Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Čo by sa vám v hre páčilo

Goto down 
+5
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Me-myska
Luana
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty27.01.08 11:59

Ale těžko tohle zapojí ne? A co, udělali by balíček? Ne, to je jednoduše nenapadlo. A kdyby ty zvířata chtěli zapojit, tak by to naprosto jistě mohli dát jen do BV Souhlasím Můj názor...
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty27.01.08 13:28

Tak to by byl první balíček co bych si snad ani nestáhl, já jsme přemýšlel, že si nenainstaluju ani Pets.
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty27.01.08 13:37

Mě ty datadisky vždycky přinutí je nainstalovat.. Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty31.01.08 1:45

Tak mě napadlo, ale to už jsem chtěl v jedničce. Líbilo by se mi kdyby se člověk mohl libovolně ze svým simíkem procházet po městě bez taxíku a všech těch dopravních prostředků a hlavně kdyby mohl chodit na návštěvu k někomu, ne jenom ostatní k vám.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty31.01.08 8:59

To mě taky už párkrát napadlo Usmívám se ale to myslim, že určitě nebude Souhlasím ale představa je to zajímavá Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty31.01.08 10:32

jj, člověk by měl důvod těm ostatním dělat hezké byty. Nemusel by chodit jen a jen na obecní pozemky třeba na kulečník, jelikož by ho měl kamarád. jenže ta představa je až moc hezká. Ale podle mě by se to dalo nějak udělat... kdyby se snažili Jsem jako anděl Ale si pište, že se nedočkáme Jsem smutný
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty31.01.08 15:35

kym som o simse nič nevedela a ani ho nemala tak som si myslela že to take bude no sklamamli ma a pochybujem že ich niečo take napadne v trojke sice na tom videu ide po meste pokial sa nemylim ale navštevy to asi ťažko
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty15.05.08 21:22

Nečetla jsem to, ale myslím, že to sem patří Souhlasím

Ve hře bych rozhodně uvítala "realitu" ve znameních (narodí se vám dvojčata každý jinýho znamení...) a nevim, jak to je v Season, když se vám narodí v létě kozoroh... Není to trošičku divný? To je nanic Ale jinak je to samo o sobě Obdivuji tě! Obdivuji tě! Obdivuji tě!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Čo by sa vám v hre páčilo   Čo by sa vám v hre páčilo - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Čo by sa vám v hre páčilo
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: The Sims :: Jiné-
Přejdi na: