Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Fotky vašich simíků

Goto down 
+6
KontraIda
Nicole
Me-myska
-pipa-
ZikyOrias
Leia Skywalker
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 12:08

Ti jsou nádherní, jako všichni z tvých rodinek Myssi. Ty dvojčata jsou bezvadný! Holka moc překrásná, ta nebude mít problém z hledáním hocha a bratříček je opravdu takovej styl raubíře, ale vypadá skvěle! Neobyčejnej ničemník Chichotám se A Míša.... No jak jinak než, že je prostě úžasná Neuvěřitelné... Ale jak by nemohla, když má tak pěknou maminu Dělám ksichty Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 15:27

Ziky a její synek Sasori - narodil se ještě na vysoký, vyrostl v batole, pak odjeli s mamčou domů... Teď je z něj vysokoškolák Souhlasím
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot55a60b5335a9c8dbz2

Tak co, líbí se Sasori? Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 17:23

No mě připadají ti simíci hrozně nepřirození, jak mrtví nebo upíři Netuším A možná by mohli dostat trošku lepší grafiku co říkáš Souhlasím Nestahovat třeba tolik, ale řeknu ti, že je to mnohem hezčí hraní Tančím!
Ale kdybych pominula ty mé hloupé kritiky, tak by byl Sasori moc krásný chlapec Dávám ti pusu A ukaž i jako většího Jsem elegán
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 18:20

Leii, to si vystihla dobře to s těma mrtvýma a upírama =)) ale to měl bejt asi účel...jedinej případ, kdy sem se simíkama experimentovala byla doba, kdy sem si udělala dvě upírky a dvě elfky, ale brzo mě to přestalo bavit...lepší sou úplně normální simíci Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 19:13

Tak já bych si dovolila pokračovat Lol

V sousedství je simíků hafo, hafo se jich potká už jenom ve škole a tak sem se rozhodla zatim druhé polovičky pro svoje teeny nevytvářet a zkusit je seznámit přirozenou cestou =)) myslim, že se celkem povedlo Chichotám se nevim, jestli to tak necham, přece jen se mi určitě ještě nějací ti simíci narodí...ale prozatim sem spokojená Jsem jako anděl takže bych vám je chtěla všechny představit Vííš?

První začala kupodivu Míša a to tak, že dost neplánovaně...Luky si prostě domů pozval svého kamaráda...Vojtu Fišera...ale co se nestalo, prostě najednou zamířil k Míše do pokoje, popadnul její housle a začal hrát jako divej...ale nějak moc dobře mu to šlo Směji se Míšu, jelikož hudbou skoro žije, nevydrží bez ní ani jeden den =)) Vojta teda samozřejmě hned zaujmul...nakonec to skončilo asi takhle...
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Masvojtoudk3
..taky sem zjistila, že ty dva si nějak podezřele moc rozumí Usmívám se
Po protancovaný skoro celý noci u romantické hudby (Pink - Who Knew, Shrek 2 - Acidentally Love) na sebe první polibek nenechal dlouho čekat Vííš?
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Minprvnpolibekym0
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Prvnpolibekjo5
...končilo to nějak takhle... Chichotám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Vojtalbmuct8
...a Míša se celou dobu tvářila asi takhle... Lol
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Minpohledic4
Ale opravdu z nich mam radost Usmívám se
Aby toho nebylo málo...pro změnu Míša si domů pozvala svojí kámošku - Amandu Fukovou...která do oka padla zase Lukymu Chichotám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Lukyaamandaow1
Jenom Tom měl pořád nějakou smůlu...zalíbila se mu Medow (jak jinak), ale on se nejspíš nezalíbil jí...
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Medowodmttomaep4
Ale ukázalo se, že Tomova kamaráda Amy je úúplně jiná a našli v sobě vzájemné sympatie Jsem jako anděl
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Tomaamyyv1
Takže nakonec všechno dobře dopadlo, tohle seznamování se ukončilo duetem Míši a Vojty, je to prostě správná hudební dvojka =))
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Mazpvsvojtouduetqu6

Aby se to zakončilo ještě líp, nakonec se mi ta holčička v této rodině opravdu narodila - pojmenovala sem jí Lucka Usmívám se ovšem ne plavovláska...ale opět hnědovláska, podle tmavšího obočí...ale nastal menší pokrok...jako jediná ze všech 3 sourozenců má modrý očka po mamce, tak aspoň něco =)) tatínek má holt moc pevný geny Vííš?
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Luckare0
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 19:33

Hezké teenské počtení Zamilovanost Tak jsi je pěkně spárovala Směji se, šíleně! Ale moc krásný (Jinak jak jsem v minulém příspěvku mluvila o Míši v poslední větě, měla jsem na mysli Amy, ale Míša je taky nádherná, takže je to jedno Souhlasím )
A ta malá Lucinka je krásná už jako mimino Jsem frajer Srdce
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty16.08.08 20:17

Všetky tie páriky sa k sebe hodia Usmívám se
som zvedavá na Lucku keď trochu vyrastie.
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty17.08.08 8:38

Děkujuu Usmívám se taky se mi ty simíci líbí...u Amy je to jasný že, když se mi narodila Lol Amanda vypadá hodně sympaticky, Vojta taky, akorát mě u něj trochu štve ten dlouhej špičatej nos =))
Akorát možná učinim ještě lepší objevy...uvidíme, uvidíme O tom nic nevím
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty18.08.08 8:01

Krásný simíci - Myško Perfektní! Mě se asi nejvíc líbí asi Luky Já nic, já muzikant
Jinak s těma upírama (či co) To neni účel, jenom sem udělala Ziky - tak nějak vypadá i v DrD (ale tam je polo-elf Chichotám se - nedivte se, vždyť hrajem fantascy Jsem frajer ) a tak jsem si jíchtěla uděla v Simsech, mno...
Ale co... Myško, asi tě zase přeruším Červenám se... , ale nějak (až podezřele rychle) mi funguje image hosting, tak vám sem nahážu fotky...

Tak tohle je Daniel Stewards
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot953e360a9595b58vd7
Měl to být dávný přítel (Zikčiny mamky) Jesie Ac Yanto, ale Jesie bydlela v jiným sousedství a Daniel měl špatnou adresu, no a tak místo toho zůstal chvíli u Ziky (samozřejmě v pokoji pro hosty Lol ) No a potom zase odjel (popravdě je nejspíš na liště rodin... Já nic, já muzikant )
Ještě ňáká fota: (jiný nemam
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot953e360a1595b5avy1
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot953e360ad595b58px8
Byl celkem legrační a zábavnej a asi taky "žil hudbou", protože sem ho furt viděla s MP3 přehrávačem (nebo to taky bylo tím, že ho dostal od Ziky? Chichotám se )

A další je Suy

Tak tohle bylo to nesnesitelné batole?
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot759ac901959acbevl4

Ale bylo i hodné - prostě jako všchny děti. Milovalo zvířata. V noci klidně sešplhalo z postílky, když za dveřmi slyšelo knučení, odemklo a pomazlilo se s potulnými pejsky
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot759ac901959ad6cda7
A také si je někdy pozvalo domů
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot759ac901b59acb0df3
No, ale to také muselo vyrůst,

a tak tomu výrostku koupili rodiče fenečku Kamilu,
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot759ac901f59b027ws1
kočičku Jaminu
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot759ac901d59b026mi3
a papoušici Ambru
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot759ac901359b05ele9
No a tak si malá Suy žije zatím dobře... (Mě i mojí mamce se nejvíc líbí ty její zelený kukadla a vlásky Zamilovanost )

Daší simíci: POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ Jsem gentleman

Tak doufám, že se vám líbí jak Suy, tak i Daniel Chichotám se ... No, těšim se na komenty... Poslouchám musiku
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty18.08.08 8:37

No krásný. Jsem ráda, že simíky hraješ ráda a že takhle pěkně držíš s jednou rodinkou Jsem frajer Já ti říkala, že jich nebudeš chtít ty stovky co jsi před hrou psala Směji se

Jenom prosím mazlíčky dávej do mazlíčků, ale to je prkotina Souhlasím Moc krásný příspěvek Sexy
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty18.08.08 8:47

Ten Daniel vypadá zajímavě Usmívám se takovej sympaťák Máš to za jedna! a malá Suy je kouzelná =)) batolata sou prostě krásný Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty18.08.08 14:06

Suy vypadá vážně hezky, i když není vidět z pořádného úhlu. Ale nejlepší je stejně ten pejsek, takového bych brala i ve skutečnosti.
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty23.08.08 17:34

Tak po nejakom čase zase pridávam Carolsa a Alicu.

