| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters |
|
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.06.07 16:23 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.06.07 18:49 | |
| Ale ten stroj funguje len od dospelého vyššie, teenov nemení. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.06.07 20:32 | |
| Aha, tak promiňte Ale vysokoškoláky jo | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.06.07 21:51 | |
| | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.07.07 11:42 | |
| Já tenhle cheat nechci používat, vim o něm | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.07.07 11:47 | |
| ja by som chcela to zrkadlo na jednom blogu to bolo ale bol nefunkčny odkaz | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 11:02 | |
| Mám tady krátkou událost :
Nečekaná návštěvaMarry : V 7 hodin mě navštívil Ronald. Bylo to nečekané. Sice mě navštěvuje často, ale většinou mi předem zavolá. Dnes ale přišel bez ohlášení. Políbil mě a požádal ať se ustrojím jak nejlépe umím a příjdu až zavolá. Třásla jsem se jako osika a byla napnutá a vzrušená co se bude dít! Dotahovala jsem každý tah líčení, každou šňurku na oblečení a ve vlasech... Až jsem byla hotova, tak jsem si lehla na postel a čekala. Po 10 minutách se ozval jeho krásný hlas : "Marry!!" Zvedla jsem se, podlomily se mi nohy napjetím. Pak otevřela dveře od ložnice a vstoupila do obyváčku. Vypadal naprosto úžasně, ve fraku, který mu sekl a vlasy mu padaly do tváře. Snad se mu také líbim aspoň s poloviny tak jak on mě! Přistoupil ke mě a já k němu. Navoněl se mužným parfémem a já jen neviditelně čuchala. Chvíli se na mě díval a nepromluvil. Na to mě vzal za ručku a složil mi poklonu. "Vypadáš jako růže, která právě vykvetla v zahradě lásky, která patří jen nám dvěma." Políbil mě a pustil romantickou hudbu. Rozhodla jsem se udělat večeři. Miluje špagety, tak to pro mě byla jasná volba. Společně jsme se pustili do jídla i do debaty. Vedle nás kousala Ginny kostičku a spokojeně vrčela. I když teď se zrovna rozhlížela po pokoji Velice mu chutnalo. Trochu jsme se u jídla bavili. Když se to stalo : Tušila jsem to, ale stejně nemohla v té chvíli uvěřit. Je to zázrak! Opravdu mě miluje. Vím, že některé mé romantické scény jsou prostě skoro vždy stejné, ale já to prostě miluju | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 11:24 | |
| Pak tady mám jednu další krátkou událost ještě před jejich zasnoubením GinnyMarry : Jaký je život osamotě, v prázdném domě? Když nemám navštěvu či neposlouchám TV či rádio, je ticho a já se cítím sama a hrozně opuštěná. Někdy jen tak sedím na gauči a koukám do stěny. Toužím po tom, aby mi zavolal miláček, ale nemůže mi volat stále! To už nebude pokračovat. Pomůžu tím sobě i tomu malému šťastlivci, kterého si vyberu! No není nádherná!!!? Bude se jmenovat Ginny! Viděla jsem ji za ohrádkou a ona se na mě podívala s takovou nadějí a štěstím, že bych stejně neměla srdce jí tam nechat. Ja mladá a teprve před pár dny měla půl roku. Hned jak byla moje tak pobíhala kde mohla, všechny očichávala, třela se o ně a mě pořád lízala. Je naprosto překrásná. A ty její milá očička! Jedno má tmavě modré a druhé černé. Je roztomilá a hodná. Ještě toho moc neumí, ale to se napraví neboli já to napravím. Konečně nejdu domů samotná! | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 17:56 | |
| Doufám, že odepíšete mršky | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 19:26 | |
| Ginny je boží. Zásnuby roztomilé. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 19:27 | |
| Jéé, konečně se někdo ozval Když se tak dlouho nikdo neozce, i když tu byl člověka to někdy trochu zamrzí Díky, mě se Ginny taky moc líbí | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 19:37 | |
| To nevadí že je to stejný, je to moc pěkný a Ginny je moc roztomilá | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.07.07 21:39 | |
| Pekné Tak sa mi zdá, že ti ďalšia téma v súťaži o fotku sadne ako uliata | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 06.08.07 21:10 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 07.08.07 11:48 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 07.08.07 14:45 | |
