| Stavební firma Leii Skywalker | |
|
+7ZikyOrias KontraIda Bebe_95 -pipa- Me-myska Luana Leia Skywalker 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Stavební firma Leii Skywalker 29.12.06 17:18 | |
| Dobrý den Vítá vás stavební firma Leii Skywalker. Přijímáme objednávky od různých simíků a stavíme jim pod jejich dohledem pěkné domečky. Zrovna dnes se nám ozvala Mladá vdova Karolína se svou dceruškou a přejí si pěkný domek u vody. Tady je máme : Tak uvidíme co vytvoříme | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 30.12.06 13:36 | |
| Dílo je hotovo! Prosím tady je dům pro krásnou Matku a dceru McFeed! :): Ptačí pohled na předek domu : Zadek domu : Strana domu : Tohle je už ze země, tahle část se zákaznicím líbila nejvíce : Tady je bazén a ostatní věci : A tady maličký dětský koutek nebo spíše takový relaxační koutek : To je zatím venek a interiér příště, je sice hotov, ale abyste se měli na co těšit. A ještě k tomu ho musíme doladit | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 12.01.07 14:12 | |
| Dnes se tu ukáže slibovaný interiér. Zde ho můžete spatřit Toto je vstupní halečka, je malá, prostorná, a nechtěli jsme aby byla velmi přeplácaná. Následuje obyvák. Dvě dívky chtěli bez televize, spíše krb a meditační, uklidňující místnost. Zde je malá, útulná kuchyňka, ale zobrazena je jen část, ještě na záběru chybí lednička a malý stoleček s dvěma židlema Zde je vidět ložnice matky... A tady je společná koupelna, je menší, ale prostorná, ale bohužel, špatně se v ní fotí, takže lepší záběr nemáme A poslendí místnost v domě, kromě garáže, v které se nachází ještě pracovní stolek na hračky a podstavec na malování. Dětský pokoj malá princezničky, trvala na hodně nábytku z pokoje, vlastně to byla v tomto pokoji naše šéfka Tak to je zatím 1. dům naší stavební firmy, zájemci byly spokojeni a teď čekáme na vaše názory | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 12.01.07 15:06 | |
| Nechcem kritizovať, snažím sa len poradiť, nakoľko moje interiéry často vyzerali katastrofálne, ale niečo som sa naučila. No, možno by som navhovala trochu zlaďovať nábytok a steny, napríklad v kuchyni nechať linku zmeniť steny do žlta, alebo nechať steny a zmeniť linku na nejakú inú, ktorá by hodila ku tapete ... taktiež možno nedať do jednej izby staromódny ... eee ... ako sa tomu len hovorí ... no tá vec, kde môže simík upraviť druhého simíka, u teba to stojí v spálni matky (dokelu keď ja si na ten názov nespomeniem ) vedľa hypermodernej veže. (Btw, čo tá vaňa ? Nejako sa ... vznáša ? ) Obývačka celkom pekná, aj tá izba malej by ušla, aj tá stavbička ako taká je pekná. Výsledné hodnotenie - 6/10 bodov - nie, že by sa nepáčil, a Stavebná firma Leii Skywalker to nabudúce určite spraví ešte lepšie | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 12.01.07 17:33 | |
| Já stavím podle srdce. Děkuji za názory, já v tom úplný odborník prostě nejsem. Ale jsi typ, který nevyhledává zbytečné chyby, ale ty podtstné. Budu se snažit řídit se podle rad druhých, ale někdy to prostě nejde, že sem tam lidi mají úplně jiný styl. Mě se totiž ta Linka, nebo spíše ta kuchyň líbí nejvíc Ale jenom takový můj názor. Ale jsem moc ráda, že jsi se ozvala a poradila a že ti nejsem lhostejná | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 12.01.07 17:42 | |
| Ja zastávam názor, že najlepšie sa hrá v dome, v ktorom sa páči staviteľovi - schválne, idem niečo nafotiť z domov, v ktorých aktívne hrávam | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 11:28 | |
| Další zakázka pochází od samotáře, lesníka, který si přál domeček u lesa. Tady je vyfocen se svým psem, který je opravdu obranář, aji pán si s ním sem tam neví rady, tak ho musí hodně učit. Pan Tree | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 14:15 | |
| Jeeee, to je taky pěknýýý, ty jo jak to děláte že umíte stavět takový pěkný baráčky?? Já to ci taky umět!!! asi nemam dost výtvarnýho nadání ale je pěkný koukat na ty vaše pěkný výtvory :kuk: hele mohli byste to dát do složky a poslat mi to mě totiž moc stavení ani nebaví | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 14:27 | |
| Já na stavění musím mít náladu, apk to jde samo A neboj, ty taky určitě až se ti bude hctít něco pěkného vytvoříš. A jsou ale mnohem hezčí než je ten můj, ale mě to nevadí | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 14:36 | |
| No, já na to náladu nikdy nějak neměla moc mě to nebaví mnoo spíš sem si dala do složky jeden svuj postavenej domek a jenom ho z tý složky vytahuju | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 21:02 | |
| Tady je dům pana Three, doufáme, že se vám zalíbí stejně jako jemu. Tohle jsou ptačí preskpektivy Zde je vstupní trakt Tady je hrací koutek(stále tatéž místnost, akorát, že v jiné části, dům se skládá z 4 místností, kuchyň, koupelna, ložnice a tato) A tohle je jeho nejoblíbenější kousek domu : Tady je jeho malá kuchňka : Tohle je ložžnička A toto koupelna, dost špatně se fotila, ale nakonec jsem ji chytla. A ty žaluzie se mi tam prostě hodí To je celé | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 21:20 | |
| Mierne ... trošku ... dosť ma zarazila tá strecha Ale chápem, že niekedy sa to proste lepšie urobiť nedá. Kúsok s krbom je prekrásny, milujem takéto zátišia - noc, simíkovia, patch na nikdy nehasnúci krb ... a kuchyňa je tiež dobrá, ak tam varí jeden simík, ideálne, priateľku pan Three (alebo Tree ? v každom je to iné ) asi nemá, na kúpeľni toho veľa neskritizujem, možno by som nedávala práve ten druh sprchy, čo si hovorí - myslím - spoločná, postačila by vaňa s modrým/bledším závesom ... také farby ale myslím v hre ani nie su Ako som to nazvala minule ? Výsledné hodnotenie ? Tak teda 8,5/10. Sem by som sa mohla nasťahovať | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 21:43 | |
| To je pro mě ctí, dostat takové hodnocení Děkuji, od takové profesionálky je to opravdu potěšující. Promiň dopředu, ale já střechy nezvládám, používám jenom automatický, já je totiž opravdu nezvládám. Je to Three, já jsem to jednou napsala špatně Ano, přítelkyni nemá, je to samotář | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 21:58 | |
| 1) niesom profesionálka 2) síce viem urobiť vlastnú strechu, ale vždy všetko radšej riešim automatickými, strechy mi na domoch až tak nevadia, lebo ak ich chcem mať pekné, nikdy sa nepodaria. Automatická strecha - záruka úspechu, aspoň pre mňa. Fakt obdivujem ľudí schopných urobiť pekné strechy | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 13.01.07 22:02 | |
| Můj brácha dělá strašně pěkný, ale on už to teď moc nehraje, ale já stejný případ nejsem. Používám automatic | |
|
| |
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 14.01.07 21:21 | |
| To Leia: moooc povedenej domeček, taky sem si všimla tý střechy, ale nic si z toho nedělej, já taky používam jenom ty automatický už taky pracuju na novým baráčku, tak ho sem pak taky přidam, ať nejsem moc pozadu akorát kvůli škole nemam moc čas, tak to dýl trvá... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 14.01.07 22:19 | |
| To nevadí, to znám, jen sem teď měla naštěstí míň hodin kvůli nemoci profesorky Už se moc těším ať budou jakéékoliv, budou od tebe | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 25.03.07 15:52 | |
| | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 25.03.07 16:01 | |
| pekny domček aj zvonku aj z vnútra ale ja moc nemám rada také staromodne skorej moderné ale tá kuchyňa sa mi zdá taká realistická | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 25.03.07 18:51 | |
| Hej, Maxisáci sa v Seasons vymákli, hlavnou s tou kuchyňou. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 25.03.07 19:45 | |
| Já mám ráda staromódnější styl, teplý, rodinný. Mám to po mamce. Miluji takový styl Jinak Luanko máš pravdu, udělali i krásnou dřevěnou sadu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Bebe_95 Hodný mazánek
Poeet p?íspivku : 46 Age : 29 Localisation : Nové Zámočky Registration date : 28. 03. 07
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 26.04.07 23:32 | |
| celkom peknyyyyyyyy :kuk: ani ja nerobim lepsie | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 27.04.07 14:35 | |
| suhlasim s Bebe pekny je ja nemožem robiť žiadne | |
|
| |
Bebe_95 Hodný mazánek
Poeet p?íspivku : 46 Age : 29 Localisation : Nové Zámočky Registration date : 28. 03. 07
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker 27.04.07 14:39 | |
| pardon za OT ale pipa mam pre teba riešenie,zase tá pipa pardon tak fips,viem uz vam tym asi idem na nervy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Stavební firma Leii Skywalker | |
| |
|
| |
| Stavební firma Leii Skywalker | |
|