Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zajímavé události

Goto down 
+7
smilie911
Nicole
KontraIda
Luana
-pipa-
Me-myska
Leia Skywalker
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Líbí se vám tento nápad?
1. Ano, skvělé
Zajímavé události - Stránka 9 Default182%Zajímavé události - Stránka 9 Vote_rcap
 82% [ 9 ]
2. Nevadí mi
Zajímavé události - Stránka 9 Default19%Zajímavé události - Stránka 9 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
3. Je to divný
Zajímavé události - Stránka 9 Default10%Zajímavé události - Stránka 9 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4. Hrůza
Zajímavé události - Stránka 9 Default19%Zajímavé události - Stránka 9 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Celkem hlasů : 11

AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Zajímavé události - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 15:25

To je zajímavá záplatka Leii, to by mě nenapadlo Chichotám se takovej důvod pro dovolenou Usmívám se sem zvědavá na pokračování Jsem jako anděl a Jůlince to mooooc sluší Zamilovanost a ta první fotka s Gitkou je taky moc hezká Oblizuji se

(btw. já bych to až po svatbě nevydržela Jsem ďáblík Směji se)
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 15:30

Tak já sem si pro vás taky připravila další příběh Chichotám se

Dinin nový život

No jo, Dina Calientová... jistě ji všichni znáte, je to sestra Niny Calientové, která má teď celkem šťastný život s Donem, ale copak bude s Dinou?? Jediný co zatim zažila bylo žití se svojí sestrou a pletky z Mortimerem Gottem, kterej je na ní navíc moc starý, jen kvůli penězům... s tim se muselo něco udělat Usmívám se
Původně sem si pro ní plánovala docela divokou budoucnost, ale o5 mi to zase nějak nevyšlo Chichotám se sem prostě moc velkej dorák Směji se takže k věci....
Nezačalo to zrovna moc povzbudivě... nějak sem neměla, jaký přání bych jí splnila, a tak sem to nechala na osudu Usmívám se šla sem s ní udělat oběd, sýrové makaróny, jenže, ona vařit vůbec neuměla Chichotám se a co se nestalo... začalo hořet... to by na tom ještě nebylo to nejhorší, ale ona to měla v obavách a bylo to asi 2 000 aspirace dolů Já nic, já muzikant a navíc neměla ani ohlašovač ohně nad sporákem... tak sem s ní utekla do obýváku... no... a tam se zbláznila Já nic, já muzikant chudinka Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Dinasezblznilasd4
Naštěstí se brzo dostavil terapeut... a začal jí prohlížet a následně hypnotizovat, poprvý se to moc nepovedlo, protože jí zhypnotizoval na slepici Směji se
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaaprofesorde9
To se naštěstí napravilo Chichotám se takže byla i vcelku brzo ''vyléčená'' a vřele terapeutovi děkovala, měla za co :)) ...
Zajímavé události - Stránka 9 Profesordinuvylilhe6
...takže mohla honem běžet volat hasičskou službu Lol sporák jí zatim stačil shořet, ale ona si brzy koupila nový a lepší, takže mě to tolik netrápilo Usmívám se náhle v přáních měla koupit si ohlašovač ohně a tak sem jí ho koupila a byl pokoj Lol od tý doby ještě nezapálila a už umí aspoň trošku vařit :))
Po seznámení s její postavou sem se rozhodla, že bych s ní mohla začít nějakej ten milostnej život Jsem jako anděl a tak sem se vydala do centra města za seznamováním Usmívám se nejprve se nějak nedělo nic, a tak sem si s ní začala přivydělávat aspoň za barem Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Dinazabaremyw8
Až pak se seznamování celkem rozjelo Lol šlo to vskutku dobře, potkala hned několik sympatických simů a měla na výběr z těchto (ty mi aspoň byli nejsympatičtější Chichotám se): Pavel Zimáček, Gilbert Jacquet, Dan Střihavka a Igor Šeps (Dj). No, s Pavlem Z. si padli do oka téměř hned, dost si rozuměli a ona se mu velice líbila Chichotám se ona u něj sice taky měla dva blesky, ale pořádně nevěděla, jestli se jí líbí, to bylo zvláštní :)) ale tak, řikala sem si uvidim... dalším favoritem se stal Gilbert Jacquet, nějakým způsobem ji přitahoval, ovšem nevim teda jakým, sice s nim měla jeden blesk, ale jinak krčila ramenama Chichotám se a tak sem se tak nějak zlehka pustila to Pavlíka Jsem ďáblík
Ze začátku sem mu jenom pořád volala aby byli aspoň přátelé, pak sem uspořádala sraz pro zábavu Usmívám se Pavlovi se Dina moc líbila…
Zajímavé události - Stránka 9 Pavelzimekkd1
…asi by si i dal říct :)) ale Dina byla jaksi nějak pasivní… ale každopádně si to oba dost užívali Lol
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaapavelxg0
Ale co se nestalo…. Pěkně si tam takhle tancujou a najednou… kde se vzal tu se vzal velmi charismatický a sympatický Jonatán Kopejtko Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaajonatnpv8
Dina se do něj docela zakoukala a on do ní samozřejmě taky, jenže co teď?? Ještě ani nestihla flirtovat s Pavlem a už je tu zase další favorit Chichotám se no, je to docela dilema…
Vyhraje to nakonec přátelský Pavel…
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaobjmpavlaus4
…nebo velmi sympatický a charismatický Jonatán?? Já nic, já muzikant
Zajímavé události - Stránka 9 Dinahovosjonatnembs4
A aby nebylo všem novinkám konec, Dina předběhla Ninu v jejím snu o psím kamarádovi a adoptovala si toulavou Týnu Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaatnani8
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 15:35

