| a.d.a | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 9:14 | |
| Pěkný. Moc, jen mě mrzí, že to vaše krásné přátelství s Kikinou, už není To mě opravdu mrzí Kdyby se však něco změnilo... Dej vědět! | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 9:23 | |
| Nu, je to divný, když už se znáte takhle dlouho, aby to takhle náhle skončilo...ale zase, jestli je to něco moc vážnýho...nechci se v tom šťourat, hlavně, že máš i jiný dobrý kamarády já sem se taky odcizila od svýho nej kamaráda...ukážu vám ho na fotce | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 14:20 | |
| Holky děkujuu... aji nak teda včera nastal den kdy jsem byla ráda že už s ní nekámoším, protože... Jsem poznala že lid které ona pomlouvala.. ano pomlouala dost lidí o kterých říkala že jsou její kamarádi.. notak dost lidí keré pomlouvala tak jsem vnímala to co o nich říkala a nebavila se s nima, te dpoznávám že jsme byla slepá... tak jako příklad vám dám tře Vanessu. Kdysis byly s Kristnou hodně dobré kamarádky, ale ona ji dost pomlouvala a já Van neřešila. Pak se pohádai a skončilo to. Vanese jednou ruply nervy a vyčetla Kristině že ji pomlíouvala atd. Já byla zrovna u Kikiny a tak jsem s ejí na icq zastala a pořádně se do Vanesy obula..přiznám se že nepadaly pěkné várazy... Včera jsme se bavilis kámošem, se svatou toho už jsem tu ukazovala :-* no on Vanesu miluje, nevím jestli mají svůj vztah vyřešeny... No a prostě on se o ní bálů, ře má sebevražedné kecy že chce všechno zkončit( má celkem dost problému jak sem pozdeji zjistila v rodine) A tak protože to co říkala jak mi to přeposílal znělo fakt vážně, tak jsme si u vědomila jak jsem ji tehdy nadala a rozhodla se jí omluvit dokud k tomu mám příležitost.... No a prostě jsme ji napsala a dali jsme se do řečii... zjistila jsem že všechno co Kristina říkalanení pravda ... prostě k téhle holc em idocházejí slova.. je tak strašně fajn... No prostě jsme pokecali a pak jsme eomlouvaly jedna druhe.. ona říkala že by se měla spíš omlouvat ona že prostě mě nikdy nevnímala atd a že prostě je ted ráda že jsme jí napsala... dokonce měla tolik důvěry že mi svěřila svoje problémy.. prostě během jendoho pokecu se z nás stali opravdu dobré kámošky a snad s nikm jsme ještě tak nepokecala... Doufámže s ejejí problémy vyřeší... Je asi o rok mladší, alevypadá na víc a ted jsem strašně ráda že ji znám... Noa fotečka.. ona jich má hodně ale tahle se mi nejvíc líbí A tahle je ještě z doby když se bavila s Kristinou | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 14:55 | |
| Pomluvy sou ošklivá věc tak snad bude Vanessa v pohodě!! přeju vám vaše nově objevené přátelství | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 15:00 | |
| díky.. no pomluva je jedna z mnoha věci proc jsem s Kristinou skončila... nemyslím že bychom s Vanesou někdy mohli být nejlepší kámošky.. ale každý dobrý kamarád je cená věc,.. a myslíím že ona je hodně fajn | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 15:49 | |
| Jelikož se nudím pujdu po vzoru me-mysky a představím lidi z netu :-* Neberte to jako pořadí, budu je vybírat náhodně ale nejvíc pro mě znamená z netu Miken Poznali jsme se díky Nikce a to taky přes zelené forum. Tenhle kluk mi hodněkrít hodně pomohl a vždycky s ním byl super pokecík.. ale fotku nemám :(( Potom abych nejmenovala všechny jsou to všichni z fora povidky a taky tady se simlinu :-* Pak tady máme Elišku Todle je prosě bezvadná holka. Deniska tak tuhle holčinu mám vážně zapsanou hluboko v srdíčku.. prostě jsme si padly do oka...Dokokce jsme spolu měli organizovat akci asi pro 200 lidí, ale nějak s toho sešlo.. Danus... k téhle holčině docházejí písmenka... prostě moe Zlatí Kačka.. alias Kaciisko... Prostě mi hodně pomohla, vlastně je to jedna z mnha holek kterou jsem poznala díky Davidovi... Ale o tohle nejde, prostě holka z velkým srdíčkem na správném místě a zbytek až se minebude sekat Pc... a že těch lidiček ještě bude :-) Za fotky s Davidme s eomlouvám, ale mě to nějak nešlo nahrát... ty jiné.. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 16:42 | |
| Sice jsme se o nich moc nedozvěděli, ale vřím že jsou fajn Jinak pomluva je jeden z nejhorších hříchů. Je to ublížení cti a čistoty toho druhého. Zraňování psychiky a seběvědomí... Nebudu se k tomu více vyjadřovat, ale pomluvy vím, že jsou jednou z nejhorších zkušeností. | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 16:44 | |
| Nuu, já všechny ty lidi neznam z netu, ale většinou díky netu jo =)) plno sem jich poznala až v osobním kontaktu, hlavně co se týká Mikiho kámošů akorát tyhle lidičky sou prostě asi ty nejdůležitější nu... samozřejmě hned po Lukym =)) Ale jinak co se koukam, tak moc sympatický lidičky přátel neni nikdy dost | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 17:52 | |
| :) děkuju holky a jdu dáo :) Liduška tohle je rostě úolně bezvadná holčina.. krásně zpívá na youtube je jeden klip ze srazu Dg a AU(david a Anička z XF) a když je mi smutno tak ikdyž není moc kvalitní tak mě celkem nabije, jako psaní s touhle holčinou. Chce jít do nějaké hudební soutěže jestli bude x faktor dvojka.. A já věřím že to doáhne daleko.. z lidí které jsem poznala díky Dejvovi a Aničce mi asi přirostla k srdíčku asi nejvíc. noa ataky ten klup kde zpívá.. není to moc slyšet https://www.youtube.com/watch?v=K5trLOhL67g&eurl=http://dave-gransky.blog.cz/0806/liduska-whats-upEvička holka která se snaží pro každého udělat co nejvíc.., Vzala si na starost organizaci srazu a hodně s ním pomáhala, je s ní skvělý pokec... Liborek to je prostě jediný fanda z řad kluků který s esnaží.. a nepřirostl jenom ke mně ale snad všichni ho mají ráda Na téhle fotečce je on a Evička o které jsme mluvila víš Martínka.. alias SUPERGIRL takhle přezdívka jí sedne, je to opravdu super holka, se kterou jsme se sice se začátku moc nebavili, ale pak se to tak nějak... sejně jako Evička je členkou Ševčíkovi mafie.. Tudíš s toho vyplývá že v superStar fandila MArtinovi Ševčíkovi.. Ševčíkova mafie stýkají se ze Ševou a mají s ním dost fotek--- a je to prostě... no moe MArtínka na fotce je (zase) s Evičkou a prozatím nakonec dám si menší pauzu je tu Lucinka ale o ní opravdu nevím co bych řekla.. bydlí na Moravě a asi stejně jako já by ráda do Prahy.. no uvidime | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 19:23 | |
| X-faktor jo?? Tak to sem zvědavá =)) mně totiž zpívání baví, zpívam si furt ale takhle nikam bych nešla, zaprvý si myslim, že to neni až tak dobrý, i když mi furt táta řiká, že bych se tim měla živit... ale já vim svý ani na to nemam povahu =)) Ale Lídě ať to vyjde A pak je mi něčim sympatická i Lucka dole | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 19:28 | |
| jj děkuju za ni:)-- nojoo ona je sympatická každému jak jen to dělá? :D... Pokud ti zpěv fakt jde tak to skus za pokus nic nedaš:-* | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 19:40 | |
| Nevim, někdo na to má asi vlohy Asi si přehlídla informaci o tom, že na to nemam povahu, to myslim jako vážně, takže žádný takový =)) nedokážu dělat nic před lidma, sem ráda, že sem se překonala při tanci v klubech =))
Naposledy upravil Me-myska dne 12.07.08 20:17, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 19:42 | |
| nepřehlídla.. já tě tu nebudu prudit, ale jestli máš heký hlas... no je to tvoje věc | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 21:27 | |
| Jenže, když to řikají lidi, ještě to nemusí bejt pravda, na nějakou Superstar by to zaručeně nebylo... stačí mi, že nezpívam falešně =)) do nějaký zpěvačky mam opravdu hooodně daleko Už jen vypovídá to, že mě slyšelo zpívat hodně málo lidí...fakt se moc stydim | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 12.07.08 21:31 | |
| dobře.. já se ti v tom šprtat nebudu.. je tot voje věc Myško :-) | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 13.07.08 12:25 | |
| Tak už opustím Dejva a Aničku, ale u netu ještě přece jen zůsanu.. ted vám představím lidi které jsem poznala nedávno, al už mi na nich záleží, je jich pár avšechny sem je poznala v místnosti GRAFFITI na chatu kde jsem nedávno zabrousila a od té doby jsem tam ,,pečená vařená" Jirka.. skvělej 17tiletej klučina se kterým se dá pokecat at už o sprejování, neobo o jeho práci... a taky vám prozraqdím že se do jedné holčiny na chatu zabouch byl tam problém že Monča se zase zamilovala do mýho brášky, ale už je vše v pohodě... A už zminovaná Monča alis Potvůrka :D včera oslavila 15té narozeniny a jak jsem se zmínila zabouchla se do mýho brášky( možná spíš bych řekla do jeho graffitů ) Ale jinak je skvělá :-*... snaži se kresllit ale začíná A mončina sestřička Petra je taky skvělá, ty dvě spolu neijou, ale strašně si rozumí.. vlastně v těhle llidech se shodnu i se svým bráškou A nakonec s kým jsme se tam tak víc poznala je naše adminka Pavla... prostě graffitářka tělem i duší :)) tak A nakonec vám představím človíčka kterého znám od narození... je to můj bráška... A možná i nejlepší kámoš,.. prostě si rozumíme,občas s epozastavím nad tím jak si někdo stěžuje na sourozence, já takové problémy nemám, vždycky když mám nějaký problém nebojím s ejít za ním a svěřit se mu, vím že se mi pokusí poradit a když ho už nic nenapadne tak mě apson rozesměje.. Mezi jeho největší záliby patčři Graffiti... HipHop a pak už to tak míchá | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 17.07.08 20:25 | |
| Opět sympatický lidičky | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 18.07.08 10:11 | |
| | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 18.08.08 21:16 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 18.08.08 22:50 | |
| Tak už se těšim na fotečky Jinak video je moc hezký | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 19.08.08 14:01 | |
| Kuju fotky budou jen co vysetrim vic casu.. mám asi 200 fotek a to mi jeste bue posílat kámoška :D... ale ze začátku vám jen představím lidičky.. protože dávat to všechno najednou bych byla magor | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 19.08.08 22:08 | |
| Taak a už du dát pár foteček Tohle je snad nejhezčí fotka kterou s tama mám.. jsou na ní Nikča, Káta(pětikolka) a robin.. tři lidi které mám hodně ráda ... No tohle budu já :D ale tu fotku nemám ráda Nikča a Denča s martinovýma maskama :D Kubík Lenička a Lenička Nikča a Denča Dominik a Julius Juli tak do tohohle kluka tam byly všechny blbé... a byly celé happy když jim jen řekl Ahoja bály se s ním seznámit.. to nechápu já se s ním dala do řeči normálně... a pak jsme kecaly a zdravili se pravidelně a holky upe zavideli sem nechapala moc.. je celkem hezký ale zas tak jak tvrdily ne Já a lili LILI a ROBIN Lilinka moje zlatá Sme se rvali Kepuč,Dominik a Robin Ivánek.. taky kluk na kterýho nikdy nezapomenu Deniska moje malinká Já a Káta.. Katulce sem za hodně vděčná... hodně mě podržela a nikdy na ni nezapomenu :-* Já a Terinka.. milujinkám..vždycky když už sem neměla za kým jít tak jsem se zašila k ní Ivánek úpe mrtě kundácká fotka Holky Martínek spal Robin Káta na maskaráku.. jsme šli za svatební průvod Pralesní ženy Martínek blb si namazal ruku voskem Todle nás nutili jíst Krteček víteček.. nás terapeut Mirka.. s tou jsme byly když kata odjela jako siamská dvojčata Já a Baruška.. tropaslík muj milovanej Radsi NOCOMENT Já a Martínek já a Lenička Robin( Sněhurka) jen nevím kde nechal svých 11 trpaslíku Martínek na botišce.. všecky svá fotky z toho dne mi smazal ale na tudle zapomnel :D | |
|
| |
| Předmět: Re: a.d.a 19.08.08 22:45 | |
| Tak koukam, fotek je docela dost =)) ale je vidět, že ste si to skvěle užívali, moc hezký | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 20.08.08 14:42 | |
| hih.. todle je ,,jenom" asi 30 fotek mám dlaších dveste a jeste mi bude posilat Kata | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: a.d.a 28.09.08 16:50 | |
| Tak bych zase chtěla jednou představit 2 človíčky na kterých mi velmi záleží jednim z nich je moe ,,maminka" Hrajeme takovou detskou hru na rodinu xD... Danuška.. prostě sQvělá holčina díky ní jsem poznala že spousta věcí je jiná než jak vypadá. Prostě kdybych měla popsat jak moc ji mám ráda tak bych tu byla na dlouho ale hlavní je že to vím já a ona. A druhý je můj bráška.. zase samozřejmně jen nepravý protože svýho jedinyho pravyho brasku ush sem vam ukazala davno. Honzikovi je 14 ale ve hre 1rok. Holky o něm občas rikaj zhe je magnet na holky a kdyz ho nekdy vidi tak se smejou kd ejsme ho nabrala a podobne tak nvm. Obcas me opravdu hodne se*e, třeba když hrajem na icq tu naši hru a on na me jakoby bylije mliko nebo me prasti panvickou. Ale zas emě umí hodně potěšit jako třeba včera kdy mě dokázal hodně pomoct a vytáhnout mně ze strasne depky. Vlastne ani jeho ani Danusku neznam osobne znam,e s epo internetu, ale planujeme nekdy sraz, protoze sou to lidi s kterymi si opravdu rozumim. Hodne se s nimi nasmeju. No dovedete si představit medvídka pů jak tanci kolem tyce? Jednou to na me HonziQ vypatlal a ja se malem udusila smichy, ovsem zahy mi sklaplo kdyz rekl zhe ted tam vidi mne xD... Proste super klucina... fiha to sem se rozepsala :D [img] A taky kdyz ush sem pisu tak si mozna jeste vzpomenete jak jsem psala zhe jsem s epohadala s nej kami... Tak to vypad azhe jsme s epo trech mesicich usmirili, ush spolu mluvime na icq. Ted jsme mely tydne reditelske volno a pres ne jsme spolu kecali, tak uvidim jak to bude ve skole Na icq mi pripada jako by s enic nestalo prooste jsme si zacli psat a pisem si jako predtim. Ani jedna z nas s ezatim k te hadc enevratila tak jsme zvedava jak to pude dal. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: a.d.a | |
| |
|
| |
| a.d.a | |
|