Tak na začiatok by azda bolo vhodné predstaviť sa predtým, než začnem prispievať.
Pod prezývkou Beyrea, čisto novou, ani neviem ako vymyslenou, sa skrýva človek s menom Bea (možno povedomé
)
Je to zvláštne, takto sa predstavovať, lebo odrazu neviem čo napísať. Vek radšej zverejňovať nebudem, poprípade neskôr. Mám zlé skúsenosti s tým, že ľudia sa často posudzujú práve podľa veku.
Ako každý normálny človek mám kopu zlozvykov. Medzi najvážnejšie patrí vysedávanie dennodenne pri počítači a obhrýzanie nechtov.
Najväčším relaxom je pre mňa čítanie alebo písanie. Bohužiaľ v poslednej dobe nemám k dispozícii žiadne zaujímavé knihy, keďže naša knižnica za nič nestojí a kníhkupectvo je predražené. Medzi jasných knižných favoritov radím Harryho Pottera (no áno, ale začala som ho čítať ešte v dobe, keď hystéria okolo neho nebola na vysokej úrovni a ja som si ju v tom veku vlastne ani neuvedomovala
), Annu zo Zeleného domu (ach, mám na tú knihu úžasné spomienky... a áno, viem že som beznádejný prípad), Temné hmoty (úžasne spracovaná kniha, navyše ma z časti teší, že neni ukončená happy-endom, jednak si môžem všeličo predstavovať a zároveň mi kniha utkvie v pamäti dlhšie) a plnooo ďalších kníh od fantastických počnúc, cez romány, končiac pri Sci-fi.
Obľúbené filmy ma akosi nenapadajú. Ale veľmi rada si pozriem filmy ako napr. Gejša, Posledný samuraj, Kráľovstvo nebeské, z čoho asi vyplýva, že mám rada historické filmy. :)
Na sebe najviac nenávidím to, že neustále klamem, nestarám sa o svoj zovňajšok a mám malé sebavedomie. Akonáhle si mám ísť do knižnice vypýtať knihu a knihovníčka sa ma niečo opýta, akoby som to nebola ja.
Takú aká som ma môžu vidieť asi len ľudia, ktorých veľmi, veľmi dobre poznám a dôverujem im.
Opisovať to ako vyzerám zrejme nebudem, v budúcnosti možno hodím fotku.
Popravde som tu už raz bola zaregistrovaná, ale bolo to ozaj dávno. Už neviem ani prezývku, nie to ešte heslo.
Teoreticky som milovníkom zvierat, ale uprednostňujem hlavne môjho psíka, najnovšie prezývaného "horčica".
V posledných dňoch som sa pustila do čítania mangy, k čomu ma primäla spolužiačka. Vyhovela som jej už len preto, že ona vyhovela mne a prečítala si Annu. :)
Ou a milujem detektívky v podaní Agathy Christie. Najmä malého belgičana Hercula Poirota (dnes večer ide na ČT film, tak sa chystám pozerať
)
Čo k sebe dodať? Asi to už prenechám vám, nech ma vyspovedáte :) Ak teda chcete.
Ach a ešte taká moja záľuba, veľká malá, je tvorenie grafiky, v poslednej dobe najmä avatarov.