Menší dodatek: s Mortimerem sem je rozhádala, mají vztah už skoro v mínusu, takže se zase pěkně rychle odmilujou Chichotám se ještě pak budu muset zařídit, aby do sebe nebyli zakoukaný s Donem a bude vše tak jak má být Lol (s Donem má sice jenom zamilovanost, ne lásku jako s Mortimerem, ale přece jenom je už Don ženatej Lol)
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 18:39

To je takový krásný Srdce Moc hezky napsaný a je to takový milý!! Opravdu nemohu vždy od tvých událostí sputit očka Dávám ti dar
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 19:14

No tak ako vidím Dina ide pomaly správnym smerom tiež ju asi oddelím od Mortyho ale počkať ona s nim čaka dieťa Vypouštím dušičku
no to už nejak napravime
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 20:27

Ještě sem neprozradila s kym nejspíš bude, ale jestli znáte její povahu, tak si to jistě odtipujete Lol páč jeden z těch dvou pánů má hoodně podobnou Já nic, já muzikant mimochodem sem ho už v jedný rodině měla, a taky s blondýnou Chichotám se a byl náhodou moc hodnej Perfektní! brzo přidam další Usmívám se jinak děkuju Líbám tě!! Srdce
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 22:18

Tak koukam, že sem vás nějak moc nenapnula, tak ste to asi nejspíš uhádli Chichotám se no, tak já vám to teda porzradim fotkama no Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 22:49

První Dinino rande

Po rozhodování, ke komu se přiklonit se Dina rozhodla pozvat na rande nejprve Jonatána Usmívám se nějak víc jí přitahoval Chichotám se to ale ještě nevěděla jak se to zvrtne Já nic, já muzikant

