| Něco pro zasmání | |
|
+6Luana Me-myska Leia Skywalker -pipa- Nikca01 smilie911 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Něco pro zasmání 04.02.08 21:37 | |
| Leia : Téma pro vtipy, směšné a vtipné odkazy, obrázky, fotomontáže k usmání apod Najde se toho dost kámoška mi poslala dobrej odkaz,musím se podělit.. http://www.tatuagemdaboa.com.br/Do prvních dvou kolonek napiš svý jméno a příjmení,nebo třeba přezdívku a klikni na VISUALIZAR pak už uvidíš | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| |
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| |
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 05.02.08 18:27 | |
| to je dobre | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 05.02.08 22:37 | |
| Tady máte vtip, který mě opravdu dostal Takovej miloučkej... Pejsek příjde domů a kočička nikde. Na stolečku najde lísteček a na něm vzkaz od kočičky : Schovala jsem se ti. Jestli mě najdeš do 10 minut, upeču ti dort. Když do 5 minut, dám ti pusinku. A když do minuty, pomilujeme se. PS : Jsem v šuplíku... | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 06.02.08 0:06 | |
| Thak ten se povedl.. | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 06.02.08 9:51 | |
| Haha, náruživá kočička | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 06.02.08 18:03 | |
| Hm, už som to videla, dávala si to ku Erine | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 07.02.08 19:09 | |
| Také tam chodíš? To nevadí, no :))) Ale děcka odtud tam třebas nechodí Ale myslím, že je to velmi povedenj vtip. A taky se někdy přidejte | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 07.02.08 20:45 | |
| ten vtip je dobrý ja som k erine chodila už nechodim každu chvilu sa tam strhne hadka medzi ňou a simsvetom a to ma netrapi | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 08.02.08 18:28 | |
| teda to videjko je supa :d a i ten vtip | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| |
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 09.02.08 19:15 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 09.02.08 20:43 | |
| Díky Jo, tak to je velmi dobré | |
|
| |
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 10.02.08 11:24 | |
| | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 10.02.08 18:04 | |
| Suhlasím..sice ta matika ne a ne...ale s tímhle rozumím | |
|
| |
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 9:41 | |
| Tak aby sem sem taky něco přispěla někdy, tak sem se rozhodla vám sem časem dodat perličky, co sme nasbírali za necelý 3 roky... nj, začali sme sbírat trošku pozdě, takže jich tolik nemáme... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 17:21 | |
| Budu šťastná | |
|
| |
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 18:54 | |
| Praxe (PRX) Pavel se učí na autoškolu Beranová: "Už jsou nový testy?" Honzík: "Jo, jsou zase stejný jako jste dělala vy, ale to se mluvilo ještě německy"
Zigi (sedí na kolečkové židli a jede směrem k učitelce): "Paní učitelko mam velkej problém." Beranová: "Tak ukaž." Zigi: "A můžete mě tam zpátky dotlačit?"
Radka: "Víte co mi řekla paní doktorka na očním? Že mam tak dobrý oči, že vidim až za roh." Zigi: "Tak to vlastně šilháš."
Poštovní a peněžní služby (PPS) Beranová: "Podle čeho rozlišujeme doručovatele?" Zigi: "Podle pohlaví."
Beranová: "Co nesmí pracovník při přepočítávání peněz?" Bohouš: "Přepočítat se."
Radka Šípková je zkoušená Beranová: "Z jakých důvodů nemusí doručovatel doručit zásilky..?" Radka: "Když mu při vstupu brání nějaké divoké zvíře, třeba kočka."
Beranová: !Jak důchodce stvrzuje převzetí důchodu?" Třída: "Podpis, občanka..." Zigi: "...otiskem své francouzské berle..."
Beranová: "...míšta... (místa)" Zigi: "Paní učitelko chtělo by to nový zuby."
Anglický jazyk (AJ) Zigi: "Mam hlad po vědomostech." Honza: "To je nějaká nemoc?"
Český jazyk (CJL) Králová: "Do Švýcarska se pojede s církevním gymnáziem, takže..." Zigi: "Takže bibli s sebou!"
Romová: "Řekne vám něco zuřivý reportér?" Zigi: "Jiří Chalabala televize Nova."
Německý jazyk (NJ) Černá: "Vy na mě koukáte tak přátelsky, že bych řekla, že jste niky neměli němčinu!"
Černá: "TAkže můžu umřít s pocitem, že jsem vás naučila rozkazovací způsob, jo?...Jitko, už aby to bylo, viď?!"
Pí. uč. Černá zkouší rozhovor, který neumíme. "Objednejte sanitku, za chvíli se skácím."
Venku leje... Honzík: "Ježiš, já mam venku prádlo!"
Matematika (MAT) Břízová vyvolala Radku Š. k tabuli. Nechtělo se jí. Břízová: "Mam si snad obstarat kolkovanou žádost s podpisem ministryně školství?!"
Břízová mluví o absenci. "Až uvidítě Janu Ř., tak mi ji dodejte v dárkovém balení s mašlí. A až uvidíte Janu V., tak tu mi dodejte v dárkovém balení se dvěma mašlema. Tady by jedna nestačila. Ta má absenci 65%."
Radka T. na Zigiho: "Běž do prdele!" Břízová: "Běžte tam oba! Ale až odejdu. U toho fakt nemíním asistovat."
Břízová: "Filippová: 1, bez chyby. Müllerová: 5..." Třída: "S chybou..."
Účetnictví (UCE) Soukupová: "TAk, konečně je tu ZPP!" Třída: "Co...??" Soukupová: "No zaplať pán Bůh pátek!"
