| Jakékoliv fotečky ze hry | |
|
+11ZikyOrias Mitkey smilie911 alca009 Nicole petulka -pipa- KontraIda Me-myska Luana Leia Skywalker 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.02.07 17:38 | |
| Za túto fotku som si na TRS ešte za časov známkovania screenshotov vyslúžila známku 4/5 :): Mám ju už dlho, ale teraz som ju musela nájsť, je do príbehu
Naposledy upravil dne 24.02.07 22:05, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.02.07 17:44 | |
| To je krásné. Jak se dá fotit u filmečku??? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.02.07 22:00 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 28.02.07 12:02 | |
| :heard: | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 28.02.07 14:38 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 28.02.07 14:44 | |
| No a teraz niečo lepšie - dvaja zaľúbenci, poznajú sa už od detstva, takže hneď, ako vyrástli požiadal James svoju milú o ruku. Nevesta nahodila nový účes a svadobné šaty. Prvý novomanželský bozk. Ženíchova mamička robila fotografie a tak v praxi zúročila svoje skúsenosti práce - je svadobná fotografka. Na stenu do vily Fordovcov teda pribudla ku fotke Jamesovych rodičov aj fotka jeho a novej pani Fordovej. No a čo sa dialo potom ? Ale, ale ... snáď nebudeme vyzvedať. | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 28.02.07 18:49 | |
| Jééé ty sou suprový!!! moc se ti ty fotky povedly :heard: já se dneska taky budu takhle tulit... akorát.... kde si vzala ty vlasy od toho Jamese?? ty by se mi taky líbily... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 28.02.07 18:51 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 28.02.07 19:14 | |
| Ad vlasy : moc na ne nevidím, ale myslím, že sú z http://louis.new21.net/ , ale zase si nie som 100 % istá No a prvá dvojica ... to bola zaujímavá svadba Deti ... nooooo ... ona tá svadba bola chystaná narýchlo, aby nebolo vidieť bruško | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 01.03.07 14:17 | |
| Z tý stránky se nějak nedá stahovaat nevim na co mam kliknout, když kliknu na ten účes, co bych chtěla stáhnout, objeví se nová stránka se samýma otazníkama, nečte mi to ten jazyk, a nevim kde je nějakej download | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 01.03.07 14:47 | |
| Tá stránka sa trochu pomenila, kedysi vyzerala inak, ale ak máš o tie vlasy fakt záujem, nie je problém poslať ich cez icq (robila som totiž poriadok v downloadoch a teraz rýchlo nájdem každú vec, čo mám v hre :kuk: ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 01.03.07 17:32 | |
| To Luana: noo, měla bych o ty vlasy dost velkej zájem, měla sem tam pár stažených vlasů pro chlapy, jenže z nějakýho divnýho důvodu to teď ta hra nenačte takže mam jenom ty obyčejný a docela mě štve představa, že budou mít prakticky všichni chlapi stejnou hlavu Tak kdyby si byla tak hodná tak to hned beru pokud by ti nevadilo poslat pár účesů pro chlapce | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 01.03.07 18:40 | |
| Jéé, to bych taky brala, většina vlasů pro chlapi, které jsem našla Jestli mi rozumíte, hrůza Tak jestli máš ještě nějaký tak se ozvi A jestli máš nějaký po ruce zdokumentovaný, klidně je sem strč | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 03.03.07 22:23 | |
| Jak jsem slíbila, tak se mezi mými fotkami objeví hlavně fotky o počasí. Toto album můžu pojmenovat nějak takhle : DéšťPrvní co můj Peter udělal po nastěhování : Neudržel se a šel pochytat pár motýlků (tento příspěvek se celý odehrává na jaře) : Hned večer, první den začalo pršet (když prší budou mít vaši simíci nutkání se na déšť pořád dívat ). A byl to vlastně pořádný liják : Nejdřív jen tak mrholilo : Pak se pořádně rozpršelo a nadělo pořádnou spoušť. Ale protože to byla jen voda, žádné blesky či kroupy šel si dokonce Peter v normálním zahrát v kalužích : Potom už přestalo. Druhý den nás zase potkal deštík (jak v Británii fakt jsem ho tam měla hodně) Ale Peter zůstal tentokrát doma a hledal práci : Příští den ráno bylo pěkně. Peter si našel práci v obchodě s CDčkama a odjel za slunce. Až se vrátil, bylo hůř : A to už nás potkala pěkná bouřka. Hřmělo mi ve sluchátkách a blesky lítali. Celá obrazovka byla na setiny bíla (fakt zážitek), ale bohužel jsem to nechytla. Petera jsem radši nechala doma. Až se to uklidnilo zasadil Peter Rajčata na které si vydělal Které po pár dnech vyžadovala pylné pečování : Pak deště už naštěstí pominuly :): Teď ještě pár fotek různě ze dnů : Peter se seznámil nejdřív z Věrou, členkou Zahradnického klubu. Přišla sama od sebe, něco jako ta věštkyně z Nočního života. Byla docela fajn : A potom poznal krásnou dívku (normálně mám okno, nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje a to jsem ji sama tvořila), moc se mu zalíbila, ale nechci nic uspěchat. Asi spolu budou dlouho chodit. Už spolu byly na bruslích, ale tam jsem ještě nepřišla na to, abych se s ním mohla točit. Já mu to zadám ať něco dělá na parketu a on mi vždy vyleze. Ale já na to příjdu. Tady s ní byl : A tady ji pozval na schůzku k sobě domů, pěkné fotky : A samozřejmě musela přijít řeč i na hrozné počasí Jinak Peter je moc hodný, pořádkumilovný a má vkus po mámě. Je jemný a hravý. Opravdu měla ta dívka štěstí. Hned jak si na její jméno vzpomenu, řeknu Doufám, že se vám to líbilo. To bylo .... hmmm.... dešťové jaro. Asi tam to období nevyniká, protože mám zatím chudý barák a žádné květiny Moc se omlouvám, ale i tak doufám, že se vám aspoň něco hodilo Až budu moct přidím další | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 04.03.07 17:35 | |
| Já se tak snažila, dala jsem na forum tunu fotek a vy nic Vždyť nebyly tak špatné a já tak fotila a co nejvíc jsem pracovala Vám se to nelíbilo? Dala jsem fotky do grimas, foteček ze hry, simíci, domy v kterých hráváte... Tak mi aspoň něco řekněte | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 04.03.07 17:47 | |
| Seasons ti opravdu závidim. Ten déšť ale není moc vidět. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 04.03.07 22:23 | |
| Pokračování života Petera Nejdřív vám ukážu tři přírustky. Peter Hanku požádal o ruku, jsou teď zasnoubení, a to proto, protože se Hanka prořekla, že chce aby se s ní zasnoubil. Pořídili si malé štěňátko a přistěhovala se i maminka Hanky. Bydlí teď ve jiném baráčku, který se brzy také objeví. Tady je Hanka a Šárka : A tohle tchně, skvělá ženská : A teď něco ze hry. Bruslení Tímto je zkrášleno plnění dovedností, ten obrazec je vždy podle období. To jsem nemohla nefifotit : Teď něco z podzimní nadílky :exelent: : Tahle fotka se mi hrozně líbí No a uklidit se to taky musí Opatrovatelka dětí na hřišti a učitel hudebky na táboře v krásném objetí v romantickém deštíku. Tu fotku miluju Mají se opravdu moc rádi : Je to drak : Babička ve dne v noci hraje Kamarádky, matka a dcera I s tchýní se musí udržovat dobré vztahy : Chudáci potýlci : Po dráze učitelky. Opatrovatelka na hřiši : To by zatím mohlo stačit | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 05.03.07 17:09 | |
| Leii, samozrejme, že sme radi, že si ich sem dala | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 05.03.07 17:32 | |
| Jedna moje simka na univerzitě - kouká z okna na první déšť (taky mě překvapilo, že na univerzitě to počasí funguje, myslela sem, že tam to nepude, to mě taky mile překvapilo, už se těšim, až to víc prozkoumam :): ) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 05.03.07 19:42 | |
| Tak ty už máš taky? Gratuluju Jak se ti to líbí. Podle mě je to úžasný | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 08.03.07 23:28 | |
| Tak mám pár různých fotek. Možná, že některé byly pořízený dřív některé později. Tohle je moje divoká babička Riana. Zamilovala se do barmana a on do ní : To se jen tak někomu nepodaří rodit za přítomnosti a strachu Santy : Tuhle se nevyvedly palačinky A hasič odvedl slušnou práci : Tady pár fotek ze zimy, která nám dopřála sněhu poslední den, tak se vyřádili : Tady super Riana, jak já ji miluju Myslím, že dívky potom byly tak promočené, že večer strávili celý u krbu : Zato Peter sám stavěl poctivě a klidně sněhuldu : A povedl se mu : Šárka radši zůstala doma A skvělá zpráva, konečně máme rajčata : A hned jsme je dali do mixéru, ale ještě jsem přesně nepřišla na to jak s ním zacházet A všimli jste si, že Hanka už nemá bříško? Tady je dcera : A její matka : Taky by jsme chtěli jablíčka : To je zatím všechno teda poslení, foteřka už Adámka jako batole. Už měl narozky. Dneska večer Je moc pěknej, ale zapoměla jsem ho bliknout z blízka | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 10.03.07 17:14 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 10.03.07 18:53 | |
| | |