Nejdřív to vypadalo nevinně, dlouho si povídali, řikali si vtipy, hráli si, škádlili se až to došlo k flirtování Chichotám se Dina Jonatána naprosto okouzlila :)) a on jí taky, teda aspoň se tak tvářila Chichotám se ale tak, já sem tomu ráda Lol on opravdu neni špatnej, je i takovej celkem pro rodinu, i když to neni moc znát když je jako NPC Usmívám se už sem s nim měla jednou tu čest, jak už sem psala výše Perfektní! ale abych moc zase neodbíhala... Lol
Když je to k sobě táhlo pořád víc a víc, byla najednou už půlka večera pryč a bylo už tedy dost pozdě... a tak se Dina rozhodla, že Jonatánovi nabídne, aby zůstal přes noc, aspoň to bude pro ní taková menší zkouška, oťukne si ho ještě víc Usmívám se mezi tim téměř zapomněla na Pavla, jak byla zakoukaná do Jonatána...
V břiše jí ''lítaly motýlci'' už jenom když ho vzala za ruce Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Drenzaruceiu5
Byla tak šťastná, že mu i skočila do náruče, naštěstí ji on zachytil, vypadalo to, že se jejich vztah už dost upevnil Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Skokdonruegt8
A pak přišly také první polibky...
Zajímavé události - Stránka 9 Romantickpolibekrx9
... které se stávali čim dál divočejší Jsem ďáblík
Zajímavé události - Stránka 9 Divokpolibekse9
Dokonce i Týna se začala nějak víc mít k ''návštěvě'' Lol pořád si s Jonatánem chtěla hrát a to měla Společenskost tak nějak na plno Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 9 Jonatnatnavn0
Pak se Jonatán rozhodl, že si trošku zarelaxuje ve vířivce, Dina to shledala jako dobrý nápad a tak se k němu přidala Usmívám se ani jeden se ani trošku nestyděl (však to taky mají v povaze Lol)
Zajímavé události - Stránka 9 Krokdovivkyoy7
Po menším dováděním a povídání se k sobě přitulili, Jonatán vzal Dininu tvář a o5 jí políbil Jsem jako anděl (tahle fotečka se mi líbí Zamilovanost)
Zajímavé události - Stránka 9 Polibekvevivcefz6
Ale pak už byla Dina tak utahaná, že se s Jonatánem rozloučila a šla si zalézt do postele, Jonatán vydržel zbytek večera ve vířivce :)) sešli se zase až ráno v 6 hodin, Dina šla připravit snídani: teplý moučník, a před tím než začali jíst si připili na jejich seznámení Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Ppitekpisndaniiq3
Samozřejmě se tahle snídaně neobešla opět bez škádlení :)) oba dojedli, ale Jonatán měl ještě hlad a tak si šel přidat Usmívám se jenže protože celý den nespal, tak si to vybralo svoji daň a znenadání mu spadla hlava do talíře Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 9 Obliejvtalizj4
Dina se ho pokoušela probudit ale marně Usmívám se a tak ho musela nechat dospat... pak jí ale zavolal jeden z ''nápadníků'' a to Jonatána probudilo, chudák nejdřív vůbec nevěděl kde to je Chichotám se pak se už jenom trošku pomazlili, naposled políbili a rozloučili se, později odpoledne Dina přede dveřma objivila krásnou kytici růží se zamilovanými verši od Jonatána... už věděla, koho si jako partnera vybere... Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty23.10.07 22:55

Další menší dodatek: aby ste si nemysleli, že Dina Pavla zanedbává, tak to neni pravda!! Usmívám se sou z nich opravdu dobří přátelé, tyhle fotky to dokazujou Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaapavel1cx1
Zajímavé události - Stránka 9 Dinaapavel2ce7
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 16:01

Krásný, ale já tedy více fandila Pavlovi Chichotám se
Ale myslela jsm, že je to Emanuel Kašpárek, když jsem ho poprvé na fotkách viděla. Tak ho znám teda já Lol a dokonce jsem s ním už měla i vztah Lol
Ale Dina má svůj vkus a já ji to přeju Perfektní!

