| Apartment Life | |
|
+5Nicole smilie911 Me-myska Leia Skywalker -pipa- 9 posters |
|
Zajímavé....Pro vás? | 1. Rozhodně | | 78% | [ 7 ] | 2. Nechám se překvapit | | 11% | [ 1 ] | 3. Dataisků mám dost | | 11% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 9 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 29.08.08 9:50 | |
| tak ja to idem dnes hrať. už sa tešim. som v noci premyšlala aku simku si spravim | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 29.08.08 11:58 | |
| Právě instaluju už se nemůžu dočkat.... | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 29.08.08 14:51 | |
| Dneska jsem si to stáhl a P-O-H-O-D-A. Možná pošlu nějaké screeny. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Apartment Life 29.08.08 17:10 | |
| Pište pište dámy a pánové!! Těším se na dojmy i kritiku. Dneska si to totiž asi nestihnu zahrát, takže si aspoň večer můžu přečíst nějaké ty komentíky a prohlédnout fotečky Klidně strkejte semka | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 29.08.08 22:53 | |
| hrala som len krátko a nestihla som preskúmať vlea interakcií kedže som si vytvorila len jednu simku. pootm hrala moja segra tak hodim aj nejake dojmmi z toho čo som u nej videla.
Mne sa páčia čarodejnice. ako lietajú na metle alebo keď príde kv ám na navštevu dobrá tak ako keby také iskričky alebo čo to lietajú po pozemku. Uplne super je že v spoločných pristoroch bytovky vždy niekoho stretnete takže hladať kamošov do práce už nie je také ťažké. Ale vadí mi že v maxis bytovkách teda v jendej v ktorej som bola nie je nejak extra miesta preto radšej hladať väčšiu alebo postaviť vlastnú Ten minipsík je fajn len trocha málo farieb je na výber. Páčia sa mi aj tie nové gestá s názvami napríklad pusu,pusu miláčku,pevný stisk ruky... normálne neviem ktorý používať. Umývanie tváre a zubov je velmi realistické a keď si dnes moja simka umývala zuby a penu si vyplula na šaty na miesto do umyvadla to bolo komické. Ale čo iné od simov môžeme čakať? Čo ma sklamalo je to že takú tu hračku pre novordencov neviem ako sa to volá no ale bolo to v jednom videu tam nedali. Ihrisko vyzerá dobre napríklad kolotoč najskôr poriadne roztočia a potom nanho skočia. V skákaní cez švihadlo sú 3 stupne podla toho kolko bodov fyzičk máte.
A ešte jedna super správa je , že ked máte 4-člennu rodinu mate na začiatku 30 000§ . s jednou simkou bežných 20 000. Iný počet ludí som ešte nemala doskúšaných. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 29.08.08 23:22 | |
| Jééé!! Upřímně se těším To na jiných forech maj strašný výhrady... Takový ukňučení a stále nespokojení Čecháčci Věřím, že v tomto datadisku bude i dost mínusů, ale proč je hledat, když jsou plusy? Stačí třeba okritizovat, ale ne odradným způsobem, zaujatým a nekompromisním. Jistě víte co mám na mysli. Děkuji Pipy. Moc se na to těším! | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 31.08.08 15:57 | |
| Nemám ještě fotky, protože jsem hrála za svou normální dvojičku. Vám anonymní Ale jde o to, že jsem počkala, než si udělám novou postavičku. Ale už ji chystám. Brzy se dočkáte fotek. Ale k tomu co jsem okoukala : Naprosto úžasný předměty! Teda hlavně oceňuji hřiště, automaty a ještě pár dobrých věcí, ale ty jsem díky obyčejnému neprozkoumávajícímu hraní, ještě tolik nezhodnotila. Co se týče interakcí, jsou trošičku roztříštěné. V tom smyslu, že je tam samostatné : Líbat - Cucat. Což by se přeci dalo dát do polibku ne? A ještě jsou tam dvě takové situace, ale nezavrhuji je. Člověk se v tom zoorientuje, jen je to lehce zbytečné. Ale těch akcí si cením. Skvělý jsou ty pozdravy! Ty jsou vážně super a skákání přes švihadlo je také naprosto dokonalý!! Čarodějky jsou prej velmi nadějné. Prý se s nimi velmi dobře hraje. Já se nikdy moc k těmto postavám nepřiklonila (upíři, zombíci) ale ty čarodějky si možná zkusím. Vyděla jsem jednu a je to opravdu moc pohádkově (v dobrém smyslu) udělaný. Já rozhodně Život v bytě doporučuji. Hezký soundtrack a mile mě ten datadisk překvapil. Poznámky k bytu budou brzy Ještě jsem tam nebyla, tak nevím | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Apartment Life 31.08.08 20:07 | |
| Ráda si čtu tu chválu... ale já sem se k tomu ještě nějak nedostala a důvod je takovej, že sem si koupila originál The Sims 2 Příběhů, myslim těch prvních, protože když sem je měla v pc, tak mi nešly dohrát...teda přesnějš příběh Vincenta a teď už to šlo, tak sem se nějak zahrála do těch rodinek až mě to přejde, přejdu zase k běžnýmu simsovi, ale nějak mě to začalo táhnout ke starým dobrým postavám, jako je Romeo a Julie, nebo třeba Don Juan a spol. =))) a taky sem nikdy nehrála v Květolukách a Podivíně, to se musí napravit Ale na Život v bytě se těšim i tak | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 31.08.08 20:24 | |
| Co jsem pochytila z kraťounkého hraní v bytech... No vypla jsem to chvíli po nastěhování, takže toho moc neřeknu. Jen se mi zdá, že je to strašně předražené No... Můj pocit, nechci si stěžovat, ale působí to na mě tak. Jinak aby jste se cítili opravdu jako v bytě, musíte si vybrat. Parcely, na kterých jsou bytovky, jsou hrozně rozdílné. Na prvních jsem se vůbec necítila jako v bytovce. Byl to jak dům s třemi patry. Ale třeba Činžáky u Potoka jsou skvělé a chci vyzkoušet další. Ale musím se omluvit. Bude chvilku trvat než nakonec řeknu víc a nebo ukážu fotky. Umím hrát jen se simíkama, do kterých se zamiluju. To znamená, že teď hraju zas svoji Orfeu a Maria, takže chci do bytu nasadit až jejich děti a do té doby, si ten datadisk všichni prozkoumáte Co se týče účesů... No pěkný, zvlášť jeden se mi moc líní a ty klobouky čarodějnic jsou úžasné Ale oblečení... No maxis, ale tohle je strašné. Aspoň na můj styl. Buď naprosto staromódní nebo jednoduše hadry... No, raději se spoléhám na LianaSims nebo Raon a podobné talenty | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 03.09.08 7:54 | |
| Tak já taky něco písnu... Taky už máme AL, ale já (jelikož jsem zase začala brouzdat po netu a zase sem se "re"milovala do svojeho anime Naruto a sem teď téměř pořád na chatu...) moc nehrála... Chvilku sem na to mrkla a nijak moc mě to nezaujalo... Omlouvám se za kritiku, a také teď (protože na chatu nikdo není ) mám čas tak jdu hrát - a kouknu na to důkladněji, a pak zase napíšu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 04.09.08 14:36 | |
| Nádherné schody. Je jich více - moderní, klasické a tyto romantické. Myslím, že jsou 3. Moc krásné, kam se hrabou ty na internetu. Nemá to na to. Tohle nedělá žádný hokusy pokusy, jedou jako na drátkách a krásně vám po nich simíci a mazlíčci chodí (Více barev je také k dispozici) Polička a jejich ještě mnohem více. Různé velikosti a typy. Můžete na ně dát skoro každou ozobu, kterou dáváte na stůl a tak. ty knihy mám stažené ju Komentuji jen samotnou poličku. Jsou senzační a moc mi v simsech takové chyběly. Jistě jste slyšeli i o tom, že se dají posouvat nahoru, dolů a taky s pomoci CTRL+ALT, se dají dát na stěnu dvě různé věci. Na stejnej čtvereček. Ale musím se poptat, jelikož mi to nějak nefunguje, ale je to v herních typech, tak kdyby někdo věděl ten trik, do psaní Na téhle fotce aspoň můžete vidět mé utajené simíky. Dali se dohromady před nedávnem a v tuto dobu jsou oddání s grácií na obecném pozemku v tom pravém romantickém stylu a mají jednoho kloučka. Miminko. Taky dvě krásné kočky. Cloe, kterou znáte jako číču a kocourka. Krásný baráček a taky jsou dobře zaměstnaní. Skvělá dvoječka :) Ale jde o to, že jsem chtěla ukázat to mazlení na zemi. Je naprosto dokonalé. Kdo si užívá romantiku svých simíků a něžnosti (právě proto se mi to líbí) rozhodně si tuto novinku nenechá ujít. Je to roztomilé | |
|
| |
| Předmět: Re: Apartment Life 04.09.08 16:39 | |
| Moc hezký ale já si to vyzkoušim až někdy v nedohlednu, protože potřebuju formát...a nějakej čas zabere, než ho budu moct uskutečnit, tak se simíci bohužel odsouvají | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 03.10.08 21:18 | |
| Tak jsem se rozhodla, že si to taky pořídím. Doufám, že mi to po instalaci nehodí nějakou chybu a já nebudu muset přeinstalovat všechny datáče. To by mě zabilo, zvlášť když u sebe nemám Univerzitu. Třeba mě to hraní zase začne víc bavit | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 04.10.08 16:58 | |
| Je to krásné oživení!! Přeji příjemné hraní, snad tě bytečky nezklamou | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 10.10.08 12:26 | |
| Tenhle datáč je super! Ale nějak se mi od doby co ho mám začala sekat hra ale možná to není tím,páč se nám nějak pokazil počítač a teď je v opravně (píšu ze školy) Ale jen jsem chtěla říct že mě nějak začalo bavit hrát s čarodějkama,i když sci-fi moc nemusím mám hodnou brunetku a zlou blondýnku (haha ) s ještě vtipnějšíma jménama Halley a Berri Jakmile nám pojede poč tak sem hodím nějaké fotečky... (Doufám že simsi zůstanou uložení! Jinak budu zabíjet! ) akorát mě trochu vadí že ta zlá později zezelená to je fakt příšerný..ale to je asi riziko povolání | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Apartment Life 10.10.08 16:05 | |
| Tak já pořád nějakou čarodějku hledám. Můžu ji najít i na obecních pozemcích v Centru, co patří ke Krasohlídkovu? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 10.10.08 20:45 | |
| Já je zkoušela jen ve vlastním městě, ale určitě je někde potkáš i v Krasohlídkově, to je jistý! Ale ještě jsem nezkoušela se k nim přidat, tak to musíme trošku vyřešit. Popiš prosím Smilie jak si se k nim dostala | |
|
| |
| Předmět: Re: Apartment Life 11.10.08 1:08 | |
| moja sestra ked hrala tak išla na nejaky obecny pozemok a tam čakala a čakala až prišla čarodejnica a za chvilu aj druhy. len musite stražiť nech nestihnuu odsiť. teda odletiež | |
|
| |
| Předmět: Re: Apartment Life 11.10.08 10:13 | |
| Já sem bohužel pořád nezkoušela, nemam nějak ani čas a ještě ani nemam dostahovaný věci, takže ještě nejsem po formátu ale už sem měla kolikrát chuť si zahrát, nemůžu no | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 11.10.08 14:18 | |
| Já se konečně dostala k tomu, abych nastěhovala nějakou simku do bytu. Je to opravdu skvělé!! Ale musíte si najít vhodný paneláček nebo bytovku, aby na vás právě tak domácky, bytovně působila, jinak to nemá cenu, ale když takový vhodný bytový domeček najdete, je to opravdu bezva!! A zvlášť dokonalí jsou ti malí psíci!! Ti jsou úžasní | |
|
| |
| Předmět: Re: Apartment Life 07.11.08 10:34 | |
| Nevíte, jestli to, že mizí mobilní telefony, nejde volat normálníma telefonama opraví patch?? Zkoušela sem ho hledat, ale nenašla Popř. nestal se tu někomu taky tenhle problém?? Neni to sice žádná závažná chyba, ale nemůžu pak udržovat vztahy | |
|
| |
smilie911 Autorita
| Předmět: Re: Apartment Life 07.11.08 13:06 | |
| Ahojky...tak jsem zase tady (hm...pořád máme počítač v opravně takže zase píšu ze školy. ) S tím telefonem se mi to nestalo,tak nevím... Když mám novej datáč vždycky všechno prozkoumám a tudíž jsem čarodku hledala záměrně. Prolezla všechny možný obecný pozemky skrz na skrz ale jediné místo,kde sem ji potkala (a i opakovaně) byla (ale jen v AL městě) jakási kavárna ..jméno si teď nevzpomenu,ale před dveřmi stála hýbající se socha. Ale prý je můžeš potkat ve všech městech,a já ji potkala i v Krasohlídkově. ale to už nevím kde,protože jsem ji nechtěla potkat.... P.S.: Všimli jste si jak jsou (někteří) čarodějové sexy?? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Apartment Life 07.11.08 13:44 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Apartment Life 07.11.08 17:04 | |
| To s těma čarodějema zní dobře jinak vítej z5, snad budeš mít PC brzo opravenej, vim jaký to je, taky sem ho kdysi měla v opravně.... Jinak ten muj problém možná bude vyřešenej díky patchi na tenhle datadisk, vysloveně tam píšou, že by mobily už neměli pak mizet simíkům z inventářů - tudíž snad začnou fungovat i normální telefony...aspoň teda doufam http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.16&languageCode=26 | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Apartment Life | |
| |
|
| |
| Apartment Life | |