| Zikčiny architecké výtvory | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Zikčiny architecké výtvory 18.02.08 19:22 | |
| Tak... Konečně mám The Sims 2 a můžu stavit, tak se máte na co těšit... Za nedlouho tu budou chatky, baráčky, vily, a tak různě... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 18.02.08 22:34 | |
| Raději neslibuj a dávej | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 26.04.08 23:19 | |
| No, sice po dlouhé době, ale něco lepší, než nic, ne? Pardon... Takže: Mě a mou rodinu už znáte z příběhu "Já a můj příběh" také si nejsem moc podobná, ale co? Postavila jsem si kadeřnictví "Dlouhý vlas", ale to bude przy "překřtěno" na ještě-nevím-na-co... Takhle to vypadá z venku Jinak - pracuju tam zatím sama. Později (asi zítra ) chci najmout dvě holky, který udělám sama na vizážistky-kadeřnice-stylistky a jednu (jakoukoli) uklízečku, dvě pokladní, a asi dva prodavače... No, spíš doporučovače a pak taky jednoho doplňovače. Zevnitř vám to neukážu, jelikož to ještě neni dodělaný, přesto už sme na úrovni 2 a máme spoustu zákazníků No, jen aď obchody kvetou! | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 27.04.08 10:12 | |
| narozdiel od mojich chatrčí je to super | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 27.04.08 10:36 | |
| tobě se to líbí? Díky Mamka říkala, že takhle z venku to je taky pěkný... Vevnitř je velká hala (teď už slouží jako jídelna), 4x záchody (2x pánské + 2x dámské), kuchyň, kadeřnictví, místnost pro "Radu Starších" (Vedoucí Vévu - já - pak pro její pravou a levou ruku - pravá Eliška Tisoňová a levá Zuzana Trabalíková. Nahože to samý A ještě jednou díky Pipo | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 27.04.08 16:08 | |
| nie je za čo ja so svojimi kockatymi dommi stale o tom istom preto chvalim každeho kto sa posnaži o niečo viac | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 28.04.08 18:25 | |
| Líbí se mi ta terasa nahoře... připomíná mi to školy z japonských anime =)) | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 05.05.08 8:16 | |
| Tak Lidiškové! Začínam stavit domek pro starou paní (ještě nn vytvořená) která chce bydlet sama... Zatim jen začátky: Celkově... Kuchyňský + jídelní koutek (teď už tam je i jiná dekorace a horní skřínky, ale jelikož už je 7:13 a musim do školy tak už nemam čas fotit ) Koupelna (taky už tam je dekorace, ale nechci přijít pozdě - dodam foto časem, ju) Tak... Ráda bych slyšela (teda spíš četla) vaše komentáře | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 06.05.08 23:48 | |
| Tak... Tohle je první domek v novém sousedství jménem Aswe. Domek vlastní adresu Aswe 1, Compy 373 73 Tady ještě bez zahrady A tady už celkově i s venkem (zahrada terasa, zahrádka, jezírko, posezení, perlička...) Pohled ze sousedství Vnitřek: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ložnice Kuchyň, jídelna a obývací pokoj dohromady Koupelna Baráček tvoří kuchyň jídelna a obývák dohromady, koupelna, ložnice a chodba. Je vhodný pro maximálně dva bezdětné simíky a poslouží spíše jako chatka, než jako trvalé bydliště. Tak jak se vám tohle líbí? EDIT: Omlouvám se a malé fotky, ale někdy mi to dělá | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 07.05.08 21:23 | |
| Tak zase nikdo nic nenapsal... :-( | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 07.06.08 11:43 | |
| Ložnice Obývák a v pozadí minipracovnička Ještě relaxační místnůstka (předělala jsem jí) Dětský pokojík Kuchyň Zbytek obýváčku Koupelna A nakonec poslední dostavená místnost (půda) je... Klubovna A poslední fotka je celkovej vzhled baráčku Tak coo? :D Líbí? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 15.06.08 0:47 | |
| Z venku je ten baráček celkem k nakousnutí Ale jinak interiér je .... no. Moc spoléháš na downloady. V podtsatě je to odbitá práce se mi zdá. Nekombinuješ barvy, jen přeplňuješ nábytkem z jedné sady. Promiň Ziky, ale vnitřek ne-e Ale krom zahrady ten domeček z venku je opravdu paráádní | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 15.06.08 11:25 | |
| Presne ako povedala Leia, exteriér prekrásny, ale z interiéru sa mi páči leda tak kuchyňa | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 24.07.08 7:44 | |
| Mno jo, ns interiéry já moc nejsem - to spíš mamka. Mě "sa páčí" spíš ty exteriéry... No a tak vám sem asi interiéry asi moc dávat nebudu (kolikrát se stane, že udělam jenom venek a na vnitřek se vykašlu Tady srub | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 24.07.08 8:23 | |
| Uni Jin a Jang vítá svou první, oficiální ( ) kolej Vnitřek ještě neni nafocenej ani dodělanej, ale co - časem dodám | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 28.07.08 9:59 | |
| Určitě ho nafoť, vypadá opravdu nádherně | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 20.08.08 21:32 | |
| Lidi, je tohle normální?! Takže takhle... Nešla mi spustit hra - nic, žádná tabulka ani nic podobnýho. Prostě se mi načítalo CD a pak - prostě nic. PC běhal jako, kdybych nedávala "hrát", potom se mi to (asi po stopadesátý) spustilo a tak sem šla do Peierovi putiky, abych vám jí nafotila a tam na mě vyskočilo támhle to! Vypla sem hru bez ukládání změn a teď jí načítám znova, ale jestli mi to udělá zase - nedej bože, aby to dělalo všude - tak asi budu hodně naštvaná... Nevíte, čim bych to dala dohromady? A CEP mam... Dřív mi to takhle neblikalo... Jo a ještě - měla sem tam stažený věci, ale ty se nějak "přeměnili" na ty obyč... PLS o radu...! | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 20.08.08 23:01 | |
| Vypla se ti možnost povolení downloadů, proto ty objekty blikají modře, sou stažený z internetu musíš to nejdřív povolit... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 21.08.08 8:17 | |
| jj, zkus v nastavení povolit downloady Při spuštění hry se tě to ptá ne? Povolit, zakázat? Tak zadej povolit (nebo si to vyhledej v nějakém nastavení. Je to v jakési tabulce vpravo nahoře) a restartuj hru, aby se to aktualizovalo. Uvidíme | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 21.08.08 13:58 | |
| Tak a je po... Mamka byla pěkně naštvaná, když sem jí to řekla a tak sme hru bez uložení vyply a zaply - "povolit vlastní bsah" - zaškrtnout "OK" a načetli sme zase mojí skvělou putiku... No, svítilo to, blykalo všude. I pak u mamky, tak sme si každá zálohovali tak 3 simíky a vyhodili downaldy... Takže tam sou jenom - pár účesů, očí, oblečení a barvy pleti. Ale fakt jenom pár. Nábytek a stěny žádný, sousedství - museli sme si udělat nový... Takže je po putice a začíná se od základů.... Až se sem nějak dostanu, tak dodám fotky new houses, OK? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 21.08.08 14:13 | |
| Protože hra bere v úvahu to povolení až po dalším zapnutí hry a ne hned. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 21.08.08 16:48 | |
| A po tom co jste downloady povolili tak jste to, jak říká Nicole, restartovali?? Jak jsem to ještě poznamenala?? A když tak jste to neměli hned mazat. Je plno for, kde by vám mohli možná poradit, protože jsou tam i zkušenější s těmito problémy si myslím. Ale teď už je to jedno, když jste to ani neřešili a hned to vymázli. Ale radím, dělat si zálohy. | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory 21.08.08 21:50 | |
| No, ono by se to dalo zálohovat, ale mamka rozhodla - downaldy -NE. A já sem radši - i když sem na ně byla zvyklá, teď to de o hodně rychlejc a já jsem spokojená | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zikčiny architecké výtvory | |
| |
|
| |
| Zikčiny architecké výtvory | |
|