| Fotky vašich simíků | |
|
+6KontraIda Nicole Me-myska -pipa- ZikyOrias Leia Skywalker 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 12:08 | |
| Ti jsou nádherní, jako všichni z tvých rodinek Myssi. Ty dvojčata jsou bezvadný! Holka moc překrásná, ta nebude mít problém z hledáním hocha a bratříček je opravdu takovej styl raubíře, ale vypadá skvěle! Neobyčejnej ničemník A Míša.... No jak jinak než, že je prostě úžasná Ale jak by nemohla, když má tak pěknou maminu | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 17:23 | |
| No mě připadají ti simíci hrozně nepřirození, jak mrtví nebo upíři A možná by mohli dostat trošku lepší grafiku co říkáš Nestahovat třeba tolik, ale řeknu ti, že je to mnohem hezčí hraní Ale kdybych pominula ty mé hloupé kritiky, tak by byl Sasori moc krásný chlapec A ukaž i jako většího | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 18:20 | |
| Leii, to si vystihla dobře to s těma mrtvýma a upírama =)) ale to měl bejt asi účel...jedinej případ, kdy sem se simíkama experimentovala byla doba, kdy sem si udělala dvě upírky a dvě elfky, ale brzo mě to přestalo bavit...lepší sou úplně normální simíci | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 19:13 | |
| Tak já bych si dovolila pokračovat V sousedství je simíků hafo, hafo se jich potká už jenom ve škole a tak sem se rozhodla zatim druhé polovičky pro svoje teeny nevytvářet a zkusit je seznámit přirozenou cestou =)) myslim, že se celkem povedlo nevim, jestli to tak necham, přece jen se mi určitě ještě nějací ti simíci narodí...ale prozatim sem spokojená takže bych vám je chtěla všechny představit První začala kupodivu Míša a to tak, že dost neplánovaně...Luky si prostě domů pozval svého kamaráda...Vojtu Fišera...ale co se nestalo, prostě najednou zamířil k Míše do pokoje, popadnul její housle a začal hrát jako divej...ale nějak moc dobře mu to šlo Míšu, jelikož hudbou skoro žije, nevydrží bez ní ani jeden den =)) Vojta teda samozřejmě hned zaujmul...nakonec to skončilo asi takhle... ..taky sem zjistila, že ty dva si nějak podezřele moc rozumí Po protancovaný skoro celý noci u romantické hudby (Pink - Who Knew, Shrek 2 - Acidentally Love) na sebe první polibek nenechal dlouho čekat ...končilo to nějak takhle... ...a Míša se celou dobu tvářila asi takhle... Ale opravdu z nich mam radost Aby toho nebylo málo...pro změnu Míša si domů pozvala svojí kámošku - Amandu Fukovou...která do oka padla zase Lukymu Jenom Tom měl pořád nějakou smůlu...zalíbila se mu Medow (jak jinak), ale on se nejspíš nezalíbil jí... Ale ukázalo se, že Tomova kamaráda Amy je úúplně jiná a našli v sobě vzájemné sympatie Takže nakonec všechno dobře dopadlo, tohle seznamování se ukončilo duetem Míši a Vojty, je to prostě správná hudební dvojka =)) Aby se to zakončilo ještě líp, nakonec se mi ta holčička v této rodině opravdu narodila - pojmenovala sem jí Lucka ovšem ne plavovláska...ale opět hnědovláska, podle tmavšího obočí...ale nastal menší pokrok...jako jediná ze všech 3 sourozenců má modrý očka po mamce, tak aspoň něco =)) tatínek má holt moc pevný geny | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 19:33 | |
| Hezké teenské počtení Tak jsi je pěkně spárovala Ale moc krásný (Jinak jak jsem v minulém příspěvku mluvila o Míši v poslední větě, měla jsem na mysli Amy, ale Míša je taky nádherná, takže je to jedno ) A ta malá Lucinka je krásná už jako mimino | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 20:17 | |
| Všetky tie páriky sa k sebe hodia som zvedavá na Lucku keď trochu vyrastie. | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 17.08.08 8:38 | |
| Děkujuu taky se mi ty simíci líbí...u Amy je to jasný že, když se mi narodila Amanda vypadá hodně sympaticky, Vojta taky, akorát mě u něj trochu štve ten dlouhej špičatej nos =)) Akorát možná učinim ještě lepší objevy...uvidíme, uvidíme | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 18.08.08 8:01 | |
| Krásný simíci - Myško Mě se asi nejvíc líbí asi Luky Jinak s těma upírama (či co) To neni účel, jenom sem udělala Ziky - tak nějak vypadá i v DrD (ale tam je polo-elf - nedivte se, vždyť hrajem fantascy ) a tak jsem si jíchtěla uděla v Simsech, mno... Ale co... Myško, asi tě zase přeruším , ale nějak (až podezřele rychle) mi funguje image hosting, tak vám sem nahážu fotky... Tak tohle je Daniel Stewards Měl to být dávný přítel (Zikčiny mamky) Jesie Ac Yanto, ale Jesie bydlela v jiným sousedství a Daniel měl špatnou adresu, no a tak místo toho zůstal chvíli u Ziky (samozřejmě v pokoji pro hosty ) No a potom zase odjel (popravdě je nejspíš na liště rodin... ) Ještě ňáká fota: (jiný nemam Byl celkem legrační a zábavnej a asi taky "žil hudbou", protože sem ho furt viděla s MP3 přehrávačem (nebo to taky bylo tím, že ho dostal od Ziky? ) A další je Suy Tak tohle bylo to nesnesitelné batole? Ale bylo i hodné - prostě jako všchny děti. Milovalo zvířata. V noci klidně sešplhalo z postílky, když za dveřmi slyšelo knučení, odemklo a pomazlilo se s potulnými pejsky A také si je někdy pozvalo domů No, ale to také muselo vyrůst, a tak tomu výrostku koupili rodiče fenečku Kamilu, kočičku Jaminu a papoušici Ambru No a tak si malá Suy žije zatím dobře... (Mě i mojí mamce se nejvíc líbí ty její zelený kukadla a vlásky ) Daší simíci: POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ Tak doufám, že se vám líbí jak Suy, tak i Daniel ... No, těšim se na komenty... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 18.08.08 8:37 | |
| No krásný. Jsem ráda, že simíky hraješ ráda a že takhle pěkně držíš s jednou rodinkou Já ti říkala, že jich nebudeš chtít ty stovky co jsi před hrou psala Jenom prosím mazlíčky dávej do mazlíčků, ale to je prkotina Moc krásný příspěvek | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 18.08.08 8:47 | |
| Ten Daniel vypadá zajímavě takovej sympaťák a malá Suy je kouzelná =)) batolata sou prostě krásný | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 18.08.08 14:06 | |
| Suy vypadá vážně hezky, i když není vidět z pořádného úhlu. Ale nejlepší je stejně ten pejsek, takového bych brala i ve skutečnosti. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 23.08.08 17:34 | |
| Tak po nejakom čase zase pridávam Carolsa a Alicu. Alica zmenila image a už vypadá ako budúca mamička (plánujem že o pár dni neoficiálne otehotnie a oficiálne až na jar teraz majú jeseň) No a Carlos sa začal učiť niečo o rodičovstve. Podľa výrazu na jeho tvári ho niečo prekvapilo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 24.08.08 18:56 | |
| Ten výraz na tváři je super Sice mi jej dělaj i mí simíci, ale ten tvůj ho udělal tak... Unikátně Krásná simka | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 30.08.08 8:29 | |
| Obyčejní, ale přesto krááásní Mě se líbí oba. A já vám sem hned taky přidám, aby ste neřekli Tak... právě sem si udělala Simku. Jmenuje se Katrina (jinak Katrin) Wilson (k jejímu příjmení mě vůůůbec nenavedl Wilson z Dr. House... ) Je to první simka, kterou sem si vytvořila od AL, ale nestihla sem nafotit víc, protože se mi to zhroutilo (zrovna, když procházela knihovnou, takže...)... | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 30.08.08 10:07 | |
| pekná simka taká zaujímavá výzorovo. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 30.08.08 11:49 | |
| Ta je přímo nádherná. Upřímně! Sice nemá můj styl oblékání, ale je opravdu překrásná | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 25.10.08 20:38 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 25.10.08 21:36 | |
| Mně se Hájkovic děti strašně líbí...původně sem chtěla nechat jen ty tři, Lukáše, Tomáše a Míšu, ale nakonec sem neodolala a mají ještě Lucku jako čtvrtý dítě tak sem zvědavá, jak bude dál růst, doufam, že do krásy, hlavně Míšu sem si z dětí hodně oblíbila =))) A jinak ty nový možnosti sou prostě úžasný předpokládam, že asi patří k Životu v bytě...? Jinak sem ráda, že se líbí, snažila sem se něco sem přidat a děkuju za pochvalu Lucinky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 26.10.08 21:50 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 02.11.08 23:36 | |
| Totéž jako u simseznamky...přišla sem o data, takže může bejt všechno jinak...momentálně nemam náladu hrát znova a navíc zase nemam čas... | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 08.11.08 14:05 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 09.11.08 19:31 | |
| Chci vám představit jednu svou dvojičku, s kterou jsem začala hrát v Marielundu. Jsou to novomanželé s velkým věnem od rodičů z oboustran, takže si mohli dovolit koupit krásný velký dům a plánují velkou rekonstrukci. Mít vlastní dům a společný život byl jejich snem už od 15 let, kdy spolu začali chodit a vydrželo jim to až do svatby.
Juliet Kondler se musela ve svém životě potýkat se spousty trablí a problémů. Jak s chlapci, tak i se svými rodiči. Vždy ji milovali, ale až moc... Svým opatrováním ji někdy úspěšně ničili život. Nepouštěli ji z dohledu a ani po její dospělosti nebrali vv úvahu její vlastní hlavu a plnoletost. Vyrostla z ní však nádherná žena s velkým smyslem pro domácnost a rodinu.
Po měsíčních úpravách celého bytu a zahrady, si mohli manželé Kondlerovi konečně sednou za stůl s pocitem, že mají domov a zázemí. Nenechali si do toho mluvit a byt byl podle jejich snů. Mají mnoho společného. Rodinného ducha, cit pro řád a detaily, literaturu (nechali si vystavět malou knihovnu), lásku pro romantiku a nostalgii... Věru neuvěřitelně sehraný pár.
Jejich dokonalost doplňuje i pes Sam, kterého dostali jako svatební dar. Samozřejmě si ho vybrali, jinak by k němu neměli tak úžasný vztah, jaký mají. Padl jim do oka, hned po prvním setkání. Je to pes z útulku, ale neuvěřitelně smělý a laskavý. Sice rád zlobí, ale je plný citu a náklonosti k dětem a okolí.
Co se týče Petra Kondlera, je to velký milovník umění. Jako malý studoval tanec i hudbu, bohužel nic mu z toho nebylo dopřáno. Ustavičně však mluví o hodinách hry na housle, které si chce zařídit. Je to báječný muž, jinak by si ho Juliet nevybrala, a hlavně věrný s upřímnými oči.
Držte jim palce a snad se brzy dočkáte i jejich dalších osudů. Velmi jsem se na ně těšila a myslím, že se mi celkem povedli. Snad se mi osvědčí jako báječní simíci ve hře :)
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků | |
| |
|
| |
| Fotky vašich simíků | |
|