Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Hledám... | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Hledám... 02.03.08 14:54 | |
| Když chcete někomu nabídnout svého vytvořeného sima nebo klidně i najít pro nějakého sima či simku partnera či kamaráda, dejte ho sem. Jak vám se může někdo ozvat, tak někomu se vaše tvorba může líbit a vy mu ji potom pošlete. To už je na vaší úmluvě Příspěvek sem by měl vypadta nějak takhle : Jmenuji se Martina Holešová. Jsem teenka a hledám si vhodného protějška. Nejraději, kdyby to byl kluk mého věku (teen) a aby byl (vlastnosti) :
Čistotný Stydlivější Línější Hravý Hodný (To aby věděl ten, kdo rád simy pro nás vyrábí, jaké mu dát vlastnosti) A musí být hezký.
Mé foto :
(Hlava!)
(A tělo zepředu)
Zdravím Martina.A když se vám bude chtít, napište třeba něco o ní. Vtěšinu lidí bude také zajímat jaké má vlastnosti. Opravdu jsou hlavní jen ty věci jako Jméno, věk, koho chce a fotky no. Pak už je to opravdu na vás Když někdo bude chcít sima poslat nebo se mu nabídnout (když někdo rád vytváří simy) ať napíše do Našel jsem... | |
| | | Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Hledám... 07.03.08 18:09 | |
| Dobrý den... Obrátila jsem se na vás, jelikož jsem se dozvěděla, že jste experti na seznamování. Teď samozřejmě mluvím k SimSeznamce, která mi dodala odvahy a já píšu, abych si našla vhodného protějška. Zatím bez závazků samozřejmě. Jmenuji se Saskie Colter a jsem mladá žena, která se právě nastěhovala do svého prvního samostatného obydlí v The Valley. Jenže co sama? Právě proto pracuji na těchto řádcích a raději objaním něco o sobě a o své prosbě a požadavcích : Moje znamení je Vodnář. Jsem celkem čistotná, společenská, hravá, troufnu si říci hodná A raději dám přednost knize než před spěchem a (přílišnou) aktivitou. Mým hlavním koníčkem a milující oblibou je Příroda, o které si zjišťuji vše. Mezi mé zájmy nepatří Cestování ani počasí, spíš se raději zajímám o rostlinky - zahradu neo zvířátka. (Mou aspirací je popularita, ale tím myslím přátelé, věrné a opravdové kamarády) Přála bych si muže podobných kritérií jako jsem já. Nekuřáka, abstienta, štíhlého a pohledného muže s dobrým vztahem k dětem a zvířatům, který by dal přednost pomalému a romantickému seznamování. Doufám, že jsem řekla všechno a už přidám jen fotečky. Omlouvám se, že se neusmívám, ale podle mě jsem příšerně nefotogenická (Omlouvám se, že nemám celou postavu, alejsem štíhlá...) | |
| Předmět: Re: Hledám... 10.03.08 12:25 | |
| Ještě pár fotek ke mně a hlavně pro mého nového přítele Michaela : Tady jsem byla na své časté vycházce v parku. Kde mimochodem také ráda někdy lovím. Včera jsem začala také střádat broučky a zkoumat jejich původ. Je to odvážné, jelikož v okolí se vyskutuje i plno včelých a vosích hnízd. Ale čeho se biolog tak může bát? Ale aby sis Miky nemyslel, že se bloumám po lesích a nic neumím, musím tě vyvézt z omylu. Ráda si ušiji něco co pak zatím prodávám, jelikož financí není mnoho. Sice ještě v ničem nejsem moc zběhlá, ale učím se a baví mě to. Tady jsem se svou přítelkyní Molly (tu asi osobně nepoznáš, jestli chápeš Myssi ) Tím chci naznačit, že jsem opravdu přátelský tvor a miluji pevné a věrné vztahy (naznačení ) A aby sis nemyslel, také moc ráda rybařím. Tady je třeba jeden večer, kdy se mi obzvlášť dařilo. Snad se ti dodatek líbil a já jen doufám, že jsi nezmněil názor... | |
| Předmět: Re: Hledám... 11.10.08 19:28 | |
| Mám problém. Jsem už starší muž... Teda mám před sebou ještě pár let, ale manželka mi umřela a mým jedinýš štěstím je má dcerka. Je však ostýchavá a stále si nedokáže najít přítele. Neví o tomhle inzerátu, ale už před týdnem mi v hádce povolila, že jestli chci, ať ho podám. Já se toho samozřejmě chytil a tak vás mládenci žádám! Pečlivě si o mé dcerce přečtěte, protože taková dívka už neexistuje!
Moje dcera se jmenuje Maya Kokes. Chudá a svobodná dívka, která se zrovna nastěhovala do místní bytovky. Miluje děti, zvířata a rodinný život, což ji ovšem zatím k životu chybí. Proto sem taky píšu, protože k tomu, aby tohohle voh snu mohla dosáhnout, potřebuje správného přítele.
Ráda sportuje a tančí, takže pohybové nadání ji nechybí a líná není. Jste natolik chytří, že dokážete číst? Tohle je snad dobrá zprává, takže doufám, že už jste v podstatě rozhodnutí, jelikož je překrásná, ne?
Práce se neštití a sousedům vždy ráda vypomůže, když ji laskavě požádají, protože na laskavost a upřímnost si potrpí. Vůbec si podle mě nezaslouží být někde v bytovce, ale nedá si říct a u mě už být nechce.
A velmi ráda se směje. Je optimistická a miluje vlhké večery a osvěžující déšť.
A dál... No poznáte ji lépe, když o ní budete mít zájem a příjmete ji do svého simího života... :wink: Možná předbíhám, ale doufám v to a víc o ní říkat nechci, protože už by vás neměla čím překvapit
| |
| Předmět: Re: Hledám... 05.11.08 22:31 | |
| S novým městem, pro vás budu mít větší zásobu nově vytvořených simíků. První je vdova Joana :
"Tedy, zdravím... Dlouho jsem se rozhodovala, jestli se mám na seznamku ozvat. Připadá mi to jako dost přízemní zůsob jak si najít přítele. Ale věřím, že to bude šťastné, jelikož za žádnou cenu nemohu najít muže, do kterého bych se zamilovala, nebo který by měl zájem o vážnou známost a ještě přijal bezproblémově fakt, že mám dospívajícího syna.
Je to za mnou... Svého syna miluji. To on mě držel nad voou, když mi umřel manžel, to on mi pomáhal z neutuchajících záchvatů smutku a depresí. Ale potíž je v tom, že ve svém věku potřebuji lásku. Více než od syna, i když pro mě znamená hodně. Potřebuji někoho vedle kterého bych se každé ráno probouzela...
Jmenuji se Joana Rownling. Jsem vdova už dobré 4 roky a je mi 33 let. Žiji se svým synem v malém domečku dál od všeho dění na ChesterRoad 2 v Marielundu ve Švédsku.
Když mě někdo dokáže poznat blíž, zjistí, že jsem osoba s nepřetržitými názory na všechno. Zajímá mě politika, globální mezinárodní problémy, moda i kultura. Mám ráda klábosení na všechny způsoby a obdivuji lidi s uměleckým duchem, který mi nikdy nebyl dopřán.
Miluji přírodu a romantický, poklidný život (Marielund, do kterého jsem se přistěhovala velmi nedávno je mým dlouho nesplněným snem). Vyznávám život s každičkou dobře naplánovanou a využitou minutou. Jsem abstinentka, nekuřečka, neuznávám noční život ani divoké jízdy s kamarádkami. Uznávám spíše pikniky v přírodě a nebo čtení při světélkující lampě a děštěm za okny.
Jestli máte podobné zájmy a myšlení jako já. Pokud svůj klid a pohodu milujete právě jako Joana, a chcete mě poznat blíž i díky mému vzhledu, ozvěte se mi... Více nechci."
| |
| Předmět: Re: Hledám... 08.11.08 1:52 | |
| "Zdravím!! Jsem Susan Mersiers! Přistěhovala jsem se nedávno do Marielundu ve Švédsku. A nejsem tu sama. Žijeme ve společné domáctnosti s mým bráškou Williemem. Tady je naše společná fotka :
Já jsem samozřejmě ta zrzka vpravo, a kdyby jste stále nevěděli, tady se nespletete :
Je mi čerstvých 20 a těším se ze života. Samostatného života. Dodnes jsem bydlela u rodičů a už od svých 15 let jsem se těšila na svou vlastní domáctnost. Miluju volnost, experimentování bez rizika, že bych zníčila něco rodičů nebo něco co mi nepatří, takže ráda vařím a starám se o zvířata (i když bohužel žádné nemám), miluju děti a obecně ráda o něco pečuji, i když jsem tak trošku šílenec. Proto mám aspoň Willa. Mám se o co starat a mu to nevadí lišákovi.
Ráda vyvádím klukoviny. Lezu po stromech a přiučím se všemu novému. Proč píšu? Hledám známost, která by se mnou vydržela. A zároveň hledám i dívku pro bratra. Vůbec se nesnaží, i když vím, že by rád někoho měl. Tak kdyby můj inzerát četla nějaká dívka, nemusí se ostýchat a ozvat se mi. Tady je trochu materiálu o bráchovi :
Psát o něm nebudu. Jestli se vám zalíbil, poznejte si ho sama. Tolik zase ráda neriskuji.
Budu se těšit na nějakou milou reakci. Jestli mě chcete zkritizovat, nechte si to pro sebe. Nechci si zabíjet svého optimistického ducha. Krásný den a štěstí ať vám přeje!"
Mě ji samozřejmě zkritizovat můžete :D To jenom patřilo k její povaze | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Hledám... | |
| |
| | | | Hledám... | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|