Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
AutorZpráva
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty27.10.07 18:32

Nie, nevadí mi to, pokojne sa pýtaj ... V anime sa ale vôbec nevyznám; nesťahujem ho, nemám prehľad.
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty27.10.07 18:48

Ah, jasný Usmívám se děkuju, že mi trpíš ty dotazy Líbám tě!! ale na tom fóru si mě docela hýčkají, tak si myslim, že už z dotazama bude postaráno Chichotám se dokonce mě pozvali i na sraz Směji se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty27.10.07 20:32

Kdyby něco, tak já nestahuju mangu, ale anime (mám superrychlý net Chichotám se ). Přehled, titulky a odkazy na stažení jsou na www.otakuland.cz (je možné, že chodíš na forum této stránky). Přes torrenty stáhneš všechno a jestli to chceš jednotlivě, tak jsou většinou jednotlivé díly mnohem větší než v torrentu Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty28.10.07 11:22

Díky Nicool Líbám tě!! Líbám tě!! tuhle stránku mi tam posílali taky Usmívám se dokonce je tam i odkaz na isohunt, odkud sem to anime stahovala Chichotám se dneska sem to konečně dostahovala Jásám!! už vesele koukam, ale asi nevydržim čekat na další titulky, tak si to možná od 8. - 13. dílu pokusim přeložit sama Jsem jako anděl je to moooc pěkný Zamilovanost Zamilovanost a taky vtipný Směji se
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty02.11.07 9:07

Vidím, že tady nám to celkem zapadlo... Tak já vám jsem něco přidám:
Konečně jsem přišla na to, co je zač to Gaarovo tetování co má na čele:
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Gaarasnewlc3.th
Je to znak lásky, ale znamená to "Miluji jen sám sebe" Celkem mraziví, ne?
A taky jsem včera slyšela bezva hlášku:
Gaarovo brather: Nech je jít, Gaaro. Ten svitek už máš."
Gaara: "To mi ale nestačí. Špatně se na mě podívali. Tak zemřou."
To Mám záchvat smíchu! mě dostalo... Včera jsem viděla poprvé jak Gaara bojuje a vážně to je supr. Taky že když byl Gaara malej, tak zabíjel všechny nejlepší ninji zabijáky, který na něho poslal jeho otec, aby ho zabili... No prostě SKVĚLÍ!
Gaara má zelenomodré oči! Nejsou k sežrání? Ostatně.... je super celej, nemám pravdu? Stejně jako Haku a Sasuke! Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty04.11.07 14:55

Pláču! Proč sem nikdo nepíše? Mrzí mě to Myslela jsem, že se budeme bavit i o tomhle a ono nic Pláču! Tak sem něco napište, ne? Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty04.11.07 15:41

No ... keďže som tu jediná, kto má s Narutom nejaké osobné skúsenosti ...
Čo na tom chalanovi všetci narutovci vidíte ? Lol Možno som čítala len tak zbežne, že mi jeho charakter unikol pomedzi prsty ale ... Gaara ma proste neberie Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty05.11.07 0:00

Tááák už mám za sebou 24 Season 1 a 2 a zítra se chystám na 3. Už se mi stahuje 4. A mrtě se těším Jásám!!

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 300px-24_season_5
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty05.11.07 7:11

Luana napsal:
No ... keďže som tu jediná, kto má s Narutom nejaké osobné skúsenosti ...
Čo na tom chalanovi všetci narutovci vidíte ? Lol Možno som čítala len tak zbežne, že mi jeho charakter unikol pomedzi prsty ale ... Gaara ma proste neberie Červenám se...
Mě jo, stejně jako Sasuke... Ale na úplně prvním místě je Haku Zamilovanost Znáš ho? Jak si ho Naruto spletl s holkou a jak Haku pak bojoval se Zabuzou a nosil tu úúúžo masku Srdce Chichotám se
Jo, Gaara je kvělej, ale povahu má takovou, že bym zabil klidně i sourozence... Ale je prostě Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty05.11.07 16:50

Ver mi, v mange som si aj ja myslela, že je Haku dievča ... v anime mal aspoň chalanský hlas, ale v mange to rozoznať nešlo ...
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty05.11.07 17:01

Luana napsal:
Ver mi, v mange som si aj ja myslela, že je Haku dievča ... v anime mal aspoň chalanský hlas, ale v mange to rozoznať nešlo ...
Směji se Tak to je povedený! Právě teď sem se v MAnze dočetla k Hakuovi... Vážně tam vypadá jako holka! Ještě víc, než ve fimu Mám záchvat smíchu! Ale ve filmu se mi líbyl víc... Červenám se... I jak tam měl ten růžovej župan atd... Prostě se mi víc líbí ten film, jenže manga je lepší, že např. já jsem neviděla jak Hakua zabili, tak si to aspoň přečtu... Nebo i ty díly si můžu dočíst... To je na manze super! Ale bylo by blbí, si přečít jen to co jsem neviděla, tudíž si to čtu od začátku Lol No jo... Celá já. A co čteš ty Lulu?
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty10.11.07 20:25

Tak čo, budete kukať Test národa ? Lol Ja za seba hovorím, že nie, pretože už sa mesiac teším na divadelné predstavenie Soudné sestry na ČT2, ale test na internete si spravím Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty10.11.07 20:36

Co to jeee?? neznaaam
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty10.11.07 20:59

Test národa ? To existuje už relatívne dlho, tuším od roku 2003 ... ale od roka minulého existuje aj porovnávací Test národa, medzi ČR a SR. Nova a Markíza ho vysielajú súčasne naživo Usmívám se
No a divadelné predstavenie Soudné sestry je divadelná adaptácia knihy T. Pratchetta Soudné sestry Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty10.11.07 21:36

Aha Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty11.11.07 0:14

ja som pozerala ale len otazky a kusok z odpovedi
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty11.11.07 0:45

Ja som pozerala úúúúplne úúúúžasné Soudné sestry Jásám!!
Test som spravila internetovo, ale nejako sa mi to tam domotalo, musela som ho robiť dva krát Jsem dopálený Takže mám aj dva výsledky, v jednom mám 28 a v druhom 29 bodov. Zemepis som úplne dobabrala, ale z prírodných vied som mala 9/10 a umenia 8/10 Jásám!!

EDIT : Ha, a zase sme lepší Směji se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty11.11.07 10:48

Já se koukala. Měla jsem 31 b. No docela málo, ale stejně jako Lu jsem pěkně projela zeměpis. Literatura - 1, Přírodní vědy - 1, umění - 1, dějepis - 2, zeměpis - 5 Směji se Ani jeden tip mi v něm nevyšel. Vždycky jsem se rozhodovala mezi dvěma a bylo to to druhý Protestuji
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty11.11.07 11:56

LITERATURA
Známka: "1" VÝBORNĚ (bodů: 8)

ZEMĚPIS
Známka: "4" DOSTATEČNĚ (bodů: 5)

HISTORIE
Známka: "1" VÝBORNĚ (bodů: 7)

PŘÍRODNÍ VĚDY
Známka: "1*" EXCELENTNĚ (bodů: 9)

UMĚNÍ
Známka: "2" CHVALITEBNĚ (bodů: 7)

Celkově 36. Nejvíc mě dostalo, že mám bejt osobnost s mnohostrannými zájmy, přitom když porovná zeměpis s čímkoliv jiným.. Chichotám se
Zpětně jsem si uvědomila jednu chybu právě v zeměpise. Jak se měl napsat počet sousedů Slovenska, dala jsem 4. Jenže já jsem nezapomněla na Polsko, Ukrajinu, Maďarsko, ani na Rakousko, já jsem zapomněla na nás! Chichotám se
Trochu mě teda mrzí to umění, jinak nic...

Myslím, že ste vyhráli docela zaslouženě. Tleskám! I když jsem to teda neviděla.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty11.11.07 12:17

Ja som so svojimi výsledkami úplne spokojná Směji se Vyšli rovnako ako minulý rok, nie som megainteligentná ale ani úplne blbá Lol
Inak tá otázka o našich hraniciach ... priznávam, že som to musela počítať, vedela som, že 5, ale nebola som si istá Směji se
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty11.11.07 18:40

S výsledkama jsem víc než spokojená, čekala jsem to mnohem horší. Jen to umění mě trochu mrzí. Červenám se... Kdyby tam dali víc výtvarnýho.. Tak bych asi stejnak dopadla podobně.Taky bych musela počítat i ty naše. Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty12.11.07 1:37

Moulin Rouge

Asi jediný romantický film (muzikal), který mě doopravdy zaujal a dokonce i dojal. Skvělý příběh podrtžený jednou z nejlepší hudbou co sem kdy slyšel. Doporučuju, to by se vám dokonce i mohlo líbit Lol

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Moulin-rouge
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty12.11.07 8:56

Jo, myslim, že jednu písničku z tohodle muzikálu dokonce máme i v předtančení na maturák Usmívám se ale nikdy sem ho neviděla... já sem moc muzikálů neviděla celkově... Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty12.11.07 17:30

Už dlho sa chystám, že si ho pozriem ... ale vždy ide tak cca o 23:50 Jsem dopálený
Čo sa týka muzikálov inak, videla som len Pomádu a Hair.
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty12.11.07 19:14

ja len Pomádu muzikály ma neberú
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 10 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 10 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: