| America | |
|
+4Nicole Me-myska Leia Skywalker America 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
America Kakoš
Poeet p?íspivku : 10 Age : 32 Registration date : 12. 07. 08
| Předmět: America 19.07.08 1:17 | |
| Tak, když už jsem tady, tak by bylo slušné se představit, než začnu cokoliv podnikat. Jmenují se Anastasya Konstantinovna Čapkevič( jesli mi někdo přidá koncovku ová, budu moc zlá ). Je to moc dlouhé? Dobře, říkejte mi Nasťa. Ti bystřejší z vás určitě postřehli, že toto jméno není pro tuto zemi typické. Pocházím z Ruska a částečně Ukrajiny. No, ale nežiju tam od svých šesti let, to jsme se z rodiči přestěhovali do ČR. Nyní je mi 16, takže ti kteří jsou matematicky založení poznali, že zde žijí 10 let. Tolik k historii, jdeme na realitu. Tak bych vám mohla říct něco o svojí povaze. jsem čistokrevná cholerička, takže mě naštve i sebemenší prkotina. Obzvlášť když jsem ten teenager. Někdy je to se mnou k nevydžení a moje psychické nálady mě dohnaly k tomu, že se dva roky aktivně věnují taekwondu kde si hlavně vybíjím svůj vztek. No, teď v hlavě slyším svého trenéra, který říká, že nemám toto bojové umění dělat ve vzteku. Ale jak mi pak vysvětlí už několik vítězství, které jsem získala? (ne že bych se chtěla chlubit) Dál trpím často depresemi, což mě samotnou štve. A tak dále a tak dále.... Ve výčtu svých špatných vlastnosti bych mohla pokračovat celý den, ale to vy jistě nechcete. Lecos se o mém charakteru dozvíte, když budete dál číst tento můj žvást. Dobré vlastnosti? Ty snad ani nemám. Tedy, pokud by se mezi ně počítaly upřímnost, moje jedovatost, výřečnost a ukecanost, tak bych jich pár měla. Tak o mém já jste si toho přečetli dosti, jdme na moje záliby. Jak jsem výše psala, věnují se taekwondu. Ze sportu se dál věnují basketbalu ( má výška 175 cm, tak co chcete?). Těmto sportům se věnují aktivně. To, že si občas s kamarádky zahraju fotbal, vybíjenou atd... nebudu zahrnovat do koníčku. Další mojí zálibou je můj pes a morče. To by člověk nikdy něřekl, jak ho taková dvě malá zvířátka zaměstnají. Ale mám je ráda, o tom žádný. Historii, té bych věnovala samostatnou část. Mám ji moc ráda a to nejen ve škole, ale beru to jako můj koníček. Baví mě to moc. Pak hrozně ráda čtu. Nedá se tady mluvit o zálibě ale spíš o úchylce a nebo závislosti. Milují čtení. Mojí oblíbení spisovatelé jsou E.A. Poe, Dostojevský a L. Tolstoj. A když už nedělám něco z těch věcí, co jsem psala tak poslouchám hudbu. Mám spoustu oblíbených kapel, např. Queen, Kiss, Eagles, Nirvana, The Beatles, Alisa, Lube, Scorpions, Nazareth, Slade, Smoke, Deep Purple, Let Zeppelin , atd... Je jich mnohem víc. Jo a baví mě psat příběhy. Tedy, spíše realistické než fantastické, i když jsem hoooodně zasněná, což vůbec nejde do noty s mým pesimismem. Tak to by bylo o mě stručně vše. Tedy, spíš se mi nechce dál psát. Možná pak neco připíšu,aale tohle snad bude pro začátek stačit. Přejí všem hezkou noc. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: America 19.07.08 10:09 | |
| Teda Americo vítám tě tady na Sim Line! Netušila jsem, že někdo známý narazí na naše stránky. Jsem tu adminkou a proto jsem šťastná, že přišel někdo nový jako jsi ty Já... Asi jsem nečetla tvé představování kdekoliv jinde, protože vůbec nevím, že jsi ruska. Ale je skvělé, že jsi tady v ČR Jinak bychom tě nepoznali Tak to jsi můj člověk! Miluji čtení, to je něco bez čeho bych se nemohla obejít. A příběhy samozřejmě taky ráda píšu, nebo spíš si je zatím vymýšlím v hlavě, ale prozměnu Fantastické příběhy Ten tvůj popis je opravdu skvělý Dobře píšeš a ty tvoje popisy špatných stránke mě dostaly Taekwond?? Napíšeš o něm něco? | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: America 19.07.08 11:36 | |
| Hezky napísané jinak tě tu taky vítam mezi námi Myslim, že se mnou to má taky něco společnýho, co se týče s tou zasněností a pesimismem nejvíc čtení to samý, akorát jiný autory... Co vim tak Taekwondo je nějaký bojový umění zajíímavé Sem zvědavá na další údaje, popř. fotečky | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: America 19.07.08 12:43 | |
| Páni, nováček, to tu dlouho nebylo. Teda jak pro koho, protože Leia ví očividně víc než já. Tak já se taky zařadím do fronty vítajících Jo a taky koukám, že je tu další vysoký člověk. Není to nějaká podmínka při přihlášení? Více než 170 cm No ale na nás s Myskou je stejně ještě potřeba dorůst | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: America 19.07.08 20:26 | |
| No vitaj vidim že mame niektore veci dosť podobne. Tiež rada čítam . Tvojich oblubenych autorov síce nepoznám ale sme rozidelna vyeková skupina takže sa ani nečudujem. Tiežsom dosť ukecana A tiež rada píšem príbehy ktoré sú realistické. Tak ešte raz vitaj a hádam tu s nami pobudneš čo najdlhšie | |
|
| |
| Předmět: Re: America 20.07.08 17:18 | |
| To Nicole: jo na nás zatim nikdo nemá | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: America 21.07.08 10:57 | |
| Ahojky.. Tak vítej ... No tak máme dost společného... Ráda čtu ikdyž poslední dobou to nějak zanedbávám Hudbu taky ráda poslouchám jen úplně jinou... jsem vysoká :D... Aspon mi to říkají... No ale nebudu tu rozebírat sebe zhe??? Takže vítej.. krásný popis | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: America 22.07.08 12:55 | |
| Další nový človíček, copak se taková osůbka k nám hodlala uráčit, co? Tak tě tu vítám a doufám, že spolu vyjdeme aspoň tady bezproblémově EDIT:Mimochodem zajímalo by mě, zda-li čteš ještě můj příběh. 4 jsi na něj zanevřela, nebo zapomněla? | |
|
| |
America Kakoš
| Předmět: Re: America 22.07.08 18:28 | |
| Teda děkují za krásné přivítaní. Zatím to vypadá tak, že se mi tu bude líbít. Určitě o sobě něco napíšu. Nikca01-Jistě, že čtu tvůj příběh. Já jsem jen lína něco napsat, což tu línost jsem zapoměla azřadit mezi své vlastnosti. Jen nevím jestli mezi ty dobré a nebo špatné. | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: America 24.07.08 4:58 | |
| WELCOME you!!! Taky vítám! (teda torchu opožděně, ale přece jen... ) Asi se budu opičit, když napíšu, že asi taky máme něco společného (úchylka-čtení, hudba... I když ty autory moc neznám a skupiny -Kiss, Beatles- jsou moje oblíbený a ty ostatní... Možná už sem něco slyšela ) ! Jsem ráda že jsi tu jako nový človíček. Doufám (a věřím ), že sem rychle zapadneš (pokud už se tak nestalo ) Tak a to je vše, abych zase nezaplnila fůru místa ) Goodbye | |
|
| |
| Předmět: Re: America 24.07.08 13:55 | |
| Tak to všichni doufáme, že se ti tu líbit bude, ale myslim, že sme tu spokojený všichni, tak proč ně někdo další...?? Jinak se těšim na další pokračování tvého představovnání | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: America 28.07.08 10:18 | |
| Také jsem Americo ráda, že se ti tu líbí. Nebo že to aspoň předpokládáš Až budeš mít někdy chuť prohlídni si to u nás a něco napiš. Ale stejně jako Myška se těším na představování tvé osoby. Budu se těšit na další pobyt na foru | |
|
| |
America Kakoš
| Předmět: Re: America 01.09.08 13:32 | |
| Lidi, život stojí za prd. Včera mi zemřelo morčátko Pufík. :( | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: America 01.09.08 18:07 | |
| | |
|
| |
America Kakoš
| Předmět: Re: America 01.09.08 18:32 | |
| | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: America 01.09.08 19:52 | |
| jejky jak uz bylo receno uprimnou soustrast :( | |
|
| |
| Předmět: Re: America 02.09.08 14:52 | |
| Chudáček, to je mi líto ale i každý zvířátko jednou odejde...opravdu tě obdivuju, že si se o něj takhle hezky dokázala postarat, je to krásný, zachránit život živýmu tvorečkovi žil opravdu dost dlouho na morče a na fotečku se těšim =) | |
|
| |
America Kakoš
| Předmět: Re: America 04.09.08 20:40 | |
| Tak tady je Pufíček...Teda, jen jeho fotka. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: America 05.09.08 8:03 | |
| Krásnej Pufíček, ale největší vztah k němu máš nejspší ty 6 let? Tak to je opravdu vzácný věk na morčátko. Blahopřeji stejně ako Myska! Ale ani to už ti ho asi nevrátí... S tím zverimexem to chápu. My měli plno křečků, ale potom jsme zachránili život Pepíkovi, našemu poslednímu křečkovi. Byl to unikátní a nejúžasnější křeček, jakého byste poznali. Byl nám vděčný a miloval nás. Poslouchal na slovíčko. Vždycky přiběhl z nějaké boty, nechávali jsme ho často proběhnout. Žil nám taky hodně dlouho, ale přesně si nepamatuji. Když nám umřel, už jsme si nikdy žádného jiného nekoupili... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: America | |
| |
|
| |
| America | |
|