Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Stavbičky od Me-mysky :)

Goto down 
+2
Leia Skywalker
Me-myska
6 posters
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Stavbičky od Me-mysky :) Empty
PříspěvekPředmět: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty15.01.07 0:03

Tak už je to tady, sem se odhodlala dát sem svuj domek a upozorňuju, že sem se kvůli vám fakt snažila, dát tam co nejhezčí nábytek a aby to všechno co nejvíc ladilo :kuk: Chichotám se tak mě už taky můžete ohodnotit Červenám se...

Dům zepředu:
Stavbičky od Me-mysky :) D367mzep345edupc6
Dům zezadu:
Stavbičky od Me-mysky :) D367mzezadubo9
Předsíň:
Stavbičky od Me-mysky :) P345eds328sk1
Kuchyň:
Stavbičky od Me-mysky :) Kuchy328aw5
Ložnice:
Stavbičky od Me-mysky :) Lonicees8
Koupelna:
Stavbičky od Me-mysky :) Koupelnacd4
Dětské koupelny:
Stavbičky od Me-mysky :) D283tskkoupelnypo9
Dětský pokoj 1:
Stavbičky od Me-mysky :) D283tskpokoj1yk4
Dětský pokoj 2:
Stavbičky od Me-mysky :) D283tskpokoj2nw5
Obývací pokoj:
Stavbičky od Me-mysky :) Obvacpokojie6
Pracovna:
Stavbičky od Me-mysky :) Pracovnaul1
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty15.01.07 9:37

Myssi vždyť je to nádherný, musí se v tm pěkně hrát Máš to za jedna!
Jenom sem tam ujíždí některé barvy a aspoň v jednom pokoji měl stolek. Jenom tam vidím drobnosti, ale jinak nádherný. Nerada kritizuji jak někteří lidi, protože člověk se tak snaží a oni tam hledají co nejvíc chyb.
Něco jiného je, když se mi snaží poradit, ale znám lidi v 1. případě Nadávám!!!

Tvůj domeček je krásný, zveknu je nejhezčí :kuk:
A vnitřek je taky dobrý, jde vidět tvá snaha Obdivuji tě!

Sem tam, ale je trochu prázdný prostor, že to máš nahustěné na sebe, ale to se určitě pro příště spraví Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty15.01.07 10:55

A že ti vraj stavanie nejde ... klamať sa predsa nemá Chichotám se
Ja tiež nerada kritizujem, ale vždy mi udrú do očí aj najmenšie detaily, a tak už neviem, či je to kritika, alebo hľadanie chýb Jsem frajer
Stavbička pekná, možno by som kódom o pár stupňov znížila sklon strechy. Tiež sa to trochu zlieva farmebnosťou do jednieho odtieňa, ale mne to až tak nevadí. A auto ... pripadá mi to trochu neprirodzené, no na druhú stranu, je málo spôsobov, ako zaonačiť takúto príjazdovú cestu, lebo teraz vyzerá, akoby ku samotnému domu nepatrila.
A záhrada, možno nejaký ten stromček by sa hodil, ja sama záhrady moc robiť neviem, ale nechávať pozemky holé zas nie je najšťastnejší nápad Souhlasím
To vnútro je pekné, (malý detail, telefón by som možno nedala tento ale starý biely, z toho dôvodu, že všetko pôsobí staro a telefón moderne, ale to je detail, akých by som ešte našla veľa, takže ich všetky vypisovať nebudem ... radčej Chichotám se ). Detské izbičky ladiace s kúpeľňami, to je pekný nápad, a tie papučky pri posteliach pekný detail, obývačka sa mi zdá tošku prázdna. Pracovňa sa mi páči asi najmenej, a po troch minútach zírania na ten obrázok iba konštatujem, že sa tam miešajú štýly moderný (knihovnička, hifi veža) s viac-menej starým (stôl a stolík), a to mi nesedí.
Nechem kritizovať, ale sama neviem, kedy končí konštruktívna kritika a začína rýpanie sa v detailoch, ak som tú hranicu moc prekročila, zarazte ma Jsem jako anděl
Jo, a hodnotenie ! Dala by som aj viac, ale spravodlivo - 9/10
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty15.01.07 12:50

