| Debata k trojce | |
|
+8KontraIda petulka smilie911 Luana Me-myska Nicole -pipa- Leia Skywalker 12 posters |
|
Váš názor k The Sims 3... | 1. Báječné, velmi se těším | | 50% | [ 5 ] | 2. Celkem mě to zajímá | | 20% | [ 2 ] | 3. Nezajímám se o to | | 20% | [ 2 ] | 4. Hrůza, jsem dotčen | | 10% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 10 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Debata k trojce 07.03.09 21:19 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Debata k trojce 15.03.09 10:26 | |
| Hezký nový fotečky | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Debata k trojce 20.03.09 22:09 | |
| hm na thesims2.cz psali,že ten poslední obrázek je nějakej veřejnej protest pod dohledem strážného,ale mě se to zdá spíš jak děti někde na poznávcím výletě ale jinak moc pěkný obrázečky | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Debata k trojce 20.03.09 23:42 | |
| No nevím jak ty, ale já na thesims2.cz čtu, že je to návštěva muzea pod dohledem učitelky a policisty. | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata k trojce 21.03.09 9:33 | |
| Taky sem si řikala, že to má představovat děti na nějakým výletě | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Debata k trojce 22.03.09 12:20 | |
| Já ho moc nevidim, když je z profilu a navíc má v obličeji vlasy ale tak nemusel by vypadat špatně | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata k trojce 01.04.09 11:13 | |
| Už dlouho nepřibyly žádný obrázky cooo?? ale jinak už se docela těšim na to demo | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Debata k trojce 01.04.09 17:21 | |
| Týjo, já taky a co teprve na samotnou hru. To zas bude hraní do noci | |
|
| |
| Předmět: Re: Debata k trojce 01.04.09 17:52 | |
| Já si na hraní budu muset počkat až po zkouškovým což znamená asi až o měsíc pozdějš | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Debata k trojce 03.04.09 11:20 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Debata k trojce 20.05.09 9:34 | |
| Tak čo, dámy, koľké už máte stiahnuté? Mne osobne sa z prvých recenzí len potvrdzuje môj názor, aký som ku tomu pojala na začiatku, tak by som chcela nejaký bližší zdroj | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Debata k trojce 25.05.09 22:33 | |
| No já už mám a jako zatím mě zklamal jen čas, že ubýhá pomalu a že nemají vzpomínky, navíc interakce jsou fakticky divné ve dvojce si jídlo v klidu bez sekání položili na stůl tady to jakoby zmizí a objeví se na stole. Ale jinak je to fajn, tady mám třeba obrázek mé simky, jak rodí :D | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata k trojce 26.05.09 20:53 | |
| Mala som možnosť si hru včera vyskúšať a tak vám prednesiem pár mojich dojmov... +++ vlastnosti - Jednoznačne najväčší klad: Romanticky založený simík má prístupne interakcie ako dívať sa dlho do očí, držať ruky, flirtovať, zamilovane objať... + Vytvor si svoj vlastný štýl - Otextúrovať sa dá takmer všetko, a textúr je hriešne množstvo + CAS + viacvrstvové vlasy (hnedé vlasy + ružový melír vyzerajú úžasne) + niektoré perfektné interakcie (ak je v dome škaredo, je možnosť posťažovať sa na neporiadok, ráno sa simovia môžu jeden druhého spýtať, aká bola noc... zrejme tam je toho ešte viac) ++ tehotenstvo - už nemá štádia, bruško rastie tak, že si to ani nevšimnete - málo interakcií - v podstate sa to delí len na priateľské, romantické, hrubé, zábavné a na osobnostné, ktoré súvisia s vlastnosťami simíka - málo nábytku - neprehľadný Buy/Build mode - pomalý čas --- objekty sú na 80% zrecyklované verzie objektov z TS2 (pre mňa najväčší zápor) - rýchly úbytok energie a jej pomalé doplňovanie - nasadanie do taxíkov/áut/bicyklov - prepínanie medzi rodinami - desivá kamera No a postrehy. Zasnene som sa usmiala, keď som v meste stretla Bellu Bakalářovú, ktorú naháňal malý Mortimer Goth... postrehla som okrem nich ešte Malcoma z OfB a tú slúžku, čo mala v TS2 románik s Danielom Slušným. V telke bežia filmy natočené s TS2, pri odchode do práce/škole si môžete zvoliť, čo budete robiť (pracovať tvrdo, ulievať sa, spoznať spolupracovníkov...), simov neprinútite milovať sa, pokiaľ nie sú v dobrej nálade. Veciam sa môžu dávať mená (rybičky, medvedík), intenzita lampy sa dá meniť a pobavila som sa, keď simka počas tehotenstva mala jediné priania iba o jedle. Oblečenie už netreba nakupovať, všetko sa dá urobiť doma. Z toho starnutia v susedstve som bola mierne zmätená. Zabudla som ho totiž vypnúť, a tak som na konci hrania zistila, že Mortimer je už na konci Teen etapy... na jednu stanu je to fajn, keď susedstvo starlo, ale na druhú mi bolo za rozkošnou malo Bellou ľúto. Viac fotiek už prispievať nebudem, takže len to, čo som stihla nafotiť: Slečna Marianne Elliotová, ješitná, romantická, nešťastná, nešikovná, umelecky založená. V praxi to znamená, že občas reaguje nepríčetne, zabúda, že spávať v športovom sa nechodí, má veľa romantických interakcií, v rozhovoroch sa môže baviť o umení, každé jedlo spáli a nič neopraví. Pokiaľ sa chcete na niečo spýtať, tak smelo do toho... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata k trojce 26.05.09 22:03 | |
| Najnižšia, počítač, kde som to hrala, nebol kvality, ktorá je teraz pre väčšinu ľudí štandartom. EDIT: Ah ešte som zabudla... tie vlastnosti a vytvor si svoj štýl mi budú v TS2 chýbať, ale ostávam verná dvojke | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Debata k trojce 27.05.09 20:40 | |
| Naprosto souhlasím s Lu, akorát co bych ještě doplnila, že jakmile mi začala simka rodit a jela do nemocnice tak mě překvapilo, kladně, že prostě v té nemocnici porodí, co bych vytkla je, že jede domu a nemá ani autosedačku xD Jo a mrzelo mě to, že už nemají vzpomínky a ten panel simíka je taky docela dost nepřehledný. Zůstávám věrná dvojce! | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Debata k trojce 27.05.09 20:53 | |
| Lidičky já vám vysvětlím váš problém. zejména tvůj Niky. Když jsem začala hrát The Sims 2 po The Sims 1 nadávala jsem, jak je všechno komplikovaný, nepřehledný, jak je děsná kamera atd. Myslím, že hodně lidí se nechá změnou odradit a musím říct, že Češi patří k jedněm nejhůře adaptabilním státům. Změna jim prostě vadí. Samozřejmě, já hru ještě nehrála, nemám co rýpat, ale rozhodně se na ni těším a věřím v duši, že mi přiroste k srdci. Zamilovala jsem se do ní už díky lidičkám, kteří to hráli, kterým věřím, a které mi pro hru přinesli do srdce teplo | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata k trojce 27.05.09 21:04 | |
| Problém? Proste nám tá hra nevyhovuje natoľko, aby sme sa ku nej vrátili... to je všetko. Po tých pár hodinkách, čo som si odohrala, na nej nevidím nič také výnimočné, aby som sa ňou dlhšie zaoberala. | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Debata k trojce 27.05.09 23:43 | |
| Opět musím uznat, že prostě spousta lidí si to představovala tak jako ty Leiy, bohužel, ale i oni stále píšou, co by vytkli a co by změnili jinak, přesto je to neodrazuje, já prostě zůstávám u 2ky, už jsem si to stejně rozehrála tak dobře, příběhu už se nevyhnu a nenechám ho ukončit, ale říkám, sice mě to nebere, ale až mě chytne zase odvykací Sims 2, tak si dám Sims 3 na chvíly a zase se vrátím, říkáme s Lu jen svůj názor, že jsme prostě rádi v Sims 2, kde už jsme si vytvořili adaptaci a tak to zlstane :) Každopádně určo přeji příjemné hraní, poznáš sama a kazit ti radost určitě nebudeme | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Debata k trojce 28.05.09 12:11 | |
| No asi neumíme přijímat změny, ale tohoto případu se to netýká, protože tady jsou mnimální. Sims 1 a Sims 2, to se vůbec nedá srovnávat. Stárnutí, DNA, porody, 3D, vlastní tvorba obličejů.... To byla prostě neuvěřitelná změna, ale Sims 3 se podle mě od dvojky moc neliší. Je tam teda ten otevřený prostor a textury (sladit barvu šatů s melíry ve vlasech je super), ale vybavení je skoro stejné jako ve dvojce. Ne, že bych se hned vracela ke dvojce, ale ve stylu hraní opravdu nevidím žádný zásadní rozdíl. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Debata k trojce 30.05.09 12:16 | |
| Nechcete niekto kto to máte pridať nejaké fotky? Rada by som sa pozrela, čo sa tam dá ešte robiť | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Debata k trojce | |
| |
|
| |
| Debata k trojce | |
|