ÚvodMoje pravé jméno je Maria Kokešová a jsem rozená brňačna. Sice tam teď už nebydlím, ale jsem jen asi kilometr, dva od jeho hranic, takže stále je to můj domov a za brňačku se pokládám stále.
Tento srpen mi bude 15let, je to až neuvěřitelné, jak ten čas letí. Ještě před chvílí jsem vypadala takhle :
Miluji balet a pracuji na tom, abych se jednou mohla dostat do divadla, je to velmi vysoká meta. Ale na jiné si člověk podle mě nikdy zakládat nemůže.
Dále miluji focení. Fotila jsem ráda odmala, ale před pár týdny jsem začala trochu profesionálněji, na skvělém Olympusu a hledám po internetu příslušné informace. Ráda bych se tomu věnovala, je to činnost, na kterou si můžu najít čas i ve svém plném školním programu.
Jeden z mých výtvorů, ale udělám malou galerku až to půjde.
A moje poslední záliba, kterou bych v budoucnu chtěla naplnit je psaní.
To co jste tu četli stojí za nic. Nedávám tomu tolik kolik bych mohla
Ale v mé hlavě se tvoří důležitý příběh. V tom světu se často ztrácím. Je to můj útěk a ráda v něm blouzním. kdy se však prodere na svět, to vám slíbit nemůžu, ale slibuje, že ho jednou budete mít v knihovně
Ráda sportuji (moc ráda) : Jízda na kole, koni, plavání, pinkání, tanec, běh, bruslení (kolečkové), lyžování... Hlavně ty, kde se upřednostňuje určitá elegance (tanec - balet, běh - dálkový, lyžování - ne snowboard apod.) A když už mluvím o eleganci, je to jedna z vlastnostní, kterou obdivuji a upřednostňuji. Proto jsem si také oblíbila dobu Hercula Poirota nebo Rozumu a citu. Snad chápete co tím myslím : Dlouhé šaty, kloboučky, dlouhé vlasy, etické chování a gentlamani a dámy - Elagance chůze, oblékaní, chování.
Malování a vymalovávání také provozuji s nadšením.
Příjemným koníčkem jsou také zvířata, které jsou podle mě nepostradatelnými přáteli.
Jak už víte měli jsme tři pejsky :
Ginny - uštěkaná, překrásná a nenahraditelná přítelkyně.
Ben - Díky jedné záležitosti lekavý, ale je to pejsek, který s námi prožil celý svůj dlouhý život. Teď je mu 9 a táhne na 10.
A Lady - Už nás opustila,je to něco přes rok, ale hrozně se nám stýská. Bylo jí 7 a byl to úžasný pejsek
Ale v oblibě mi nejsou jen pejsci, ale všechno co má duši. Někdy je mi líto i mouchy, když nemůže létat a je odsouzena k smrti. Jinak se mazlím se vším. Kočkami, koni, mírumilovnými obyvateli ZOO, křečky, morčata
Nikdy bych jim nedokázala ublížit (když nepočítám výchovný plác.
Co o mé osobě jako takové? Jsem úděsný introvert. Nesnáším moc velkou společnost, nedokážu se v ní ani bavit. Jedinou velkou skupinou, s kterou dokážu být ve veselé náladě je moje rodina nebo s někým o kom vím, že o mě stojím a já stojím o něj. To potom dokážu. Jsem melancholik a ráda se držím ve svém světě - nejlépe v tom o kterém jsem mluvila, a také o samotě. Samota mi nevadí.
Co se týče rodiny, dokážu být pěkný ďáblík a puberťák.
Rodina je pro mě vším, i když to u nás teď díky financím lehce skřípe, vím, že takovou bych dlouho nenašla. Byli jsme vždy k sobě hodně spjatí a přátelští. Svěřujeme se skro se vším a proto jsem taková rozdělená osobnost. Dokážu být sangvinik i melancholik a klíďas. Straním se společnosti, ale u přátel i vyhledávám.
Vy jste doufám ti přátelé a já jsem ráda, že jsem tu s vámi
Fotky jsou z různých období. Dočkáte se pak upřesňování, tohle byl úvod
Některé jsou ze současnosti, jiné z dávno minulosti
Abyste tedy věděli jak teď vypadám