Prvá rodinka, kde som začala aktívne skúšať FT, bol Benjamin Andersen a jeho manželka Melissa Lukavec. Konkrétne som sa zamerala na tancovanie a prírodu ... ale potom sa to nejak mimo iného rozrástlo. Obzvlášť Coryho nejak chytilo tancovanie, ja mať také gumené nohy ... uf ...
Odkedy som kúpila ten nový stroj na cvičenie, nebolo možné od neho simov vyhnať. Všetci tvrdia, že simáci sa prehrievajú ... ale mne sa iba trochu zohrejú, nezčervenejú úplne. Aspoň že niečoho som ušetrená. Keď už mám na krku 70-ročné anorextičky ...
Ako som už povedala, Cory sa začal aktívne venovať tancovaniu. Pri pohľade na jeho oblek dodávam, že že keby som bola v simoch chlap, ja sa tomu koníčku nikdy nevenujem.
Svoje nadčenie vybudoval až do tej miery, že sa mimo iného dostal aj na nič-moc skrytý pozemok. Zaflirtoval si s majiteľou, a tým to haslo. Ale zaujal ma ten postoj, ktorý to dievča zaujalo ... zaujímavé ;-)
Ešte čo sa teda Coryho týka, na môj vkus sa celkom vydaril.
Mladšia sestra Cornelia prejavila nevýdaný záujem o prírodu. ,,Ach, ja som miestna romantička, tvoj otec behá za každou sukňou, brat myslí len na kariéru a z nej vyrastie Greenpeacák !"
A to ešte Melissa nevie o tých chrobákoch ...
Geniálna interakcia toto učenie riekanky, milujem tie ich zvuky
Hromadné rybárčenie pri mesiačiku
Rozohrala som sa v takej miere, že som popri tom všetkom stihla zažiť v tejto rodine tri pohreby.
Melissa.
Zanechala po sebe mimochodom slušné dedičstvo. Ach, toľko prachov, čo si s nimi počnem ?
Benjamín.
A, hoc neplánovane, Linda.
Ako sa to stalo ? Nuž, na návštevu sa prišla pozrieť niektorá z Benjamínových sestier. Má ich štyri, vážne neviem, ktorá :) Linda, ako vzorná hostiteľka, chcela niečo navariť, keď tu zrazu ...
No, aj to sa stáva. Napriek tomu ... očividne je ten, kto za Lindou najviac žiali, sama mŕtva.
Cory sa obmedzil na jeden malý vzdych, a krátko na to pozval na schôdzku jednu NPC.
Daniel, Coryho a Lindin syn, to nejako celé nepobral ... a Cornelia to zobrala s úsmevom na tvári.
V posledných dňoch sa totiž akosi usmievala stále. Zosnovala akčné trio ...
... kúpila pozemok ...
... a otvorila reštauráciu ...
... ktorá mimochodom neprosperuje a neprosperuje :)
Nečudo, keď v nej očividne pracujú oceľoví titáni, ktorí dokážu podobné veci.
V tomto dome som vyskúšala mnoho záľub. Najnovšie aj kulinárstvo. Čuduj sa svete, vyhrala práve Cornelia.
Okrem iného som si do domu pritiahla po dlhej dobe schopného simáka. Nepamätám si, ako sa volá, ale dúfam, že deti po ňom budú pekné.
Nuž, Cornelia má život vcelku pekný, a tak jej ho tie deti hádam nepokazia :)
Druhá rodina, za ktorú som mala potrebu si zahrať si v rodine Briana a jeho manželky Šárky LeTourneau. A paradoxne, v tejto mojej obľúbenej rodine sa tej diabolskej hre podarilo zase raz ma do morku kostí vydesiť.
Začalo to veľmi nevinne. Brian, čo vzorný otec, sa práve staral o miláčila Claudiusa, keď tu zrazu, kde sa vzal, tu sa vzal, pred domom mu odvoz stál.
A tu začalo moje zdesenie : On si ho hádam nevezme so sebou do práce ?
No tak, šup šup ! Vyhodí ho na posledný moment von !
Vhodí povedala som ! No tááááák ! Veď to dieťa je s náladou niekde v keli ! Brian má osemhodinovú pracovnú dobu ! Je to dieťa nechcem venovať sociálnej pracovníčke ! Veď mi odvezie tri deti ! A čo ak to dieťa nedovezie ? Hups ...
A tak som prežila niekoľko zdesených minút, čo sa stane, ak prídem o moje tri krásne deti ... našťastie som neprišla. Claudius sa vrátil domov, hoc totálne hladný, špinavý, unudený a unavený, ale vrátil sa. Uf.
A keďže sa vrátil domov, mohol osláviť spolu s dvojčaťom Cecilom svoje narodeniny.
Po narodeninách však bolo v dome príliš tesno, a najstaršia dcéra Charlotta sa rozhodla odísť. Pri pohľade na tie podmienky, v ktorých žila, by som si to na jej mieste dvakrát rozmyslela.
Pri takomto hraní si uvedomujem, ako ma baví začínať s dajme tomu s tými 5000, na ktoré vždy znižujem. Celé hranie za tú jednu rodinku, teda okolo 30 dní v hre mi ubehlo sakramentsky rýchlo. Simovia však môj prístup zrejme nezdieľajú. Celý deň len makajú a bilogické potreby idú často bokom :P
Na zábavu je čas málokedy. V tejto rodine som si po prvý krát vyskúšala vláčiky :)
Svojim koníčkom som sa venovala tak oduševnene, až som si za to vyslúžila lampu.
Prekvapivo, lampu z džinom.
,,Nechýba ti tu niečo, kamoš ?"
,,Lebo mne chýbajú peniaze. Véééľa peňazí, za ktoré by sme mohli dokončiť tento starý, škaredý a nevkusný dom." A tak dostal Kryštof peniaze. Prvý pytel mu takmer padol na hlavu ...
... ten druhý pripravil psychický šok jeho synovi ...
... a ten tretí sa mi už ani nechcelo brať. Peňazí už bolo dosť, a v susedstve stál nový, modrý dom, s tým najstarodávnejším zariadením, aké som našla
Plus tu mám ešte pár fotiek z iných domov, väčšinou venujúcich sa FT :)
,,Tak čo, bejby, vhupsneme na to ?"
Prasa v žite ? Nie, pes v homárovi ! /alebo homár v psovi ... ?/
Zakliata panna vo Váhu. ... ... ... Teda chcem povedať ... v lampe. :P
Romantické posedenie s hudbou pri mikáde ...
Neuveriteľné, ale dve malé umelkyne venujú všetok čas len svojmu novému koníčku.
Oprava, koníčkom.
Tieto rodinné aktivity akosi frčia aj v iných rodinách.
Nepotrebuje komentár :P
A vlastne neviem, prečo podobné chyby ešte stále fotím ... veď niečo podobné je už na dennom poriadku :P
Bug a lá Age of Enpires
Tak, zase niekedy nabudúce ;-)