| Hawk Enterprises | |
|
+5Luana -pipa- Leia Skywalker Me-myska Peter Hawk 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Hawk Enterprises 04.11.07 17:47 | |
| Milé dámy, dovolte abych vám představil sokroumou vilu rodiny Hawk. Jeho poloha se nachází v Krasohlídkově, ulice Diamantová 294. Její celková hodnota je 291 323 Simelonů a překročila tak hodnotu doposud nejdražšího domu v Krasohlídkově 239 117 Simelonů. (Pohled ze sousedství) Architektura domu připomíná prvorepublikové vily s hi-tech kombinací. Život v tomo "skovstu" je opravdu velice pohodlný a rodina Hawk zde může jak odpočívat tak pracovat. V domě je možno pořádat jak divoké věčírky, tak obchodní schůze s partnery. Dům má také vlastní fitness centrum. (Celkový pohled na dům) Dům má obrovskou zahradu, kde zůstalo pár jehličnatých stromů z blízkého lesa. Zahrada má bazen s mramorovým dlážděním, vlastní bar ze sklenkou dobré skotské, vířivou lázeň a nebo si můžete jen lehnout na lehátko a slunit se. (Pohled z venčí do tělocvičny) (Tělocvična) (První patro fitka) Zde si simové mohou pohodlně odpočinout, osprchovat se a nebo si jen odskočit. (Prostě jen sprchy :-]) Teď se nacházíme v samotném domě, hned když vstoupíte hlavnimi dveřmi, octnete se v krásné a velice luxusní audieční hale, kde vás služebnictvo usadí do stylové pohovky a vyčkáte na pána domu. (Audienční hala) Jídelna, kuchyně, bar, obývací pokoj - jak praktické vše v jednom stylu a hned po ruce. (Jídelna, Obývací pokoj) Ano, tohle je opravdu nejkomfortnější místnost celého domu - ložnice Petera Hawka, místo jeho odpočinku a ... spoustě dalších jiných věcí :-))) (Rudá ložnice) Koupelna a toaleta jsou odděleny, pro větší pohodlí více uživatelů. Její provedení je velmi stylové. Část pozlacené zdi kombinované s modrými kachličkami. Tato fialově černá místnost, slouží podobně jako audienční hala. Hosté zde mohou čekat na hostitele. (Audienční místnost) Tyto dvě ložnice určeny pro hosty mají dvoje provedení, světlé a tmavé, ale služby poskytují ovšem stejné. Jsou propojeny společnou koupelnou, která je ve stejném stylu jako koupelna v přízemí. (Tmavá ložnice) (Světlá ložnice) (Pohled z ptačí perspektivy do koupelny) Další místnost, kde simíci najdou pohodlí, místo zvané "místnos vzdělání a kultury". (Místnost vzdělání a kultury) Na tomtu místě Hawkovi pracují, osobní pracovna s mnoha knihami a počítačem s osobními udají o spoločnosti "Hawk Enterprises". (Pracovna a studovna) ONLY MAXIS !
Naposledy upravil dne 04.11.07 18:00, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 17:57 | |
| No tak musim nejdřív pochválit to, že je vše only maxis ten úvodní komentář o ceně je skvělej dům se mi celkově líbí dost... některý fotky sou dokonce i zajímavě nafocený, vypadá to dobře některý místnosti dost originální... takže podle mě velice povedenej dům | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:25 | |
| Dům má moooc krásnej tvar a prostory. Někdy sice až moc velké na můj vkus, ale pěkné. Spíš bych řekla, že vůbec nejsou vyplněné. Jsou poloprázdné a nic extra užitečného pro simíky. Ale jinak jak říká povedené a velice dobré stavení Později bych možná propracovala zahrádku | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:33 | |
| Je pekný aj na to že je to Maxisonly. Je pravda že niektoré tie preiestory sú strašne prázdne a to mi vadí. Možno by neuškodilo zaiadiť to nejakými downloadmi a popridávať nejaké dekorácie. A ešte sa mi páči farebné odlíšenie izieb | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:37 | |
| Prázdné prostory ? Které ? Byly jste někdy v takovém domě ? O tom to je ve skutečnosti, nepřeplácané hovadinama a vše nenahňané nasobě. To je stylový dům mg. Tohle je obyvatelný dům, kde má simík najít pohodlí a odpočinout si ne skladiště, kde je spousta krámů a vše na sobě. Jo a prosím vás ještě mi řekněte někdo co je to "něco extra pro simíky"
Naposledy upravil dne 04.11.07 18:42, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:39 | |
| Jo Peter má pravdu, takový domy sou doopravdy takhle velký sice to znam jenom z filmů... ale aspoň něco | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:43 | |
| Ty vole Mne to nejak prázdne nepripadá, skôr by som použila termín priestranné. Podľa mňa v pohode dom, či už interiérom a exteriérom. Aj v tom mieniš hrať ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:45 | |
| Souhlasim s Lu | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 04.11.07 18:50 | |
| Me-myska + Luana: Ahhhh, dík - konečně někdo pochválil to s čím jsme se drbal dva týdny (s velkýma přestávkama). To si neumíte představit co mě to stálo nervů (neskutečně jsem se u toho vztekal) a usilí. Ale nakonec to mám přesně jak jsem chtěl a jsem na své dílo hrdý. Luana: Není, je to tak akorát - dost místa, ale zároveň to není prázdné. JJ v tom se chystám opravdů žít, ale musím vydělat ještě 20 000cca, ale to je hned. | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 7:32 | |
| Tak tenhle dům je opravdu BOMBA! No, ne že bych mu přála, aby vybouchl ale je prostě senza. Jak dlouho si na tom pracoval, Péťo? NEvadí ti, když ti budu říkat Péťo? Já Luaně říkám Lulu, Me-mysce - Myško a LEi Lei... A k tobě se mi prostě hodí Péťa No jo... Péťa Pěkně blbě se to píše s tim háčkem nad t Ale jinak dobrý. NA tom baráku se mi asi nejvíc líbí (kromě těch popisků ) kuchyň, obývák a jídelna a rudá i tmavá ložnice... A souhlasím s Leiou... Zahradu bys taky mohl propracovat... Jinak si vůbec nemyslím, že je to prázdné natož tak přeplácané Je to takové akorát pro mě... Takže já můžu jenom | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 16:29 | |
| Dům je dost dobrý ale mě by se v něm teda moc dobře nehrálo ...(pokud máš ale míň lidí tak samo jo)já mám totiž většinou v domě tak pět osob a uhlídat to v tak velkým domě? Uf to by se mě nedařilo ...jinak dům fakt krasný ...komentáře ještě lepší... P.S.: Ty si vyděláváš bez cheatů?? skoro 300 tisíc? to bych nevydělala ani po třech generacích (no i když..po třech možná jo ) | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 16:33 | |
| Smilie: Já nevím, jak Péťa, ale já cheaty používala SKORO pokaždé Bez cheatů jsem hrávala hodně málo... Teda na stavění domů jsem používala v podstatě cheaty pořád... Ale pak už ne... Možná, když jsem ho vybavovala, ale to jen někdy A vy cheaty nepoužíváte, nebo co? | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 16:51 | |
| já právě používam na domy cheaty pořád na vybavení,stavbu... hlavně motherlode... bez toho jsem to nehrála ani nepamatuju... | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 17:02 | |
| Hmmm. Já to celý nehrála ani nepamatuju... Ale bez cheatů To byla vyjímka | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 17:29 | |
| Povedený baráček Mně to taky přijde akorát, já mám místonosti většinou taky takhle zaplněné (nechci říct málo, ale prostě je tam hodně prostoru). Líbí se mi to tak víc a taky to bude tím, že mě nebaví vybavování Jinak maxisonly je pro mě přirozený, protože já si tyhle věci stejně nestahuju. | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 17:48 | |
| Anko Mitarashi: jj můžeš, moc dík za pochvalu - jo a klidně mi tak říkej ;)
Nicole: díky, taky nestahuju příjde mi to zbytečné a čím víc věcí tím míň přehledné
smilie911: Díky, simy mám dva a ten jeden půjde stejně brzo z baráku. Jinak hraju bez cheatů 300 000 vyděláno jak nic, jen musíš vědět jak na to ;) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 21:02 | |
| Já mám také maxisonly, jediný stáhnutý nábytek jsou moje dětské pokoje. Jinak každá rada a kritika se hodí do stavění příštích domů. Nevím, ale myslím, že jestli se chce, ba každej jen říkal něco kladného je to taky k ničemu. Mě se tak prázdné domy nelíbí ani ve skutečnosti. Mám teploučké a útulné místnustky, využívám různých drobnůstek a to i v realitě v pokoji. Jsem po máme a milujeme detaily a každou část pokoje. Proto mě ten dům nadchl hlavně tím tvarem atd. Ale prostě vybavení a zahrda a to je pro mě nejdůležitější mi připadá chabé. A přeplácané to tedy rozhodně není.
To je můj názor, mám prostě jiný a teplejší styl.... A nebudu se vyhýbat svým názorům, mám na to právo jako každý jiný (přeci jen, i když se to zapomíná jsem pořád admin) | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 21:08 | |
| Leia: Já tvůj názor akceptuju, ale nesouhlasím s nim - ale i tak díky za tip. Já nemám rád velké kvantum věcí, nemá rád když je to na sobě nalepené. Mám rád prostor a taková užitečná rada i do reality: "Mezi hodně věcma se pak špatně něco hledá".
Naposledy upravil dne 05.11.07 21:12, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 05.11.07 21:10 | |
| Já to nemyslela špatně a neberu to, že mi to bereš. Ale možná mám dnes moc divokou náladu, promiň. Ale nechci aby mě zase někdo zasal udupávat jako na jiných forech Já se omlouvám.... Možná jsem na to asi šla moc nadivoko, ale chci si taky trochu zanechat svou tvář | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 06.11.07 1:04 | |
| Ne dobré, v pohodě - já myslím, že je to tady o tom, aby jsme řekli svůj názor - říkám respektuju co si o tom myslíš. Prostě máme jiný vkus, jak by svět asi vypadal kdyby se všem líbilo to samé. (možná by to nebylo špatné - dokonalá společnost ) | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 11.11.07 11:24 | |
| Je to vobrovské! Přijít tam moji simíci navyklý na své malé, skromné příbytky asi by se lekli. Ale je to celkem pěknej barák. | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Hawk Enterprises 12.11.07 20:16 | |
| KontraIda: Dík, co je velké to je drahé a co je drahé to se mi líbí | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hawk Enterprises | |
| |
|