To Leia: Díky za pochvalu Lol teď nevim jak to s těma barvama myslíš Směji se já to nechtěla mít všechno stejný :)) já sem zvyklá takhle stavit, a staromódním věcem se pokud možno vyhýbam, spíš se snažim ladit pokoje např. do tmavé, nebo světlé barvy Souhlasím a samozřejmě dát tam nábytek aby co nejvíc vyplnil potřeby simů Lol
ale děkujuuu Červenám se...
Jinak k těm prostorům, nejsem zvyklá na velký prázdno, spíš se snažim pokoje co nejvíc zaplnit, ale některým nechávam více prostoru (kvůli mazlíkům hlavně protože se pak hrozně pletou :)) )
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty15.01.07 12:53

To Luana: nějaké připomínky k tvému hodnocení sem napsala už Leie, co se barev a prostoru týče, nebo viz. staromódní a moderní nábytek Lol
Jinak to s tim autem...nevychází mi stavět garáž u domku, protože ho ráda stavim s terasou a to potom vypadá špatně, když máš všechno až na garáž vyvýšené a hlavně mi to vadí při hraní Souhlasím a co se stromů týče...nechávam si tam prostor pro skleník a zahrádku z datadisku Roční období, proto takový prázdno :) za baráček se mi moc stromků nevejde a zepředu mi to zase vadí při hraní Lol a taky mě štve že moji simové mají pořád obavu spatřit vlka a vlka právě stromy přitahují, tak už i z toho důvodu :): Střecha mi takhle vyhovuje, takže si myslim že nic vylepšovat nebudu, stejně budu vždycky využívat jenom ty automatický :)) A k pracovně, na tý už mi moc nezáleží, protože tam simík chodí jenom z nutnosti, a je to spíš už jenom na takový ty věci co se mi nevešli do jiných pokojů, tak to pak všechno dam do pracovny, hifárnu tam dávam proto, když rodiče chtějí být osamotě, že si můžou zatancovat v klidu v nějaký místnosti, kam nechodí děti :)) Jinak děkuju za hodnocení, sem potěšená velmi Lol Tleskám! :exelent:
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty15.01.07 12:59

A teď koukam že sem tam zapomněla někam dát malířský stojan Červenám se... ještě ho tam musim někam nacpat Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty13.06.07 20:39

Tak tenhle domek sem postavila pro rodiče, s náma se bohužel do rodiny nevešli, kdyby přibyli ještě 2 děti a nakonec ještě 3tí Já nic, já muzikant

Stavbičky od Me-mysky :) D367mxd3

Za domem je ještě bazén a nakonec sem tam přistavila ještě parkoviště s úplně novým mercedesem, to už tam vidět neni Jsem jako anděl ale jinak sem celkem spokojená, ale zevnitř sem radši nefotila, protože stavim vnitřek furt stejně, nevymýšlim nic novýho Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty14.06.07 13:08

Ta kten je opravdu kouzelnéééj!!!!!!!!!!! Zlato! První! Jsem jako anděl Líbám tě!! Oblizuji se :heard: Tleskám! :kuk: Máš to za jedna! Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty14.06.07 20:12

Jeee, sem si ani nevšimla, že na to někdo něco napsal Červenám se... díky, sem dost v rozpacích Červenám se... Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty11.10.07 7:41

Pěkný baráček... Máš to za jedna! Je fakt úžo Perfektní! Výborný Tleskám! Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty11.10.07 7:54

Díky, ale ve stavění moc nevynikam Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty11.10.07 17:56

Nebuď tak skromná. Já takové domečky miluju a máš je mnohem lepší než já Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty11.10.07 18:09

Neee, ty je máš lepší Vííš? já nemam žádný originální, stavim je pořád stejný, protože mě nebaví je stavět Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty11.10.07 18:31

Nebuď zbytečně skromná, stavíš pěkně. Služebníček Sice mi některé pokoje připadají přeslazené, ale celkově jsou ty baráčky moc hezký.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty17.11.07 20:06

Tak sem se zase po hooodně dlouhý době rozhodla, že si něco postavim, vlastně za to může jeden download, na který sem nedavno narazila... Já nic, já muzikant moje stavební umění znáte, tak od toho nic moc neočekávejte, ovšem myslim, že je tenhle nápad docela originální, tak snad se bude líbit aspoň trošku... Červenám se...

Je to obecní pozemek a nazvala sem ho Krasohlídkovská farma (v Krasohlídkově tedy).
A tady je pár obrázků (taky ne moc povedených, páč sem nechtěla fotit beze zdí):

pohled z dálky na celý pozemek
Stavbičky od Me-mysky :) Farmayl5
pohled na hlavní budovu
Stavbičky od Me-mysky :) Hlavnbudovacb2
venkovní posezení s grilem
Stavbičky od Me-mysky :) Posezensgrilemwe2
odpočívárna (dokonce i vybavená TV + muzikou)
Stavbičky od Me-mysky :) Odpovrnasg5
toalety (dámské, obsahuje samozřejmě i pánské)
Stavbičky od Me-mysky :) Wcyh6
menší restaurace (o5 s muzikou)
Stavbičky od Me-mysky :) Restauraceod9
kuchyně
Stavbičky od Me-mysky :) Kuchynii8
posezení na lavičkách
Stavbičky od Me-mysky :) Posezenslavikamika6
...a to nejhlavnější: koně (celkem 16 exemplářů) =)
Stavbičky od Me-mysky :) Konej0

Nějak sem neměla náladu vymýšlet tu cestu, proto je tak odbytá Já nic, já muzikant ale stavení neni mým hlavním hobby v simsovi Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty17.11.07 20:32

Mě se to hroozně líbí Zamilovanost Opravdu povedená farma!!
A odkud máš ty koně???? Lol Jsou to ty stejné co měla Lu v příběhu nebo jiný download? Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty18.11.07 16:57

Usmívám se tak děkuju Červenám se... nn, neni to stejný, protože to vyšlo až tenhle měsíc, Lu to měla už kdysi dávno Souhlasím
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=257255
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty18.11.07 22:01

Přemýšlím o stáhnutí, i když nevím. Asi je to jen dekorace co?
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty18.11.07 23:59

To vám nestačí psi a kočky ? To musíte mít i koně ? Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty19.11.07 8:54

To Leii: jo dekorace Souhlasím živý by asi nikdo nezmáknul Usmívám se

To Peter: tohle je úplně něco jinýho, protože normálně se psi a kočky hýbají a mají svojí vlastní inteligenci Lol
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty19.11.07 16:56

Áno, inteligenciu na nerozoznanie od tej dekorácie Lol
Ku stavbe - mám jedinú pripomienku - celý exteriér mi príde trochu prázdny. Pri poslednej fotke to tak nevidno, avšak pri pohľade z vrchu je to zarážajúce. Farebný terén, stromčeky ... to sú drobnosti, ktoré veľmi oceňujem Já nic, já muzikant
Avšak stavbička je pekná, tá stena v reštaurácií je z BV alebo download ? Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty19.11.07 17:58

No jako ta budova je dost malá, páč nejvíc prostoru zabírá ta restaurace, nevim teď kolik sem tam dala stolů... ono se to nezdá, musí se tam nechat místo aby simové mohli procházet a trošku udělat rozestupy mezi židlema a stolama, takže když dáš 6 stolů, vyjde ti to na dost místa, kort když tam sou i dveře na dvoje WC Souhlasím tak aby tam vůbec mohli projít Lol WC sou takový podlouhlejší, kvůli umyvadlům, páč tam jinak nešli zašoupnout aby měli prostor na mytí a zároveň se další dostali na záchod, no a nakonec odpočívárna, u zdi pohovky + větší TV + nějakej ten stolek + aby tam zas bylo místo na procházení (ze svojí zkušenosti, jak se na pozemcích naštosuje např. 6 simů doprostředka místnosti, stojí a zevlujou Lol), takže tam fakt žádnej megaprostor neni Směji se ono se to nezdá, to bych měla řikat já Lol btw. možná ti to přišlo kvůli střeše, páč sem jí neupravovala, neumim s tim, nemam na to nikdy náladu, takže neupravuju Lol stejnak tam střechu při hraní nevidim, když hraju beze zdí hh
- a ty stromky už tam byli, další sem neměla kam dát, tak sou tam jen ty 3 základní + kytičky Lol toť moje obrana Lol
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty05.12.07 22:15

Pěkné pro pohodovej víkend s rodinou.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :)   Stavbičky od Me-mysky :) Empty

Návrat nahoru Goto down

Stavbičky od Me-mysky :)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Stavební simvýtvory-
Přejdi na: