Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Petulka-stavby

Goto down 
+3
Me-myska
Leia Skywalker
petulka
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

Petulka-stavby - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty27.05.07 17:08

Opäť dosť veľké, takže to pôsobí trošku prázdnym dojmom Souhlasím
Farebne veľmi, veľmi dobré :kuk:
NL máš (vidím podľa auta), tak by som radila vyskúšať cheat roofslopeangle na zníženie strechy, ktorá je až príliž vysoká.
Inak pekné Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty28.05.07 21:44

Vau, to je obrovské Jsem frajer Jsem spíš na útolno a víc barev. Docela dobře sladěné.
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty04.10.07 20:01

Jo, a ty stavbičky sou žúúúžooo Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
petulka
Hodný mazánek
petulka

Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 09. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty01.04.08 0:11

Ahojky lidi, chci se vám všem mooooooc omluvit za mojí opravdu dlouhou nepřítomnost....Vracím se teď zatím jen stavbičkami, protože na hraní mi teď nezbývá čas (njn, maturita je prevít). Takže prozatím se musíte spokojit s domečkama...Ale v červnu to už bude s mojí účastí na fóru určitě lepší... Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
petulka
Hodný mazánek
petulka

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty01.04.08 0:19

Táááákže tenhle baráček jsem stavěla pro mě a moji rodiče....(já jsem to hezké batolátko.... Opravdu zábavné! )

Jinak jsem se rozhodla udělat koláže, aby ty obrázky nezabírali zbytečně moc místa...Doufám, že to nijak nezkazí dojem....
Petulka-stavby - Stránka 2 Kol1ya2.th
Tak to je baráček zepředu, zezadu a taky moje rodinka, která zde hodlá zakotvit... Chichotám se

Petulka-stavby - Stránka 2 Kol2oz6.th
Zde je kuchyň spojená s obývákem, předsíňka a také malá pracovnička, která se nalézá v ložnici rodičů a je oddělena jen příčkou...

Petulka-stavby - Stránka 2 Kol3rk4.th
...ložnice rodičů a můj pokojík (ten je trošku větší, protože počítám, že až trošku vyrostu, budu potřebovat větší postel.... Lol )

Petulka-stavby - Stránka 2 Kol4hg6.th
....a tady jsou koupelny (z organizačních důvodů jsou tu tři - žlutá je u dětského pokoje, bílá u ložnice a modrá slouží spíše pro návštěvy...)

Tak doufám, že se vám bude můj výtvor líbit...(dostala jsem se k tomu po bezmála půl roce, tak nevím, zda jsem už nevyšla ze cviku..... Lol )
Návrat nahoru Goto down
petulka
Hodný mazánek
petulka

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty01.04.08 0:24

Na obrázky si budete muset sice klikat, ale alespoň po zvětšení budou vidět trošku detaily....
Jinak sem zjistila, že jsem zapomněla vyfotit rozmístění pokojů z ptačí perspektivy, takže když bude zájem dodám... Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty01.04.08 8:01

Wow, moc pěknej baráček Neuvěřitelné... akorát vždycky moc nemusim ten stahovanej nábytek do koupelen =)) ale což, prostě na to nejsem zvyklá
Návrat nahoru Goto down
petulka
Hodný mazánek
petulka

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty01.04.08 14:47

Me-myska napsal:
Wow, moc pěknej baráček Neuvěřitelné... akorát vždycky moc nemusim ten stahovanej nábytek do koupelen =)) ale což, prostě na to nejsem zvyklá

Jéé, děkuju za hodnocení.... Já nic, já muzikant Já mám třeba strašně ráda nábytek od Sunaira, má úplně úžsný koupelny a hlavně má nábytek asi v 7 pořád stejných barvách, takže se dá úplně krásně kombinovat. Jediný nedostatek na jeho nábytku jsou asi ložnice, má sice krásné meshe na postele, ale většinou chybí např. noční stolky a jiné nezbytné kusy nábytku do ložnice....
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty01.04.08 15:07

Mno, ještě že já nábytek nestahuju Směji se ale baráček je opravdu povedenej, líbí se mi už jako celek na prvních fotečkách Jsem jako anděl a rodinka jakbysmet Lol
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Petulka-stavby   Petulka-stavby - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Petulka-stavby
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Stavební simvýtvory-
Přejdi na: