| Dedičnost mazlíčků | |
|
+7smilie911 Bebe_95 -pipa- petulka Luana Leia Skywalker Me-myska 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Dedičnost mazlíčků 07.01.07 18:23 | |
| No jo, již oběhané téma ale pořád stejně zajímavý :kuk: bylo by fajn sem dávat i fotky vyšlechtěných pejsků :) já osobně si myslim, že ta dědičnost funguje jak kdy, viz. třeba Potulní, tam je to vidět nejjasnějš :)) pošlu foto prvního štěněte ze 3, co mi vyrostlo pro srovnání :) a taky pokud ste si někdo všimnul mojí Megie v Simfotkách u mazlíčků, tak má štěně z italským chrtlíkem, taky zajímavej psík, spíš mi připomíná nějakýho francouzskýho bldočka něco sem pošlu :kuk: a jinak ostatní pište pište | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 07.01.07 18:45 | |
| Aaaa tady sou slibované fotečky :) Pro připomenutí - Potulní: 1. pes (Dan) 2. fena (Sára) 3. štěně 1. pes - italský chrtlík (Alfík) 2. fena - kavalír king Charles španěl (Megie) 3. štěně od mojí Megie:) (ten hnědej flíček na zadečku má po mamince )
Naposledy upravil dne 08.01.07 22:48, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 07.01.07 21:28 | |
| To je prostě skvělé, že jsi na něco takového přišla!!!! Skvělej nápad, to tu ještě nebilo. Jsem aji ráda, že to není všechno ve fotkách, aspoň mají mazlíčci něco navíc. Skvělé Missy!! POšlu taky, ale až nějakého požádného budu mít. A jestli by třeba byli všichni tak hodní, mohli by sem dávat i ty rodiče, protože pak člověk může lépe soudit o podobě a dědičnosti | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 07.01.07 21:46 | |
| Jj, ještě zkusim sehnat toho italskýho chrtlíka (dala sem ho totiž pak pryč, protože sem si pořídila Angie) tak ho dyžtak blejsknu z Pet create a upravim to tu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 07.01.07 22:22 | |
| To nevadí, už to tak klidně nech, vždyť si tam dala POtulné, ale pro příště pro všechny. Ale kdyby se ti chtělo, klidně ho sem můžeš dát! | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 10.02.07 11:36 | |
| Očekávaná štěňátka!!!Čekáme další šťěňátka už možná za den, dva by se měli narodit, moc se na ně těšim, protože budou určitě roztomiloučký, rodiče se mi moc povedli (schválně, jestli budou bílý nebo černý) naše Megie ve zlepšeným provedení jako maminka a tatínka Sida sem adoptovala skoro hned po nastěhování, když přišel k nám na pozemek :): je jí dost podobnej, akorát je ve zbarvení black and tan kdežto Megie je blenheim a vypadají skoro jako od stejné rasy, až na nějaké odchylky ale oba sou to zlatíčka A tady sou obrázky : 1. fena (Megie - zrovna sem jí drbala na bříšku, ale zrovna tak pěkně vypadala ) 2. pes (Sid - adoptovaný, akorát se vyspal a vylejzá z boudy, nějak se mu tam zalíbilo víc, než doma v pelíšku ) | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 10.02.07 12:13 | |
| Ja nikdy nemám na takéto niečo trpezlivosť. Nikdy sa mi nepodarí dať dvoch psov dokopy tak, aby sa potomci narodili bez použiťia takej tej hacknutej sochy. Heh, ale ina vyzerajú dobre, akt takmer rovnaký, ja vsádzam na čierne | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 10.02.07 12:26 | |
| - Luana napsal:
- Ja nikdy nemám na takéto niečo trpezlivosť. Nikdy sa mi nepodarí dať dvoch psov dokopy tak, aby sa potomci narodili bez použiťia takej tej hacknutej sochy. Heh, ale ina vyzerajú dobre, akt takmer rovnaký, ja vsádzam na čierne
No to víš, to se musí umět :)) ale většinou se spřátelí tak nějak sami, ale chce to trochu nechat jim čas :) nebo je můžeš popostrčit tak, že jim dáš povel hrát si s .... a jméno toho druhého psíka :) ale ne vždycky se to povede, tak je musíš zaměstnávat, protože svoje už označený akce kvůli něčemu jinýmu neruší No já bych byla radši kdyby to bylo půl na půl, nějaké aby byly černé a nějaké bílé, ale o tom si asi můžu nechat jenom zdát, vzhledem k tomu jak nestálá ta dědičnost je a dělá si to co chce | |
|
| |
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 17.02.07 21:58 | |
| Heh, idem sa živiť ako veštkyňa Ad fotenie : Tab;+;C No ... vysvetlenie, v hre stač Tab, priblíž klávesou + a odfoť C, alebo ako ty PrintScreenom. Ja fotím C, pri príbehoch by som sa strhala, keby mám stále zhadzovať hru pre ukladanie fotiek | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 24.02.07 10:59 | |
| Jóóóóóóó ! Po druhý krát v hre som získala štenatá prirodzeným spôsobom ! Síce, zvládnuť domácnosť mama/dieťa/batoľa/batoľa/batoľa/pes/fenka/šteňa/šteňa/šteňa a bez kódov bolo trochu stresujúce Takže hrdý ocko A mamička No a potomstvo, ktoré ma počtom trochu zaskočilo :D Ehm, u najstaršieho to vyzeralo mierne ... biedne Ale ďalšie dva exempláry sú prekrásne | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 24.02.07 11:01 | |
| To je nádherný Luanko :kuk: Ale ne ten první je taky krásnej, takovej srandovní fešák Nádherný, holky vy jste mě tak potěšili | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 24.02.07 16:13 | |
| To Luana: jůůůůůů ty sou klásnýýýý Ten nejstarší je skvělej čumáček po mamince ale jinak je to celej tatínek!!! | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 13:00 | |
| Celá psí rodinka (měl to bejt Jorkšírský teriér, snažila sem se ho vytvořit dlouho, ale nějak se nedařilo tak sem nakonec stáhla z netu toho asi nejpovedenějšího, no a to je on..) S červeným obojkem maminka (Bára), s černozeleným tatínek (Vadík) a za nima jejich štěňátko (Amálka) - zajímavý, i přes to, že sou oba rodiče úplně stejný, se vztyčenýma ušima, štěně se narodilo s ušima převislýma | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 13:14 | |
| To je pěkný Máš krásný pejsky, na ty bych byla hrdá | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 13:31 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 13:35 | |
| Tak mi štěně konečně vyrostlo Jen pro připomenutí: Vlevo - Megie (fenka), vpravo - Sid (pes): A štěně (Angie - ty uši si vážně dělají co chtějí ): Mam 100 chutí vyzkoušet ještě jeden vrh | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 13:38 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 13:39 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 15:58 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 20:42 | |
| Dneska je to samá lepší událost v Simsovi Normálně byste nevěřili co se mi stalo...pamatujete, jak sem řikala že mam 100 chutí na další vrh mých dvou psíků?? ....tak sem to uskutečnila, jenže... nás je v domácnosti dohromady 7 (i se 3 pejskama) a teď se mi narodili 3 štěňata, ty jo já koukala jak puk ale lepší vrh se mi fakt ještě nepoved... sem úplně nadšenááá, narodily se mi 2 fenky a jeden pejsek, pejsek je černej (Danny), jedna fenka je taky černá (Sára) a druhá fenka je bílááá (Konie), sou prostě úžasnýýý, ale fakt nevim jak to budu zvládat, neci dávat pryč ani jedno štěňátko, do toho chci jít za den na univerzitu, tak je ani neuvidim, to je něco... ale až přídu z uni, určitě si je vezmu všechny hned domů a založim si chovnou stanici kavalírů A tady je mam, no nejsou nádherný?? P.S.: podívejte se vpravo na ten zvěřinec tak takovejhle mají asi naši sousedi pod náma v baráku, mají 6 shi-tzu a to měli k nim ještě i dobrmana a bobtaila, no můžu vám říct, když otevřou dveře, na chodbě se line takovej docela dost nevábnej zápach... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 21:46 | |
| Hodně štěstí Myssi Ale jsou rozkošní :kuk: Mě se vždy narodí jen dvě A to bych chtěla víc | |
|
| |
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 22:29 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 25.02.07 22:32 | |
| To nádherná psí rodinka Opravdu, měla by dostat nějakou cenu Já měla taky velkou rodinu, ale kočičí. Možná, že nějaké fotky vyhrabu, měla jsem těch kočiček opravdu hodně. Tak já se kouknu a třeba ty fotky ještě najdu, protože už je to nějaká doba, co jsem je měla | |
|
| |
petulka Hodný mazánek
Poeet p?íspivku : 43 Age : 36 Registration date : 09. 02. 07
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků 03.04.07 10:33 | |
| a konečně i dodávám nějaké fotečky pejsků....udělala sem si Beethovenskou rodinku... Tak to jsou rodiče A to už je celá šťastná rodinka.... A tady si pěkně hrajou (bílá je fenka a hnědý je pejsek) A tady se krmí.... Štěňátka jsem už rozdala a zadělávám na další vrh... Samozřejmě růst štěňat budu stále sledovat a dodám i fotečky... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dedičnost mazlíčků | |
| |
|
| |
| Dedičnost mazlíčků | |
|