Začalo u mňa prebiehať hromadné vysťahovavánie do nových obydlí, a tým pádom som si začala fotiť všetky staré, dnes už prázdne domčeky.
Tento dom bol v susedstve postavený ako úplne prvý, a je zároveň aj najväčší.
Myslím, že sa mi nejaké fotky zo stavby zachovali ... lalala, chvíľa hľadania ... mám !
Na dolnom poschodí sa nachádza kuchyňa spojená s jedálňou ...
... modrá obývačka ...
... a dve z hľadiska hratelnosti veľmi nešťastne umiestnené kúpelne.
Horné poschodie bolo viac krát prestavané, menil sa pôdorys, farby aj vybavenie. Tesne pred opustením domu tu ale bolo badať modrú detskú izbu pre chlapcov (pôvodne oranžová a žltá) ...
... ružovú izbu pre dievčatá (áno, dievčatá, aj keď je tam len jedna posteľ) ...
... zelenú izbu pre chlapcov (ktorá spolu s ružovou vznikla rozdelením rodičovskej spálne) ...
... batoliacu izbu pre malé dvojčatá, ktorých sa v tejto rodine rodilo prirodzenou cestou požehnane ...
... niekoľko neodfotených kúpeľní a napokon ružovú spálňu.
Celý tento dom je taký sakramentsky nedovybavovaný, a zároveň je to dom, v ktorom som sakramentsky rada, že z neho konečne vypadnem.
Poslednú dobu žilo v temto dome 8 simov, a ani jeden z nich nebol batoľa. Vysvetlím tím tie dievčatá a chlapcov v jednej posteli : Ide skrátka o to, že ak máte 8 simov, nepotrebujete 8 postelí. V skutočnosti potrebujete 2-3 kúpeľne a len 6 postelí. Prečo ? Za celé tie roky, čo hrám, sa mi nikdy nestalo, aby mi všetkých 8 simov odpadalo od únavy naraz ;-)
Tento druhý dom má v susedstve poradové číslo 3, a pozemok zakúpila dievčina s menom na B (z mojich generácií, generácia A, B, C, D ...). Celý je postavený trochu v starodávnejšom štýle, s tým, čo pribudol v Seasons.
Pred rokmi, na úplnom začiatku, vyzeral takto :
Vnútro je proste jednoduché. Vchodovými dverami sa vstupuje do kuchyne vyzdobenej obrazmi predstaviteľky generácie C.
Obývačka spojená s jedálňou, veľmi prostá, obohatená predstaviteľmi B-generácie.
Detská, alebo skôr batoliaca izba bola s príchodom tretej generácie obyvateľov prestavaná. Rozdelila sa na polovicu. Prvá sa trochu zmenšila a ostala táto modrá izbička ...
... a ku tej druhej sa pristavila prístavba a zmenila sa na izbu vnučiek D prvej majiteľky domu B.
No a napokon je tu spálňa, ktorá už ničím neviniká, takže na koniec.