Jinak abych Mysince nezastínila tento krásný příspěvek počkám s mým který se nazývá : Den s Yetim a snad se vám zalíbí Jásám!!
Hodně jsem teď s Julinkou hrála Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 20:46

Jenže Pavel přece nemá Dininu povahu!!! Lol napovídala sem přece, že má stejnou povahu jako Dina, Dina má aspiraci po penězích, a Jonatán taky, takže byl jasnej favorit Jonatán a Dině se i víc líbil Usmívám se já zase měla vztah naopak s Jonatánem a byl naprosto suprovým tátou Zamilovanost vydělával dost peněz, v tý době blonďatá manželka taky Lol a dcerka ho měla pomalu radši než mamču Chichotám se teda, myslela sem, že sem to naznačila dost kdo nejspíš vyhraje a koukam, že si stejně tápala Chichotám se a Dina se k Pavlovi opravdu nehodí Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:11

No, to možná ne, ale je pěknej Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:23

Myslim, že s nim dam dohromady pak dcerku Ondřeje a Rose Jsem jako anděl a budou mít i stejnou kůži Lol a měli by se tim pádem hodit i povahově, protože Ondřej i Rose mají takovou dobrou povahu... Usmívám se

A jinak se těšim na to tvoje pokračování Leii Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:24

Děkuju Líbám tě!!
Ale zdá se, že toto téma používáme a sledujeme jen my dvě Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:25

No, převážně asi jo Usmívám se já mam tohle téma ráda Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:26

Jo to já taky a rádo ho používám, protože ve fotkách, když dá člověk více fotek, ostatní všechny nechcou komentovat a je to takové nepřirozeně dlouhé, ale tady lidé ohodnotí příspěvek a povahy atd.. Usmívám se Takové mini sim příběhy Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:28

Jj, přesně tak Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty24.10.07 21:54

Ja tiež poctivo sledujem, ale ...
No proste nikdy neviem, čo napísať Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty25.10.07 0:03

Já se taky snažím to tu sledovat. Ale když jsem sem dneska přišla a viděla jsem, jak jste se, dámy, činily, co jsem tu nebyla, skoro to se mno seklo. Přehánim. Prostě mě nějak přešla chuť to číst... Červenám se... Ale... Dohnala jsem to.

Julče, přeju pěknou dovolenou (i když sukýnka a boty na podpatku do hor).

A u Diny mi byl ten Jonatán celkem jasnej. Už jenom to sáčko - jasnej "pracháč". Ten Pavel má myslim popularitu (?)
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty25.10.07 7:30

hmmm. taky to tu sleduju Mračím se Ale občas mě nenapadá žádný vhodný komentář, no jo no... Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty25.10.07 7:55

Jo já tuším, že to asi sledujete, asi na komentář musíte mít chuť. Já vám to nevyčítám, je to ejn taková domněkna Usmívám se

Jinak Kontri, děkuji za přání a já vím, že ty kozačky do hor nejsou moc vhodné Směji se Ale mě ten obleček okouzlil Směji se Měla ho ale spíše na cestu a na horách se převékla do toho turistického Vííš?
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty25.10.07 11:36

Je to pěkné a sluší jí to. Jen sem si představila, jak v tom šplhá po horách. Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty27.10.07 10:09

Den s Yettim

Po dlouhé a nepohodlné cestě, konečně dorazil taxík na Mědvědí stipu, ubytování pro spáče pod plátěnou střechou.
Julie neotálela a vybrala si stan více od ostatních a blíž k rybníčku uprostřed lokace.

Zajímavé události - Stránka 9 22961452yh4

A jelikož před sebou měla tři dny, nechtěla se vypravit na cestu k tajemnému místu hned teď po příjezdu. Ale velmi se těšila. Raději si teď pujčila prut a návnadu a pokusila se něco chytit.

Zajímavé události - Stránka 9 30423733jm6

Ale zvědavost ji po nějaké době tak přemohla, že se nemohla nevydat na cestu. Vhodné oblečení nemohla vzrušením najít, takže se nakonec smířila s oblekčem, který zrovna měla na sobě a vydala se na turu.
Nakonec podle mapy dorazila na slibné a klidné místo.

Zajímavé události - Stránka 9 56257684ad3

Na kraji bylo i nějaké zajímavé, dřevěné obydlí a před ním stál Yetti. Chlupatý muž a na tváři bměl zamračení, se zájmem se totiž díval na nově příchozí. Julinka nejdříve měla strach, ale pak si řekla, proč tu je a vydala se hrdě až k Yettimu a dala se s ním do řeči.

Zajímavé události - Stránka 9 99998673fx5

Zjistila, že vůbec není tak zlý jak vypadá. Byl zcela bezpečný a hodný. Pořád se smál a bylo vidět, že je rád, že tu má společnost.
Jejich sympatie byly tak velké, že ji pozval do svého skromného obydlí.

Zajímavé události - Stránka 9 38073858yo2

Pak se Hynek, jak se jmenoval, zasnil a povídal o svém snu, že ho někdy normální člověk pozve k sobě domů a on tam s ním bude žít a pomáhat mu a starat se o jeho děti. Konečně nebýt odříznutý od světa. Julie přemýšlela, ale nic na sobě nedala znát.
Nakonec vzaly polštáře z Hynkovi pohodlné sítě na spaní a řádili celou noc.

Zajímavé události - Stránka 9 31528335zr9

Až k ránu se rozešly a skončilo to tak, že se za dva dny měli sejít u Julie doma. Ano, Julinka si ho rozhodla nastěovat k sobě a splnit jeho tajný sen.

Zajímavé události - Stránka 9 60324213gf9

Když bylo po krátké dovolené, z které si Julie donesla plno fotek, před domem nervózně šlapal chlupatý muž s vyplašenýma očima.
"Je dost velký, jen pro nás dva" hořekoval, když Julie přijela.
"Není můj, patří mým přátelům, u kterých bydlím. Chtějí tu mít rodinu" vysvětlila.

Zajímavé události - Stránka 9 22qn0

"Ale to oni mě nebudou chít" rozbrečel se zoufalý a citlivý Yetti.
"Neboj. Budou tě mít rádi. Ale samozřejmě tu bydlet nebudeme. Oni nic neřeknou, ale jistě chtějí mít soukromí. Odstěhujeme se!" těšila Julie a usmívala se na něj. On k ní zvedl oči a polaskal ji po tváři. Byl šťastný, že ho někdo má rád.

Když se Gitka vrátila z práce, čekal ji šok. Vstoupila do domu a v rohu stála nějáká obluda a obírala jim jejich stromeček.

Zajímavé události - Stránka 9 23bp3

Julie to čekala, přiběhla a odtáhla ji do rohu.
"Co to..."
"Počkej!" přerušila syčivě přítelkyně a začala Gitce vyprávět vše od samého začátku.
Když skončila, Gita nic neříkala. Neměla slov.

Zajímavé události - Stránka 9 24rm4

Pak pusu skapla a přemýšlela.
"No, tak... Dobře. Zůstaň tu i sním, ale nevím co řekne Radek. Víš. Nevadil by nám, ale jde o to, že jsme se chtěli brát a... Je to hloupá výmluva, ale..."
Julie ji pohladila po vlasech. Měla nejlepší kamarádku na světě. Udělala by cokoliv i přetrpěla Yettiho díky ní. Ale věděla, že ona by to asi taky těžko nesla, kdyby si ona přivedla do domu něco... neobvyklého.
"Neboj, já se budu stěhovat. Vím, že by to nešlo. Jen se chci zeptat, jestli vás můžu stále navštěvovat?"

Zajímavé události - Stránka 9 25oz1
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty27.10.07 11:37

no tak nieje velmi bezpečné mať doma yetiho ked sa chystaš na deti Jsem jako anděl
ale inak to bol pekne ja som nikdy yetiho nestretla a najviac sa hodia do stanu tie vysoke čižmy Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty27.10.07 11:48

Pipo dobře jsi nečetla Usmívám se Julie říkala, že se odstěhuje Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 9 Empty

Návrat nahoru Goto down

Zajímavé události
Strana 9 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Simfotky-
Přejdi na: