Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters | |
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| | | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 15:30 | |
| Tak já sem si pro vás taky připravila další příběh Dinin nový životNo jo, Dina Calientová... jistě ji všichni znáte, je to sestra Niny Calientové, která má teď celkem šťastný život s Donem, ale copak bude s Dinou?? Jediný co zatim zažila bylo žití se svojí sestrou a pletky z Mortimerem Gottem, kterej je na ní navíc moc starý, jen kvůli penězům... s tim se muselo něco udělat Původně sem si pro ní plánovala docela divokou budoucnost, ale o5 mi to zase nějak nevyšlo sem prostě moc velkej dorák takže k věci.... Nezačalo to zrovna moc povzbudivě... nějak sem neměla, jaký přání bych jí splnila, a tak sem to nechala na osudu šla sem s ní udělat oběd, sýrové makaróny, jenže, ona vařit vůbec neuměla a co se nestalo... začalo hořet... to by na tom ještě nebylo to nejhorší, ale ona to měla v obavách a bylo to asi 2 000 aspirace dolů a navíc neměla ani ohlašovač ohně nad sporákem... tak sem s ní utekla do obýváku... no... a tam se zbláznila chudinka Naštěstí se brzo dostavil terapeut... a začal jí prohlížet a následně hypnotizovat, poprvý se to moc nepovedlo, protože jí zhypnotizoval na slepici To se naštěstí napravilo takže byla i vcelku brzo ''vyléčená'' a vřele terapeutovi děkovala, měla za co :)) ... ...takže mohla honem běžet volat hasičskou službu sporák jí zatim stačil shořet, ale ona si brzy koupila nový a lepší, takže mě to tolik netrápilo náhle v přáních měla koupit si ohlašovač ohně a tak sem jí ho koupila a byl pokoj od tý doby ještě nezapálila a už umí aspoň trošku vařit :)) Po seznámení s její postavou sem se rozhodla, že bych s ní mohla začít nějakej ten milostnej život a tak sem se vydala do centra města za seznamováním nejprve se nějak nedělo nic, a tak sem si s ní začala přivydělávat aspoň za barem Až pak se seznamování celkem rozjelo šlo to vskutku dobře, potkala hned několik sympatických simů a měla na výběr z těchto (ty mi aspoň byli nejsympatičtější ): Pavel Zimáček, Gilbert Jacquet, Dan Střihavka a Igor Šeps (Dj). No, s Pavlem Z. si padli do oka téměř hned, dost si rozuměli a ona se mu velice líbila ona u něj sice taky měla dva blesky, ale pořádně nevěděla, jestli se jí líbí, to bylo zvláštní :)) ale tak, řikala sem si uvidim... dalším favoritem se stal Gilbert Jacquet, nějakým způsobem ji přitahoval, ovšem nevim teda jakým, sice s nim měla jeden blesk, ale jinak krčila ramenama a tak sem se tak nějak zlehka pustila to Pavlíka Ze začátku sem mu jenom pořád volala aby byli aspoň přátelé, pak sem uspořádala sraz pro zábavu Pavlovi se Dina moc líbila… …asi by si i dal říct :)) ale Dina byla jaksi nějak pasivní… ale každopádně si to oba dost užívali Ale co se nestalo…. Pěkně si tam takhle tancujou a najednou… kde se vzal tu se vzal velmi charismatický a sympatický Jonatán Kopejtko Dina se do něj docela zakoukala a on do ní samozřejmě taky, jenže co teď?? Ještě ani nestihla flirtovat s Pavlem a už je tu zase další favorit no, je to docela dilema… Vyhraje to nakonec přátelský Pavel… …nebo velmi sympatický a charismatický Jonatán?? A aby nebylo všem novinkám konec, Dina předběhla Ninu v jejím snu o psím kamarádovi a adoptovala si toulavou Týnu | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
| | | | Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 18:39 | |
| To je takový krásný Moc hezky napsaný a je to takový milý!! Opravdu nemohu vždy od tvých událostí sputit očka | |
| | | -pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 19:14 | |
| No tak ako vidím Dina ide pomaly správnym smerom tiež ju asi oddelím od Mortyho ale počkať ona s nim čaka dieťa no to už nejak napravime | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 20:27 | |
| Ještě sem neprozradila s kym nejspíš bude, ale jestli znáte její povahu, tak si to jistě odtipujete páč jeden z těch dvou pánů má hoodně podobnou mimochodem sem ho už v jedný rodině měla, a taky s blondýnou a byl náhodou moc hodnej brzo přidam další jinak děkuju | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 22:18 | |
| Tak koukam, že sem vás nějak moc nenapnula, tak ste to asi nejspíš uhádli no, tak já vám to teda porzradim fotkama no | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 22:49 | |
| První Dinino randePo rozhodování, ke komu se přiklonit se Dina rozhodla pozvat na rande nejprve Jonatána nějak víc jí přitahoval to ale ještě nevěděla jak se to zvrtne Nejdřív to vypadalo nevinně, dlouho si povídali, řikali si vtipy, hráli si, škádlili se až to došlo k flirtování Dina Jonatána naprosto okouzlila :)) a on jí taky, teda aspoň se tak tvářila ale tak, já sem tomu ráda on opravdu neni špatnej, je i takovej celkem pro rodinu, i když to neni moc znát když je jako NPC už sem s nim měla jednou tu čest, jak už sem psala výše ale abych moc zase neodbíhala... Když je to k sobě táhlo pořád víc a víc, byla najednou už půlka večera pryč a bylo už tedy dost pozdě... a tak se Dina rozhodla, že Jonatánovi nabídne, aby zůstal přes noc, aspoň to bude pro ní taková menší zkouška, oťukne si ho ještě víc mezi tim téměř zapomněla na Pavla, jak byla zakoukaná do Jonatána... V břiše jí ''lítaly motýlci'' už jenom když ho vzala za ruce Byla tak šťastná, že mu i skočila do náruče, naštěstí ji on zachytil, vypadalo to, že se jejich vztah už dost upevnil A pak přišly také první polibky... ... které se stávali čim dál divočejší Dokonce i Týna se začala nějak víc mít k ''návštěvě'' pořád si s Jonatánem chtěla hrát a to měla Společenskost tak nějak na plno Pak se Jonatán rozhodl, že si trošku zarelaxuje ve vířivce, Dina to shledala jako dobrý nápad a tak se k němu přidala ani jeden se ani trošku nestyděl (však to taky mají v povaze )Po menším dováděním a povídání se k sobě přitulili, Jonatán vzal Dininu tvář a o5 jí políbil (tahle fotečka se mi líbí )Ale pak už byla Dina tak utahaná, že se s Jonatánem rozloučila a šla si zalézt do postele, Jonatán vydržel zbytek večera ve vířivce :)) sešli se zase až ráno v 6 hodin, Dina šla připravit snídani: teplý moučník, a před tím než začali jíst si připili na jejich seznámení Samozřejmě se tahle snídaně neobešla opět bez škádlení :)) oba dojedli, ale Jonatán měl ještě hlad a tak si šel přidat jenže protože celý den nespal, tak si to vybralo svoji daň a znenadání mu spadla hlava do talíře Dina se ho pokoušela probudit ale marně a tak ho musela nechat dospat... pak jí ale zavolal jeden z ''nápadníků'' a to Jonatána probudilo, chudák nejdřív vůbec nevěděl kde to je pak se už jenom trošku pomazlili, naposled políbili a rozloučili se, později odpoledne Dina přede dveřma objivila krásnou kytici růží se zamilovanými verši od Jonatána... už věděla, koho si jako partnera vybere... | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 22:55 | |
| | |
| | | Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 16:01 | |
| Krásný, ale já tedy více fandila Pavlovi Ale myslela jsm, že je to Emanuel Kašpárek, když jsem ho poprvé na fotkách viděla. Tak ho znám teda já a dokonce jsem s ním už měla i vztah Ale Dina má svůj vkus a já ji to přeju Jinak abych Mysince nezastínila tento krásný příspěvek počkám s mým který se nazývá : Den s Yetim a snad se vám zalíbí Hodně jsem teď s Julinkou hrála | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 20:46 | |
| Jenže Pavel přece nemá Dininu povahu!!! napovídala sem přece, že má stejnou povahu jako Dina, Dina má aspiraci po penězích, a Jonatán taky, takže byl jasnej favorit Jonatán a Dině se i víc líbil já zase měla vztah naopak s Jonatánem a byl naprosto suprovým tátou vydělával dost peněz, v tý době blonďatá manželka taky a dcerka ho měla pomalu radši než mamču teda, myslela sem, že sem to naznačila dost kdo nejspíš vyhraje a koukam, že si stejně tápala a Dina se k Pavlovi opravdu nehodí | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:11 | |
| No, to možná ne, ale je pěknej | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:23 | |
| Myslim, že s nim dam dohromady pak dcerku Ondřeje a Rose a budou mít i stejnou kůži a měli by se tim pádem hodit i povahově, protože Ondřej i Rose mají takovou dobrou povahu... A jinak se těšim na to tvoje pokračování Leii | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:24 | |
| Děkuju Ale zdá se, že toto téma používáme a sledujeme jen my dvě | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:25 | |
| No, převážně asi jo já mam tohle téma ráda | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:26 | |
| Jo to já taky a rádo ho používám, protože ve fotkách, když dá člověk více fotek, ostatní všechny nechcou komentovat a je to takové nepřirozeně dlouhé, ale tady lidé ohodnotí příspěvek a povahy atd.. Takové mini sim příběhy | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:28 | |
| Jj, přesně tak | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 24.10.07 21:54 | |
| Ja tiež poctivo sledujem, ale ... No proste nikdy neviem, čo napísať | |
| | | KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 25.10.07 0:03 | |
| Já se taky snažím to tu sledovat. Ale když jsem sem dneska přišla a viděla jsem, jak jste se, dámy, činily, co jsem tu nebyla, skoro to se mno seklo. Přehánim. Prostě mě nějak přešla chuť to číst... Ale... Dohnala jsem to. Julče, přeju pěknou dovolenou (i když sukýnka a boty na podpatku do hor). A u Diny mi byl ten Jonatán celkem jasnej. Už jenom to sáčko - jasnej "pracháč". Ten Pavel má myslim popularitu (?) | |
| | | ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 25.10.07 7:30 | |
| hmmm. taky to tu sleduju Ale občas mě nenapadá žádný vhodný komentář, no jo no... | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 25.10.07 7:55 | |
| Jo já tuším, že to asi sledujete, asi na komentář musíte mít chuť. Já vám to nevyčítám, je to ejn taková domněkna Jinak Kontri, děkuji za přání a já vím, že ty kozačky do hor nejsou moc vhodné Ale mě ten obleček okouzlil Měla ho ale spíše na cestu a na horách se převékla do toho turistického | |
| | | KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 25.10.07 11:36 | |
| Je to pěkné a sluší jí to. Jen sem si představila, jak v tom šplhá po horách. | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 10:09 | |
| Den s YettimPo dlouhé a nepohodlné cestě, konečně dorazil taxík na Mědvědí stipu, ubytování pro spáče pod plátěnou střechou. Julie neotálela a vybrala si stan více od ostatních a blíž k rybníčku uprostřed lokace. A jelikož před sebou měla tři dny, nechtěla se vypravit na cestu k tajemnému místu hned teď po příjezdu. Ale velmi se těšila. Raději si teď pujčila prut a návnadu a pokusila se něco chytit. Ale zvědavost ji po nějaké době tak přemohla, že se nemohla nevydat na cestu. Vhodné oblečení nemohla vzrušením najít, takže se nakonec smířila s oblekčem, který zrovna měla na sobě a vydala se na turu. Nakonec podle mapy dorazila na slibné a klidné místo. Na kraji bylo i nějaké zajímavé, dřevěné obydlí a před ním stál Yetti. Chlupatý muž a na tváři bměl zamračení, se zájmem se totiž díval na nově příchozí. Julinka nejdříve měla strach, ale pak si řekla, proč tu je a vydala se hrdě až k Yettimu a dala se s ním do řeči. Zjistila, že vůbec není tak zlý jak vypadá. Byl zcela bezpečný a hodný. Pořád se smál a bylo vidět, že je rád, že tu má společnost. Jejich sympatie byly tak velké, že ji pozval do svého skromného obydlí. Pak se Hynek, jak se jmenoval, zasnil a povídal o svém snu, že ho někdy normální člověk pozve k sobě domů a on tam s ním bude žít a pomáhat mu a starat se o jeho děti. Konečně nebýt odříznutý od světa. Julie přemýšlela, ale nic na sobě nedala znát. Nakonec vzaly polštáře z Hynkovi pohodlné sítě na spaní a řádili celou noc. Až k ránu se rozešly a skončilo to tak, že se za dva dny měli sejít u Julie doma. Ano, Julinka si ho rozhodla nastěovat k sobě a splnit jeho tajný sen. Když bylo po krátké dovolené, z které si Julie donesla plno fotek, před domem nervózně šlapal chlupatý muž s vyplašenýma očima. "Je dost velký, jen pro nás dva" hořekoval, když Julie přijela. "Není můj, patří mým přátelům, u kterých bydlím. Chtějí tu mít rodinu" vysvětlila. "Ale to oni mě nebudou chít" rozbrečel se zoufalý a citlivý Yetti. "Neboj. Budou tě mít rádi. Ale samozřejmě tu bydlet nebudeme. Oni nic neřeknou, ale jistě chtějí mít soukromí. Odstěhujeme se!" těšila Julie a usmívala se na něj. On k ní zvedl oči a polaskal ji po tváři. Byl šťastný, že ho někdo má rád. Když se Gitka vrátila z práce, čekal ji šok. Vstoupila do domu a v rohu stála nějáká obluda a obírala jim jejich stromeček. Julie to čekala, přiběhla a odtáhla ji do rohu. "Co to..." "Počkej!" přerušila syčivě přítelkyně a začala Gitce vyprávět vše od samého začátku. Když skončila, Gita nic neříkala. Neměla slov. Pak pusu skapla a přemýšlela. "No, tak... Dobře. Zůstaň tu i sním, ale nevím co řekne Radek. Víš. Nevadil by nám, ale jde o to, že jsme se chtěli brát a... Je to hloupá výmluva, ale..." Julie ji pohladila po vlasech. Měla nejlepší kamarádku na světě. Udělala by cokoliv i přetrpěla Yettiho díky ní. Ale věděla, že ona by to asi taky těžko nesla, kdyby si ona přivedla do domu něco... neobvyklého. "Neboj, já se budu stěhovat. Vím, že by to nešlo. Jen se chci zeptat, jestli vás můžu stále navštěvovat?" | |
| | | -pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 11:37 | |
| no tak nieje velmi bezpečné mať doma yetiho ked sa chystaš na deti ale inak to bol pekne ja som nikdy yetiho nestretla a najviac sa hodia do stanu tie vysoke čižmy | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 11:48 | |
| Pipo dobře jsi nečetla Julie říkala, že se odstěhuje | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
| | | | Zajímavé události | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |