| Dotazy | |
|
+5ZikyOrias Bebe_95 Leia Skywalker Luana Me-myska 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Dotazy 08.04.07 11:14 | |
| Chtěla bych se zeptat Luany ohledně toho CEPU, co sem si stáhla stáhla sem teď dost vlasů z xmsims.com, ale nepamatovala sem si moc, který už mam... tak sem stáhla možná některý stejný... pak sem to chtěla pročistit v Sims2Pack Clean Installer, ale najednou mi to nezbarovalo nijak nějaký stejný soubory, nebo špatný soubory co sou ve hře... to je špatný znamení... to mi nikdy nedělalo... nemůže za to ten CEP?? Ten Clean Installer je totiž dost důležitej | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Dotazy 08.04.07 11:17 | |
| CEP na 200 % za nič nemôže, je to jedna z dôležitých vecí na objekty, určite nič nerobí. Naviac je vyrobený Numenorom, a trúfam si povedať, že to, čo vyrobí on, je záruka kvality. Ad CI, neviem, čo sa môže diať. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Dotazy 08.04.07 12:40 | |
| A hodilo se to Myssi na dobré téma, tak sem se budou psát jakékoliv dotazy, které se netýkají The Sims! Jinak všechno, skvělé | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 08.04.07 13:05 | |
| - Luana napsal:
- CEP na 200 % za nič nemôže, je to jedna z dôležitých vecí na objekty, určite nič nerobí. Naviac je vyrobený Numenorom, a trúfam si povedať, že to, čo vyrobí on, je záruka kvality. Ad CI, neviem, čo sa môže diať.
Mno, já myslela že to nějak ovlivňuje downloady..?? proto sem si to taky stáhla, myslela sem že mi to pomůže, páč stahuju dost :): musim se ale přiznat, že tomu moc nerozumim a jak to ovlivnilo ty downloady, nečistí to tak jak má dřív sem tam měla těch downloadů víc stejných (označuje je to růžově) a najednou je tam všechno bílý, jako by všechno bylo v pořádku, horší ale je, že je teď nebudu moct promazávat a bojim se, aby se mi nezaplácal PC, takže... ... kdo má nějakej nápad?? Uvažovala sem taky o tom, že bych to odinstalovala a zase nainstalovala, možná by to pomohlo..? Napište mi svuj názor díky | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Dotazy 08.04.07 13:51 | |
| Myssi to ne, protože tohle je Offtopic, tady to nemá co se Simsem dělat. Promiň, ale opravdu to nemůžu dovolit. Když tak něco vymyslím, teď hned a udělám něco aby si tam tu otázku mohla strčit! | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 08.04.07 17:32 | |
| CEP je na správne zobrazenie stiahnutých predmetov. Ja osobne CI nejak nepoužívam, pokiaľ mi hra nerobí problémy a potrebujem zistiť, či tam nemám niečo vadné, a väčšinou viem, čo za veci som sťahovala. Každopádne ti asi nepomôžem. | |
|
| |
Bebe_95 Hodný mazánek
Poeet p?íspivku : 46 Age : 29 Localisation : Nové Zámočky Registration date : 28. 03. 07
| Předmět: Re: Dotazy 28.04.07 16:48 | |
| neviem kam to dat tak teda sem- co znamena pri natacani videa vysoka,bez komprese? nebude to take kockoviteeeee? | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 14:39 | |
| Nemáte někdo prográmek Sims2Pack Clean Installer?? zjistila sem totiž, že ten patch na to, aby simky mohli nosit normální oblečení i v těhotenství dělá nějaký zlo ve hře... ukázalo mi to jak hlavní menu ve hře (kde se povoluje/zakazuje vlastní obsah), tak i ten Sims2Pack Clean Installer....tak sem to radši vymazala, nevim jak to funguje vám... přitom sem si stáhla normální tu verzi pro roční období tak by mě zajímalo, jestli vám to taky tak neukázalo | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 15:23 | |
| Ja momentálne na hľadanie hackov a zdvojených downloadov používam Download Organiser, zdá sa mi ako program dosť dobrý. Pokiaľ ho chceš vymazať, volá sa PregnancyWearAnyOutfit.package. Čo sa týka toho, že ti ho v tabuľke v hre ukázalo s takým žltých trojuholníkom, neznamená to nutne, že robí zle, ale že je to zásah do hry, a ukazuje to pri akomkoľvek hacku alebo hacknutých objektoch. Pokiaľ ti to nerobí zle (miznúce interakcie, padanie hry, nemožnosť načítať domácnosť ...) tak s najväčšou pravdepodobnosťou funguje dobre. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 17:27 | |
| Já už to smazala, ale díky mno, stává se to, že když na návštěvu příde nějakej sim, kterej de zrovna okolo, vejde si bez zvonění a aniž by se vyskytla možnost na přivítání, dělá to právě vždycky, když mi Sims2Pack Clean Installer označí nějakej staženej download červeně (přeložit to neumim, ale prostě to pak dělá nějakou chybu ve hře ) a když ho vymažu, zase de všechno normálně, je to divný, ale je to tak tak mě zajímalo, jestli ste s tim někdo neměl podobnej problém | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 17:30 | |
| Ale takových downloadů to označuje opravdu jenom málo, většina funguje normálně, akorát mě mrzí, že zrovna tenhle patch nefunguje, ale tak nějak to bez něj přežiju, do teď sem taky byla bez něj :) | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 18:38 | |
| - Me-myska napsal:
- Ale takových downloadů to označuje opravdu jenom málo, většina funguje normálně, akorát mě mrzí, že zrovna tenhle patch nefunguje, ale tak nějak to bez něj přežiju, do teď sem taky byla bez něj :)
Nefunguje ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 18:56 | |
| Jo, Sims2Pack Clean Installer ho označil jako špatnej | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 19:52 | |
| - Me-myska napsal:
- Jo, Sims2Pack Clean Installer ho označil jako špatnej
To neznamená, že nefunguje, ale že ZASAHUJE DO HRY, čiže robí niečo, čo by hra za normálnych okolností nedovolila. Inak na temto konrtétnom hacku si dáva autor dosť záležať, a testuje ho potom veľa ľudí, čiže pokiaľ práve nemáš nekopatibilnú verziu, nevidím problém, prečo by nemal fungovať. Ja ho používam už od Nigthlife (tuším) a nikdy som s ním nemala problémy. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 15.06.07 20:37 | |
| Mno, chtěla sem tim říct to co sem pak napsala, nevyjádřila sem se dost přesně, promiň :) tak mam asi nějakej divnej PC nevim čim to je, ale už je to celkem jedno, nějak to bez něj přežiju ostatně, dřív mi taky nevadilo, že sem ho neměla ale díky že si k tomu napsala názor :heard: | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 10:45 | |
| Aaa, mam takovej menší dotázek, vim, že to tu už někde zaznělo, ale nějak sem to nemohla najít tak prosím o zopakování Rozhodla sem se v Simsovi, že začnu fotit pomocí C, jenže sem nějak nepřišla na to, jak přibližovat a oddalovat záběr... myslim, že se psalo pomocí + a - , jenže to mi nějak nefunguje tak prosim o radu, zrovna teď bych chtěla něco vyfotit, mam to stoplý ve hře když fotim přes Fraps, nejde totiž vyfotit např. mazlíčky zblízka, jenom kočky když vyšplhají na tu kočičí prolézačku.... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 10:54 | |
| Stačí normálne, kolečkom myši. Ale pokiaľ chceš záber FAKT nablízko, stlač Tab. Približuješ a oddiaľuješ normálne, či už myšou alebo kurzorovými šípkami. Jediná nevýhoda fotenia C je menšia kvalita fotiek, ako PrintScreenom. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 10:57 | |
| Oki já to teda zkusim... jenže myší to přibližuju i když fotim přes Fraps a to pak moc přiblížit nejde a když kliknu na C tak se to rovnou secvakne, nějak podržet to nejde, mno, ještě to zkusim, ale myslim, že možná budu mít chybu v seřízení :-/ protože mi přes myš nejde ani např. otáčení pohledu dokola, musim to dělat přes myš a přes klávesnici | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 11:00 | |
| C rovno vycvakne, ale ja som si osvedčila postup stlačiť Tab, čím zmiznú panely a tiež sa zvýši pohybovosť, zamerať sa na niečo a ak to nejde priblížiť myšou, tak skús kombináciu W-A-S-D. Ak chvíľku vydržíš, nájdem ti niečo o takomto fotení | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 11:01 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 11:04 | |
| ... zvládla by si to aj sama Chcela som ti sem hodiť jeden odkaz, ale keď si to zvládla, nie je treba | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 07.07.07 11:11 | |
| OK díky díky díky | |
|
| |
| Předmět: Re: Dotazy 30.09.07 11:58 | |
| Měla bych dotaz a asi opět spadající spíš pod vědomosti od Lu chtěla bych si totiž stáhnout pár věcí z tsr, jenže se v tom moc nevyznam, sem na těhle stránkách jako nováček, takže docela tápu... Moje otázka: dají se stáhnout (myslim, že všechno spadá pod placený věci, takže z paysites) tyhle věci?? Už sem na již zmíněný paysites hledala pod tím autorem ale nenašla sem to tam... znamená to, že to tam bude až za delší dobu?? Protože podle mýho překladu znamená věta Releases this week (W/C Sep 24, 2007) vydání blabla, takže to už má bejt ke stažení neee?? Jinak chci tyhle věci: file:///C:/Documents%20and%20Settings/me-myska/Plocha/574021.jpg od sims2sisters file:///C:/Documents%20and%20Settings/me-myska/Plocha/569643.jpg od milanokat a file:///C:/Documents%20and%20Settings/me-myska/Plocha/579772.jpg od Lianaa (omlouvam se za ty odkazy, ale imageshack nějak nefunguje, nechce se načíst, háže to errory) | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dotazy 30.09.07 12:59 | |
| Releases this week znamená "Vychádza tento týždeň". Odkazy mi nefungujú, špecifikuj bližšie, čo si chceš stiahnuť A veci sa na paysites neobjavia pár minút po dani na download, to dá rozum Proste to musíš vydržať | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dotazy | |
| |
|
| |
| Dotazy | |
|