Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 19.06.08 22:17 | |
| Teda holky já jsem tak ráda, že to téma tak žije Protože rozveselení je snad po tom školním roce nejdůležitější Jinak by se člověk zbláznil Jinak úžasné vtipy Já si budu muset pořídit nějakej bloček na vtipy, jelikož moje hlava ty nejbáječnější vždycky zapomene A ty obrázky... To jsem fakt koukala Že někdo něco takového vymyslí | |
|
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 21.06.08 21:48 | |
| niektoré z tých obrátkov čo ukazovala Luana som už videla a vyzera to dobre. prihodte ešte niekto vtipy nech sa zasmejem | |
|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 21.06.08 21:54 | |
| Tak já jsem v křížovkách vyluštila dva úžasný Dívají se dvě blondýnky po ulici a když jedna z nich najednou řekne : "Hele manžel se vrací domů a nese kytku. To budu muset zase doma roztáhnout nohy" Druhá se diví : "A vy nemáte doma vázu?" Promiňte, ale z toho jsem nemohla dvě minuty A tady možná známej, ale dobrej. Co se stane, když se dvě blondýnky rozbhěnout proti sobě? ............ Rozbije se sklo Jo a ještě tenhle. Taky myslím ze křížovek. Manžel se k ránu ptá ženy v posteli : "Lásko kdybych zemřel, vdala byses?" "Asi ano drahý" "A to by jsi s ním byla v téhle posteli?" "Jelikož je jediná v domě, nejspíš ano" "A milovala by ses s ním?" "Miláčku, byl by to můj manžel" "A řídil by naše auto?" Rozespalá žena odpoví : "Kdepak, on neumí řídit" Drsné podřeknutí | |
|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 22.06.08 13:37 | |
| najlepši je ten prvy od Nicole | |
|
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 22.06.08 17:20 | |
| Leii já sem budu asi chopdit hlavně kvůli tomuhle tématu s takovou.,. jsou úžasné | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Něco pro zasmání | |
| |
|