Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

The Sims 2 Příběhy Trosečníků

Goto down 
+2
Leia Skywalker
Peter Hawk
6 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 1:08

Už se docela hodně těším na ty Příběhy Trosečníku, myslím si, že to bude skvělé. Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 9:12

Ale bude to myslím jen na playstation nebo jsem to špatně pochopila??
Ale taky se těším, i když nevím jestli to budu mít, ale určitě to bude originální Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 11:19

Leia napsal:
Ale bude to myslím jen na playstation nebo jsem to špatně pochopila??
Ale taky se těším, i když nevím jestli to budu mít, ale určitě to bude originální Jsem frajer
Pokud vím, tak platí oboje. Příběhy vyjdou normálně počítačově a ještě vyjde něco podobnýho na playstation (The Sims 2 - Castaway?)...
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 12:48

Ano bude aj na PC už sa teším niečo také tu ešte nebolo lenže pribehy su dosť naročne na comp tak som zvedava ako mi to pôjde ale jednoznačne si ich zaobstaram
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 13:18

Příběhy by měly bejt právě na PC míň náročný než běžný The Sims 2 Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 13:19

Leia: Je to i na PC a mělo by to vyjít koncme listopadu.

Me-myska: Prave naopak, jsou mene narocenejsi, aby to tahly hlavně notebooky. Příběhy jsou spíše dělané na notebooky, než na standartní PC.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 13:22

No však to přesně píšu!! Směji se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 13:45

Me-myska: Promiň, špatně jsem si to přečetl Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 14:34

mali by byť menej nárčoné ale strašne mi sekajú a podobne a to mi sims s kopou downloadv a 4 datačmi nerobí ani len trochu
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty21.10.07 15:29

-pipa- napsal:
mali by byť menej nárčoné ale strašne mi sekajú a podobne a to mi sims s kopou downloadv a 4 datačmi nerobí ani len trochu

Ono jestli máš nainstalováno víc her, tak to pak zabírá hodně místa a to pak může způsobovat sekání Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty29.01.08 18:46

waaaaaa castaway už vyšlo už to ťahááám
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty29.01.08 20:05

Já už to mám. Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty29.01.08 20:45

Jo? Je to na stažení?
Už jste to hráli? Jaký to je?? Lol
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty30.01.08 17:50

Petr a máš to po česky ?
lebo ja to stale sťahujem cez torrenty a stoji to a potom som našla už len po anglicky a to nechcem
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty30.01.08 23:58

pipa: Jasně, že to mám česky!

Leia: Jo je to maximálně, luxusní bavilo mě hodně Life Stories, ale tohle je ještě větší luxus. Je to úplně něco jiného než doposud všechny The Sims a přitom je to pořád stejné. Nádhera.

Jako bonus přidávám pár screenů mého simíka Petera Hawka, který vypadá kupodivu stejně jako v The Sims 2, jen je poněkud víc opálený. Lol

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 01
The Sims 2 Příběhy Trosečníků 02
The Sims 2 Příběhy Trosečníků 03
The Sims 2 Příběhy Trosečníků 04
The Sims 2 Příběhy Trosečníků 05
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 9:02

Tak vypadá to opravdu zajímavě... jenže se mi nechtějí instalovat dvě hry, jednou možná znovu budu mít nainstalovanýho WoWa, páč chceme zavzpomínat s kamarádem, nooo , je fakt, že tahle hra je míň náročná... ale když k tomu všemu přičtu i všechny svoje anime a obrázky... asi by to nedělalo dobrotu... Červenám se... nejdřív musim přijít na to, jak anime vypálit na DVD, obrázky si dam na CDčka a pak možnáá zkusim i tuhle hru Souhlasím tak mě takhle nelákejte sakryš!!! Lol nejdřív levhart (či jaguár) a teď tohle Vííš?
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 10:30

To je tak super. Už jsem to obdivovala na oficiálce.
Peter vypadá úžasně Perfektní! Musím nějak přemluvit bráchu, jenže, díky netu teď nemůžeme stahovat Pláču! Mám slzy nakrajíčku
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 15:31

mo tak to ťaham z ineho torrentu ale ide strašne pomaly a onoo to ma 2GB čo je pri mojom pomalom nete neuverietelne už by som to najradšej hrala ale budem rada ak do stiahne rychlejšie ako za 3-4 dni
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 16:14

Já po tom tak toužím!!!! Člověk by změnil typ hry a přitom by pořád zůstal u Simsů! Prostě změna, kdyby ho přestal na nějakou chvíli bavit ten stereotypní domeček Lol
Tak mám se na co těšit : Castaway a Free Time.... VYBUCHNU Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 20:54

No tak jsem to právě úspěšně dokončil a hodně se mi to líbilo. Přidávám pár dalších screenů z průběhu mé hry.

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 06
(Nepřipomíná vám to něco ?)
The Sims 2 Příběhy Trosečníků 07

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 08

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 09

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 10

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 11

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 12

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 13

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 14

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 15

The Sims 2 Příběhy Trosečníků 16

THE END!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 21:02

Zajímavý fotečky Usmívám se a to jako když dokončíš jeden ten příběh toho svýho sima, tak hra končí?? A co se děje pak?? Brácha to právě dostahoval, tak by mě zajímalo, co to všechno obnáší Lol
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 21:45

Me-myska: No pak můžeš dál pokračovat ve hře jako v The Sims 2, stavíš, chodíš do práce, plodíš nové potomky atd. Úplně stejně jako v Life Stories.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 21:51

Já Life stories neznam Vííš? takže potom je to úplně to samý jako TS2 obyčejnej tak to jo Souhlasím
Ale asi budu potřebovat help s instalací, něco sme stáhli ale ani brácha si s tim neví rady (a to už je co říct) tim pádem já nemam naprosto žádnou šanci to zvládnout sama Červenám se... a taky bych někde potřebovala sehnat The Sims životní příběhy, sice sme to stáhli, ale nejde to teď rozbalit... mazlíčky a trosečníky mam
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty31.01.08 22:52

Me-myska: Ozvi se na ICQ, nějak to pořešíme. Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty01.02.08 9:41

Peter Hawk napsal:
Me-myska: Ozvi se na ICQ, nějak to pořešíme. Souhlasím

Fajne, nejdřív musim brášku dokopat k tomu, aby mi to vůbec poslal Lol ještě se zkusim poohlédnout po tom prvním díle, pak napíšu Máš to za jedna! dík Lol
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: The Sims 2 Příběhy Trosečníků   The Sims 2 Příběhy Trosečníků Empty

Návrat nahoru Goto down

The Sims 2 Příběhy Trosečníků
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The Sims 1
» The Sims - Pets Stories

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: The Sims :: The Sims 2 v Příbězích-
Přejdi na: