Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Hawk Enterprises

Goto down 
+5
Luana
-pipa-
Leia Skywalker
Me-myska
Peter Hawk
9 posters
AutorZpráva
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 17:47

Milé dámy,

dovolte abych vám představil sokroumou vilu rodiny Hawk. Jeho poloha se nachází v Krasohlídkově, ulice Diamantová 294. Její celková hodnota je 291 323 Simelonů a překročila tak hodnotu doposud nejdražšího domu v Krasohlídkově 239 117 Simelonů.

Hawk Enterprises 01og9
(Pohled ze sousedství)

Architektura domu připomíná prvorepublikové vily s hi-tech kombinací. Život v tomo "skovstu" je opravdu velice pohodlný a rodina Hawk zde může jak odpočívat tak pracovat. V domě je možno pořádat jak divoké věčírky, tak obchodní schůze s partnery. Dům má také vlastní fitness centrum.

Hawk Enterprises 02ou5
(Celkový pohled na dům)

Hawk Enterprises 03jt6

Hawk Enterprises 04xq2

Hawk Enterprises 05ux6

Hawk Enterprises 06lu3

Dům má obrovskou zahradu, kde zůstalo pár jehličnatých stromů z blízkého lesa. Zahrada má bazen s mramorovým dlážděním, vlastní bar ze sklenkou dobré skotské, vířivou lázeň a nebo si můžete jen lehnout na lehátko a slunit se.

Hawk Enterprises 07oc3
(Pohled z venčí do tělocvičny)

Hawk Enterprises 08yw2
(Tělocvična)

Hawk Enterprises 09hv7
(První patro fitka)

Zde si simové mohou pohodlně odpočinout, osprchovat se a nebo si jen odskočit.

Hawk Enterprises 10jd9
(Prostě jen sprchy :-])

Teď se nacházíme v samotném domě, hned když vstoupíte hlavnimi dveřmi, octnete se v krásné a velice luxusní audieční hale, kde vás služebnictvo usadí do stylové pohovky a vyčkáte na pána domu.

Hawk Enterprises 11ux0
(Audienční hala)

Jídelna, kuchyně, bar, obývací pokoj - jak praktické vše v jednom stylu a hned po ruce.

Hawk Enterprises 12hz0
(Jídelna, Obývací pokoj)

Ano, tohle je opravdu nejkomfortnější místnost celého domu - ložnice Petera Hawka, místo jeho odpočinku a ... spoustě dalších jiných věcí :-)))

Hawk Enterprises 13gu8

Hawk Enterprises 14wq3

Hawk Enterprises 15da8
(Rudá ložnice)

Koupelna a toaleta jsou odděleny, pro větší pohodlí více uživatelů. Její provedení je velmi stylové. Část pozlacené zdi kombinované s modrými kachličkami.

Hawk Enterprises 16hk6

Tato fialově černá místnost, slouží podobně jako audienční hala. Hosté zde mohou čekat na hostitele.

Hawk Enterprises 17gt9

Hawk Enterprises 18gw3
(Audienční místnost)

Tyto dvě ložnice určeny pro hosty mají dvoje provedení, světlé a tmavé, ale služby poskytují ovšem stejné. Jsou propojeny společnou koupelnou, která je ve stejném stylu jako koupelna v přízemí.

Hawk Enterprises 19nc5

Hawk Enterprises 20hr5
(Tmavá ložnice)

Hawk Enterprises 21od2
(Světlá ložnice)

Hawk Enterprises 22mj8
(Pohled z ptačí perspektivy do koupelny)

Další místnost, kde simíci najdou pohodlí, místo zvané "místnos vzdělání a kultury".

Hawk Enterprises 25qa0
(Místnost vzdělání a kultury)

Na tomtu místě Hawkovi pracují, osobní pracovna s mnoha knihami a počítačem s osobními udají o spoločnosti "Hawk Enterprises".

Hawk Enterprises 23tg2

Hawk Enterprises 24gg7
(Pracovna a studovna)

ONLY MAXIS !

Naposledy upravil dne 04.11.07 18:00, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 17:57

No tak musim nejdřív pochválit to, že je vše only maxis Lol ten úvodní komentář o ceně je skvělej Lol dům se mi celkově líbí dost... některý fotky sou dokonce i zajímavě nafocený, vypadá to dobře Usmívám se některý místnosti dost originální... takže podle mě velice povedenej dům Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:25

Dům má moooc krásnej tvar a prostory. Někdy sice až moc velké na můj vkus, ale pěkné. Spíš bych řekla, že vůbec nejsou vyplněné. Jsou poloprázdné a nic extra užitečného pro simíky.
Ale jinak jak říká povedené a velice dobré stavení Máš to za jedna!
Později bych možná propracovala zahrádku Lol
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:33

Je pekný aj na to že je to Maxisonly.
Je pravda že niektoré tie preiestory sú strašne prázdne a to mi vadí. Jsem jako anděl
Možno by neuškodilo zaiadiť to nejakými downloadmi a popridávať nejaké dekorácie.
A ešte sa mi páči farebné odlíšenie izieb Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:37

Prázdné prostory ? Které ? Byly jste někdy v takovém domě ? O tom to je ve skutečnosti, nepřeplácané hovadinama a vše nenahňané nasobě. To je stylový dům mg. Směji se Tohle je obyvatelný dům, kde má simík najít pohodlí a odpočinout si ne skladiště, kde je spousta krámů a vše na sobě. Směji se Jo a prosím vás ještě mi řekněte někdo co je to "něco extra pro simíky" Směji se

Naposledy upravil dne 04.11.07 18:42, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:39

Jo Peter má pravdu, takový domy sou doopravdy takhle velký Usmívám se sice to znam jenom z filmů... ale aspoň něco Lol
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:43

Ty vole Vypouštím dušičku
Mne to nejak prázdne nepripadá, skôr by som použila termín priestranné. Podľa mňa v pohode dom, či už interiérom a exteriérom.
Aj v tom mieniš hrať ? Lol
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:45

Souhlasim s Lu Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty04.11.07 18:50

Me-myska + Luana: Ahhhh, dík - konečně někdo pochválil to s čím jsme se drbal dva týdny (s velkýma přestávkama). To si neumíte představit co mě to stálo nervů (neskutečně jsem se u toho vztekal) a usilí. Ale nakonec to mám přesně jak jsem chtěl a jsem na své dílo hrdý.

Luana: Není, je to tak akorát - dost místa, ale zároveň to není prázdné. JJ v tom se chystám opravdů žít, ale musím vydělat ještě 20 000cca, ale to je hned. Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 7:32

Tleskám! Tak tenhle dům je opravdu BOMBA! No, ne že bych mu přála, aby vybouchl Chichotám se ale je prostě senza. Jak dlouho si na tom pracoval, Péťo?
NEvadí ti, když ti budu říkat Péťo? Já Luaně říkám Lulu, Me-mysce - Myško a LEi Lei... A k tobě se mi prostě hodí Péťa Lol No jo... Péťa Chichotám se Pěkně blbě se to píše s tim háčkem nad t Mám záchvat smíchu! Ale jinak dobrý. NA tom baráku se mi asi nejvíc líbí (kromě těch popisků Chichotám se ) kuchyň, obývák a jídelna a rudá i tmavá ložnice... A souhlasím s Leiou... Zahradu bys taky mohl propracovat... Jinak si vůbec nemyslím, že je to prázdné Protestuji natož tak přeplácané Směji se Je to takové akorát pro mě... Takže já můžu jenom Tleskám! Obdivuji tě! Služebníček Lol
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

Poeet p?íspivku : 366
Registration date : 15. 06. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 16:29

Dům je dost dobrý ale mě by se v něm teda moc dobře nehrálo Červenám se... ...(pokud máš ale míň lidí tak samo jo)já mám totiž většinou v domě tak pět osob a uhlídat to v tak velkým domě? Uf to by se mě nedařilo Vypouštím dušičku ...jinak dům fakt krasný Neuvěřitelné... ...komentáře ještě lepší... Lol P.S.: Ty si vyděláváš bez cheatů?? skoro 300 tisíc? to bych nevydělala ani po třech generacích (no i když..po třech možná jo Souhlasím )
Návrat nahoru Goto down
http://www.origisis.blog.cz
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 16:33

Smilie: Já nevím, jak Péťa, ale já cheaty používala SKORO pokaždé Chichotám se Bez cheatů jsem hrávala hodně málo... Teda na stavění domů jsem používala v podstatě cheaty pořád... Ale pak už ne... Možná, když jsem ho vybavovala, ale to jen někdy Červenám se... A vy cheaty nepoužíváte, nebo co? Jsem ďáblík
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

Poeet p?íspivku : 366
Registration date : 15. 06. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 16:51

já právě používam na domy cheaty pořád na vybavení,stavbu... hlavně motherlode... bez toho jsem to nehrála ani nepamatuju... Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
http://www.origisis.blog.cz
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 17:02

Hmmm. Já to celý nehrála ani nepamatuju... Směji se Ale bez cheatů Protestuji To byla vyjímka Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 17:29

Povedený baráček Máš to za jedna! Mně to taky přijde akorát, já mám místonosti většinou taky takhle zaplněné (nechci říct málo, ale prostě je tam hodně prostoru). Líbí se mi to tak víc a taky to bude tím, že mě nebaví vybavování Chichotám se Jinak maxisonly je pro mě přirozený, protože já si tyhle věci stejně nestahuju.
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 17:48

Anko Mitarashi: jj můžeš, moc dík za pochvalu - jo a klidně mi tak říkej ;)

Nicole: díky, taky nestahuju příjde mi to zbytečné a čím víc věcí tím míň přehledné

smilie911: Díky, simy mám dva a ten jeden půjde stejně brzo z baráku. Jinak hraju bez cheatů 300 000 vyděláno jak nic, jen musíš vědět jak na to ;)
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 21:02

Já mám také maxisonly, jediný stáhnutý nábytek jsou moje dětské pokoje.
Jinak každá rada a kritika se hodí do stavění příštích domů. Nevím, ale myslím, že jestli se chce, ba každej jen říkal něco kladného je to taky k ničemu.
Mě se tak prázdné domy nelíbí ani ve skutečnosti. Mám teploučké a útulné místnustky, využívám různých drobnůstek a to i v realitě v pokoji.
Jsem po máme a milujeme detaily a každou část pokoje.
Proto mě ten dům nadchl hlavně tím tvarem atd. Ale prostě vybavení a zahrda a to je pro mě nejdůležitější mi připadá chabé. A přeplácané to tedy rozhodně není.

To je můj názor, mám prostě jiný a teplejší styl.... A nebudu se vyhýbat svým názorům, mám na to právo jako každý jiný (přeci jen, i když se to zapomíná jsem pořád admin)
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 21:08

Leia: Já tvůj názor akceptuju, ale nesouhlasím s nim - ale i tak díky za tip. Já nemám rád velké kvantum věcí, nemá rád když je to na sobě nalepené. Mám rád prostor a taková užitečná rada i do reality: "Mezi hodně věcma se pak špatně něco hledá".

Naposledy upravil dne 05.11.07 21:12, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty05.11.07 21:10

Já to nemyslela špatně a neberu to, že mi to bereš. Ale možná mám dnes moc divokou náladu, promiň. Ale nechci aby mě zase někdo zasal udupávat jako na jiných forech Pláču!
Já se omlouvám.... Možná jsem na to asi šla moc nadivoko, ale chci si taky trochu zanechat svou tvář Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty06.11.07 1:04

Ne dobré, v pohodě - já myslím, že je to tady o tom, aby jsme řekli svůj názor - říkám respektuju co si o tom myslíš. Prostě máme jiný vkus, jak by svět asi vypadal kdyby se všem líbilo to samé. Souhlasím (možná by to nebylo špatné - dokonalá společnost Lol)
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty11.11.07 11:24

Je to vobrovské! Přijít tam moji simíci navyklý na své malé, skromné příbytky asi by se lekli. Usmívám se Ale je to celkem pěknej barák.
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Hawk Enterprises Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hawk Enterprises   Hawk Enterprises Empty12.11.07 20:16

KontraIda: Dík, co je velké to je drahé a co je drahé to se mi líbí Lol
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Hawk Enterprises Empty