| Jak už jsem říkala v simíkách, oba jsou kouzelní Jinak taky se tu brzy objeví fotečky mého klučíka Donalda (ne podle kačera Donalda, ale protože Ronald Speirs je z válečnýho filmu, tak tam měl známého, nebo možná i přítele se dá říct Donalda Malarkyho, takže abyste se nesmáli jeho jménu) aspoň má podobné jméno jako otec : Ronald - Donald | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 09.08.07 23:13 | |
| Ako sa tak na to dívam, neuveriteľne sa začínam tešiť, až si zajtra skoro po troch týždňoch zahrám sims ... A Lucia je moje obľúbené dievčenské meno | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 12:08 | |
| presunuté Rodinné trampoty, časť 1 Je pondelok ... streda ... hm štvrtok ráno. Tereza sa po vášnivej noci s priateľom rozhodla vyjesť zásoby z chladničky, ktorá tu ostala po predchádzajúcej rodinke ((rodina s tými škaredými dvojčatami)). Vybrala si tvarohový koláč, lebo bol prvý v rade a bolo ho málo. (pýtate sa, ako to, že som to cvakla ? toto je fotka, ktorú som vám špeciálne vyrobila s ďalším kúskom toho nešťastného koláča po tom, ako som ju našla s hlavou v záchode)Keď v tom sa zdvihla a rozbehla smer kúpeľňa - a ja som sa len tak dívala. Veď nebola žiadna hudbička ! Moment, oprava : veď som nič nepočula ! Alebo to bolo kvôli tomu, že som mala vypnuté reproduktory ? A ja som jej dala zjesť tvarohový koláč. Dve stovky na účte. Poloprázdny dom. Dvojčatá. Bomba Áno, je to tak. Do ******. Takto Marienwille prichádza ku ďalším dvojčatám Zatiaľ, čo si teda Tereza vyberala tehotenské oblečenie, vyrástol mi po telefóne osvojený pes. Pes menom ... noooo ... prepáčte, pán Pratchett, ale keď sa mi narodil, prvé, čo som videla, bola vaša kniha, takže ... mám v hre psa tretej generácie (doslova) ktorý dostal meno po anglickom spisovateľovi A ešte tu mám niekoho, s kým mi vznikne aj štvrtá psia generácia - fenku Lionu. Pekne špinavú fenku Lionu. Nastal čas oboznámiť so skutočnosťami Rogera. Ten má ale aspiráciu po rodine, takže no problémo ... A ako si Terka krátila čas ? behala po záhrade v jediných šatách, ktoré mala a ukazovalo sa jej v nich brucho a naháňala svetlušky ... ... alebo sa predháňala s Luciou Moural, ktorá je viac unavená a vie lepšie zívať A keďže sa narodenie detí blížilo, prišiel večer, ktorý sa navždy zapíše do spomienok oboch mladých ľudí (neverím, že som len kôli tomu kupovala ten svietnik ...) Roger si významne odkašlal (alebo mu zabehlo, aj to je možné ...) a niečo vytiahol spod trička. ,,POMOOOC BOMBAAAAAA !" ... ... aaaa to vlastne nie je bomba ... ,,Tak čo bejby, vezmeš si ma ?" A to by som mala ostať sama a s dvojčatami ? Ja by som si ťa vzala, aj keby si nechcel.,,Hm ... asi áno. Ale svadobné šaty kúpiš ty." To be continued ...
Naposledy upravil dne 16.08.07 19:22, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 12:38 | |
| Me-myska má hezký děcka. Ať je holčička po kom chce, stejnak je roztomilá. :kuk: Lu, zajimavá událost, skutečně. Těším se na pokráčko. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 13:59 | |
| Jinak abych se pořáně vyjádřila k tomu příspvěku od Lu tak ten je bombovej Psí hloupost"Ne! Ginny běž pryč! Zaujal varovnou a nepříjemnou pozici!" "Měla jsi štěstí Ginny. Ten skunk si to rozmyslel. Tak upal pryč. Já tě potom koupat nebudu." "A nech ho napokoji!" "Našvala jsi ho Ginny, proč jsi tak tvrdohlavá! Kdyby jsi na něj nevrčela, nenaštval by se. Utíkej, to ještě stihneš! Nebo chceš uchutnat to co ještě neznáš? Řeknu ti rovnou, že to nevoní!" "Komu není rady, tomu není pomoci! Ach jo.. Tak pojď, vodička čeká a taky tvůj kamarád šampón " | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 15:55 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 16:30 | |
| Jeee, Lu to je super, sem zvědavá jak dvojčátka budou vypadat a jinak, příte mi, že sou děcka hodně podobný tátovi... hlavně genetikou, ještě se mi mockrát nestalo, že by byly děti podobný mamkám u simíků | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 16:30 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.08.07 16:31 | |
| Nj, některý psíci si prostě nedají říct, já skunky taky radši vyhánim | |