je tu nějaký (asi spíš dřívější) pařan jedniček? Zavzpomíná někdo se mnou?

Před chvílí nostalgicky vzpomínala (né, že bych si instalovala hru, chraň Bůh! jen jsem si stáhla hudbu Petera Iljitsche Tschaikowskeho - zněla vřdycky při polibku v základní hře. S datadiskama zněla tuším, při Romantic kissu) na ty časy, kdy simíci byli ještě nezkažení. Kdy se děti rodili jen tak po polibku a když vyrostly, byly už napořád jen děti. Na doby, kdy simíci žili věčně. Na přednastavené obličeje i na lopaty místo rukou. Oh, dnes mi to přijde všechno trošku primitivní, ale když jsem poprvé hrála Simse jedničky, obdivovala jsem jejich genialitu. Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty17.08.07 13:32

No, simov prvých som si zahrala po prvý krát asi pred šiestimi mesiacmi, ale čo ma ... fascinovalo, ako rýchlo môžem o dieťa prísť. Rozohrala som si to s Newbie, dieťa prvé - Brian bol odvedený sociálkou, dieťa druhé - Paulína bola odvedená tiež, dieťa tretie Chelsea rovnako a vychovať sa mi podarilo až dieťa štvrté ... späť ku hre - obdivujem tú jednoduchosť, muselo to byť na svoju dobu niečo úžasné :kuk:
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty17.08.07 16:37

Ano, já to milovala. Stále jsem to hrála a říkala jak je to úžasné.
Milé, ale když jsem to zkoušela hrát před půl rokem, nevěděla jsem co tam dělat. vše mi přišlo takové nudné Usmívám se Prostě tam nebylo tolik možností.
No, jo člověk se The Sims 2 jednoduše rozmazlí Chichotám se Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty17.08.07 17:37

KontraIda napsal:
Je tu nějaký (asi spíš dřívější) pařan jedniček? Zavzpomíná někdo se mnou?

Před chvílí nostalgicky vzpomínala (né, že bych si instalovala hru, chraň Bůh! jen jsem si stáhla hudbu Petera Iljitsche Tschaikowskeho - zněla vřdycky při polibku v základní hře. S datadiskama zněla tuším, při Romantic kissu) na ty časy, kdy simíci byli ještě nezkažení. Kdy se děti rodili jen tak po polibku a když vyrostly, byly už napořád jen děti. Na doby, kdy simíci žili věčně. Na přednastavené obličeje i na lopaty místo rukou. Oh, dnes mi to přijde všechno trošku primitivní, ale když jsem poprvé hrála Simse jedničky, obdivovala jsem jejich genialitu. Jsem jako anděl

Jo, je to takový zajímavý zavzpomínat, ale hrozně mě to bavilo Směji se taky sem to hrozně obdivovala Lol ale když sem pak už držela v rukou svoje první The Sims 2, měla sem radost jako malá Směji se Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty17.08.07 17:38

Luana napsal:
No, simov prvých som si zahrala po prvý krát asi pred šiestimi mesiacmi, ale čo ma ... fascinovalo, ako rýchlo môžem o dieťa prísť. Rozohrala som si to s Newbie, dieťa prvé - Brian bol odvedený sociálkou, dieťa druhé - Paulína bola odvedená tiež, dieťa tretie Chelsea rovnako a vychovať sa mi podarilo až dieťa štvrté ... späť ku hre - obdivujem tú jednoduchosť, muselo to byť na svoju dobu niečo úžasné :kuk:

Jo to máš pravdu, o dítě se opravdu dalo hodně snadno přijít, taky se mi to párkrát stalo Chichotám se ale určitě jak řikáš, na tu dobu to byla skvělá hra Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty17.08.07 17:40

Leia napsal:
Ano, já to milovala. Stále jsem to hrála a říkala jak je to úžasné.
Milé, ale když jsem to zkoušela hrát před půl rokem, nevěděla jsem co tam dělat. vše mi přišlo takové nudné Usmívám se Prostě tam nebylo tolik možností.
No, jo člověk se The Sims 2 jednoduše rozmazlí Chichotám se Směji se

Já sem tuhle hru poprvý viděla u Péti Chichotám se hrozně mě bavilo dívat se na ní jak to hraje Směji se až sem to jednou nevydržela a koupila sem si to taky, měla sem základní, pak Hot Date, Holidays a Unleashed Jsem jako anděl v tu dobu mě to hrozně bavilo, ale teď už by mě to asi taky nudilo po tom, co sem poznala The Sims 2 Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 12:09

Nojo, když si k miminko nechala řvát trochu dýl... Nevím, mě spíš zaujalo, že ty novorozenci se brali jako věc, né jako lidi. Takže, když jsem se během hraní rozmyslela a dítě nechtěla, odstěhovala jsem prostě rodinu.

Pamatuju si, jak jsem pak hrále poprvý dvojky a jak jsem byla unešená, že můžu změnit účes, zvětšit nos a kombinovat spodní díl oblečení s vrchním podle sebe. A co teprve ve hře! Úplně mě pohltily aspirace. Teď vůbec nechápu, jak mě to mohlo bez nich bavit.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 12:18

Jeee, to ani nevim, že tohle šlo udělat miminku Neuvěřitelné... je to opravdu divný...
a jinak to s těmi účesy a ostatním sem byla taky fakt unešená Jásám!! hned sem si to zamilovala Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 14:27

Mimino se dělala delším líbáním. Prostě si jim dávala Kiss stále dokola Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 16:49

Jo to bylo trochu uhozený Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 17:58

Dřív mi to tak ani nepřišlo Já nic, já muzikant
Ale teď ano Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 18:24

No jasný Směji se ale uznejme si, že to jak simíci ''vyrábějí'' děti v téhle hře je prostě o dost lepší a reálnější Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 20:22

Jo, jako opravdový virtuální život. A teď když udeš ještě moct na dovolenou Oblizuji se Už se strašně těším!!! Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 20:46

Jj, zaujal mě ten obřad a ty líbánkyy aaaa proč já už si toho Míšu vzala, mohli sme ještě jet na líbánky Jsem jako anděl Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty18.08.07 22:35

Leia napsal:
Mimino se dělala delším líbáním. Prostě si jim dávala Kiss stále dokola Chichotám se
tak to muselo byť Mám záchvat smíchu! teraz sa nečudujem že sims je od 7 rokov a datače od 12 Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty20.08.07 14:50

Já dělala s tím Kissem (omlouvám se za prznění angličtiny) to samý co Leia. Jenže mně se pořád u toho nechtělo stát a dávat pořád dokola Kiss a simíci odmítali mít dvě stejný interakce v řadě za sebou, tak jsem jim vždycky prostřídala Kiss a Hug. Dokud to nedojelo (v tom případě jsem celý postup opakovala třeba až do zblbnutí) nebo se konečně nenarodilo mimčo, věnovala jsem se něčemu jinýmu.

Mimochodem dovolená v simech jedničkách byla, ne? Teda já jsem nepatřila k vlastníkům datadisku Vacation (nebo jak se jmenoval). Měla jsem jen Hot Date (naprosto boží Zamilovanost ) a ten magickej.

Jinak taky se mi líbí, že ve dvojkách znamená svatba i něco jinýho než jen způsob jak přistěhovat símíka druhýho pohlaví.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty20.08.07 20:08

Jo já to dělala podobně, taky sem myslim střídala Kiss a Hug Směji se to bylo ale uhozený... Mám záchvat smíchu! kdyby to takhle chodilo v reálu tak nevim nevim... Já nic, já muzikant Směji se Mám záchvat smíchu!

Myslim, že se to jmenovalo On Holiday, a já sem to měla, to bylo dobrý Lol a Hot Date taky + Unleashed, to magický mě naopak moc nelákalo, ale mohlo to bejt dobrý, takže jestli v těhle simíkách vymyslí něco na ten způsob, tak to pro mě bude jedno velký překvapení Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty21.08.07 9:16

Jestli se nemýlím a když zavzpomínám, dělala jsem to též podobně. Myslím, že jsem tam ještě něco připojila, Flirt.
Jo to by bylo dětí jak smetí, kdyby to podobně chodilo ve skutečnosti Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty27.08.07 23:31

To si radši nepředstavovat. Asi by se musel vymyslit nějaký prezervativ na jazyk.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty27.08.07 23:39

looool, prezervativ na jazyk, no to je gól, si mě fakt hrozně rozesmála hehehehe Mám záchvat smíchu! to by bylo hroznýýý Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty28.08.07 9:45

Kontri to je gól!! Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! Prezenvativ na jazyk Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty03.10.07 19:34

Já moc anglicky neumim, a sims 1 sem měla v anglině, takže si to dokážete představit.? Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty04.10.07 16:04

Elisa napsal:
Já moc anglicky neumim, a sims 1 sem měla v anglině, takže si to dokážete představit.? Chichotám se
Jako první cizí jazyk mám němčinu a the sims jedničky jsem hrála v době, kdy sem uměla anglicky jen počítat do deseti. Dalo se to. Sice jsem začínala metodou pokus-omyl, ale...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty04.10.07 17:32

Jo, já si prostě zvykla na potřeby a tak. Někdy si říkám, jestli to nebylo česky jak si to pamatuji Chichotám se
Ale věci jako Kiss.... byla jsem malá a toková slova jsem neuměla Chichotám se A já myslela, že je to mlátit, jelikož když chtěl sim toho druhého políbit a ten to nechtěl tak ho odhodil. Kdžy jsem to zkusila příště tak se políbila a já byla z toho vedle Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

The Sims 1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 1   The Sims 1 Empty

Návrat nahoru Goto down

The Sims 1
Strana 1 z 5Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» The Sims - Pets Stories

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru