| Téma fora Sim-line | |
|
+6ZikyOrias KontraIda Me-myska -pipa- Luana Leia Skywalker 10 posters |
|
Jaké jméno pro naši dívku? | 1. Sára | | 38% | [ 5 ] | 2. Sandra | | 23% | [ 3 ] | 3. Sylvie | | 38% | [ 5 ] |
| Celkem hlasů : 13 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 27.01.08 11:55 | |
| Nejspíš ano, ale chci se stejně zeptat. Máte ještě někdo nějaký nápad?? | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 29.01.08 23:40 | |
| Sylvinka! Sylvinka! Koukám, že proti Sáře je asi bez šance Nevadí. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 30.01.08 9:42 | |
| Teď je to teda nějak vyrovnaný Ještě to tam necháme a uvidíme, jestli se přidá nějaký anonym. Ale stejně tam podle mého nejsou všichni | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 30.01.08 15:36 | |
| Omlouvam se, nevšimla sem si, že je tu hlasování takže řekla bych, že teď vede Sára | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 30.01.08 17:45 | |
| Já hlasovala pro sylvu | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| |
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 31.01.08 10:28 | |
| Neboj se Myssi Ani ty Kontri. Sice vítězí zatím Sára, ale je to pěkně vyrovnané. Všechny tři. Ono to nějak dopadne | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 31.01.08 23:44 | |
| Trošku jsem přemýšlela nad Sim-line.... Tak mě napadá, že bych prá věcí upravila. Nebylo by třeba dobré, udělat jednu velkou složku The Sims 2 a tam by byly témata jako : Debata The Sims 2 Univerzita, Oficiální fotky The Sims 2 univerzita, cheaty (tam by byly úplně všechny, jen poznačené, které jedou ažž od určitých datdisků), patche (všechny v tom jednom tématu) atd... Sice by to bylo obsáhlejší, ale musíte uznat, že by se forum dalo mmnohem lépe vyplnit, kdyby jsme ty datadisky měli poschovávané. Jelikož v těch velkých jako The Sims 2 Univerzita, The Sims 2 Noční život, není skoro nic a velice moc toho zabírají. Jsou to mé úvahy, ale celkem ráda bych je zprovoznila Ale samozřejmě se vás musím zeptat. Než začnete někdo říkat negativa, popřemýšlejte a neberte to hned jako nějaké hloupé změny, prostě bych to tu chtěla oživit novými věcmi, a když je toho tady tolik takhle, nějak mi to nejde víte | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 0:45 | |
| to by bolo fajn uvolnilo by sa miessto ktore by sa mohlo využiť na niečo nove a zaujimave | |
|
| |
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 9:40 | |
| No myslim, že je to dobrej nápad též | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 10:09 | |
| Právě tak jsem to myslela Pipy Jsem ráda, že se zatím shodneme (i s Myssi ) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 11:11 | |
| Prosím nelekejte se, je všechno v rozestavbě | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 11:56 | |
| Ješte budu hodně přehazovat a rozhodně to ještě není hotový. Ale chci se poptat. nebylo by lepší udělat jednu velkou debatu, teda teď myslím téma jako je dědičnost mazlíčků, fotky vašich simíku, pro upřesnění, prostě samostatný téma pro všechny datadisky? Stejně k nim tolik nepíšem a tam by jsme toho měli takhle víc a místo by se více využilo. Mít jednu obecnou debatu ke každému datadisku se mi zdá zbytečný EDIT : Samozřejmě témata typu Dědičnost mazlíčků nebo smustle, zůstanou! Ale myslela jsem, že by jsme takhle spojili Obecné debaty, do jedné velké A nemůžu v úpravách pokračovat dokud na toto neodpovíte, nesmím udělat vše aspoň bez jednoho souhlasného hlasu A je to důležitá a myslím potřebná změna, takže bez toho nemůžu opravdu pokračovat. | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 12:28 | |
| Tak já kolikrát nevím, jestli mám něco napsat do debaty UNI nebo do základu, když se to týká obou. Takže myslím, že spojení debat není špatný nápad. Prostě by to byla jako debata o sérii Sims 2 | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 12:39 | |
| Přesna tak jsem to myslela. Takhle by to člověk moc neřešil a měl by jasno | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 13:08 | |
| to nieje zle určite sa to bude hodiť som zvedava čo nove tu ešte pribudne | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 13:11 | |
| Mám už něco v hlavičce, ale musíte mít strpení, teď už musím jít. Jsem na počítači moc dlouho na můj vkus a i mamčin. Takže až zase budu mít volno, tak na foru zapracuji! A promiňte, že jsem ty straé obyecné debaty vymazala. Snad se moc nezlobíte. Tu jednu jsem nechtěla, ale spletla jsem si téma, ale jinak toho stejně moc nebylo a já jsem to nutně potřebovala. Tak se nezlobte | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 13:20 | |
| Inak tú tému o Free Time by som nechala vonku. Aspoň dokiaľ prestane byť aktuálna | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 01.02.08 21:57 | |
| No, tak zatím je to hotový. Doufám, že se vám to nové rozřazení líbí. jestli mě něco dobrého napadne přidám. Jinak až se přestěhujem (máme opustit milovanej baráček a teď je všechno hrozně chaotický, proto to zpomalení) tak bych chtěla dodělat plno věcí : MisSims Sim-line, další díl do příběhu, po dlouhé době nějaké ty fotky, stavby... Prostě se uvolnit, ale teď to nějak nejde. Ale doufám, že jste spokojeni s tím uspořádáním a moje snaha snad nebyla marná | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 03.02.08 17:59 | |
| Zatím to vypadá dobře... :yes: Jen jestli to bude stejně praktický.(myslím smetení datadisků do jedné kapitolky)... ale líbí se mi to.-dobrá práce... | |
|
| |
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 27.02.08 9:17 | |
| Napadla mě taková věc... týkalo by se to vytváření simíků, já nefim, třeba je to úplná kravina, ale prostě mě to tak napadlo... tak jestli s tim nebudete souhlasit, nebo vás to nezaujme, nic se neděje Napadlo mě, že bychom tu mohli vytvořit jakousi ''simovskou seznamku'', jak sem totiž ve fotkách simíků oslovila Kontri, jestli by mi nezabalila svojí kráásnou simku a zmínila sem se o ''míchání genů'' našich simíků, že by se to timhle mohlo uskutečnit =)) a navíc by se vyřádili ty, co rádi simíky vytvářejí... někdo by si prostě vytvořil vlastního simíka, ženského nebo mužského pohlaví, ať už, že dospělá simka hledá dospělého sima na seznámení nebo naopak, že dospělý sim hledá dospělou simku... mohlo by se to vztahovat i třeba na teeny, v reálu existují seznamky vícera věkových kategorií a nebo by to mohlo jít dokonce i u dětí, s tim rozdílem, že by hledali na seznámení nového kamaráda/kamarádku... k inzerátu by se vždycky přidala určitá fotografie vytvořeného sima, obličej, fotka celé postavy a pak by tam majitel svého sima popsal nějaké vlastnosti... např. znamení a tak... pak by na tento inzerát případní zájemci odepsali o5 s fotkou, nu a z několika těch inzerátů by se prostě jen vybral ten nejvhodnější =)) nebyla by to soutěž, dala bych to někam do Extra jako zvláštní téma.... nu, sem zvědavá co mi na to řeknete... myslim, že by to mohla bejt docela zábava... nebyly by tam žádný pravidla, jen se snažit vytvořit takového sima, aby vyhovoval popisu... ten co by hledal nějakého sima by si moh max. nadiktovat určité vlastnosti, které by se mu třeba u toho hledaného líbily... takže by to bylo vlastně jinak neomezený a záleželo by na fantazii každýho z nás... nu pak by se dotyčný simové jen zabalili a přeposlali bychom si je.... Tak písejte svoje názory... | |
|
| |
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 27.02.08 11:00 | |
| to by mohlo byť fajn často hladam v mojom susedstve sima ktory by vvyhovoval mojej simke a takto by som ich tu mala po ruke hneď niekolko určite suhlasim a mohli by sa zapojiť aj stary nie? tiež ako kamarati ale aj pri hladaní lásky | |
|
| |
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line 27.02.08 15:41 | |
| Tak díky za podporu myšlenky =)) nu jasně, udělala bych to klidně na všechny věkový kategorie, kromě batolat samozřejmě... sem ráda, že se ti ten nápad líbí, taky si myslim, že by to leccos umožnilo a taky se zároveň vydovádíme vy vytváření simů =)) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Téma fora Sim-line | |
| |
|
| |
| Téma fora Sim-line | |
|