Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Našel jsem...

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Našel jsem... Empty
PříspěvekPředmět: Našel jsem...   Našel jsem... Empty02.03.08 14:46

Když najdete v sekci Hledám... nějakého simíka, který se vám moc líbí a vyhovujete požadavkům (to je spíš pro pocit reality Lol ) tak to napište sem, ale tímto způsobem :

Ahoj.
Jmenuji se (Příklady) Aleš Bertík.
Ozývám se na inzerát slečnyTeen Martiny Holešové.
Moc se mi líbíš a rád bych se stebou seznámil Šlo by to? (podle vaší fantazie a pro náš osobní hezký pocit Směji se )
-Jestli chcete jenom simku poslat, můžete, ale nemusíte přidat svůj vlastní popis a fotku. A to fotku toho sima, pro kterého simku (nebo sima) hledáte. ---------- Ale když chcete tvůrci nabídnout pro tu simku (sima) svůj výtvor, tak musíte napsat popis a fotku Souhlasím -
Potom podpis a konec no Lol

Je to příklad, ale takhle nějak by to mělo vypadat. Může to být ale stručné. Stačí jako takhle jméno a koho chcete a podpis. Ale já osobně tomu dám lehce čas, aby to byla sranda Lol

Odpovědi na tyto ohlasy na vaše simy, které jste dali do Hledám... Dávejte sem.
prostě mu odpovězte, jako by jste byla ta simka (sim) a buď dáte odkaz na stáhnutí nebo už se v chatu domluvíte na jiném poslaní (Moc ráda se stebou seznámím... balblabla.... Sejdeme se v chatu OKi? Zdravím Martina (Zkráceně). )
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Našel jsem... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Našel jsem...   Našel jsem... Empty09.03.08 18:00

Zdravím,
jmenuji se Michael Colley a velice mne zaujal inzerát jisté slečny, Saskie Colter.

Když jsem poprvé viděl Tvé fotky, říkal jsem si ''to je velice krásná slečna'', ovšem vím, po vlastních zkušenostech, že vzhled není všechno.. ovšem tohle jsem poznamenat musel, opravdu moc se mi líbíš.
Nejvíce mne ale uchvátil přímo inzerát napsaný. Přijde mi, že přesně takový typ dívky, jako jsi Ty, hledám. Neměl jsem zatím moc dobrých zkušeností, co se seznamování týče, chtěl bych poznat dívku na vážný vztah a také bych se rád usadil... ovšem nemám ve zvyku na něco spěchat. Jen bych Tě moc rád poznal blíže.

Ale teď k jádru věci, Ty už jsi se představila a teď jsem na řadě já. Dovolím si začít podobně...

Mým znamením jsou Váhy. Jsem dost společensky založený člověk, takže velmi rád komunikuji s lidmi. Myslím, že jsem hodný a hravý. K mým horším vlastnostem patří trochu nepořádnost, ovšem snažím se to ze všech sil napravovat, takže rozhodně nejsem žádný velký bordelář =) Jsem dost líný... spíše mne baví procházky přírodou, než nějaké větší aktivity.
Mezi mé koníčky patří hlavně zábava, počasí, cestování, peníze a pak práce, ovšem zajímám se i o jiná témata, například o jídlo a spoustu dalšího, myslím, že jsem dost komunikativní =) v poslední době jsem dost propadnul také rybaření a určitě by mne také bavilo vaření, jenže přiznejme si... když člověk bydlí sám, není to ono, více by mne bavilo vařit pro někoho =)
Zamiloval sem se také do zvířátek, především tedy do pejsků, protože asi tak před rokem jsem našel štěně, které jsem samozřejmě neměl to srdce nechávat ''na pospas'' a tak jsem si ho nechal... dal jsem mu jméno Moody a je to, zatím, můj jediný společník a nejlepší přítel, se kterým bydlím. Jinak moje aspirace je po rodině.

Podle Tvých kritérií myslím, že bychom si mohli rozumět, také dávam přednost spíše tomu romantičtějšímu způsobu seznamování, přeci není kam spěchat... a dva lidé se tak lépe poznají. Vztah k dětem si myslím mám dobrý, přece jen už se chci také usadit a děti k rodinnému životu neodmyslitelně patří... a co se zvířat týče, mám je moc rád, jednoho pejska už mám, jak jsem se již výše zmínil =)
Tady posílám také nějaké své fotky:
-toto je má osobní fotografie
Našel jsem... Michaelzd6
-tady jsem já doma
Našel jsem... Michaeldq4
-fotografie celé postavy
Našel jsem... Michaelcelpostavagc4
-a zde jsem se svým nejlepším kamarádem Moodym a já jak rybařím =)
Našel jsem... Michaelamoodylq3
Našel jsem... Michaelrybamn8

Doufám, že Tě můj inzerát zaujme tak, jako zaujmul ten Tvůj mne a hlavně doufám, že se mi co nejdříve ozveš. Pokud by ses se mnou chtěla seznámit blíže, navrhuji schůzku na zdejším chatu. Budu se moc těšit na odpověď.
Přeji hezký den

Michael
Návrat nahoru Goto down

Našel jsem...
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: SimSeznamka-
Přejdi na: