Toto je Joe Carr. Ako starý je vážne fešák, a hoci sa to na prvý pohľad nezdá, robí celkom pekné deti :)
Ako rýchlo som Biankou začala, tak rýchlo aj skončím. Život v tomto dome na Brezovej 3 sa nesie v pokojnom duchu. Všetci sa majú radi a a všetci sú šťastní :)
Bianka vedľa si tiež vedie celkom dobre. Konečne sa minuli aj posledné peniaze z Brandonových 75 000.
Inak si tu tiež žijú všetci dobre a pokojne ...
... a už ma to nebaví furt vypisovať, že sa všetci majú ako vo vatičke
Carmen dokonca namaľovala portrét toho všiváka Brandona. Je to síce úchylák, ale kúpil jej predsa obchodík, a raz za uhorský rok jej v ňom dokonca pomôže (odstašiť zákazníkov) :)
... a áno, všetci sa majú dobre. Kúpili si bazén, a za letných dní sa v ňom máčajú. Len Brandon chýba ... no, vlastne ani nechýba.
Dievčatá sa mimo iného začali venovať rôznym aktivitám (už aby tu bol Free Time, lebo za ten svet neviem, čo mám s tými simami doma robiť). No, Cathy sa učí hrať na klavíri.
A Carmen športuje. Nadšený výraz v jej tvári hovorí za všetko.
A aby sa konečne niečo stalo, Bianka oslávila šťastné a veselé narodeniny
Takže tu máme rodinu Bianky ... posledná fotka pred tým, ako deti vyrastú ...
Ďalšia v poradá je rodina Briana. Neviem, či má zmysel písať, že všetci sú šťastní a majú sa dobre a bla bla bla ... Najstaršia dcéra už dokonca zvládla dosiahnuť vrchol kariéry a jej rodičia rovnako. Proste nuda, ale túto rodinu mám rada
Túto fotku som spravila pre to, že je neuveriteľné, ako sa malé deti podobajú svojim rodičom. U ne-maxis simov som si toho nikdy nevšimla, ale toto je celá Šárka.
Pri tejto famíli ma pochytil náhvy záchvat kreativity. Na ukážku - jedna zo stien v jedálni. Podotýkam, že jedáleň má steny štyri a všety sú už také plné, že sa obrazy sťahujú aj do haly.
Proste s nimi malujem všetko a vždy. Charlotta a zber úrody.
Prvé vzrúšo, ktoré som paradoxne zažila, som nemohla uložiť. Najprv som si povedala : Fajn, stáva sa, že vypukne požiar ...
... a že krásna, nová a drahá kuchňa zhorí na uhoľ, zatiaľ čo na účte je 500 simoleonov ...
... ale neznesiem, aby mi hra zabíjala absolútne vyskillované upratovačky, ktore naviac dobre vyzerajú. Veď tí simovia by nemohli žiť s myšlienkov, že im na záhhrade leží upratovačka !
Takže bez uloženia :( Pre istotu som na druhé spustenie tých simov hneď vyfotila.
Čo sa týka tejto rodiny, nemali to ľahké. Za posledné peniaze postavali aspoň steny, a na ostatné nezvýšilo. Nemali ani televízor, a trpeli nudou. Premýšľala som, či nemám skočiť do domovskej rezidencie a prostredníctvom Bonnie Brunhilde nevenovať nejakú drahú sochu. Ale jedného dňa mi Adama povýšili a dostal prémiu 30 000. Nemohla som si pomôcť. Musela som vidieť tých simov radovať sa.
A tak si rodina kúpila bazén. Priznávam, že som stavala väčšinu pozemkov dostatočne veľkých na to, nech tam narvú garáž a bazén.
A teraz fotka s podtitulom "Zimné radovánky"
Od tej chvíle sú všetci šťastní a spokojní
-- fotografia bez komentára --
-- fotografia bez komentára 2 --
Nuž, a čoskoro vyrástla aj Brunhilda. Je síce divné o 50 dennom simovi hovoriť, že vyrástol ... ale inak to povedať neviem :)
Pevne dúfam, že to nebude v rodine, lebo inak som so šťastnými rodinami skončila.