Soukupová: "Šípková O. je která...?? Tu jsem snad neviděla ani u tabule." Bohouš: "Ale i jo, když byla služba a mazala jí."
Zeměpis (ZEM) Radka Š. je zkoušená. Lhoták: "Ve Francii je významná těžba dřeva. V jaké oblasti?" Radka: "V lesích?" Lhoták: "Jo? Já myslel, že někde na parkovišti, nebo pod Eiffelovkou!"
Lhooták: "Jaký zvířata se vyskytujou v Rusku?" žádná odpověď pan učitel napovídá: "Ženský se v tom rádi chlubí..." Honzík: "Posilovna!"
Martina Ř. pořád kontroluje mobil v tašce. Lhoták: "Martino! Levá ruka stále zabořená v baťohu. Tam máš nějaký štěňátko?"
Radka Š. je zkoušená. Lhoták: "Co je důležité pro železnici?" Radka Š.: "Zastávky?"
Lhoták: "Já se divim proč je tady Ivet furt ospalá. Nejdřív jí padají víčka, potom slzy a teď to vidim!" (Radka Š. má nohy na Ivet židli)
Míša V.: "Pane učiteli můžu se na něco zeptat?? Je to fakt důležitý a všechny to určitě zajímá. Jak to děláte při fotbale, to nosíte čočky?" Lhoták: "No tak to risknu jak lidi řvou :) Kdybych neměl čočky, tak mě musí na hřiště odvést za ruku."
Ekonomika (EKO) Šmídl: "Při hodině nepijeme, Radunko! A nekruť těma vočima, nebo ti to zůstane a budeš ošklivá na maturáku!"
Pan učitel vykládá látku, ale nikdo nereaguje na jeho otázky. Po chvíli: "Prosim vás, já si nepovídám jen tak sám pro sebe, že bych byl blázen. Já chci, abyste mě doplňovali!!!!"
Aplikovaná psychologie (APS) Probírají se stupně inteligence. Fialová: "Debil, ten při dobrém vedení může zvládnout i zvláštní školu." Zigi: "Takže poštovku."
Fialová: "Budu předpokládat, že se doma učíte. Já vim, že je to spíš sci-fi." Zigi: "No, horror."
Fialová: "Ne, já neznam paní Černou." Honza: "To je taková ta atraktivní blondýna!" Pavel: "Počkej, až se jí to donese." Honza: "Když tak jsem Novák, jo?!"
Právní nauka (PRN) Jana V.: "Pane učiteli, budete zkoušet?" Veverka: "Ne, až od října bude odstřel. Začínají hony."
Celá třída se směje - Denny je celá od inkoustu Veverka: "Co se děje?" Denny: "Ale, vyteklo mi pero do huby." Veverka: "No, je to jen náhražka, ale co naděláš...!"
Martina Řachová je zkoušená Veverka: "Podle čeho se volí do senátu...?" Martina: "Na základě dotazníků." Veverka: "Dotazníků? Chceš být senátor? Zaškrtni: ano, ne, vzdávám se..."
Míša Rumlů a Lucka Nesnídalů jsou zkoušený a ani jedna danou látku neumí Veverka: "Viděli jste už někdy rozzuřenou plešatou veverku?"
Logistika (LOG) Šmídl přemýšlí nad názvem časopisu životního prostředí Šmídl: "Je nějakej časopis GEO?" Radunka Š.: "To je LEO."
Informační a komunikační technologie (IKT) Vkládáme pozadí ve wordu Lopatová: "formát - pozadí" Zigi: "A čí pozadí to bude?" | |
|
| |
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 19:52 | |
| fuuu tak to máte toho dosť aj ja asi hodím pár čo padli u nás v triede ale keďže som ich začala zapisovať asi od štvrťky tohoto školskeho roka tak ich vela zapisanych nemam | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 19:53 | |
| Některý jsou fakt dobrý. Tyhle perličky ze školy miluju | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 20:26 | |
| No, niektoré sú perly Ja robím v našej triede zapisovateľa podobných blbostí, ale začali sme s tým až teraz v októbri, čo je teda škoda, lebo na našej škole sme už piaty rok. | |
|
| |
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 20:59 | |
| to u nas nemame zapisovatela lebo by sa občas upisal k smrti najviac padne vyrokov na dejaku tak ma napadlo par ich sem dať potom su tam aj vyroky profesorov alebo skorej profesora:
Paťo V. : Nebojte sa to sa nezapisuje do žiackých len do klasáku
Šúlek: Au! to šteklí
Profesorka: Kto bol prvý český panovník? Šúlek: Klaus
Profesorka: A odišli na západ, čiže do... Gálet: šak do Ameriky...
Profesorka: Najväčší rozkvet mali..... Šúlek: tulipány....
Profesorka: Deň v týždni na N Šúlek: Pondelok
Profesorka: Čím boli známy Tatáry? Paťo V. : to boli tí čo vynašli tatársku omáčku
A tu výroky profesora:
Zvala: Nazdar Radka(spolužiačke) , ja som Štefan...
Zvala: Curali ste sa po škole a mapa tu neni!
Zvala : Nevyprávaj keď ja vyprávam! | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Něco pro zasmání 15.02.08 21:27 | |
| Beranová: "Co nesmí pracovník při přepočítávání peněz?" Bohouš: "Přepočítat se." Radka Šípková je zkoušená Beranová: "Z jakých důvodů nemusí doručovatel doručit zásilky..?" Radka: "Když mu při vstupu brání nějaké divoké zvíře, třeba kočka." Tyhle dvě mě fakt dostali Pipy ty jsou také dobré a skvělá je ta 5 perla | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Něco pro zasmání | |
| |
|
| |
| Něco pro zasmání | |
|