| Chat uživatelů | |
|
+3Me-myska -pipa- Leia Skywalker 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| |
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Chat uživatelů 02.03.08 15:01 | |
| ako som si čitala jednu z tych tem tak vlastne vlastnosti by nemuseli byť podmienkou možno niekto hladá sima / simku len preto aby ho nemusel vytvarať a narychlejšie sa vytvara v bodyhope kde sa nedaju nastaviť vlastnosti... takže celkovo čo som chcela povedať že tie vlastnosti tam byť môžu ale nemusia | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 02.03.08 15:48 | |
| To máš zcela pravdu. Ale když ho pošleš z Body shopu, je jasné, že tomu uživateli dojde sim bez vlastností. Takže si je nastaví sám, takže tohle bych brala celkem bez problémů | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Chat uživatelů 02.03.08 16:55 | |
| Jj, taky myslim, že by s tim neměl bejt problém, hlavně, že pude zabalit... jinak super, že je tu tohle téma, sem moc ráda, že se vám to líbí Jo jinak přesně takhle sem si to Leii představovala v sekci Našel/a jsem... můžeme psát podle fantazie a nejlíp můžeme i napodobit povahu sima, super =))) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 03.03.08 23:32 | |
| Přemýšlím, že bych si po dlouhé době vytvořila samotáře Uvidíme... A jestli ano, tak se tu uvidíme určitě | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Chat uživatelů 06.03.08 16:28 | |
| Můžu jednu doplňující otázku? Kteří simíci se budou odesílat (nebo dávat na stáhnutí)? Ty z rubriky "Hledám..." nebo "Našel jsem..."? Edit: nic, tak nic.. teď mi to došlo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 06.03.08 18:43 | |
| V pohodě. | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 07.03.08 18:12 | |
| Jeee, Leii, ty si prvnííí, super, na to sem se těšila, protože sama sem teď neměla nějak čas a náladu na hraní, ale jen tak vytvořit sima bych mohla =)) ale dneska už bohužel nemam čaas, protože du večer na oslavu jedný mojí spolužačky, takže se omlouvam, ale bude to přes víkend, doufam, že na mě počkáte...!! ne že budete moc aktivní!! | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 07.03.08 18:26 | |
| Neboj se, teď je těžký období. Myslím, že holky zas tak aktivní nebudou | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Chat uživatelů 07.03.08 19:35 | |
| no praveže to ťažšie obodobie je za nami teda aspoň za mnou tento tyždeň bude pohoda rozmyšlam že dam do zoznamky svoju Miu z nákupnej horúčky ale som lenivá liezť do hry | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 07.03.08 20:22 | |
| Za aktivitu budu jen vděčná Ablahopřeji za překonání krizové doby | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 08.03.08 18:19 | |
| Je po vysvědčení. Krizovka hrozí pár měsíců jen z jinejch, míň pravděpodobnejch stran. Díky Bohu.
Pěkná slečna, Leii. | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 09.03.08 18:04 | |
| Takže už sem poslala odpověď na inzerát, musim říct, že mě bavilo vymýšlet to =)) jen teď nevim, jak bych popřípadě sima zabalila, když sem s nim začala hrát na pozemku... Kontri, poradíš...?? ještě sem totiž simíky nikdy nezabalovala | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 09.03.08 18:25 | |
| mam pocit že sa da sim zabaliť aj s pozemkom | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 09.03.08 18:38 | |
| Jenže Kontri zabalila jen simíky, pozemky si zabaluju pořád, ale nevim jak zabalit samotnýho sima No když to nebude vadit, mohla bych ho zabalit i s pozemkem, aspoň by tam byl i ten pejsek... a ten domek je startovní a navíc je postavenej tak, že tam může bejt i dítě... takže, si myslim, se docela hodí | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 09.03.08 20:03 | |
| S domkem to bude akorát trochu větší. Já je zabalila normálně v bodyshopu, ale tuším, že by to mělo jít přes SimPe. Btw. může být na jeden inzerát i víc než jedna odpověď? | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 09.03.08 21:50 | |
| Aha, no, jen nevim, jestli toho sima budu mít v bodyshopu Akorát teď nějak nevim jak myslíš na jeden inzerát víc než jedna odpověď, myslíš jako že bys udělala víc simů nebo jako jestli na jeden inzerát může poslat víc lidí simíka?? Jestli je to ta druhá možnost tak jo, tak to bylo i vymyšlený ale jestli bys chtěla uděla víc simů to nefim, možná by to šlo, ale možná by bylo lepší, aby každej kdo chce vytvářet dal jenom jednoho | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 8:56 | |
| Maximálně dva svý simy, ten kdo odpovídá na jednu postavu, která hledá Tady je návod, jak zabalovat přes SimPe, ale problém spíš j, že mě třeba SimPe nejede díky novému datadisku | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 9:04 | |
| Ahoj Michaeli! Zní to asi dost bláznivě, ale do tvých slov jsem se vžila a nesputila z nich oči až dokonce. Máš vlastnosti, kterých si velmi cením a zájmy podobné jako já čímž je nejvíce příroda. Jsem přešťastná, že sis všiml zrovna mého inzerátu a uznáváš i romantický a poklidný způsob seznamování. Nebudeš tomu věřit, ale tvoje odpoveď mě uchvátila. Proto ti také píšu, že bych byla šťastná, kdyby jsme se mohli setkat. Tvůj pejsek mi vůbec nevadí, dokonce jsem si psa i přála, ale nebyly finance.
Už se na vás oba těším... Saskie
PS : Přesnou dobu určení a způsob bych byla ráada, kdyby jsme se domluvili po SimIcq : 252497895. (To je vymyšlené!) Myssi doufám, že ti nebude vadit, že ti to také pošlu s pozemkem. Mám moc pěkný a upravený domeček. Sice ještě ne moc vybavený, ale myslím, že se mi ta úprava povedla. | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 10:20 | |
| Super, myslim, že bude Michael nadšenej (a aspoň budu mít nový přírůstky pro mladší generaci ve Snílkově ) Neee to mi vůbec nevadí, já sem stejně použila staženej pozemek s domem, takže uvítam klidně jinej =) akorát upozorňuju, že Michael nemá zrovna nejvíc peněz... tak to snad nějak vyřešíš taky ho nejspíš zabalim i s pozemkem, tak když ho odstěhuješ, měl by mít těch peněz aspoň víc Už se těšim | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 10:24 | |
| To si piš, že Saskie těch peněz taky ještě moc nemá A já jsem ráda. Raději začínám od zřejmých začátků Už se na něj těším! Sas zabalím jen co půjdu do hry | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 10:27 | |
| Oki, pokusim se to stihnout ještě dneska, ale uvidim, mam na tenhle týden bohužel dost učení... ale pokusim se, určitě se dočkáš v co nejbližší době (je, už se těšim na ty společný fotečky, jak se povedou dětičky ) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 10:28 | |
| Já taky Ale bude to zajímavý, když budeme přidávat podobný rodinky, každý v jiným vydání Ale co, bude to velmi originální, už se těším | |
|
| |
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 10:31 | |
| Jj přesně na to sem taky myslela ale jak řikáš, bude to aspoň originální a zajímavý =)) Nu a já se zase pádim učit | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Chat uživatelů 10.03.08 10:37 | |
| Oki, hodně štěstí! PS : Ale vzpomeň si až hru zapneš! Už se na Michaela Sas nemůže dočkat!! EDIT : Se ´pně na Mikym rozplývám! Je úžasnej a taky se těším, že budu mít konečně i nějaké pořádné oblečení pro chlapy A až dostaneš Sas, tak ona nemá přepisovačku, takže jestli chceš, tu její kůži ji klidně nech | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chat uživatelů | |
| |
|
| |
| Chat uživatelů | |
|