| Programy, patche a hacky | |
|
|
|
Používate hacky často ? | Áno, zjednodušujem si nimi hru | | 0% | [ 0 ] | Áno, pár ich mám | | 100% | [ 5 ] | Nie, nechcem si kaziť hranie | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 5 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 26.07.07 21:20 | |
|
Naposledy upravil dne 18.08.07 10:00, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 26.07.07 22:09 | |
| Skvělý Lu!! | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 15.08.07 10:46 | |
| Teraz vám jednoznačne nepoviem, kde som našla odkaz, tipla by som to na zelené alebo Erinu. Jedná sa o objekt, ktorý slúži na presun peňazí vrámci susedstva; kúpite si takú veľkú šekovú knižku, alebo čo to vlastne je, navolíte sumu a vyberiete sima zo zoznamu, ktorému sa potom v inventári zjaví malý šek, ktorý si môže jedným kliknutím a zvolením správnej možnosti nechať preplatiť. Nájdete to na http://www.simwardrobe.com/ -> Sims 2 -> Objects -> Other Objects -> Checkbook Vyžaduje NL alebo OfB alebo Pets alebo Seasons | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 15.08.07 11:42 | |
| TO JE NAPROSTO ÚŽASNÉ!!!! A prosím tě, takže když je odstěhované dítě... Rodiče si vezmou knížku vyberou simíka ze sousedství a napíší částku?? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 15.08.07 14:34 | |
| - Leia napsal:
- TO JE NAPROSTO ÚŽASNÉ!!!! A prosím tě, takže když je odstěhované dítě... Rodiče si vezmou knížku vyberou simíka ze sousedství a napíší částku??
Áno, môžeš to poslať komukoľvek, koho poznáš, aj keď sú vzťahy 0/0. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 15.08.07 16:40 | |
| Už to mám stažené, protože je to jednoduše bombové | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 11:59 | |
| Lu, kdepak je ta knížečka? Jako v jaké kategorii v nákupním modě | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 12:13 | |
| Rôzne -> rôzne, povedala by som. Pohľadaj. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 12:45 | |
| Download OrganiserJedna z mojich obľúbených vecí, Donwload organizér; ponúka popis objektov, miesto, kde sa nachádzajú, dátum inštalácie a ešte nejaké údaje. Nájde hacky, duplikáty, meshe bez recolorov a recolory bez meshov. http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=227925Type = typ downloadu - mesh oblečenie/šperku/objektu, oči, jedlo, recolory ... Filename = názov súboru - názov, pod akým je download uložený Title = názov Description = popis - to, čo sa vám zobrazuje v hre Catalog Placement = umiestnenie v katalógu - kde v nakupovacom móde to nájdete, napríklad Decorative -> Plants = Dekorácie -> Rastliny Install date = dátum inštalácie Sub-Folder = poddružená zložka - pokiaľ máte Downloads potriedené do zložiek Size = veľkosť Show Orphans = Ukáž Siroty - meshe bez recolora a recolory bez meshov ČERVENÉ sú hacky a módy - červené sú pre to, lebo sú to zásahy do hry. Pokiaľ si ich stiahnete svojvoľne a viete o nich, mazať nemusíte ŽLTÉ (tuším) - duplikáty, t.j. keď máte niečo stiahnuté 2-krát
Naposledy upravil dne 16.09.07 11:08, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 13:12 | |
| To si asi stáhnu. Zrovna nedávno (tuším včera) jsem sama na sebe nadávala, že se v tom vůbec nevyznám. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 13:16 | |
| Ja som bola prekvapená, koľko tám má duplikátov, bolo ich asi 120 Väčšinou meshe na oblečenie alebo potom nejaké objekty, ktoré sa stiahli aj spolu s domami. | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 16:04 | |
| ja som to mala ale po nejakom čase nešiel zapnuť aj tak sa chystám zmazať downloady všetky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 16:40 | |
| Jo, Pipo to jsem taky udělala. Abych měla pořádek, ale to už je déle Jinak já se v tom snažím dělat pořádek, takže zatím není potřeba takového programu. Ale je velmi zajímavý :kuk: | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 16:46 | |
| no ja budem preinštalovavať hru a všetky veci čo použivam viem z kadial mam až na par kuskov ale to sa doplni novymi | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 16:53 | |
| Moje downloady sú v 100% organizácii (wow, imageshack mi to nahral nejako podozrivo rýchlo ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 16:57 | |
| no ano ty máš podpriečinky ale to v zakladnej nejde preto tam mam bordel jedine čo rozonam je obraz woodoo flaša teleportačna rastlina a to je asi všetko | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 21:24 | |
| Chtěla sem se ještě zeptat Lu ohledně tý šekový knížky... když si tam určim částku a pošlu to třeba se starým simíkem jeho dětem, jako když rozděluje majete, odečte se to fakt z jeho majetku jo?? jako by to byla taková poslení vůle A ještě v tom Download Organiseru, poznam tam podle těch názvů co je co za download?? když je to tam takhle anglicky?? :whistle vypadá to ale zajímavě, já bych si docela nutně potřebovala udělat pořádek v downloadech, tohle by mi mohlo pomoct neeeE?? A taky ti dost závidim Lu, jakej v tom máš pořádek, mě to takhle možná ani nejde JO a ještě sem se chtěla zeptat na to, kde seženu ten mixér na šťávu s neomezenou kapacitou
Naposledy upravil dne 17.08.07 21:35, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 21:51 | |
| Luanko... myslím, že máš práci Na ty otázky moc odpovědět neumím Snad jen na tu šekovou knížku. Myslím, že se to odečte skoro určitě, jinak by to bylo snad na nic ne Ale ještě jsem to nezkoušela | |
|
| |
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 17.08.07 23:36 | |
| No já jenom aby ta šeková knížka nefungovala tak, že prostě nějaký peníze přijdou na účet někomu já bych chtěla, aby to fungovalo tak, že ten kdo jí vypíše, tak se mu ta částka strhne | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 18.08.07 9:46 | |
| Přesně ti odpoví Lu, ale myslím si, že ano | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 18.08.07 9:55 | |
| - Me-myska napsal:
- Chtěla sem se ještě zeptat Lu ohledně tý šekový knížky... když si tam určim částku a pošlu to třeba se starým simíkem jeho dětem, jako když rozděluje majete, odečte se to fakt z jeho majetku jo?? jako by to byla taková poslení vůle
Všetko sa odčíta z majetku, teda keď máš na účte 4000 a pošlel 3900 ostane ti logicky 100. - Me-myska napsal:
- A ještě v tom Download Organiseru, poznam tam podle těch názvů co je co za download?? když je to tam takhle anglicky?? :whistle vypadá to ale zajímavě, já bych si docela nutně potřebovala udělat pořádek v downloadech, tohle by mi mohlo pomoct neeeE?? A taky ti dost závidim Lu, jakej v tom máš pořádek, mě to takhle možná ani nejde
Spoznáš, či sa jedná o kožu, oblečenie, mesh, objekt, recolor a podobne ... Pokiaľ si chceš robiť poriadok ja odporúčam všetko narvať do jednej zložky s názvom Bez obrázku, ako tam mám ja a potom všetko sťahovať aj s obrázkami. Ak narazíš na niečo, o čom vieš, že to v hre máš, stiahnuť znovu, pomocou organizéru nájsť v bezobrázkovej skupine duplikát a ten vyhodiť. Ja som to triedila trochu zložitejšie, lebo si nemôžem dovoliť veľa sťahovať, a síce triedila som podľa názvov a bola to fakt hnusná robota, lebo som ešte nemala ten organizér(trvalo mi asi týždeň tým som všetko potriedila). Mám taký dojem, že to, čo obsahuje download zistíš aj v SimPe, ale tým ťa zaťažovať nejdem. - Me-myska napsal:
- JO a ještě sem se chtěla zeptat na to, kde seženu ten mixér na šťávu s neomezenou kapacitou
Au, práve som si všimla, že som nedela odkaz ... idem ho tam prirobiť. | |
|
| |
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 18.08.07 12:06 | |
| Super díky Lu akorát je trochu problém, že už mam downloadů dost a stahuju už jenom málo takže to už asi ani nemá cenu, protože bych něla hafo downloadů bez obrázku a stejně bych se v tom nevyznala ta šeková knížka mě potěšila a stáhnu si jí, přesně to sem potřebovala a ohledně mixéru, du ho taky hned stáhnout | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 18.08.07 12:08 | |
| Ja som mala 1200 MB a roztriedila som | |
|
| |
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky 18.08.07 12:19 | |
| No ono kdyby to nebylo tak blbě pojmenovaný ty soubory, tak by se to možná roztřídit dalo... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Programy, patche a hacky | |
| |
|
| |
| Programy, patche a hacky | |
|