Alica zmenila image a už vypadá ako budúca mamička (plánujem že o pár dni neoficiálne otehotnie a oficiálne až na jar teraz majú jeseň)

Fotky vašich simíků - Stránka 2 Alicanm8

No a Carlos sa začal učiť niečo o rodičovstve. Podľa výrazu na jeho tvári ho niečo prekvapilo Chichotám se

Fotky vašich simíků - Stránka 2 Carlosso1
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty24.08.08 18:56

Ten výraz na tváři je super Opravdu zábavné! Sice mi jej dělaj i mí simíci, ale ten tvůj ho udělal tak... Unikátně Opravdu zábavné! Opravdu zábavné! Krásná simka Dávám ti pusu
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty30.08.08 8:29

Obyčejní, ale přesto krááásní Usmívám se Mě se líbí oba. A já vám sem hned taky přidám, aby ste neřekli Lol
Tak... právě sem si udělala Simku. Jmenuje se Katrina (jinak Katrin) Wilson (k jejímu příjmení mě vůůůbec nenavedl Wilson z Dr. House... Lol )
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot75c4f90a75c4f9dkn6
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Snapshot75c4f90a75c4f92at9

Je to první simka, kterou sem si vytvořila od AL, ale nestihla sem nafotit víc, protože se mi to zhroutilo (zrovna, když procházela knihovnou, takže...)...
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty30.08.08 10:07

pekná simka Usmívám se taká zaujímavá výzorovo.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty30.08.08 11:49

Ta je přímo nádherná. Upřímně! Sice nemá můj styl oblékání, ale je opravdu překrásná Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty25.10.08 20:38

Zatim sem stihla vyfotit jen pár foteček Usmívám se ale ukážu aspoň ty Lol

Vrátila sem se k rodině Hájků, což je v mým městečku nejpočetnější rodina =))
Mno začalo to spíš katastrofou Vííš? umřela totiž kočička Lucy a chudák Lenka se z toho nějak nervově zhroutila Já nic, já muzikant
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Lenkasezblznilarv4
...musim dodat, že následně umřel i její druh Leo, takže je rodinka jaksi bez koček Já nic, já muzikant ale ještě mají psa Tuláka Jsem jako anděl
Lenka s Pavlem si nadále užívají romantických chvilek, například se pěkně tulí při spaní v posteli, roztomilý Zamilovanost Zamilovanost
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Vpostlce1cu0
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Vpostlce2oe1
Nebo například v objetí pod oblaky Jsem jako anděl
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Pohodlnatrvnkuin5
Nu a nesmim opominout narozeninovou oslavu...Lucka konečně vyrostla v batole Usmívám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Oslavanarozeninbu6
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Luckafl5
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty25.10.08 21:29

Bezvadný příspěvek Srdce A ta holčička je nádherná Neuvěřitelné...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty25.10.08 21:36

Mně se Hájkovic děti strašně líbí...původně sem chtěla nechat jen ty tři, Lukáše, Tomáše a Míšu, ale nakonec sem neodolala a mají ještě Lucku jako čtvrtý dítě Chichotám se tak sem zvědavá, jak bude dál růst, doufam, že do krásy, hlavně Míšu sem si z dětí hodně oblíbila =)))
A jinak ty nový možnosti sou prostě úžasný Srdce předpokládam, že asi patří k Životu v bytě...? Usmívám se
Jinak sem ráda, že se líbí, snažila sem se něco sem přidat Usmívám se a děkuju za pochvalu Lucinky Srdce
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty26.10.08 21:50

Který možnosti například?? Dávám ti pusu Ale asi jo, protože jsou doopravdy skvělý ty nový možnosti Zamilovanost
Doufám, že ukážeš i něco dál Jsem gentleman Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty02.11.08 23:36

Totéž jako u simseznamky...přišla sem o data, takže může bejt všechno jinak...momentálně nemam náladu hrát znova a navíc zase nemam čas...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty08.11.08 14:05

Trošku sem začala hrát zase za svojí bohatší rodinku, jistě si vzpomínáte na seznamování Katy a Mirka =))
A pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat Usmívám se
Tady je Katy ve svatebních šatech Usmívám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Katyvesvatebnchatechev2
Ještě před tim, než chtěli začít zakládat novou rodinu, se museli samozřejmě vzít že =)) konala se menší svatbička přímo doma na zahradě a jen za přítomnosti Amy...všichni byli samozřejmě řádně vystrojení Usmívám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Mirekaamyvespoleenskmyk9
Nejdříve ale musela proběhnout žádost o ruku Usmívám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Dostorukupz1
Pak už se mohl konat sám obřad Usmívám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Podobloukemkf7
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Vmnaprstnk1zz3
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Vmnaprstnk2tm7
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Mirekbs4
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Katyes0
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Polibekup2
...dále ochutnávání dortu...
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Ochutnvndortugo8
...a nakonec svatební noc...
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Svatebnnochi6
Tyhle fotky sou už možná trochu monotónní, ale když já to musim vždycky vyfotit =))))
Ajistě všichni ví, co následuje po svatební noci žeee Lol no jistě, že děti =)))
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Dtkokm6
A dokonce hned dvojčátka =))
Holčička Katrin:
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Katrinbn1
...a chlapeček Alex Usmívám se
Fotky vašich simíků - Stránka 2 Alexzy6
Ta kdo drží dětičky ja Amy Usmívám se jinak si myslim, že je zjevný, kdo po kom je =)))
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty08.11.08 17:21

Jujdá, těším se až vyrostou!! Mají nádherné očička a Black and White... No, bezvadné Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty09.11.08 19:31

Chci vám představit jednu svou dvojičku, s kterou jsem začala hrát v Marielundu.
Jsou to novomanželé s velkým věnem od rodičů z oboustran, takže si mohli dovolit koupit krásný velký dům a plánují velkou rekonstrukci.
Mít vlastní dům a společný život byl jejich snem už od 15 let, kdy spolu začali chodit a vydrželo jim to až do svatby.

Fotky vašich simíků - Stránka 2 01db2

Fotky vašich simíků - Stránka 2 02hf9

Juliet Kondler se musela ve svém životě potýkat se spousty trablí a problémů. Jak s chlapci, tak i se svými rodiči. Vždy ji milovali, ale až moc... Svým opatrováním ji někdy úspěšně ničili život. Nepouštěli ji z dohledu a ani po její dospělosti nebrali vv úvahu její vlastní hlavu a plnoletost. Vyrostla z ní však nádherná žena s velkým smyslem pro domácnost a rodinu.

Fotky vašich simíků - Stránka 2 03pj5

Fotky vašich simíků - Stránka 2 04vy2

Po měsíčních úpravách celého bytu a zahrady, si mohli manželé Kondlerovi konečně sednou za stůl s pocitem, že mají domov a zázemí. Nenechali si do toho mluvit a byt byl podle jejich snů.
Mají mnoho společného. Rodinného ducha, cit pro řád a detaily, literaturu (nechali si vystavět malou knihovnu), lásku pro romantiku a nostalgii... Věru neuvěřitelně sehraný pár.

Fotky vašich simíků - Stránka 2 05fw2

Fotky vašich simíků - Stránka 2 06bw2

Jejich dokonalost doplňuje i pes Sam, kterého dostali jako svatební dar. Samozřejmě si ho vybrali, jinak by k němu neměli tak úžasný vztah, jaký mají. Padl jim do oka, hned po prvním setkání. Je to pes z útulku, ale neuvěřitelně smělý a laskavý. Sice rád zlobí, ale je plný citu a náklonosti k dětem a okolí.

Fotky vašich simíků - Stránka 2 08pf3

Fotky vašich simíků - Stránka 2 13lj4

Co se týče Petra Kondlera, je to velký milovník umění.
Jako malý studoval tanec i hudbu, bohužel nic mu z toho nebylo dopřáno. Ustavičně však mluví o hodinách hry na housle, které si chce zařídit. Je to báječný muž, jinak by si ho Juliet nevybrala, a hlavně věrný s upřímnými oči.

Fotky vašich simíků - Stránka 2 09ci6

Fotky vašich simíků - Stránka 2 10vp9

Držte jim palce a snad se brzy dočkáte i jejich dalších osudů. Velmi jsem se na ně těšila a myslím, že se mi celkem povedli. Snad se mi osvědčí jako báječní simíci ve hře :)

Fotky vašich simíků - Stránka 2 17ia1
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Fotky vašich simíků   Fotky vašich simíků - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Fotky vašich simíků
Strana 2 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Simfotky-
Přejdi na: