| O najlepšiu fotografiu na tému ... | |
|
+5Luisa KontraIda Leia Skywalker Me-myska Luana 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: O najlepšiu fotografiu na tému ... 25.03.07 21:31 | |
| O najlepšiu fotografiu na tému ...O čo ide ? O súťaž, samozrejme A keďže v jednoduchosti je krása, je čas na jednoduchú súťaž. Usporiadateľ nie je daný, ale ten, kto tému navrhne (viac nižšie), by sa mal povinne zúčastniť Ako sa zapojiť ? Pridaním fotografie na tému, ktorá sa vyhlási. Ak napríklad zadám tému Vianoce v rodinnom kruhu vašou úlohou bude odfotiť jednu alebo dve fotografie na túto tému. Netreba sa vôbec hlásiť, stačí v priebehu súťaže vložiť fotku. Nemusíte pridávať žiadny komentár, stačí nám fotka. Môžete použiť pózovacie krabice, menič oblohy, hacky na grimasy - nikto vám to nezakázal - ale ocenila by som skôr fotky z hrania. Ako dlho bude súťaž prebiehať ? Od vyhlásenia témy je 7 dní (teda týždeň) na vloženie fotografie. Nasledujúci týždeň potom bude prebiehať hlasovanie. Myslím, že je to dostatočne dlhá doba na to, aby sa zapojil každý. Pokiaľ bude po skončení prvého kola záujem - a ja verím, že bude - môžeme pokračovať aj ďalej dokonca s tým, že ak niekto dostane nápad na tému kola, pošle mi správu a ja ju tu vyhlásim. Ak teda bude aj druhé kolo ... vôbec sa nemusíte zaťažovať tým, že sa rodinka z prvého kola na druhé nehodí. Môžete použiť niekoho iného, poprípade sa nemusíte zúčastniť vôbec. Ten kto si skúsi prvé kolo do druhého nemusí a naopak. Rovnako, ak niekto zvíťazí v prvom kole, v druhom začína bez ohľadu na prvé. A kto bude víťaz ? Ako som už načrtla, po kole sa uskutoční hlasovanie, v ktorom si víťaza vyberieme. KOLO 1 - Matka a jej dieťa -Leia a Luana KOLO 2 - Koníčky - KontraIda KOLO 3 - Detské hry - Me-myska KOLO 4 - Deň D - KontraIda KOLO 5 - Grimasy - Leia KOLO 6 - Láska - keďže nastala unikátna situácia, všetci :D KOLO 7 - Strach a hrôza - Luana KOLO 8 - Leto a letné radovánkyKOLO 9 - Romantika - KontraIda KOLO 10 - Voľná téma - Luana a Me-myska
Naposledy upravil dne 30.09.07 15:42, celkově upraveno 19 krát | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 25.03.07 21:47 | |
| ... matka a jej dieťaZobrazte akýkoľvek vzťah medzi matkou a dieťaťom, či už čerstvou mamičkou; batoľaťom, čo sa učí hovoriť; dieťaťom, ktoré musí matka vyhrešiť pre zlé známky; neuveriteľne svedomitým pubertiakom; alebo proste starnúcu babičku a jej dieťa, čo ju chodí denne navštevovať. Poprípade siahnite po "zlej" mame, ktorá myslí len na zábavu a na dieťa zabúda; alebo dobrú mamičku obletenú kŕdľom detí. Je to len a len na vás, podmienka je jediná - na fotke musí byť matka a dieťa. Súťaž prebieha nasledovne ČAS NA VLOŽENIE FOTOGRAFII je týždeň od pondelka 26. marca do nedele 1. apríla 2007. HLASOVANIE nám potrvá od pondelka 2. do nedele 7. apríla 2007. Akékoľvek otázky smerujte na moju hlavu | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 28.03.07 16:46 | |
| Ehm, tak sem udělala fotku, naskytnul se mi jedinečnej čas, 2 dopisy mam napsaný a naučený tak sem se rozhodla dát sem jednu fotku narychlo, vim, že určitě nevyhraje, ale hlavní je ta účast, já vim, že by mě to jinak mrzelo, kdybych sem žádnou fotečku nedala, tak tady je: ...fotka nic moc, ale líbil se mi ten výraz v maminčině obličeji při návštěvě své dcery na univerzitě, je z něj úplně vidět ta radost, že ji vidí :heard: | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 30.03.07 15:32 | |
| Tiež som vybrala obyčajnú fotografiu, vôbec som na nič lepšie nemala čas : | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 02.04.07 12:47 | |
| Aaa, tak jsem to zvládla. Je to starší fotka, teď už má Andrejka více, ale myslím, že i tak je fotka pěkná. Představuji dvojka : Maminka : Anna Dcera : Andrea | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 08.04.07 21:55 | |
| Nakoľko to už vyzerá, že nikto nezahlasuje (hambite sa tí, čo ste nehlasovali, to jedno kliknutie ste obetovať mohli !) vyhlásime výsledky. Miesto tretie - Me-myska Miesto druhé a prvé - Luana a Leia s rovnakým počtom hlasov 2 Holky, ďakujem za účasť, Leii blahoželám k druho-prvému miestu spolu so mnou. Viacmenej sme víťazky všetky tri, už len pre účasť. Skúsime to ešte raz, dáme si kolo druhé, s inou témou | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 09.04.07 9:36 | |
| ... čo robím vo voľnom časeZobrazte pomerne jednoduchú vec, a síce sima/simku a jej koníček. Škála je naozaj pestrá, máme tu tanec, hru na nástroje, nakupovanie, staranie sa o záhradu, kúpanie, lovenie rýb, čítanie, pozeranie teleízie ... ponúka sa vám neuveriteľné množstvo možností, a ja osobne myslím, že je to téma ľahká dosť. Môžete použiť fotografie ako tak presne nafotené pomocou rôznych pózovacích objektov, tak i staršie z hrania. Ja sa teda vyslovujem hlavne za tie prirodzené. Súťaž prebieha nasledovne ČAS NA VLOŽENIE FOTOGRAFII je týždeň od pondelka 9. do nedele 15. apríla 2007. HLASOVANIE nám potrvá od pondelka 16. do nedele 22. apríla 2007. Myslím, že toto je skutočne jednoduchá téma, každý má niekde uloženú fotku s takouto činnosťou, stačí ju len sem dať | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 09.04.07 14:29 | |
| Já se přidám, to téma je velmi pěkné. Moji simíci, tedy teď myslím manželé Roberts jsou nejraději spolu o volném čase, kterého mají velmi málo. Rádi si zaflirtují, sedí u krbu nebo to rozparádí na parketě : | |
|
| |
| |
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 09.04.07 20:22 | |
| Tak tohle můžu poslat skoro hned, jen se trošku pohrabu v počítači. Původně to mělo bejt simátko na houpačce, ale, když tahle simka má tak úžasnej výraz. Holt, někdo rád zkouší všechno možný a pak zjistí, že to zas nemusí být ono, no... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 23.04.07 16:09 | |
| KOLO TRETIE ... keď sa deti hrajúZobrazte detskú hru. Či už klasickú hru na policajtov a zlodejov, alebo šachy, hru s rodičmi, medzi sebou, s domčekom pre bábiky ... ponúka sa široká škála možností. Dieťa môže byť jedno, dve tri, osemdesiat, je však podmienka, aby bolo DIEŤAŤOM, teda nie batoľaťom. Samozrejme, pokiaľ pôjde o vzťah dieťa s batoľaťom, alebo dieťa s teenom, dospelým či starým, povoluje sa, podstatné je, aby na fotke ono hrajúce sa dieťa bolo. Súťaž prebieha nasledovneČAS NA VLOŽENIE FOTOGRAFII je týždeň od pondelka 23. do nedele 29. apríla 2007. HLASOVANIE nám potrvá od pondelka 30. apríla do nedele 6. mája 2007. Je to téma, ktorú by som možno klasifikovala ako stredne ťažkú, ale uznajte, že možností je veľa. A nech mi nikto nehovorí, že nemá cvaknutú fotku, ako sa jeho malý školák hrá Akékoľvek otázky šup sem. | |
|
| |
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 23.04.07 18:10 | |
| Ok, tak já budu první, no. Takže moje simátko na houpačce. Zas ten výraz. :): "Moje sestra mě houpe, pomoc!" Edit: Děkuju za hlasy i blahopřání | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 28.04.07 12:36 | |
| Keď ja som zase nemala čas ... a ani žiadnu fotku, keď som zmazala susedstvo Takže tu je len jedna staršia : | |
|
| |
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 28.04.07 13:40 | |
| Tenhle moment sem prostě nemohla nevyfotit to sou ty nejhezčí chvíle v rodině, rodiče mají čas a věnují se svým dětem a hrají si s nimi idilka | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 07.05.07 15:27 | |
| ... deň DAlebo inak SVADBA. Čiže zobrazte šťastnú nevestu a ženícha, či už pod oltárom pri výmene prstienkov, krájaní torty, poprípadne na posvadobnej tancovačke, romantickom tanci ... (a ... svadobná noc sa tiež ráta ) Súťaž platí oddnes (7/5/07) do nedele trinásteho. Hlasovanie začína v pondelok štrnásteho do nedele dvadsiateho. Špeciálne poďakovanie Leii za tému Pre nových užívateľov : ak sa chcete zapojiť, nie je nič jednoduchšie - prečítajte si len pravidlá na prvej stránke a poďme súťažiť | |
|
| |
Luisa Hodný mazánek
Poeet p?íspivku : 39 Age : 31 Localisation : Kostelec nad Orlicí Registration date : 06. 05. 07
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 07.05.07 19:31 | |
| Zato já jo, a hned sem dám fotky ze svatby dvou dospěláků z mého příběhu (dobře, nejsou nic moc, ale co by jste chtěli (Maxis only) Inu, i na Aishu s Johnym přišlo přání, že by svůj vztah chtěli stvrdit sňatkem. Přípravy raději nechtějte vidět, svatební agent leží v nemocnici se zlomenou nohou jak věšel ty balónky nad vchod, takže raději samotný obřad, který proběhl i s oslavami výhradně v rodinném kruhu. A tak si Aisha s Johnym prohodili prstýnky z pravého kočičího zlata a dali polibek. To je vše ze samotného obřadu (málo, že? to ale není všechno). A tak se přesuneme do McLeeovic luxusní vily a podíváme se na "bouřlivé" oslavy... Novomanželé se nakrmili se prvotřídním, luxusním dortem z Cukrárny Dobrá svatba s r.o. (neplacená reklama) A pokecali s jedinými příbuznými - potomky Briggite a Mary-Annou a Aishinou sestrou, Lynnet. Snad se vám fotografie ze svatby Aishy a Johnyho McLeeových líbili, i když jejich svatba nebyla příliš originální. Nikdo se neopil, nikdo netančil na stole v podprsence, ani do ložnice nikdo nelezl, aby novomanžele vyfotil při s-převlékání, prostě taková klidná svatba, den jen máločím jiný než ostatní dny v Genevii... Komentář a fotografie: Luisa
Naposledy upravil dne 07.05.07 19:33, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 07.05.07 20:10 | |
| Luisa - skvelé Toto je fotka zo svadby, ktorá spojila dve veľké rodiny - v jednej sa mi dvakrát za sebou narodili dvojčatá (a keď už boli dve, dala som simke zjesť tvarohový koláč a boli aj tretie ) a v tej druhej zase bolo šesť adoptovaných detí. Hoci toto ešte svadba nie je, patrí to ku nej. A deň D pre Elišku a ... a ... a ... jej milého | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 07.05.07 20:21 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 08.05.07 11:46 | |
| Uff, lidičky, já to zvládlaaaa to sem moc ráda, protože na tohle téma sem se moc těšila (a hádejte, kdo pak se nám to vdává ) a tady sou: Přípitek s družičkou: Polibek po přípitku: | |
|
| |
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 09.05.07 21:21 | |
| Moc pěkný fotky. Tak aby byla i nějaká horší... "Kde se zas fláká??" Řídím se příkladem naší velké adminky Leiy ( :exelent: ) - když všichni dvě, tak já taky dvě. Všechno dobře dopadlo, ženich se k dortu dostavil. Jakmile ho nevěsta uviděla, samozřejmě mu všechno odpustila. :): | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... 10.05.07 17:15 | |
| no rozhodla som sa že sa konečne aj ja pridam: ,,Fakt si ma vezmeš?´´ | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: O najlepšiu fotografiu na tému ... | |
| |
|
| |
| O najlepšiu fotografiu na tému ... | |
|