| Obecná debata - Poradna | |
|
+6Luana smilie911 Me-myska KontraIda -pipa- Leia Skywalker 10 posters |
|
Bez kterého datadisku by jste se neobešli? | 1. Jen základní | | 0% | [ 0 ] | 2. Univerzitu | | 0% | [ 0 ] | 3. Noční život | | 33% | [ 3 ] | 4. Svět podnikání | | 0% | [ 0 ] | 5. Mazlíčci | | 0% | [ 0 ] | 6. Roční období | | 56% | [ 5 ] | 7. Šťastnou cestu | | 0% | [ 0 ] | 8. Volný čas | | 11% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 9 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 10.07.08 11:21 | |
| Já mam takovej dojem, že sem to už někde viděla... ale nějak si nemůžu vzpomenout, kde to bylo Přinejhorším to zkusim postavit jinak... akorát sem měla strašný problémy se střechou, ne a ne se tam posadit tak, jak sem chtěla... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 10.07.08 11:59 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 23.07.08 19:18 | |
| Mám otázku, budu reinstalovat compa a: Neighborhoods 004(kde mám simíky, s kterými dál chci pracovat, ostatní už nepotřebuji). Mohu tedy nechat na flashce jen 004, tutorial a NeighborhoodManager? Když už žádnou jinou rodinku z okolí nepotřebuji? Dál tam také pak už zkopčím jen downloady, saved sims, storytelling,collections.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 24.07.08 13:47 | |
| Nu, já když, tak sem většinou zálohovala baráky nebo rovnou celý parcely s rodinama a downloady...jinak nevim, už nevim ale jak se ty složky jmenovaly... | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 24.07.08 18:35 | |
| Postavila jsem si velký barák a vybavila ho jako nikdy (vy jste věděli o koberečku k záchodu ), samozřejmě se zahrádkou. Nastěhovala jsem do něj simku, ta se pak vdala, společně si pořídili psa a začali si budovat kariéru. Ke štěstí jim už chybělo jen mimčo. Říkala jsem si, že zatímco bude dítě spát, rodič co zůstane doma se bude starat o zahrádku, shánět kamarády pro povýšení a vychovávat psa. Ale stalo se přesně to, čeho jsem se bála nejvíc. To bych nebyla já, abych zase neměla dvojčata (jako už mě to fakt štve, mám pořád dvojčata). Bylo to v pohodě dokud děti nevyrostly v batolata. Třetina zahrady uschla (přitom mám to automatické zalévání, nechápu to), táta musí chodit do práce, máma je na konci sil a ten stupidní pes každou chvíli něco rozkouše (tím dohnal k šílenství mamču). Opatrovatelka je na nic a oba je ještě musím naučit mluvit. Takový záhul jsem v Sims snad ještě nezažila. Už se těším až z nich budou děti. Taky se vám tak často rodí dvojčata? Mně už to přijde nějak podezřelé. Jo a nevíte jak se snadno a rychle zbavit peněz? Hlavně neříkejte postavit velký barák a koupit nejdražší věci, protože to už jsem udělala. | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 24.07.08 18:41 | |
| na zbavovanie peňazi je dobre nakupiť drahe sochy a darovať ich NPC-akom zbaviš sa peňazi a oni možu sochy vyhodne predať. mne sa prirodzene dvojčata narodili iba raz. nejedavaju tvoje simky tvarohovy kolač? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 24.07.08 19:06 | |
| Právě že ne. Teda koláče dělám hodně, ale ne když jsou simky těhotné a navíc to nejsou ani tvarohové. A taky mé simy teď často unáší UFO. Nevím co budu dělat se zelenou Jully | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 28.07.08 9:33 | |
| Nicole máš Volný čas? Nesmíš dávat ty dvojčata v odměnách v rodinné linii, jestli vůbec tušíš o čem mluvím To se pak rodí dvojčata 90% Jestli to nemáš, tak už mám vysvětlení jen to, že to máš ve svých simích genech | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 28.07.08 12:39 | |
| Volný čas mám a zrovna nedávno jsem na tohle narazila. Nemám to zaškrtnuté, jenom jsem na to koukala a a říkala jsem si, že tohle v životě nezaškrtnu | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 29.07.08 22:26 | |
| - Nicole napsal:
- Taky se vám tak často rodí dvojčata? Mně už to přijde nějak podezřelé. Jo a nevíte jak se snadno a rychle zbavit peněz? Hlavně neříkejte postavit velký barák a koupit nejdražší věci, protože to už jsem udělala.
Mně se dvojčata často nerodí, moji simáci maj na to asi špatný geny. A co se peněz týče, hm, buď někoho hodně šedře obdaruj nebo máš-li šťastnou cestu, vyjeď na dovolenou a pořádně si ji užij. | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 10.11.08 0:28 | |
| Po delší době jsem dneska hrála ve své rodince s novorozencem a najednou koukám, že taťkovi narostlo břicho a je těhotný. Nemohla jsem tomu uvěřit, protože nemají dalekohled a ani ve vzpomínkách nic neměl. Unesli ho sice mimozemšťané, ale to byl ještě teen, tak přece najednou neotěhotní devět dní před stářím. Jako fakt nechápu, kde k tomu přišel. Faktem ovšem je, že mám další zelenou holčičku s geny Ufouna Technika. | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 10.11.08 16:41 | |
| | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 10.11.08 18:20 | |
| Ok. Ale ta první simka už je po plastice, ale má dceru s Mortimerem a ta se docela povedla. Pak vám ji ukážu. A tu malou taky až trochu povyroste. | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 29.11.08 18:26 | |
| Ahoj holky,tak jsem se po dlouhé době dostala zase na vaše fórum. Musím pochválit super vánoční logo! Počítač se nám rozjel a tak jsem se rozhodla že vám konečně ukážu něco z mých al zážitků (což taky udělám :-)) ale...když jsem si chtěla zahrát udělá mi to tohla. Nevíte co mám dělat? Naskočí mi to pokaždé (a to jsem to zkoušela mockrát) právě v téhle fázi načítání:...nevíte co dělat?? ?? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 29.11.08 20:24 | |
| Smilie je mi líto, ale víš, že nejsem zrovna počítačový genius. Taky se mi to sem tam stane, ale to jen ojediněle, když se hra prostě zbouří. U tebe ovšem netuším. Může to být nějakou neshodou s instalací Života v bytě. Pouštím si hru s tímto datadiskem poprvé? | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 30.11.08 1:01 | |
| môže to byť aj chybný download alebo počítač nestiha. | |
|
| |
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 30.11.08 11:01 | |
| Myslim, že se mi to taky už jednou stalo, ale napodruhý to pak šlo už normálně...myslim si, že by to mohlo bejt tou instalací, jak už řikala Leii | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 30.11.08 12:44 | |
| Skús spustiť hru bez downloadov. | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 22.12.08 21:00 | |
| Všechno jsem vyzkoušela,ale nic nefunguje...přeinstalovala jsem proto úplně všechno a tím pádem se mi ztratily všechny rodinky... no jo ale lepší hrát od znovu než vůbec | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna 23.12.08 0:02 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Obecná debata - Poradna | |
| |
|