| Stavbičky od Me-mysky :) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Stavbičky od Me-mysky :) 15.01.07 0:03 | |
| Tak už je to tady, sem se odhodlala dát sem svuj domek a upozorňuju, že sem se kvůli vám fakt snažila, dát tam co nejhezčí nábytek a aby to všechno co nejvíc ladilo :kuk: tak mě už taky můžete ohodnotit Dům zepředu: Dům zezadu: Předsíň: Kuchyň: Ložnice: Koupelna: Dětské koupelny: Dětský pokoj 1: Dětský pokoj 2: Obývací pokoj: Pracovna: | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 15.01.07 9:37 | |
| Myssi vždyť je to nádherný, musí se v tm pěkně hrát Jenom sem tam ujíždí některé barvy a aspoň v jednom pokoji měl stolek. Jenom tam vidím drobnosti, ale jinak nádherný. Nerada kritizuji jak někteří lidi, protože člověk se tak snaží a oni tam hledají co nejvíc chyb. Něco jiného je, když se mi snaží poradit, ale znám lidi v 1. případě Tvůj domeček je krásný, zveknu je nejhezčí :kuk: A vnitřek je taky dobrý, jde vidět tvá snaha Sem tam, ale je trochu prázdný prostor, že to máš nahustěné na sebe, ale to se určitě pro příště spraví | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 15.01.07 10:55 | |
| A že ti vraj stavanie nejde ... klamať sa predsa nemá Ja tiež nerada kritizujem, ale vždy mi udrú do očí aj najmenšie detaily, a tak už neviem, či je to kritika, alebo hľadanie chýb Stavbička pekná, možno by som kódom o pár stupňov znížila sklon strechy. Tiež sa to trochu zlieva farmebnosťou do jednieho odtieňa, ale mne to až tak nevadí. A auto ... pripadá mi to trochu neprirodzené, no na druhú stranu, je málo spôsobov, ako zaonačiť takúto príjazdovú cestu, lebo teraz vyzerá, akoby ku samotnému domu nepatrila. A záhrada, možno nejaký ten stromček by sa hodil, ja sama záhrady moc robiť neviem, ale nechávať pozemky holé zas nie je najšťastnejší nápad To vnútro je pekné, (malý detail, telefón by som možno nedala tento ale starý biely, z toho dôvodu, že všetko pôsobí staro a telefón moderne, ale to je detail, akých by som ešte našla veľa, takže ich všetky vypisovať nebudem ... radčej ). Detské izbičky ladiace s kúpeľňami, to je pekný nápad, a tie papučky pri posteliach pekný detail, obývačka sa mi zdá tošku prázdna. Pracovňa sa mi páči asi najmenej, a po troch minútach zírania na ten obrázok iba konštatujem, že sa tam miešajú štýly moderný (knihovnička, hifi veža) s viac-menej starým (stôl a stolík), a to mi nesedí. Nechem kritizovať, ale sama neviem, kedy končí konštruktívna kritika a začína rýpanie sa v detailoch, ak som tú hranicu moc prekročila, zarazte ma Jo, a hodnotenie ! Dala by som aj viac, ale spravodlivo - 9/10 | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 15.01.07 12:50 | |
| To Leia: Díky za pochvalu teď nevim jak to s těma barvama myslíš já to nechtěla mít všechno stejný :)) já sem zvyklá takhle stavit, a staromódním věcem se pokud možno vyhýbam, spíš se snažim ladit pokoje např. do tmavé, nebo světlé barvy a samozřejmě dát tam nábytek aby co nejvíc vyplnil potřeby simů ale děkujuuu Jinak k těm prostorům, nejsem zvyklá na velký prázdno, spíš se snažim pokoje co nejvíc zaplnit, ale některým nechávam více prostoru (kvůli mazlíkům hlavně protože se pak hrozně pletou :)) ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 15.01.07 12:53 | |
| To Luana: nějaké připomínky k tvému hodnocení sem napsala už Leie, co se barev a prostoru týče, nebo viz. staromódní a moderní nábytek Jinak to s tim autem...nevychází mi stavět garáž u domku, protože ho ráda stavim s terasou a to potom vypadá špatně, když máš všechno až na garáž vyvýšené a hlavně mi to vadí při hraní a co se stromů týče...nechávam si tam prostor pro skleník a zahrádku z datadisku Roční období, proto takový prázdno :) za baráček se mi moc stromků nevejde a zepředu mi to zase vadí při hraní a taky mě štve že moji simové mají pořád obavu spatřit vlka a vlka právě stromy přitahují, tak už i z toho důvodu :): Střecha mi takhle vyhovuje, takže si myslim že nic vylepšovat nebudu, stejně budu vždycky využívat jenom ty automatický :)) A k pracovně, na tý už mi moc nezáleží, protože tam simík chodí jenom z nutnosti, a je to spíš už jenom na takový ty věci co se mi nevešli do jiných pokojů, tak to pak všechno dam do pracovny, hifárnu tam dávam proto, když rodiče chtějí být osamotě, že si můžou zatancovat v klidu v nějaký místnosti, kam nechodí děti :)) Jinak děkuju za hodnocení, sem potěšená velmi :exelent: | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 15.01.07 12:59 | |
| A teď koukam že sem tam zapomněla někam dát malířský stojan ještě ho tam musim někam nacpat | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 13.06.07 20:39 | |
| Tak tenhle domek sem postavila pro rodiče, s náma se bohužel do rodiny nevešli, kdyby přibyli ještě 2 děti a nakonec ještě 3tí Za domem je ještě bazén a nakonec sem tam přistavila ještě parkoviště s úplně novým mercedesem, to už tam vidět neni ale jinak sem celkem spokojená, ale zevnitř sem radši nefotila, protože stavim vnitřek furt stejně, nevymýšlim nic novýho | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 14.06.07 13:08 | |
| | |
|
| |
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 11.10.07 7:41 | |
| Pěkný baráček... Je fakt úžo Výborný | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 11.10.07 7:54 | |
| Díky, ale ve stavění moc nevynikam | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 11.10.07 17:56 | |
| Nebuď tak skromná. Já takové domečky miluju a máš je mnohem lepší než já | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 11.10.07 18:09 | |
| Neee, ty je máš lepší já nemam žádný originální, stavim je pořád stejný, protože mě nebaví je stavět | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 11.10.07 18:31 | |
| Nebuď zbytečně skromná, stavíš pěkně. Sice mi některé pokoje připadají přeslazené, ale celkově jsou ty baráčky moc hezký. | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 17.11.07 20:06 | |
| Tak sem se zase po hooodně dlouhý době rozhodla, že si něco postavim, vlastně za to může jeden download, na který sem nedavno narazila... moje stavební umění znáte, tak od toho nic moc neočekávejte, ovšem myslim, že je tenhle nápad docela originální, tak snad se bude líbit aspoň trošku... Je to obecní pozemek a nazvala sem ho Krasohlídkovská farma (v Krasohlídkově tedy). A tady je pár obrázků (taky ne moc povedených, páč sem nechtěla fotit beze zdí): pohled z dálky na celý pozemekpohled na hlavní budovuvenkovní posezení s grilemodpočívárna (dokonce i vybavená TV + muzikou)toalety (dámské, obsahuje samozřejmě i pánské)menší restaurace (o5 s muzikou)kuchyněposezení na lavičkách...a to nejhlavnější: koně (celkem 16 exemplářů) =)Nějak sem neměla náladu vymýšlet tu cestu, proto je tak odbytá ale stavení neni mým hlavním hobby v simsovi | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 17.11.07 20:32 | |
| Mě se to hroozně líbí Opravdu povedená farma!! A odkud máš ty koně???? Jsou to ty stejné co měla Lu v příběhu nebo jiný download? | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 18.11.07 16:57 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 18.11.07 22:01 | |
| Přemýšlím o stáhnutí, i když nevím. Asi je to jen dekorace co? | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 18.11.07 23:59 | |
| To vám nestačí psi a kočky ? To musíte mít i koně ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 19.11.07 8:54 | |
| To Leii: jo dekorace živý by asi nikdo nezmáknul To Peter: tohle je úplně něco jinýho, protože normálně se psi a kočky hýbají a mají svojí vlastní inteligenci | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 19.11.07 16:56 | |
| Áno, inteligenciu na nerozoznanie od tej dekorácie Ku stavbe - mám jedinú pripomienku - celý exteriér mi príde trochu prázdny. Pri poslednej fotke to tak nevidno, avšak pri pohľade z vrchu je to zarážajúce. Farebný terén, stromčeky ... to sú drobnosti, ktoré veľmi oceňujem Avšak stavbička je pekná, tá stena v reštaurácií je z BV alebo download ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 19.11.07 17:58 | |
| No jako ta budova je dost malá, páč nejvíc prostoru zabírá ta restaurace, nevim teď kolik sem tam dala stolů... ono se to nezdá, musí se tam nechat místo aby simové mohli procházet a trošku udělat rozestupy mezi židlema a stolama, takže když dáš 6 stolů, vyjde ti to na dost místa, kort když tam sou i dveře na dvoje WC tak aby tam vůbec mohli projít WC sou takový podlouhlejší, kvůli umyvadlům, páč tam jinak nešli zašoupnout aby měli prostor na mytí a zároveň se další dostali na záchod, no a nakonec odpočívárna, u zdi pohovky + větší TV + nějakej ten stolek + aby tam zas bylo místo na procházení (ze svojí zkušenosti, jak se na pozemcích naštosuje např. 6 simů doprostředka místnosti, stojí a zevlujou ), takže tam fakt žádnej megaprostor neni ono se to nezdá, to bych měla řikat já btw. možná ti to přišlo kvůli střeše, páč sem jí neupravovala, neumim s tim, nemam na to nikdy náladu, takže neupravuju stejnak tam střechu při hraní nevidim, když hraju beze zdí hh - a ty stromky už tam byli, další sem neměla kam dát, tak sou tam jen ty 3 základní + kytičky toť moje obrana | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) 05.12.07 22:15 | |
| Pěkné pro pohodovej víkend s rodinou. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Stavbičky od Me-mysky :) | |
| |
|