Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Leia

Goto down 
+3
Nikca01
a.d.a
Leia Skywalker
7 posters
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Leia   Leia Empty10.07.08 13:02

Úvod

Moje pravé jméno je Maria Kokešová a jsem rozená brňačna. Sice tam teď už nebydlím, ale jsem jen asi kilometr, dva od jeho hranic, takže stále je to můj domov a za brňačku se pokládám stále.
Tento srpen mi bude 15let, je to až neuvěřitelné, jak ten čas letí. Ještě před chvílí jsem vypadala takhle :

Leia Pic00010ps7

Leia Pic00007wy6

Miluji balet a pracuji na tom, abych se jednou mohla dostat do divadla, je to velmi vysoká meta. Ale na jiné si člověk podle mě nikdy zakládat nemůže.
Dále miluji focení. Fotila jsem ráda odmala, ale před pár týdny jsem začala trochu profesionálněji, na skvělém Olympusu a hledám po internetu příslušné informace. Ráda bych se tomu věnovala, je to činnost, na kterou si můžu najít čas i ve svém plném školním programu.
Jeden z mých výtvorů, ale udělám malou galerku až to půjde.

Leia P7061200bf9

A moje poslední záliba, kterou bych v budoucnu chtěla naplnit je psaní.

Leia P6130708zh1

To co jste tu četli stojí za nic. Nedávám tomu tolik kolik bych mohla Červenám se... Ale v mé hlavě se tvoří důležitý příběh. V tom světu se často ztrácím. Je to můj útěk a ráda v něm blouzním. kdy se však prodere na svět, to vám slíbit nemůžu, ale slibuje, že ho jednou budete mít v knihovně Líbám tě!!

Ráda sportuji (moc ráda) : Jízda na kole, koni, plavání, pinkání, tanec, běh, bruslení (kolečkové), lyžování... Hlavně ty, kde se upřednostňuje určitá elegance (tanec - balet, běh - dálkový, lyžování - ne snowboard apod.) A když už mluvím o eleganci, je to jedna z vlastnostní, kterou obdivuji a upřednostňuji. Proto jsem si také oblíbila dobu Hercula Poirota nebo Rozumu a citu. Snad chápete co tím myslím : Dlouhé šaty, kloboučky, dlouhé vlasy, etické chování a gentlamani a dámy - Elagance chůze, oblékaní, chování.
Malování a vymalovávání také provozuji s nadšením.

Příjemným koníčkem jsou také zvířata, které jsou podle mě nepostradatelnými přáteli.
Jak už víte měli jsme tři pejsky :

Ginny - uštěkaná, překrásná a nenahraditelná přítelkyně.

Leia Dsc0435us3

Ben - Díky jedné záležitosti lekavý, ale je to pejsek, který s námi prožil celý svůj dlouhý život. Teď je mu 9 a táhne na 10.

Leia P5110228ts5

A Lady - Už nás opustila,je to něco přes rok, ale hrozně se nám stýská. Bylo jí 7 a byl to úžasný pejsek Mám slzy nakrajíčku

Leia P3050020bm1

Ale v oblibě mi nejsou jen pejsci, ale všechno co má duši. Někdy je mi líto i mouchy, když nemůže létat a je odsouzena k smrti. Jinak se mazlím se vším. Kočkami, koni, mírumilovnými obyvateli ZOO, křečky, morčata Jsem jako anděl Nikdy bych jim nedokázala ublížit (když nepočítám výchovný plác.

Co o mé osobě jako takové? Jsem úděsný introvert. Nesnáším moc velkou společnost, nedokážu se v ní ani bavit. Jedinou velkou skupinou, s kterou dokážu být ve veselé náladě je moje rodina nebo s někým o kom vím, že o mě stojím a já stojím o něj. To potom dokážu. Jsem melancholik a ráda se držím ve svém světě - nejlépe v tom o kterém jsem mluvila, a také o samotě. Samota mi nevadí.
Co se týče rodiny, dokážu být pěkný ďáblík a puberťák.

Leia Pc040001ky5
Leia P5110165mu1

Rodina je pro mě vším, i když to u nás teď díky financím lehce skřípe, vím, že takovou bych dlouho nenašla. Byli jsme vždy k sobě hodně spjatí a přátelští. Svěřujeme se skro se vším a proto jsem taková rozdělená osobnost. Dokážu být sangvinik i melancholik a klíďas. Straním se společnosti, ale u přátel i vyhledávám.

Leia Hrynafae4ah0

Leia Objetstatnkemeb9

Vy jste doufám ti přátelé a já jsem ráda, že jsem tu s vámi Srdce

Fotky jsou z různých období. Dočkáte se pak upřesňování, tohle byl úvod Usmívám se Některé jsou ze současnosti, jiné z dávno minulosti Směji se Abyste tedy věděli jak teď vypadám Směji se

Leia P7081335by7

Leia P6130775el3

Leia P6070445xb7

Leia P6160995gl5
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty10.07.08 14:47

juuu konečně jsme se dočkali... moc krásné.. máš nádherné pejsky...
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty10.07.08 15:10

Super koukám, že jsi na tom ve všem skoro podobně. Hlavně v zubech Jsem jako anděl Všimla jsem si, že máš ty špičáky trošku jako upíří(rostou ti ven z dásně ne dolů, ale ven z pusy), stejně jako u mě a u pár mých kamarádů.
Vlasy-máš takové jako hnízdo (nahoře ti to jde do všechm směrů), stejně jako mě Jsem frajer
A mazlík rodičů jako já. Stejně tak i opálenost, jako já..
Vzhledově toho tedy máme požehnaně stejně..
Tím nechci říci, že jsi hnusná, urážky a pdobně, jen tě přirovnávám ke mně Jsem gentleman
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty10.07.08 20:56

Je Leii, na to sem se těšila =)) a musim říct, že si vůbec nezklamala Souhlasím leccos už o tobě vim, takže sem něco už věděla, ale i tak sem si to ráda všechno přečetla, plně s tebou sympatizuju Dávám ti dar fotečky sou mooooc hezký, ba dokonce krásný, ale úplně nejvíc se mi líbí fotečka s rodinou... Zamilovanost Srdce
Určitě se těšim na další Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty10.07.08 21:14

A to tam rozhodně nejsou všichni Chichotám se Děkuji za názory všech. Určitě se dočkáte i bližších seznámení. Ale ne dnes Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty10.07.08 21:42

Moc pěkně napsané. Navíc mi hrozně připomínáš mou spolužačku. Vzhledem i povahou. Akorát ona místo baletu dělá tenis Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty10.07.08 21:58

Bola som zvedava kedy niečo pridaš takže som to bez zavahania prečitala. dufam že pridaš viac fotiek či už seba alebo z tvojej tvorby
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty12.07.08 22:00

Než začnu s pokračováním v mém rozboru mého okolí Směji se Tak bych vám tady chtěla dát pár svých výtvorů.

Začala jsem nedávno, ale ráda fotím už odmala :)

Leia P7091348iu8

Leia P7091354iy4

Leia P7091368eu6

Leia P7091380ql9

Leia P7091387ii9

Leia P7091389fy7

A tady jeden pokus o portrét. Lidi mě však ještě moc nejdou Netuším

Leia P7091414pg4

Všechno to jsou čisté fotky. Někdy vám je sem dám až budou profesionálně upravený. Koupím si knihu a budu pracovat na tom, abych uměla pracovat s příslušným programem.
Prosím budu vděčná za kritiku a objektivní názory.
Děkuji :)
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty12.07.08 22:16

Takové obrázky mám strašbně ráda.. jsou moc hezké.. a prozradis nam kdo je ten kluk?
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty13.07.08 9:23

Můj bráška Směji se Srdce
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty13.07.08 9:50

Juuu, kráásný fotečky...připomíná mi to i mýho brášku, ten takhle taky rád fotí, koupil si drahej foťák, knížky, časopisy...prostě furt něco =)) když je na chatě, tak pořád fotí, hihi. Někdy možná pošlu stránku, až jí objevim, má ji někde schovanou Vííš? určitě tě to bude zajímat taky Leii Usmívám se ale opravdu se ti moc povedli a bráška je tam taky pěkně Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty13.07.08 12:06

ahaa... Chichotám se tak bráška mno Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty02.08.08 23:48

Neudělám vám dlouhý referát. Chtěla jsem vám ukázat jen dvě fotečky, abych trošku postoupila. Už ani nevím kolik nám bylo Směji se Ale jde poznat, že Jurášek byl bojovník odmalička. Dokonce má jednu fotku, kde mu byly dva roky a on měl dva pilníky jako meče Směji se Někdo to má prostě v krvi. A my dva jsme byli přáteli naprosto odmalička. Maminka o nás někdy ani nevěděla. Hráli jsme si spolu. Dělali kompromisi, ale většinou on slíbil a já plnila Směji se O tom svědčí i ty fotky. Právě díky němu jsem zvyklá vžít se do kluckých duší a mám sklony rozumět zbraním i Jirkovým koníčkům Směji se

To je Jirka Chichotám se

Leia P1010025hf8

A to jsem já Mám záchvat smíchu!

Leia Rotationofp1010023cc0

Samozřejmě, že teď už je na tom s výzbrojí.. ehm... jinak Opravdu zábavné! Však uvidíte... Příště vám, doufám, že to bude dříve než tento příspěvek, pošlu referátek o mém nejmladším bratrovi - Jirkovi Tančím!
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

Leia Empty
PříspěvekPředmět: Re: Leia   Leia Empty03.08.08 1:19

Ukrutná bojovnice Leia? Alespoň usuzuju z toho pohledu. Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska